Expertul în dragoste tamara verde oferă clienților instrumente de construire a relațiilor după traume și dureri de cap

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Tamara Green a lucrat ca căsătorie și cuplurile consilier de aproape trei decenii, dar în ultimii ani, practica ei și- a mutat accentul. După ce a ajutat soțul ei prin diagnosticul de cancer, Tamara a început să lucreze în primul rând cu clienții care au fost afectati de aceasta boala sau au ajutat pe cei dragi care au fost. In ciuda acestui fapt schimbare, misiunea ei de a ajuta ei clienti cea mai mare parte de sex feminin deschide ei înșiși până la dragostea ei caută a rămas același. Prin programul ei Iubitor Meditații și app, Tamara este de partajare mesajul ei cu un public mai larg de solicitanți de dragoste, pacientii, persoanele care ii ingrijesc, și supraviețuitori.

Clienții Tamara Green sunt adesea în căutarea pentru dragoste, dar ei nu se deschid întotdeauna ele însele până la posibilitățile. Ea a împărtășit povestea unui client care a ezitat să ia măsurile necesare pentru a permite în dragoste ea craved.

„Aceasta este o femeie care a crescut într-o familie extrem de religioasă“, a spus ea. „Ea sa alăturat unui cult unde a întâlnit un bărbat cu care ea a fost într-o relație abuzivă timp de 14 ani. Până când am început să lucrez cu ea, ea a avut temeri profunde relațiile din jur, și a simțit nevoia de a se proteja de a fi abuzat „.

load...

Clientul a dorit cu disperare să fie în dragoste, dar nu a fost încă pregătită să ia sfatul Tamarei despre cum să-l găsiți.

„Dorința cea mai adâncă ei a fost de a avea o relație complet pe, angajată, dar ea nu știa cum să facă să se întâmple“, a spus Tamara. „Ea va rămâne în relații sigure. Când a început să lucreze cu mine, ea încă de auto-sabotat. Ar face sex prea devreme, și ea ar întreba ce sa întâmplat cu tipul.“

În cele din urmă, în cele din urmă Tamara a scăpat singur cu ea, și, după ce a urmat sfatul lui Tamara, clientul în cele din urmă a găsit ceea ce ea a căutat - o relație de dragoste, pe termen lung.

Tamara Green dedică sesiuni de ei pentru a ajuta oamenii să găsească dragostea și încrederea în sine în interiorul.

load...

„I-am spus că era timpul să taie lucrurile cu un tip în cazul în care nu a ajuns la un alt nivel de angajament. Ea ma ascultat și apoi taie contactul cu el timp de câteva săptămâni“, a spus Tamara. „Asta a fost un factor de motivare mare pentru el. El a spus că vrea să facă tot ce a fost nevoie să se dedice ei. Acum, ei sunt îndrăgostiți nebunește, și mă aștept că vor căsători în cursul anului.“

Ca acest client, multe dintre celelalte femei cu care Tamara lucrări au probleme la deschiderea ei înșiși până la dragoste. În timp ce ei pot crede că nu pot găsi parteneri până în prezent, acestea sunt în loc să se angajeze în comportamente care le împiedică să formeze legături sănătoase.

„O problemă de dragoste este o problemă de primire. Am ajuta clienții mei să vedem ce se întâmplă cu adevărat“, a spus ea. „Eu merg foarte adânc pentru a descoperi temerile lor. Ei nu-și dau seama ei blochează dragoste prin îndoială și rușine. Noi clar aceste aspecte, astfel încât acestea sunt în măsură să atragă și să primească dragoste în viața lor.“

load...

Având în vedere Vietile Dating single sau văduve

Tamara a fost un psihoterapeut de mai mulți ani și, în 2010, a decis să se concentreze rândul său, o curtării, de asemenea.

„Am mancarime să se extindă în ceva diferit, și am fost bine instruit în lucrul cu cei care navighează dating si relatii“, a spus ea.

In practica ei, Tamara vede în primul rând femeile din tot spectrul de vârstă, care caută sfaturi cu privire la intalniri sau relatii. Ea a spus clientela ei este de 97% femei in 30 de ani la 60 de ani, dar ea vede, uneori, clienții în afara acestui interval, de asemenea.

„Am avut chiar și un client în vârstă de 80 de ani, care sa căsătorit cu sufletul ei pereche de timp, ea a fost de 81“, a spus ea.

În timp ce majoritatea clienților Tamara sunt profesional de succes, acestea sunt de obicei mai puțin satisfăcuți de viața lor romantice. Tamara a spus că nemulțumirea este adesea exacerbate de succesul acestor femei de mare putere au avut în cariera lor.

Indiferent de situația clienților săi se confruntă, Tamara lucreaza cu ei pentru a recalibra perspectivele lor asupra iubirii și dating viața lor.

„Eu lucrez cu mai multe femei care nu au fost niciodată căsătoriți și doresc o familie, sau acestea sunt doar un timp dificil în relații - uneori cu oameni provocatoare sau abuzive“, a spus ea. „Eu de asemenea lucrez cu femeile care sunt văduve sau divorțate, și ei încearcă să navigheze pe lume dating din nou.“

Concentrarea asupra celor afectați de probleme de sănătate

După ani de lucru cu aceste femei, Tamara a avut o experiență de schimbare a vieții, atunci când soțul ei a fost diagnosticat cu cancer. În această perioadă, ea a dedicat cea mai mare de timp și efort pentru ei grija pentru el. Așa cum și-a revenit, ea a fost inspirat să schimbe o parte din ei se concentreze profesionale.

„Sotul meu este acum de cancer-free și de a face bine, dar a fost un proces istovitor atunci când am fost trece prin tratamentul lui“, a spus ea. „Acum, eu lucrez cu femei singure care au avut cancer de san sau mastectomie pentru a le ajuta să navigheze prin scena datând cu mult mai mult de sine și succes.“

„Sunt de lucru cu persoanele care ii ingrijesc mai frecvent. Ei doresc sfaturi despre cum să urmărească, datând în timp ce, de asemenea, grija pentru părinții lor în vârstă și, în unele cazuri, copiii lor mici. - ceea ce eu numesc generația Sandwich“- Tamara verde, relație de iubire Expert

Aceste femei sunt diferite de tipurile de mare putere, bazate pe carieră, cu care ea a lucrat în mod obișnuit. Acestea pot fi, de asemenea, divorțat și au probleme de încredere legate de sănătate, deoarece acestea ușura înapoi în întâlnire.

„Ei ar putea întreba:«Cum spun tip pe care l-am căzut pentru că am doar un singur sân?»“, A spus Tamara.

În plus față de femeile care au fost diagnosticate cu cancer de ei insisi, Tamara constata ca femeile care sunt - sau au fost - persoanele care ii ingrijesc sunt atrași de practica ei.

„Sunt de lucru cu persoanele care ii ingrijesc mai frecvent“, a spus ea. „Ei doresc sfaturi despre cum să urmărească, datând în timp ce, de asemenea, grija pentru părinții lor în vârstă și, în unele cazuri, copiii lor mici - ceea ce eu numesc generația Sandwich. Acest domeniu cu totul nou se deschide pentru practica mea și eu îi pot ajuta prin cunoștințele și experiența mea.“

Un nou capitol în viața profesională Tamara a crescut dintr-un timp încercând în viața ei personală. Ea prevede o lume în care oamenii acces la înțelepciunea lor naturală și capacitatea de adaptare a arhitectului o viata plina de bucurie prin auto-îngrijire și bunătate iubitoare. În sesiuni individuale și de grup cu clienții ei, ea predă instrumente practice și puternice mindfulness care îi ajută să facă exact acest lucru.

Meditații Loving: Concepute pentru daters care suferă

Chiar și în afara practicii ei psihoterapie, Tamara a spus ca este angajamentul de a ajuta pe alții să facă față traumei și pierdere. În acest scop, ea și soțul ei - GrammyВ® Nominalizat de inginerul de înregistrare și compozitor David Dachinger - creat Meditații Loving. Programul este inspirat de punctul său de vedere ca un pacient cu cancer și perspectiva Tamara ca un însoțitor.

„Noi creăm meditație și programe pentru cugetător cei care traiesc cu cancer - pacientii, ingrijitorii, si supravietuitori“, a spus ea.

Loving aplicația pentru mobil Meditații isi propune sa ofere pacientilor cu cancer si ingrijitorii lor cu meditații pot practica oriunde - chiar si in timpul tratamente pentru cancer stresante. Aceste meditații pot oferi, de asemenea auto-îngrijire și inspirație pentru practicanții lor.

Loving Programul Meditații prezinta clientilor cu cancer de modul de a centra emoțiile lor.

„Noi oferim meditații ghidate și imagini, de auto-hipnoza, și diverse forme de exerciții de respirație“, a spus Tamara. „Ne ajuta utilizatorii să lucreze prin frica sau judecata lor, care, la rândul său, ajută la ameliorarea problemelor de insomnie, anxietate, depresie, și inutilitate. Cred că aplicația este extrem de eficient, și sunt incredibil de mândru de ea.“

Tamara și soțul ei au scris o carte best-seller pe subiectul numit „Calm live cu cancer (si dincolo de...).“ Cartea acoperă multe dintre David și Tamara lui luptele din viața reală ca pacient cu cancer si insotitor. Unul dintre colegii ei, Dr. Diana Kirschner, numește cartea „un must-citit de oricine a cărui viață a fost atins de o boală majoră.“

Tamara vă va arăta cum să nu mai blocheze Love You Seek

Tamara a spus rolul ei ca un consilier este de a oferi sprijin emoțional, consiliere, orientare și la femeile care au nevoie de ea. In ultimii ani, ea a găsit multe grupuri diferite de femei care beneficiază de consiliere și sprijinul ei.

Prin oferirea de diverse resurse pentru persoanele care ii ingrijesc si la pacientii cu boli grave, Tamara a spus că simte că servește scopului ei în viață.

„Îmi dă o bucurie incredibilă atunci când cineva a intrat în lor de auto-valoare și încrederea în sine“, a spus ea. „Iubirea de sine ma copleseste la nici un scop. Este cel mai uimitor lucru și mă umple cu atâta bucurie. Sunt peste luna cu fericire.“