Expertul internațional de întâlniri și confecționerul devyn simone studiază dinamica iubirii pentru ai învăța pe clienți cum să facă alegeri de relații mai sănătoase

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Din moment ce ea a fost o tânără fată, Devyn Simone a avut un interes deosebit în ceea ce face ca relațiile bifați - absorbind toate informațiile privind interacțiunea umană și lipirea ea ar putea pune mâna pe ei. Astăzi, ca un succes datând expert profesionist, Devyn a adus la zero in pe sos de secrete pentru a găsi un suflet pereche, și ea sa angajat să - l cu clienții schimbul ei. Devyn oferă consultații ascuțite, personale care oferă bărbaților și femeilor instrumentele de care au nevoie pentru a -si revizuiasca abordarea lor de dating și de a întâlni oameni noi. În plus, prin intermediul ei populare TLC arată „dragoste la prima Glisează“ , iar numeroasele articole ea de autor, Devyn a adus cunoștințele ei de dragoste si relatii pentru publicul din întreaga lume.

Devyn Simone știa întotdeauna ea a fost destinată să ajute oamenii. De la o vârstă fragedă, ea a fost consumat de întrebări cu privire la modul în care cuplurile formează legături și ceea ce face pentru relații sănătoase.

load...

Dupa ce a petrecut ani ei adolescent de colectare de cercetare, atât din cărți și experiența personală, Devyn însăși a stabilit ca o autoritate, chiar și în adolescență, ca cineva care ar putea da mare sfat relație. Ea a fost gazda unui talk-show de top adolescent si a fost incoronata Miss Teen american înainte ca ea a fost de 17.

În timpul colegiului, Devyn a fost rugat să se alăture MTV „lumea reală: Brooklyn“, pe care o catapultat în industria de televiziune de masă. Deși ea a apărut pe două spectacole MTV, ea a fost încă condus de prima ei pasiune: relații.

Devyn Simone oferă matchmaking servicii personalizate pentru a ajuta clienții să îndeplinească partenerul lor ideal.

load...

Acest lucru a condus la show-ul TLC, „dragoste la prima Glisează“, care a co-creat și găzduit împreună cu expertul în stil Clinton Kelly. Cei doi prieteni intalnit la cina o noapte și, pentru lovituri, a început să caute prin Tinder. Devyn ras ca si-a amintit momentul.

„Am fost trecând prin și arătându-i, iar Clinton a fost ingrozit de ceea ce oamenii au fost poartă în fotografiile lor, și am fost ingrozit de ceea ce spuneau în bios lor“, a spus ea. „Și apoi ne-am gândit" Nu ar fi minunat dacă am putea să-i ajute?“

„Dragoste la prima Glisează“ a fugit pe TLC timp de două sezoane de succes. Spectacolul este acum difuzat pe rețelele internaționale și telespectatorii încă mesajul Devyn și Clinton despre modul în care cei doi le-a inspirat.

După aceea aventura, Devyn a decis să se concentreze pe un brand mai personalizate de matchmaking. Astăzi, ca un pețitor Ziua a treia regula , ea oferă hands-on consultații pentru clienții care vin să caute ei pentru instrucțiuni cu privire la cea mai bună abordare dating și de a găsi un meci.

load...

O curiozitate despre ceea ce face dragoste Tick formă un brand de succes

Povestea Devyn este una de a transforma un interes a avut loc lung într-o carieră înfloritoare. Alimentat de o curiozitate pe tot parcursul vieții cu privire la ceea ce face ca o relatie sanatoasa, ea a fost citit cu atenție de auto-ajutor, relație, și cărți de psihologie. Ea consideră că această fixație pentru a gasi până la adânci bătrâneți poate să provină de la divorțul părinților ei, atunci când ea a fost un copil.

Devyn ne-a spus această pasiune a avut-o să pună întrebări despre relații și factorii care conduc la rezultate de succes la o varsta foarte frageda.

„Ca un copil, care întotdeauna blocat cu mine“, a spus ea. „Am fost întotdeauna cer adulților întrebările și apoi vizionat și le-a observat în relațiile lor. Probabil am petrecut jumătate din timpul meu în biroul consilierului de orientare vorbește despre relații.“

Această receptivitate a servit-o bine, așa cum astăzi ea este căutat datând de experți și pețitor, care apare în mod regulat pe populare emisiuni de știri și de televiziune, inclusiv „Rachael Ray“ și „Good Morning America“. Ea a contribuit, de asemenea, expertiza sa la mai multe publicații cum ar fi The Huffington Post, The New York Post, și PopSugar.

Devyn ajută simplu să reînnoiască datare viața lor folosind date din greu, experiența personală, și de cercetare academică. Scopul ei este de a schimba experiența lor online dating și atitudini generale despre întâlnire. Este un antrenor, specialist în profil de transformare, și pețitor.

Expertiza pentru a ajuta oamenii Găsiți și atrage parteneri de calitate

În timp ce serviciile Devyn nu sunt în mod specific pe bază de gen, ea se constată că bărbații și femeile se confruntă deseori cu provocări diferite atunci când navigarea în spațiul on-line și tradiționale, datând.

„Nu e atât de mult oboseala glisează, deoarece există atât de mult zgomot on-line“, a spus ea. „Toată lumea este on-line, dar nimeni nu este cu adevărat angajat să-l mai. Oamenii fac conexiuni, iar acestea se încadrează în afară înainte ca acestea să crească într-adevăr picioare.“

Pentru mulți dintre clienții ei de sex masculin, ea se concentrează pe două lucruri: identificarea a ceea ce doresc și cum să creeze și să comunice brandul personal pentru a atrage partenerul ei doresc. Mulți clienți au nevoie de un pic de unu-la-unu coaching-ul pentru a obține procesul de rulare. Devyn are obiective clare în minte pentru clienții săi.

„Vom crea o listă de must-have, care este cel mai esențial pentru întâlnire“, a spus ea. „Este ușor să te distras de strălucitoare, cum ar fi frumusețe sau succes.“

Ea își petrece timpul, de asemenea, excavarea relațiile lor din trecut pentru a găsi modele nesănătoase și comportamente astfel încât ea poate ajuta să creeze noi căi.

Devyn ne ea antrenori oameni cu privire la modul de a trimite un mesaj a spus că „sfîrîie, nu fizzles.“ E mai mult decât având doar un selfie puternic. Cu Devyn, clienții să învețe cum să se stabilească și să comunice brandul personal potențialilor colegi. Ea le-a școlilor cu privire la modul de a crea un profil care iese în evidență și atrage lor must-have pereche - nu doar unul care arata bine pentru moment.

Lucrul cu femei pentru a naviga Dating Modern World

Atunci când se lucrează cu clienții, Devyn se descrie ca fiind „parte prieten, o parte terapeut, și o parte majoreta.“ Scopul sesiunilor sale de coaching este de a satisface clienții oriunde s-ar putea fi în călătoriile lor de a iubi.

„Am început în cazul în care clientul meu este“, a spus ea. „Unii nu au datat în anii și sunt doar la început. Altele se intalnesc destul de mult, dar continuă să se încheie până la date în cazul în care acestea sunt ca „Nu mă interesează.““

Devyn spune clientii ei sunt responsabili pentru propria lor succes. Ajutându-i să înțeleagă greșelile pe care le-am fost de luare și să ia problema în propriile mâini pentru a schimba abordarea lor, lecții lipi.

Multe dintre femeile care vin la Devyn nu au probleme cu obtinerea date. Cu toate acestea, acestea sunt de obicei, nu de legătură cu meciurile de calitate. In schimb, este o mulțime de mesaje nepotrivite și de tranzacționare fotografie.

Devyn lucrează cu femei care doresc mai mult show și spune pentru a crea o listă trebuie să aibă. Apoi, ea îi ajută să creați un profil care susține că viziunea pentru un partener. Mai degrabă decât doar obtinerea atenția, profilul dvs. Ar trebui să reflecte adevăratele valori, și Devyn te ajunge acolo.

Ea ajută, de asemenea, bărbați și femei, ca pețitor personale, mergând pe datele proaste, astfel încât să nu trebuie să. Ea lucrează cu clienții care sunt bolnavi de scena on-line sau doresc să completeze concluziile lor cu oameni reali ea recrutate pentru clienții săi, pe baza lor trebuie să-au liste.

Ea antrenori clienți în timpul lor de căutare pentru relații, și după ce-și găsi perechea lor, ar trebui să au nevoie de ea. Scopul principal Devyn rămâne aceeași, deoarece ea a fost un copil mic cu nasul într-o carte de psihologie - ea vrea să aibă o relație sănătoasă.

Sfaturi Devyn și resurse Get Single Relationship-Ready

Dacă nu se poate obține destul de Devyn, nu vă faceți griji - există o mulțime de a merge în jurul valorii. Blogul ei este, în două cuvinte, distractiv și informativ. Cu sentimente prin intermediul meme, cum ar fi : „Dacă ea nu se sperie de moarte din tine un pic, ea nu este cea“ , puteți obține o simt pentru ea personalitate limba-in-obraz. Ei posturi- a spune adevărul prezent o vedere nu-prostii de întâlnire și relații scrise cu un simț al umorului.

Ea oferă, de asemenea, sfaturi excelente pe orice, de la transformarea într-un flirt ceva mai mult de idei distractiv data. Fără îndoială că va părăsi blogul său, cu un pic de cunoștințe, un pic ceva pentru a lucra la, și un zâmbet mare. Vizitatorii site-ul ei pot accesa, de asemenea, apariții TV din trecut, articole și clipuri video.

În ceea ce privește viitorul, Devyn așteaptă cu nerăbdare pentru a ajuta mai multe single-uri găsi fericirea în sine și cu un partener. Ea este, de asemenea, anticipatingpenning nerabdare o carte despre dating si relatii pe care tocmai l-ar putea inspira următoarea Devyn Simone să ia o călătorie similară spre a ajuta oamenii să găsească dragostea.