Expertul în relații bazat pe soluții: psihologul sam owen strălucește o lumină asupra abordării provocărilor de dragoste și a atingerii obiectivelor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru măsura înapoi ca ea poate aminti, Sam Owen a fost pasionat de a ajuta oamenii îmbunătăți legăturile cu partenerii, familie, prieteni, și chiar ei înșiși. Ea crede că relațiile sunt critice pentru fericire și sănătate, și, ca un certificat Life Coach si psiholog, a responsabilizează single și cupluri pentru a descoperi ceea ce doresc cu adevărat de la viață și de iubire. Cu atitudinea ei cald și abordare bazată pe știință de dating și relația de sprijin, Sam pune clienții ei pe căile care duc la schimbări pozitive și conexiuni de durată.

Sam Owen a crescut într - o familie mare , cu multe personalități și dinamica relație. Ca urmare, ea a fost în măsură să dezvolte o înțelegere profundă a oamenilor modalități de a interacționa și legătura.

De la o vârstă fragedă, Sam știa ajutând oamenii ar fi în cărți pentru ea. Ea a terminat forjare o carieră în consiliere; Cu toate acestea, ea a descoperit profesia nu a vorbit cu adevărata ei pasiune pentru a fi un agent activ de schimbare pentru oameni.

load...

„M-am simțit într-adevăr mai mult ca abordare aproblem- și concentrată pe trecut, și a fost în contradicție cu dezvoltarea mea personală la momentul respectiv“, a spus ea. „Cineva a menționat coaching-ul de viață pentru mine. Am lansat afacerea mea cu prima mea carte, iar restul este istorie. Asta a fost de peste cinci ani în urmă și jumătate.“

Sam a găsit pe cei care caută serviciile ei sunt, de obicei se confruntă cu provocări și confuzia relațiile lor. Ea are capacitatea de a pune clienții la ușurința cu personalitatea ei caldă și dorința de a le vedea reuși în dragoste și în viață.

load...

Unul dintre clienții lui Sam, care își amintește că se confruntă cu niște nervi înainte de a începe sesiunile ei a constatat că, de timp, ea le finalizat, ea a făcut o cantitate semnificativă de progres.

„Trebuie să recunosc că a fost teamă, să nu mai vorbim de temut“, a spus clientul lui Sam. „Dar, vorbind prin obiectivele mele cu Sam mi-a dat să se concentreze, motivația de a muta viața mea înainte, și m-au determinat să identifice oportunități de a stabili ceea ce nu a fost de lucru.“

Practice Dating Coaching-ul cu o abordare bazată pe Psihologie

In ceea ce priveste obtinerea clienti pe calea spre relații mai bune și vieți de dragoste extraordinare, Sam nu crede în pierdere de timp. Ea îi ajută să se arunca cu capul chiar în problemele lor și de multe ori vede schimbările care au loc în cât mai puțin de trei la șase sesiuni.

„Sam a fost un ascultător fantastic și mi-a dat sfaturi practice cu privire la intalniri si relatii“, a spus un alt client. „Ca rezultat, mă simt mai pozitiv și încrezător. Munca mea și perspectivele generale s-au îmbunătățit. Nu sunt stresat despre viitor, și mă simt voi realiza visele și obiectivele mele.“

load...

Sam oferă oportunități de coaching pentru cei care încă pe scena datând și pentru cuplurile căsătorite și cele în relații pe termen lung. Clienții ei sunt , de obicei , cu vârste cuprinse între 29 și 59 între și sunt serioase despre găsirea cineva dreptul să -și petreacă lor cu mâine.

„Când lucrez cu clienții, ei controlează ordinea de zi în ceea ce privește discuția“, a spus ea. „Am ajuta clienții cerându-le întrebări cheie. Eu le ajuta să găsească răspunsuri foarte intuitiv. Știu ce nevoie clienții și cum pot obține cele mai bune din ele în onoarea scopurilor lor „.

Sam oferă clienților săi posibilitatea de a obține clare cu privire la ceea ce doresc cu adevărat, combătând orice obstacole pe care le-au păstrat de la acest obiectiv. Ea ne-a spus acest lucru se face prin intermediul unor abordări psihologice și practice, dar Endgame ei este mereu același.

„Clienții mei sunt, de obicei, în felul lor, și mă ajuta să ies din ea și, în schimb, începe să se încarce spre scopul lor“, a spus ea.

Matrimoniale și relația de coaching pachete Sam sunt orientate spre a ajuta clienții să fie pro-activ și de a găsi soluții care să adopte o schimbare de durată. Afacerea ei se întinde pe mai multe continente ca ea se întâlnește cu clienții la distanță, precum și cele locale pentru ei de Sud Manchester, Marea Britanie, birou.

„Coaching-ul este foarte mult despre vorbesc și fac“, a spus ea. „De aceea, nu a fost atât de mult succes rapid, cu coaching-ul, deoarece este vorba de a lua măsuri și nu doar vorbesc despre asta.“

Intuitiv Sesiuni de consolidare a încrederii, care reduc Anxietate

Sam știe din experiență că clienții care se confruntă cu anxietate au nevoie de un tratament simplu , care obține rezultate prin concentrarea pe tehnici de auto-ingrijire care ajuta la conditii de stres.

„Anxietatea coaching-ul ajunge la rădăcina problemei în trei sau chiar patru sesiuni“, a spus ea. „Clienții invata foarte repede ce anume face să sufere, și modul în care acestea pot controla anxietatea și viața lor, mai degrabă decât invers.“

Unul dintre clienții lui Sam în comun faptul că drumul ei pentru a găsi pe cineva care ar putea ajuta cu adevărat anxietatea ei a fost dificil până la întâlnirea Sam.

„M-am simțit mângâiată și respectat în timp ce Sam a contestat convingerile mele limitative și ma ajutat să văd lucrurile altfel“, a spus ea. „Mă simt minunat și mult mai capabil de a merge mai departe cu viata mea.“

Sam ne-a spus clientii vin, de asemenea, să-i să-și îmbunătățească relațiile cu ei înșiși și reconstrui încrederea lor în sine.

„Linia de jos este relația aveți cu voi determină relațiile pe care le au cu alți oameni“, a spus ea. „Oamenii vin de multe ori să-mi despre ei înșiși. Lucruri cum ar fi stima de sine, de consolidare a încrederii, și ajutând cu anxietatea sunt domenii-cheie.“

Un ghid pentru a ajuta clienții Îngrijirea robinet în reziliența

Cu toții se confruntă cu provocări atunci când vine vorba de viata, relatii, cariera, sănătatea și bunăstarea. Sam a folosit pasiunea ei pentru ai ajuta pe alții să scrie cărți care inspiră clienții săi pentru a realiza schimbări incredibile.

Cea mai recentă publicație ei, „ Elastic Me: Cum de a face mai puține griji și pentru a atinge mai mult (4 săptămâni pentru forță interioară) ,“ este un ghid practic pentru construirea rezilienței de zi cu zi. Cartea este o colecție de studii patrunzatoare, sfaturi și modificări ale stilului de viata propuse. Sam învață cititorii să facă anumite trucuri simple în viața lor prin punerea în aplicare obiceiurile de zi cu zi , care îmbunătățesc relațiile lor. „Me rezilient“ este disponibil pentru achiziționare pe Amazon.

„În carte, în esență, eu vorbesc despre cei trei piloni ai rezilienței și a unor obiceiuri, consolidarea rezistenței pe care putem accepta - fie că este vorba în fiecare zi sau în fața unei provocări neașteptate“, a spus ea. „Este distractiv, ușor de implementat, și absolut transformă mentale bunăstarea și viața ta. Sunt atât de emoționată, deoarece va ajuta atât de mulți oameni „.

Rezilient Me pot fi achiziționate ca un broșată și ca un e-carte. Editorii ei la Orion ei aplaudă pentru a scrie într -un astfel de mod natural, cald, dar cu autoritate. Sam a scris , de asemenea , alte două cărți, „ 500 & Relationships Life Citate “ și „ Căi de atac Relationship.“ Ea crede cărțile ei extinde ei ajunge pentru a ajuta oamenii să se refere la alții.

„Dacă ajuta pe oameni să fie fericit, are un efect de unda asupra oamenilor din jurul lor, și care are un efect de unda asupra omenirii, așa că este foarte important.“

În continuare pentru Sam: extinderea în televiziune și radio pentru a continua transformare a vieții

Sam continuă să se dezvolte marca ei prin fuzionarea de cunoștințe moderne din diferite discipline și domenii de cercetare pentru a aduce soluții noi relații clienților săi. A muncit din greu pentru a crea viabile relații cu bine-cunoscute branduri , inclusiv Cosmopolitan, BBC micul dejun , The Telegraph, BBC Radio, Hallmark, și Single Elite, printre altele.

Televiziune, radio, expertiza vorbitul in public, prezenta on - line, și ei relație blog - au atras laude și recunoaștere în întreaga lume. Sam a fost angajat de către unele dintre cele mai prestigioase firme de a ajuta cu emisiuni, campanii de PR, și să ofere servicii de consultanță. În toate oportunitățile ea preia, ea este extrem de apreciat pentru abilitatile ei, profesionalism și expertiză.

„Este imens pentru mine să știu că am avea un astfel de impact asupra atât de multe vieți“, a spus ea. „Atunci când primiți un e-mail la întâmplare de la un client a cărui viață v-ați schimbat - adică plata în sine. Îmi place să ajute oamenii. Acest lucru mă face atât de profund fericit și împlinit.“