Expunerea standardului dublu al turismului sexual

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Când doriți să aflați mai multe despre turismul sexual, în special contradicțiile care există între bărbați și femei, nu exista nici o persoana mai bine să apeleze la decat Dr. Jacqueline Sanchez Taylor , un lector de la Universitatea din Leicester.

Dacă vedeți un bărbat mai în vârstă, cu o femeie mai tânără într-o stațiune turistică, presupui există un acord în cazul în care banii sunt schimbate pentru sex? Probabil.

Cu toate acestea, dacă vedeți o femeie mai în vârstă, cu un bărbat mai tânăr într-o stațiune turistică, presupui există un acord în cazul în care banii sunt schimbate pentru sex?

load...

Sau presupui omul „a avut noroc“ sau este profitând de femeie?

Este, probabil, acesta din urmă, nu?

„Oamenii încă mai au această idee că femeile din aceste situații sunt victime“, a spus dr Jacqueline Sanchez Taylor. „Ei bine, de ce nu sunt femei permis să fie instrumental despre sex și spun că e ceea ce doresc și du-te pentru a găsi aceste relații pentru a îndeplini o dorință pe care le-au?“

Acestea sunt doar câteva dintre standardele duble Taylor, un lector stimat de la Universitatea din Leicester, speră să eliminatewith studiul ei „Sex Turism Feminin: o contradicție în termeni?“

Turismul sexual masculin

Munca revolutionara, Taylor a început în urmă cu un deceniu, când a intervievat 300 de turiști de sex masculin care au mers la destinații exotice, cum ar fi Africa de Sud, India si Costa Rica cauta relatii sexuale.

load...

Prin aceste interviuri spun, ea a găsit oameni au fost călătoresc în aceste locuri turistice la havesex cu femeile locale și majoritatea acestor relații implicate un element economic, fie că a fost bărbații care dau partenerilor banii lor sexuale sau de a ajuta cu comisioane și facturi.

Cu toate acestea, deși oamenii ar recunoaște că „iubitele“ lor erau adesea lucratorii de sex, ei nu doresc întotdeauna să interpreteze întâlnirile lor ca o formă de prostituție.

Dr. Jacqueline Sanchez Taylor studii de gen, sexualitate, turismul sexual feminin, prostituție și multe altele.

In schimb, ei au spus că erau în formarea de relații semnificative cu aceste femei, cele care nu au fost le exploatează în același mod în care lucrătorii sexuali ar fi exploatate în SUA sau Marea Britanie -Asta au fost „ajutat“ femeile locale.

„Ei ar putea folosi fundalul turistic ca un mod de a spune acest lucru este o poveste de dragoste de vacanță“, a spus Taylor. „A fost destul de ușor să vorbesc cu oamenii despre ceea ce se întâmplă și ce se întâmplă. Unii dintre ei ar spune, „Ei bine, știu că e vorba de prostituție, dar eu sunt diferit de ceilalți băieți și știu de ce o fac.“

Următoarea întrebare lui Taylor a fost: femeile fac asta?

load...

Turismul sexual feminin

Răspunsul este da.

Taylor a folosit un chestionar asemănător cu 200 de turisti de sex feminin, dar de data aceasta ea sa concentrat asupra femeilor care au călătorit în Jamaica și Republica Dominicană.

Ea a gasit 100 la suta dintre femei au declarat că nu se angajeze într-o relație cu un lucrător de sex masculin, dar 33 la suta au recunoscut că au ajutat monetarily bărbații erau într-o relație sexuală cu.

Dr. Jacqueline Sanchez Taylor, Universitatea din Leicester.

„Chiar dacă ei au spus că nu au plătit pentru sex, au ajutat și a oferit cadouri“, a spus ea. „Dar ei nu conta acest lucru ca o formă de prostituție și ei nu au văzut iubitii lor ca sexul worker.With băieții, au un fel de recunoscut că.“

Similar cu bărbații, femeile ar descrie aceste situații ca cea de a forma o relație semnificativă în timpul unei vacanțe.

„Ei au fost de asteptare aceste idile întâlniri de vacanță, mai degrabă decât contracte de prostituție sau ceva de genul asta“, a spus ea. „Ei au simțit împuternicit în același mod în care sexul masculin touristsdid pentru a schimba și de a schimba partenerii -sa fie în controlul relațiilor și de a face acest lucru într-un mod care poate nu au putut cu iubitii lor înapoi home.They au avut financiare și economice puterea de a dicta în cazul în care acestea au fost de gând să meargă, care mergeau să vadă, ceea ce ei au de gând să facă „.

Răspândirea de conștientizare

În timp ce ea nu spune oamenii nu pot cădea în dragoste în timp ce în vacanță, Taylor vrea să facă lumină în aceste tipuri de relații, astfel încât oamenii pot fi mai informat, mai ales în ceea ce privește modul în care locație, sex, sexualitate și rasa joaca un rol.

„Aceste locuri sunt văzute ca locuri în care peoplecan traversează tabuuri sexuale - să se comporte sexual in moduri care multi dintre themwould nu viseaza de a face înapoi acasă. Vreau ca femeile să fie conștienți de faptul că aceasta este o formă de prostituție. Pentru mulți bărbați locale, este o strategie de supraviețuire în același mod în care este pentru lucratorii de sex feminin“, a spus ea. „Acesta poate fi foarte periculos pentru unele femei turistice în cazul în care acestea nu recunosc faptul că aceasta este într-adevăr o formă de prostituție. De exemplu, mai puțin probabil să folosească prezervative dacă crezi că e dragoste adevărată sau o relație adevărată.“

Ea este, de asemenea, interesat în efectuarea follow-up de cercetare byreturning destinațiilor turistice din studiile sale anterioare, pentru a vedea dacă au existat schimbări în modul în care oamenii gândesc despre prostituție.

„As fi interesat sa vad ce imaginea arata ca acum“, a spus ea.

Pentru a afla mai multe despre Dr. Jacqueline Sanchez Taylor, visitwww.le.ac.uk.