Expertul în iubire milenară: arsurile de la Samantha sporește încrederea post-pauză și îi face pe clienți să creadă în dragoste din nou

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Licentiat Sanatate Mintala Consilier si Relatia Expert Samantha Burns stie un lucru sau două despre lovind despărțiri rău în fund. După un prieten serios sa încheiat brusc relația, ea a învățat cum să câștige încrederea ei înapoi și de a reconstrui credința ei în dragoste. Acum , ea este pasionata de a ajuta inima frântă bărbați și femei fac la fel. În plus față de furnizarea eficientă, hands-on servicii de coaching - ul, Samantha își pune pălăria ei matchmaking și gazde evenimente distractive pentru single milenare cele mai eligibile din Boston. Prin combinarea aptitudinile ei ca terapeutului, cel mai bun prieten, și antrenor, ea a intelege exact ceea ce au nevoie clienții săi și o aduce în prim - plan experiențele datare.

Samantha Burns ar putea auzi , practic , inima ei bate din pieptul ei în acea zi. Ea a fost gata pentru o propunere de la prietenul ei pe termen lung și nu a putut aștepta să spun da. În schimb, ea a auzit ea a crezut că ea a fost pentru totdeauna loveutter ceva cu totul neașteptat.

load...

„Nu cred că ești«The One»,“, a spus el. „Este pur și simplu nu este corect.“

Samantha a investit ani de speranță, de angajament, și finanțele într-o relație care sa încheiat atunci când ei trăiesc-inpartner pur și simplu renunțat.

„Am fost cu cineva timp de patru ani și jumătate“, a spus ea. „Am crezut că am găsit persoana mea. Avea nevoie să se mute în întreaga țară pentru școală absolvent, iar în ziua în care a trebuit să decidă unde va merge, ne-am așezat și a vorbit despre asta. Și atunci el mi-a spus. M-am simțit respins, abandonat, și complet singur.“

Această experiență îi tremura la miezul ei. Vechea Samantha era puternic, încrezător și sigur, în timp ce noul Samantha simțit slab, nedorit, și sigur de ea. Ea pur și simplu nu a putut înțelege ce a mers prost.

load...

„N-am putut dormi, mi-am pierdut in greutate, si am izbucnit la întâmplare în lacrimi de mai multe ori pe zi“, a spus ea. „Șoc meu spiralate în devastare, furie, și depresie.“

Dar, prin durerea ei, Samantha a dat seama că schimbarea - chiar dacă a dus la Heartbreak - ar putea fi pozitiv. Ca un terapeut profesionist, ea a folosit-o adaptare abilitățile și sistem de sprijin pentru a transforma lucrurile în bine și, în acest proces, a creat o strategie de transformare, care ajută acum multe alte persoane.

„Vezi tu, eu nu numai că a creat un plin, distracție, și înfloritoare, datând de viață, dar l-am cunoscut pe soțul meu la doar trei luni după ce mi-Heartbreak zdrobire suflet“, a spus ea. „De fapt, ne-am angajat la aniversarea de un an de la prima noastră întâlnire.“

Astăzi, soțul ei este cel mai mare susținător ei, cel mai bun prieten, și oferă tipul de iubire ea nu a experimentat, dar întotdeauna de dorit. Și, câștigul personal este atât de mare, ea vrea ca, pentru toți clienții săi.

load...

„Clienții mei spune-mi tot timpul pe care lucrează cu mine se simte relatable“, a spus ea. „Eu dau sfaturi precum și strategii bazate pe cercetare.“

O abordare hibrid tutorat / consiliere tackles Probleme cheie Dating

Servicii de coaching Samanthei sunt unice pentru că ea folosește abilitățile și instrumentele de la ei de fundal clinice în terapia de cuplu, și combină cu sfaturi directe și feedback-ul unui antrenor pentru a ajuta clientii sa se concentreze pe rezultate concrete în timp ce lucrează prin problemele lor relație mai repede.

Setul de instrumente ei de coaching expansiv abordează o serie de probleme. Servicii de coaching ei desfaceți învețe pe oameni cum să sări înapoi de la o ruptură dificilă, în timp ce intalniri de coaching ei și consiliere relație de pachete de a le învăța cum să găsească și să cultive dragostea.

Primul pas pentru a obține călătoria coaching - ul a inceput cu Samantha este de a aplica pe site - ul ei și Samantha va ajunge pentru a programa un apel gratuit claritate. Asta în cazul în care Samantha discută despre cele mai mari provocări, vă ajută să obțineți clare cu privire la obiectivele de relație, și determină potrivi dreapta. După ce vă conectați, veți avea o sesiune de kick-off-o oră printr -un apel video și numiri apoi în curs de desfășurare de 45 de minute. Veți primi , de asemenea , suport e - mail în afara sesiunilor programate, precum și mesaje text suport pentru clienții săi de elită, teme pentru acasă, precum și accesul la resurse suplimentare. A dedicat abilitarea clienților săi pentru a acorda cele mai bune părți ale ei înșiși prin îngrijire specializată.

„Eu iau numai pe un număr limitat de clienți, astfel încât să puteți avea sprijin și acces la mine“, a spus ea. „Am oferi pachete de coaching cu mai multe luni, mai degraba decat sesiuni de one-off - care sunt un fel de bandajele - astfel încât să aibă timp să se concentreze pe schimbarea pe termen lung. Când lucrezi cu mine, ai de gând să se oprească care doresc, începe să faci și să transforme viața ta iubire.“

Samanthei, de asemenea, incantati de noul program de ei grup de coaching de brand virtuale, destramat si Viguros Back, lansarea de iarnă 2018, care include module video, exerciții, în direct Q & lui A, și va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra direct cu ea și să beneficieze de un mediu de colaborare.

Ajutarea pune bazele pentru a sări înapoi daters

Datorită propriile experiențe de transformare, Samantha și-a însușit arta de a ajuta clientii mare vis atunci când vine vorba cade înapoi de la durere de inimă și de a da o altă șansă de dragoste. Anna G. Împărtășit experiența ei de prima mana despre cum era cu Samantha ei ghid ca ea a decis dacă ea ar rămâne sau să părăsească relația ei.

„Am avut un timp de greu a da drumul la cineva care a fost un astfel de capse în viața mea, dar Samantha mi-a dat încrederea de a face ceea ce am știut în jos profundă a avut dreptate“, a spus Anna. „M-am simțit consumat de stresul dacă sunt sau nu ar trebui să treacă prin despartirea mea. Samantha ma învățat să salveze de stres mea pentru „timp de stres“ sau pentru sesiunile noastre - acest lucru ma ajutat să mergem mai departe cu rutina mea de zi cu zi, fără atât de mult negativism neproductive. După ce a trecut prin cu despartire, m-am simtit ca o greutate a fost ridicată.“

Anna a căzut în dragoste într-un an de la despartire ei, sa mutat, sa logodit, iar recent căsătorit cu iubirea vieții ei.

Samantha noua carte de auto-ajutorare, Breaking Up & Back Viguros: Moving On Create Love Life pe care o meritați, se datorează în luna mai 2018 Dover Publications . Publicația extrem de anticipat se referă la modul în care să supraviețuiască o despartire-strivire sufletul și de a dezvolta sănătos skillsfor fundamental o viață fericită întâlnire.

Cartea este sigur de a oferi un companion mare la serviciile ei. Cei care ar putea avea nevoie de sprijin cu procesul de vindecare post-despartire acum pot profita de Samanthei 14 zile pentru a Noțiuni de bază Peste dvs. Ex program de sprijin. Este gratuit și ușor de înscriere on - line.

Resurse gratuite, care descoperi Secretele Dragoste spectatorii se identifică

Samantha lucrează neobosit pentru a vă asigura că locul de muncă și înțelepciunea ei ajunge ca un multi oameni posibil - chiar și cei care nu sunt în măsură să o angajeze. Ea actualizează în mod constant site-ul ei cu articole care acopera gama de intalniri, relatii, despartiri, și satisfacția personală, printre multe alte subiecte legate de dragoste.

Un credincios ferm că chiar și cele mai bune relații necesită un efort, Samantha și-a expus ingredientele secrete pentru a găti o viață de dragoste fericită. Are ani consolidate de cercetare, pe teren, și cunoștințe - împreună cu tehnici terapeutice - într-o singură carte electronică ușor de citit, digerabil, și de divertisment. „Dragoste cu succes: 10 secrete ce trebuie sa stii chiar acum“ ajuta la simplu si cupluri gasi noi strategii pentru a crea relații de durată.

„Acolo nu trebuie să fie mai deconectare, argumentând, lipsă de comunicare, senzație de neiubiți, sau subevaluate“, a spus ea. „Este timpul pentru tine si relatia ta prioritate.“

Pentru a obține copia gratuit, pur și simplu faceți clic pe link-ul de carte electronică gratuită de pe pagina de pornire Samanthei și să completeze formularul scurt, cu numele și adresa de e-mail.

Samantha Predă arta de a Dating Intenționate

Samantha ajută clienții să înțeleagă ceea ce este cel mai important pentru ei și data și iubi în mod intenționat. Doi clienți, Karla și Matt, a venit la ea pentru consiliere premaritală și să lucreze la comunicarea lor. Nu numai că ea ajuta să-și îmbunătățească modul în care să vorbească unul cu altul, dar, de asemenea, au învățat cum să găsească noi modalități de a face unul cu altul se simt mai iubit și apreciat.

„Samantha a făcut niciodată nu ne simțim judecat sau disconfort, și ea a fost într-adevăr capabil să înțeleagă ce domenii avem nevoie pentru a lucra la și modul în care cele mai bune pentru a ne ajuta“, Karla a scris într-o recenzie. „Lucrul cu Samantha a fost minunat, și în general amândoi sunt mai fericiți și au o relație mai sănătoasă și mai puternic.“

„Nu - mi pasă ce banii pot cumpăra - oameni, relații, și dragostea ne aduc bucurie. Ea îmi aduce bucurie și satisfacție pentru a ajuta alți oameni să găsească această conexiune „. - Samantha Burns

Samantha a spus că își găsește munca ei foarte inspirat, pentru că este capabil să se uite la imaginea de ansamblu și să vedem că, atunci când oamenii sunt în relații fericite, viața lor sunt mai satisfacatoare.

„Noi facem lumea un loc mai bun cu fiecare relație care vom intra in“, a spus ea. „Este atât de plină de satisfacții să știu că am ajuta pe oameni. Este cel mai puternic lucru. Nu-mi pasă ce banii pot cumpăra - oameni, relații, și dragostea ne aduce bucurie. Ea îmi aduce bucurie și satisfacție pentru a ajuta alți oameni să găsească această conexiune.“