Expertul în relații suzannah galland folosește înțelegerea intuitivă pentru a arăta singuri cum să găsească parteneri iubitori

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurta versiune: Suzannah Galland , un expert consilier de viață și relații, și- a împărtășit sfaturile ei pe platforme din reviste, cum ar fi Forbes, la TV , cum Ea se concentrează pe descoperiri cum ar fi stimularea într - o serie de domenii de la clienții ei „America Next Top Model de.“ cariera la viata lor romantice. De asemenea , ea intenționează să prezinte sfatul ei în videoclipuri rapid-hit conceput pentru a găzdui programe de ocupat de profesioniști moderne. În cele din urmă, ea vrea să dezvolte o acoperire mai largă și să inspire oamenii să aibă încredere și să urmeze intuitia lor.

Compania lui Gwyneth Paltrow, Goop, nu este unul pentru a împărți lauda nejustificată, dar dacă Goop te laudă, trebuie să faci ceva bine. Compania are doar lauda de mare pentru consilier de viață Suzannah Galland.

„Mărturia cea mai emoționantă și frumoasă din munca mea a venit de la Goop“, a spus Suzannah. „Ei au spus metodele mele sunt magice, intuiția mea este la fața locului pe, iar sfatul meu este atacabil. '“

load...

Sfatul Suzannah Galland în publicațiile Goop, cum ar fi „The Sex Issue“ a fost salutat ca „magic“.

În ciuda acestei recomandări strălucitoare, Suzannah rămâne umil. De mare lauda Goop, a spus ea, „Nu știu dacă asta recenzie totul spune, dar este o recunoaștere extraordinară a muncii mele. Pentru a avea munca mea cu alte persoane numite „magic“ este incredibil de mișcare pentru mine „.

Suzannah a avut o relație cu Goop de ani de zile, și a scris pentru ultima carte a companiei, „The Sex problemă.“

„În carte, vom explora lumea de sex cu experți relație ca mine“, a spus ea. „Eu împărtășesc unele dintre cecuri Gut semnătură și înțelepciune intuitivă pentru a ajuta cititorii naviga toate domeniile vieții lor. - de la relații cu cariere“

load...

Controalele Gut sunt o parte vitală a filozofiei lui Suzannah. Sunt memento-uri să se concentreze pe intuiție în toate situațiile, dar mai ales în dating. Intuitia nu te va duce pe căi greșite, chiar și atunci când factori cum ar fi atractivitatea sau succesul poate induce în eroare.

Relația Suzannah cu brandul Goop nu sa terminat cu cartea. Ea a condus, de asemenea, ateliere de lucru pentru public la InGoop Sanatate LA Summit-ul din California.

„In aceste ateliere, am arată un grup intim de indivizi secretul de a manifesta cu succes - sau kick - viitorul lor ideal în prezent“, a explicat ea.

Iubirea este esența misiunii lui Suzannah

Practica de coaching Suzannah se bazează pe iubire și personalizare, nu intimidare sau generalizare.

„Îi datorez o mare parte din calea vieții mele cu sora mea mai mică“, a spus ea. „Tragic, ea a murit la vârsta de 21, dar ea a inspirat-o misiune pe tot parcursul vieții în mine:. Să iubesc“

În serviciul misiunii, Suzannah isi incurajeaza clientii sa imbunatateasca relatiile lor cu ei înșiși. Odată ce oamenii au încredere în ei înșiși, ei pot începe să asculte intuitia lor de a lua decizii mai bune.

load...

„Sunt aici pentru a sprijini aventura ta de a iubi fiecare aspect al ființei tale“, a spus ea. „Pentru a da dragoste și de a primi dragoste, de a iubi cine ești, iubesc călătoria vieții tale, pentru a manifesta ceea ce vrei, și perfecționa intuitia pentru a face cele mai bune alegeri posibile.“

Misiunea ei este oarecum neconvențional - și așa este stilul ei de coaching.

„Spre deosebire de un antrenor de viață tradițional, generic, care necesită un angajament de rezervare pe termen lung, îmi place să mă gândesc la mine ca un du-te-a persoană pentru problemele vieții - sau pentru o sesiune de mult nevoie de profilare iubitori si sefii“, a spus ea.

Atunci când clienții Suzannah lui au nevoie de serviciile ei, ea nu doar să le dea sfaturi sau să le ofere cu o listă de verificare a așteptărilor. În schimb, ea îi ajută să intre în contact cu ceea ce doresc.

„Eu iau energia clienților mei și direcționeze către un rezultat pozitiv“, a spus ea. „Într-un fel, am ajuta să descopere ceea ce gândesc ei în inimile lor. Folosind o varietate de indicii și conexiuni intuitive, am ajuta să ia decizii și să învețe cum să citească intențiile oamenilor în viața lor.“

În cele din urmă, Suzannah nu vedea coaching-ul ei ca terapie. În schimb, ea definește munca ei într-un mod similar cu artele martiale japoneze: Channelling căile spiritului armonios.

Suzannah lucrează cu clienții celebri și de profil înalt - de două ori chiar de lucru cu vaporul turnate din „America Next Top Model“ - dar ea sa angajat să ofere sfaturi de inspirație pentru toate tipurile de oameni.

Revitalizarea Poporului Intuitie nevoie în situații cotidiene

Suzannah spune că ei se concentreze principal este de a ajuta clienții manifestă cea mai bună versiune de ei înșiși.

„Clienții mei numesc de multe ori, deoarece acestea au un sentiment de teamă“, a spus ea. „Ei vor răspunde imediat. Am cartografia exact problema cu care se confruntă ei.“

Această teamă preia viața lor. În loc de a asculta propria lor intuiție, ele sunt debilitati de nervi. Suzannah ii ajuta sa creeze planuri de a asculta cu multă atenție intuiția lor și să se manifeste pe viitor doresc.

Cel mai important, ea știe că, dacă clienții ei încep să se concentreze pe ceea ce le spune intestine lor, ei vor fi mai sănătoși și mai pozitivă în toate domeniile vieții lor.

„Hit-uri mele intuitive nu se va îmbunătăți doar o relație cu ei înșiși, ci se va metamorfoza în toate domeniile vieții lor“, a spus ea.