Expert în relații TV: un psiholog sincer motivează singurii să-și atingă întregul potențial

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Nimeni nu poate pune la îndoială Dr. Michelle Callahan scrisorile de acreditare în calitate de expert în datarea și relația. După obținerea doctoratul în psihologie, ea developedsound tehnici de la JP Morgan Chase coaching - ul și a câștigat de tracțiune cu publicul de televiziune ca invitat pe „The Oprah Winfrey Show“ , „The Today Show“ , și alte programe de zi. Ea face în prezent o viață vorbind la conferințe naționale , în cazul în care sheinspires publicul cu perspectiva ei grijuliu pe întâlniri romantice, relații și viața. Motivationala vorbitor și autorul personalizează , de asemenea , perspective ei în programele sale coloana de consiliere și coaching individual on - line. Plin de pozitivitate, Dr. Michelle este o voce mandatarea motiv pentru Dater caută soluții reale și feedback onest. Dacă doriți să vă și de a îmbunătăți relațiile, a verifica ce are de spus dr Michelle.

Dr. Michelle R. Callahan are o lungă listă de realizări în numele ei. Ea a primit Ph.D ei în psihologie de la Universitatea din Michigan, a fost un Institut National de Sanatate Mintala Postdoctoral Research Fellow la Universitatea Yale, manuale elaborate de coaching ASA Vice President la JP Morgan Chase, și a găzduit sindicalizat talk - show „sau cãsãtoriei Impas."

load...

Cu pozitivitate și înțelegere ei, antrenor de viață Dr. Michelle dă single și cupluri puterea de a intra în propria lor.

De-a lungul carierei ei, deschis psychologistdeveloped un talent pentru motivarea persoanelor fizice să devină cele mai bune versiuni de ei înșiși. Este pasionat de schimbul de strategii eficiente și perspective bazate pe cercetare, cu single și cupluri care se confruntă cu tot felul de dificultăți.

Astăzi, Dr. Michelle călătorește în lume ca un vorbitor motivațional, a fost invitat pentru aa vorbitor emisiuni TV populare, andcoaches oameni care au nevoie de îndrumare în viața lor personală sau profesională.

load...

Inspirational lideri de opinie, cum ar fi Oprah Winfrey, Dr. Oz, și Tyra Banks au scos în evidență expertiza relația lui Michelle și a dat-o platformă pentru a ajunge la bărbați și femei, din toate mediile.

Când nu apare pe talk-show sau segmente de știri, Dr. Michelle are nevoie de timp pentru a lucra unu la unu cu oameni ca o viață, carieră, și datarea coach.Many clienților săi au lăudat-i spun în-ca-it-este coaching-ul stil. În discuțiile proactive, ea devine direct la subiect și provideslogicalsteps pentru a obține rezultatele dorite.

„Pentru a lucra pe relații, trebuie să fii strategic“ , a scris în ea „Cinci moduri de a imbunatati relatiile“ de blog. „Oamenii care se duc înainte în viață să înțeleagă fiecare relație este unică și să ia timp pentru a înțelege cealaltă persoană implicată în interacțiune. Ai nevoie să se gândească la modul în care obiectivul dvs. Este legat în scopul lor.“

load...

Aflați strategii pentru Dating de succes de la un profesionist

În viața și datarea ei de coaching, Dr. Michelle lucreaza unu la unu cu oamenii și le îndeamnă să realizeze progrese în viața lor personală și profesională. Insights ei expert motiva simplu pentru a realiza valoarea lor, cultiva un cadru de spirit pozitivă, și să caute relații care îndeplinesc.

După ce a lucrat cu ea, mulți clienți devin Datere mai active cu standarde ridicate și obiective pentru ei înșiși. Dr. Michelle imprumuta sprijinul ei ca un psiholog instruit pentru a ajunge la inima de probleme emoționale și de a ajuta la bărbați și femei, să dezvolte o bună comunicare și abilități interpersonale. Sprijinul ei solicită daters să avanseze și să se elibereze de modele negative, dating.

Pentru a folosi cuvintele Dr. Michelle , „Este ușor să lase trecutul să definească prezent și viitor, dar cand vine vorba de identitatea, trebuie să dați drumul vechi și de a face loc celui nou.“

Dacă sunteți în nevoie de un du - te la intalniri de resurse, blog - ul Dr. Michelle este un loc bun pentru a Startpentru vedea dacă sfatul ei rezonează cu tine. Din 2009, expertul datarea și vorbitor motivațional a scris articole atent cu privire la intalniri, relatii, despartiri, creșterea copiilor și alte probleme legate de dragoste. Blogul ei oferă idei și sfaturi bine documentate pentru a naviga relații ca un profesionist.

De-a lungul anilor, Dr. Michelle a împrumutat îndrumarea ei la publicații de top ca un cronicar de consiliere pentru femei revista de sanatate si ca un factor care contribuie la HuffPost. Ei inteligent, direct-to-the-punctul de know-how și- a făcut - o voce foarte căutate și influent în industria de dating. Ea a călătorit de la coasta la coasta pentru a oferi discursuri la zeci de conferințe pentru organizații, inclusiv Rețeaua Națională de Vânzări, NAACP, Urban League, Delta Sigma Theta Sorority, Inc., și esența femeii Leadership Conference.

Potrivit site - ul ei , „Fie ca vorbesc cu o audiență de elevi de liceu sau Fortune 500 directori, Michelle este un vorbitor dinamic , care inspiră și motivează pe alții să se și vadă situația lor într - o nouă lumină.“

"Domnișoară. Dactilografiate“Predă Femeile pentru a opri sabotarea Înșiși

Lansat în jurul valorii de Ziua Îndrăgostiților în 2010, prima carte de Dr. Michelle, „ Doamna tastată: Stop sabotarea Relații și pentru a găsi Dating de succes ,“ este un joc de -changer pentru simplu intrebandu - ce fac greșit. Dr. Michelleoffers o nuanță modernă pe scena datând prin conturarea 10 tipuri specifice de datere care primesc în felul lor de a face aceleași greșeli comune. Ea nu judeca aceste tipuri de single -uri ; în schimb ea îi ajută să vadă unde se poate îmbunătăți.

Dr. Carte Michelle descrie 10 tipuri de datare pe care femeile se încadrează în în relații.

Puteți afla ce tip isby dvs. Completarea unui chestionar interesant și apoi citiți marturiile înălțătoare ale femeilor care au pus capăt obiceiurile lor de datare proaste și a găsit dragostea pe care o căutau. Fie că se referă la dna Drama sau Queen Dna Locul al doilea, veți găsi soluții specifice la problemele comune de datare. Dna Makeoverchapters oferi cititorilor cu tip de orientare pas cu pas pentru a deveni fericit și sănătos înainte de a ajunge într-o relație.

În cartea sa, Dr. Michelle recomanda exercitii practice pentru a ajuta daters clingy să meargă și să ajute datere distant arată afecțiune. Femeile de toate tipurile de personalitate pot utiliza această resursă datând pentru a corecta greșelile lor și pentru a găsi dragostea. Outlook proactivă Michelle pe datarea este inspirat pentru single senzație la o pierdere sau de noroc.

„Dr. Michelle a lovit unghii pe cap cu asta“, a scris Lynn Toler, gazda a«Divorțul Curții,»într-un comentariu. „Ea vede doar ceea ce facem greșit, cum ne apropiem greșit, și ne dă sfaturi practice cu privire la modul de a remedia problema. Și, ca și în cazul în care [nu erau] suficient, ea reușește să ne distreze în timp ce o face!“

Întrebați Dr. Michelle: răspunsuri detaliate la întrebările personale

Un lucru despre Dr. Michelle, ea ține ocupat însăși. Nu este suficient să călătorească pe glob pentru a da discuții sau apar pe emisiuni de știri sindicalizate, ea , de asemenea , încearcă să ajungă la simplu prin intermediul ei Ask coloana Dr. Michelle. Această pagină web angajarea cultivă un unu-la-unu daters dialoguewhere într - o criză poate găsi soluțiile de care au nevoie pentru a depăși o serie de probleme personale.

Oamenii obișnuiți vin on-line pentru a pune întrebări de genul „Ar trebui să mă ascund vibratorul meu pentru a cruța ego-ul iubitului meu?“ sau „Cum pot trece peste un ex?“ Michelle postează răspunsurile ei pentru a da sfaturi specifice oamenilor din întreaga web.It este un complet anonim coloana de consiliere atât de simplu și cupluri nu trebuie să fie timid cu privire la schimbul de necazurile lor.

„Nu ar trebui să deranjeze intalniri pe cineva care te face să te simți inadecvate.“ - Dr. Michelle, intalniri de experți, vorbitor motivațional, și autor

Cu compasiune și considerație, Dr. Michelle oferă analize gratuite în coloana ei sfaturi și inspiră pe oameni să ia deciziile corecte în viața lor de dragoste. „Uita-te pentru lecția în ceea ce trece prin“, a spus cineva care a simțit în jos despre viață, în general, „și recunosc că sunt, probabil, pregătite pentru lucruri mai mari și dau seama că acest lucru este Funk te ține la realizarea acestor lucruri. Mult noroc!"

Dr. Michelle vă încurajează să Îmbrățișați cele mai bune din-te

De la unu-la-unu coachingto apariții TV difuzate la nivel național, Dr. Michelle lucreaza din greu pentru a obține mesajul ei peste și împărtăși vederile ei cu cât mai mulți oameni posibil. RГ © sumГ © ei lunga si impresionanta este o dovada a toinfluencing ei angajament și informingdaters din întreaga lume. Ea știe cum să impulsioneze oamenii în acțiune și iubește clienții seeingher și readerstake sfatul ei și a alerga cu ea.

Dr. Michelle orientate spre rezultate încurajare este inspirat pentru single și cupluri care se confruntă cu singurătate, conflicte, și alte probleme emoționale. Atât online, cât și în persoană, iubirea orientată spre psychologistopens o discuție pozitivă despre subiectele care contează pentru Stampe, inclusiv modul de a găsi dragostea și cum să facă o relație ultima. Abordarea ei de rezolvare a problemelor poate face o diferenta reala in viata oamenilor.

„Eu cred că putem învăța multe din dificultățile și realizările reciproc,“ Dr. Michelle a scris cititorilor ei. „Sper că comentariile mele vă oferi anumite informații despre situații care se confruntă în viața ta.“