Expertul în comportament patrick wanis îi ajută pe clienți să își îmbunătățească relația cu ei înșiși pentru a crea relații sănătoase cu ceilalți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cei mai mulți antrenori de relație se concentreze pe sprijinirea clienților lor atrage pe alții în viața lor, dar, în funcție de comportamentul și Relația Expert Patrick Wanis , doctorat, accentul ar trebui să înceapă întotdeauna cu tine. Prin ai ajuta pe oameni să se scape de credințe negative, emoțiile dureroase, și de a crește încrederea în sine, Patrick deschide ușa pentru ei să găsească, să construiască și să mențină relații sănătoase. Patrick oferă sesiuni de coaching si terapie unu-la-unu pentru a evalua comportamentul unei persoane și adapta o abordare a situației sale unice. El a publicat , de asemenea , numeroase e-carti si audiobook - uri pentru a ajuta oamenii sa imbunatateasca problemele specifice de relație, și blog - ul său are mai mult de 1100 de articole pentru a le ajuta să înțeleagă mai bine și să transforme propriul lor comportament. Chiar și în continuare, Patrick trenuri alți consilieri și vagoane de călători și lucrează la o carte să - i învețe propria sa tehnica unica si extrem de eficient terapie - SRTT.

Mulți copii au experiențe negative pe care le interpreta greșit ca fiind vina lor - cum ar fi părinții care tratează reciproc prost sau divizări. Ei internaliza aceste experiențe din copilărie și de multe ori a dezvolta auto-valoare negativă, sau un deficit de iubire de sine, care poate face mai greu pentru a găsi dragostea și să mențină relații sănătoase cu alții mai târziu în viață.

load...

Patrick Wanis, Ph.D., a început să studieze comportamentul uman la o vârstă fragedă, în speranța de a înțelege mai bine propriile sale neînțelegeri din copilărie și de familie. De-a lungul timpului, studiind oamenii și relațiile au devenit profesia lui. Printr-la-unu de coaching, sesiuni de terapie, precum și o varietate de resurse on-line, el îi ajută pe oameni să depășească adversitatii timpuriu și să facă schimbări pozitive în viața lor prin transformarea convingerilor subconstiente si eliberarea emotiilor dureroase vechi.

Mulți antrenori relație se concentreze pe modul de a atrage un partener potențial, dar Patrick crede că clienții trebuie să înceapă de lucru pe relația pe care o au cu ei înșiși.

load...

„Felul în care se referă la tine va determina tipul de relație pe care o să aibă“, a spus el. „Când am ajuta oamenii cu relații, am ajuta mai întâi ei înșiși și motivațiile lor, care dezvoltă inteligența emoțională înțelege. În continuare, vom clar trauma si schimba multe dintre credința lor negativă subconștientă astfel încât acestea să poată raporta mai bine cu partenerul lor sau de oricine care doresc să împartă o relație „.

Odată ce oamenii au vindecat singur cu traume și limitarea auto-credințe, ei pot începe să înțeleagă nevoile partenerilor lor - și să exprime și să primească dragoste într-un mod sănătos.

„Dacă noi nu credem că suntem destul de bun, iar noi transporta în jurul valorii de vina sau rusine, atunci am pus un zid în jurul nostru, și am ales să nu-și exprima dragostea și nu permite nimănui să se apropie de noi “, a spus Patrick. „Ne subconstient se tem că dragostea noastră va fi respinsă, și, în cele din urmă, astfel, ființa noastră foarte de bază va fi respinsă.“

load...

Patrick lucrează cu pacienții de toate vârstele și fundaluri și se concentrează pe relațiile sau abordează probleme personale - cum ar fi anxietate sau furie - și mulți dintre clienții săi au văzut schimba viata rezultate dupa doar cateva sesiuni de cufundat în tehnica sa unica terapie: transformare rapidă subconștientă tehnica (SRTT).

Terapie personalizate ajuta clientii Clear Blochează & Găsiți dragoste de durata

Pentru persoanele care au nevoie să își îmbunătățească relațiile cu ei înșiși - sau alții - Patrick oferă sesiuni de coaching si terapie unu-la-unu.

Dacă doriți sfaturi cu privire la un anumit subiect, cum ar fi relațiile sau matrimoniale - Patrick oferă sesiuni de coaching personale. El dă exemplul unui client care nu a avut nici o idee despre cum să vorbească cu femeile din cauza educatiei sale. Patrick îl antrenați să se refere mai bine la alte persoane, tratează femeile cu respect, și să înțeleagă nevoile lor.

Patrick Wanis ajută oamenii să se accepte înainte de a îndrepta atenția către relații.

Dacă sunteți în căutarea pentru o transformare mai intensă sau nevoie de ajutor cu anxietate, depresie, sau traume din trecut, Patrick oferă terapia cu unic subconștientă tehnica lui transformare rapidă (SRTT). El lucreaza cu pacientii atat in sesiuni persoana si in sesiuni de telefon.

Patrick explică cele mai multe dintre centrele sale unu-la-unu de lucru în jurul unui proces care inspira schimbare, deoarece, de cele mai multe ori, clientii se simt blocat.

„Ceea ce fac este eliminarea obstacolelor. De exemplu, atunci când cineva spune: „Știu că am nevoie pentru a pierde în greutate, știu că trebuie să-și exercite,“ Voi căuta motivația și pentru a găsi ceea ce îi împiedică să exercite sau de a mânca sănătos“, a spus el. „S-ar putea să fie motivați de auto-sabotaj, deoarece există o parte din ele, care nu crede că merită să fie fericiți, sănătoși, si arata bine.“

Patrick a inventat termenul de „Legea Deservedness“, care prevede că „Ai doar ceea ce subconstient crezi ca meriti, si nu mai mult. Dacă obține mai mult decât ceea ce simți subconstient pe care o meriti, o vei sabota, împingeți-l departe, sau pur și simplu nu se vor bucura sau aprecia.“Acesta este motivul pentru care oamenii se găsesc adesea blocate în modele de relații proaste. Ajutându clienții cred subconstient că merită mai bine, el oferă o cale de a face alegeri mai bune, cu rezultate mai bune.

Cu toate acestea, Patrick nu oferă un one - size-fits-all abordare; El are clientii sai finaliza o evaluare DISC ; un instrument de evaluare comportamentală populare. Acesta clasifică oamenii de Dominanta, Influență, statornicie și conștiinciozitatea.

„De îndată ce am înțeles temperamentul și stilul comportamental, atunci eu știu cum să reacționeze și să lucreze cu tine. Abordarea mea variază în funcție de ceea ce ai nevoie.“, a spus el.

De exemplu, „D“, tipuri sunt foarte concentrate pe linia de jos nu-prostii, în timp ce tipuri de „S“ sunt rezistente la schimbare și au nevoie de mai multă răbdare și de reasigurare pentru că securitatea este extrem de important pentru ei. „I“ stiluri nevoie de varietate, distracție, și posibilitatea de explorare, în timp ce stiluri de „C“ sunt logice și analitice, și preferă să lucreze singuri. Patrick ia clienții prin fiecare pas și explică ce înseamnă tendințele comportamentale asigurând în același timp mesajul său rezonează cu temperamentul lor.

Produse Online Vizați Probleme specifice

Patrick este autorul a numeroase e-cărți și audiobook care abordează probleme specifice de relație.

El a scris titluri cu privire la modul de a găsi dragoste rapid, cum de a găsi sufletul pereche, ce doresc femeile, conectarea cu femei, seductie, si cum sa treci peste fosta ta, printre multe altele.

Accesând „ Get Over Ex - ul acum! “Audiobook a ajutat deja sute de oameni, Patrick dezvaluie. Cartea de opt ore ajută oamenii să navigați despărțiri și să învețe cum să avanseze și să găsească o relație sănătoasă , care li se potrivește - deoarece singur dragostea nu este întotdeauna suficient pentru a face o relație de succes, îndeplinind, și de lungă durată. El adaugă că programul îi ajută pe oameni să înțeleagă cum să se, nevoile lor, și să înțeleagă cum de a găsi un partener compatibil în timp ce îndurerată și permițându - du - te de ex.

Audiobook Patrick „Get Over Ex-ul acum!“ ajută ascultătorii merge mai departe dupa o despartire.

Site-ul lui Patrick are mai multe programe care pot fi descărcate sale hipnoza audio, precum și, de la obtinerea peste fosta ta și se bucură de sex fără vinovăție, pentru a câștiga încrederea în sine, renunțarea la fumat și de a pierde in greutate.

Patrick a dezvoltat o forma unica de terapie pe parcursul multor ani numit subconstientul Rapid Transformare Tehnica (SRTT), și el oferă un program de formare pentru ea pe site-ul său.

„Am dezvoltat propriul meu proces de terapie proprie, care ajunge la cauza principală a problemei dvs. Și vă ajută să schimbi convingerile subconștiente și eliberați orice durere emoțională pe care îl transportă,“ a spus el. „Este un program de mare pentru terapeuti, antrenori, și psihologi; se adauga la instrumentele lor.“

Peste 1000 de articole pentru a imbunatati intelegerea comportamentului uman

Patrick oferă o multitudine de informații gratuite pe blogul său , și el are mai mult de 1100 de articole pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine comportamentul și relațiile.

În fiecare săptămână, el trimite un buletin de e-mail gratuit numit „succes Newsletter“, în care el împărtășește strategii și perspective despre succesul în toate domeniile vieții. Site-ul său are, de asemenea, teste gratuite și alte resurse.

„(articole și programele mele) vă ajută să aflați mai multe despre tine și pentru alții. Ele pot duce în cele din urmă la un loc de iertare și compasiune pentru ambele tine și pentru alții, și pentru a permite, de asemenea pentru a ajunge la credința subconstient că ești demn și destul de bun, și nu este de fapt nimic în neregulă cu tine,“- Patrick Wanis, Ph.D.

Multe dintre aceste articole pot ajuta cititorii să transforme viața lor de datare, ajutându-le ei înșiși și potențiali colegi să înțeleagă.

„Acestea vă ajută să aflați mai multe despre tine și pentru alții. Ele pot duce în cele din urmă la un loc de iertare și compasiune pentru ambele tine și pentru alții, și pentru a permite, de asemenea pentru a ajunge la convingerea subconstient ca esti suficient de demn și de bună, și nu există de fapt nimic în neregulă cu tine“, a spus el.

Cărți Patrick Arată mai multe persoane Cum să-și îmbunătăți viața

Patrick este în prezent lucrează cu un agent literar pe o carte despre hisunique SRTT proces de terapie pentru a ajuta alți consilieri, terapeuti, psihologi și antrenori oameni set liberi de convingerile lor limitative.

„În cele din urmă este întotdeauna același scop: Cum pot ajunge la mai mulți oameni, astfel încât acestea se pot elibera de lanțurile și limitările pe care le-au pus pe ei înșiși pe baza convingerilor lor subconstientul sau interpretări de lucruri de făcut pentru a le - sau nu făcut ei?“, explica Patrick.

Potrivit lui Patrick, ne vina pe noi înșine pentru rănile din copilărie, și ne face să credem că nu este ceva în neregulă cu noi și să ne țineți înapoi de la fericire.

„Vreau ca oamenii să înțeleagă că vă puteți elibera de auto-vina, și puteți schimba credința că există ceva în neregulă cu tine, și atunci când faci asta cu procesul meu de SRTT, viața și rezultatele vor schimba dramatic!“