Experții în relație Vancouver demontează terapia cuplurilor pentru a face clienții mai confortabili

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Relația Experți Vancouver & International (REV) este o practică helmed de Richard Tatomir, un consilier care descrie personalitatea lui ca un amestec unic de un tocilar psihologie și o persoană de oameni. Cuplurile si single -uri care văd Richard rețineți că el le oferă instrumentele bazate pe cercetare au nevoie pentru a rezolva problemele lor de relație. Mai exact, el este interesat de a face terapie mai putin intimidant pentru cei care s - ar putea timid departe de a vizita un profesionist. Cu acest scop in minte, Richard face incursiuni in ambele comunitatea sa din Canada și lumea prin oferirea de sesiuni în setările de bază non-tradiționale - cum ar fi Skype, în natură, sau în casele clienților săi.

Consilier Richard Tatomir, Fondator ofRelationship Experții Vancouver și International, își propune să răspundă clienților săi în cazul în care acestea sunt la. Nu numai că este dispus să le vadă la orice locație îi face să se simtă mai confortabil, dar, de asemenea, distills cercetări complexe în procese pas-cu-pas pot pune în aplicare cu ușurință în viața lor.

load...

„Sunt un om de știință, cercetător la inimă, dar sunt, de asemenea, o persoană de oameni“, a spus el. „Eu iau de cercetare cu privire la relațiile și să-l ușor de înțeles pentru toată lumea.“

In timp ce Richard valorile de cercetare psihologică, el a spus că o mare parte din ea este prea ezoteric - și inaccesibile - pentru oameni să înțeleagă și să utilizeze în viața lor de zi cu zi. El își propune să schimbe acea stare de spirit.

Richard Tatomir are o abordare bazată pe cercetare pentru a ajuta cupluri si single depăși problemele lor relație.

load...

„Uneori, cercetarea este așezat departe pe un raft prăfuit, sau undeva pe internet“, a spus el. „Eu încerc să înțeleg că cercetarea și rupe-l în abilități practice, actionabile. Clienții au spus că le motivează „.

Richard clienții sunt diverse în vârstele lor, fundaluri, și nevoi, dar au un factor în comun: Ei doresc să schimbe modelele care sunt ținându-le înapoi în relații.

„Eu lucrez cu cupluri, single-uri, sau pe oricine care are probleme de relație“, a spus el. „O mulțime de clienții mei sunt între 25 și 40. Aceasta include, Millennials Generația X, și toată lumea între ele. Multe dintre ele sunt de succes în afaceri, și îmi place să lucrez cu antreprenori, auto-startere, și oameni motivați.“

Motivația clientului este cheia succesului lui Richard. Și el nu ia pe clienții care nu sunt dispuși să pună în aplicare strategiile sugerează el.

„Eu aleg clienții mei cu atenție“, a spus el. „Uneori îmi voi ține prima sesiune gratuit, sau la telefon, pentru a vedea dacă suntem o potrivire bună. Pentru că, atunci când începe sesiunile noastre, am lovit la sol de funcționare pe principiile de luare a relațiilor locul de muncă, cu care se confruntă temerile și traume, iar noi lucrăm de acolo.“

load...

Folosind metode bazate pe dovezi pentru a produce rezultate

După terminarea școlii absolvent în 2013, Richard a continuat să studieze metodele pe care el credea ar fi cel mai eficient pentru clienții săi. Strategiile sale sunt unice, dar toate acestea sunt bazate pe cercetare.

„Accentul companiei mele este de a face ceva diferit cu relații. Eu folosesc metode bazate pe dovezi, cum ar fi metoda Gottman și terapie punct de vedere emoțional concentrat, și eu sunt antrenat în ambele aceste metode“, a spus el.

Richard continuă să se educe în domeniul său, cu scopul de a conduce pe alții să vieți fericite.

În timp ce el a avut deja succes cu clienții, Richard a declarat că încă mai vrea să afle mai multe despre cum să le servească mai bine. El însuși un elev pe tot parcursul vieții consideră.

El pune, de asemenea, educația în prim-planul practicii sale, chiar dacă acest lucru înseamnă a avea pentru a regla timpul de el petrece la locul de muncă în timp ce învață.

„Eu voi fi incepand de doctorat meu in toamna, astfel încât practica mea va trebui să lucreze cu asta“, a spus Richard.

Stabilirea conexiunilor comunitare în calitate de consilier și Educator

Una din alte interese pe tot parcursul vieții lui Richard învață. El a spus că folosește ca pasiunea toengage comunitatea sa pe teme de relații cu privire la care acestea nu pot fi cunoscut altfel.

„M-am un consilier-educator ia în considerare“, a spus el. „Fac ateliere de lucru cel puțin o dată pe lună, la un magazin de sex și relații în Vancouver.“

Aceste ateliere au ajutat ajunge la cei care nu ar fi în mod normal, să caute terapie într-un, decor tradițional unu-la-unu. Richard a declarat că abordarea educațională ajunge la mai multe persoane decât consiliere tradițională ar fi.

„Am lucrat cu oameni din America de Nord și Marea Britanie, și eu sunt deschis pentru un public internațional.“ -Richard Tatomir, Fondator ofRelationship Experți Vancouver International &

El are în vedere, de asemenea, alte domenii în care terapia de consolidare a relației ar putea fi utile. La urma urmei, strategiile Richard nu se aplică doar pentru relatii romantice, ci și la multe alte tipuri de legături interpersonale.

„În viitor, s-ar putea merge în afaceri pentru a oferi instruire pentru echipe, sau poate voi ajuta alte practici de consiliere sau echipe de lucru prin intermediul conflictelor și mediere“, a spus el.

Chiar dacă Richard locuiește în Vancouver, comunitatea sa de consiliere este în creștere dincolo de doar regiune. El a spus că intenționează să construiască o bază internațională de clienți și fani.

„Fac sesiuni în persoană peste tot Metro Vancouver, dar am sesiuni Skype și Zoom, precum“, a spus el. „Am lucrat cu oameni din America de Nord și Marea Britanie, iar eu sunt deschis la un public internațional.“

Efectuarea tratamentului mai Intimidant cu întâlniri out-of-office

Richard înțelege că mulți oameni sunt nervos despre înscrierea pentru terapie - în special în terapia de cuplu. Cu această idee în minte, el își propune să facă terapie mai puțin intimidant prin găzduirea de sesiuni în locuri în care clienții săi se simt confortabil.

„Eu cunosc oameni în natură, sau la mall, sau în casele lor“, a spus el. „Oricare ar fi este cel mai confortabil. Clienții care iubesc flexibilitate.“

De asemenea, el este deschis cu clienții săi, sprijinindu-i prin luptele lor de a fi acolo pentru ei atunci când au nevoie de el. El a spus că este disponibil, în termen de motiv, prin telefon sau e-mail pe o bază de zi cu zi pentru a ajuta cu situații care apar - cum ar fi nervos înainte de o dată mare.

Richard a spus el crede că atunci când clienții simt ca terapeutul lor este accesibil, ei vor fi mai dispuși să pună în aplicare sugestiile sale.

„Clienții au avut mult mai mult succes în temele lor“, a spus el. „Cu mine de partea lor, ei se simt mai puțin ca evitarea situației.“

Richard este, de asemenea, în procesul de retrageri în curs de dezvoltare, week-end-intensive, și alte experiențe captivante pentru cupluri, single-uri, și profesioniști în cazul în care va ajuta clientii sa exploreze credințe și comportamente care cauzează detresă a avut loc lung sau inhiba potențial - poate pentru întreaga lor viață.

Pe parcursul mai multor ore sau zile, clienții vor învăța și joc de rol și competențe specifice pentru a depăși mentalitatilor blocuri. Această idee este susținută de mai mult de 40 de ani de cercetare în „grupuri de întâlnire“, „grupuri de sensibilitate de formare“ (T-grupuri) și „comunități terapeutice“ (TC). Aceste grupuri și comunități au permis multor clienti sa faca identitate nivel, schimbarea de transformare folosind puterea de psihologie de grup - cred că Don Draper în ultimul episod al Mad Men un exemplu dur.

Cuplurile, single sau familii nu trebuie să aștepte să se alăture unui grup, deoarece acestea pot lucra singuri. Richard aplică multe dintre aceleași intervenții imersiv, multi-oră în casa unui client, sau alte setări private.

„Suntem inovatori în acest domeniu, și a vedea clienții pe camere de hotel, cabine, chiar și pe mare, ceea ce le permite să scape de influențele negative asupra mediului înconjurător și pentru a obține o nouă experiență de înțelegere ei înșiși și de partenerul lor.“

Richard Tatomir Obiective să Se Antrenați unui loc de muncă

Ca om de știință că este, Richard caută întotdeauna feedback de la clienti privind terapiile si strategiile pe care le furnizează.

„La sfârșitul sesiunilor noastre, am cere întotdeauna clienții mei ceea ce au învățat și ceea ce a fost de ajutor“, a spus el. „A fost uimitor și plină de satisfacții pentru a asculta clienții spun, am început în totalitate nervos despre întâlnire, acum mă duc la întâlniri regulate. Sunt mult mai conștient de ceea ce vreau. '“

Alți clienți i spun că au învățat ei înșiși și relațiile lor valoare mai mult decât au făcut-o înainte.

„Unii mi spui,„Eu sunt choosier. Nu mai la capriciile celeilalte persoane sunt,“a spus el. „Alte cupluri au considerat că este timpul să divorțeze, dar apoi au învățat principii pentru a aduce pasiunea înapoi în relația lor. Ei au dobândit abilități practice de a face cu un conflict.“

În timp ce unii terapeuți ar putea întreba despre rezultatele clienților lor, Richard știe că de multe ori clienții sunt mulțumiți atunci când el nu aude de la ei.

„Uneori, cel mai bun lucru este că eu nu aud de la un client pentru un timp“, spune el. „Eu pot să aud de succesul lor mai târziu, deși, de multe ori prin numeroșii membri ai familiei și prietenii ei trimit la mine, cu o nouă sesizare spunându-mi cât de bine clientul original, este de a face în relația lor.“

În cele din urmă, Richard vrea ca clienții săi să termine cu terapie, deoarece ceea ce înseamnă că acestea pot pune în aplicare pe cont propriu strategiile el le-am oferit. În cazul în care un client nu vine să-l mai vadă, el e mulțumit.

„Treaba mea este să mă pun dintr-un loc de muncă“, a spus. „Atunci am face cel mai bine munca mea.“