Faceți cunoștință cu persoane altruiste prin intermediul voluntariatului: 7 milioane de voluntari activi caută o cauză online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: VolunteerMatch aduce oamenii împreună sub o cauză comună. Pe acest site, puteți căuta un eveniment voluntar și o șansă de a întâlni oameni noi , în timp ce deservesc comunitatea. Bazat pe abilitățile dumneavoastră și de interese, VolunteerMatch va sugera oportunități în zona dumneavoastră. Este un mod perfect pentru a satisface speciale pe cineva care împărtășește dragostea de artă, animale, copii, sănătate, locuințe, sau implicarea comunității. Peste 100.000 de organizații non - profit au înregistrat și postat cereri pentru o mână de ajutor. De sprijin de criză la meditații, există o varietate de domenii de servicii pentru a browsethrough, astfel încât să puteți găsi cu ușurință ceea ce căutați.

Când am fost în stare proaspătă din colegiu, am primit un loc de muncă în calitate de organizator in domeniu pentru o campanie prezidențială. Practic, am fost un recruiter voluntar si Wrangler.

Asta a fost, de departe, cea mai implinita si obositoare perioada de timp a vieții mele. Mi -a plăcut voluntarii mei (OK, nu toate dintre ele, mai ales cel care se face referire în mod continuu pentru mine , ca „Amanda“) , deoarece cele mai multe dintre ele au fost doar oameni buni. La miezul, ei erau oameni care au dorit să facă o diferență. În ciuda diferite vârste noastre, fundaluri, și credințe, am legat peste acest lucru simplu.

load...

Pentru a face theirshifts mai distractiv și mai productiv, am oftentried să joace pețitor atunci când programarea voluntarii mei. Am găsit dacă am potrivire oameni upsimilar, ei ar deveni rapid prieteni în timp ce lucrează împreună și să vină înapoi râzând, sporovăind și cer atunci când acestea ar putea merge din nou împreună.

Pentru mulți dintre voluntari mei nepăsător, ușă bate a devenit o excursie socială. Obișnuiții mei a luat toasking, „Ei bine, atunci când vine Raynelle? Voi veni apoi, de asemenea.“Ei au organizat chiar și o potluck în ziua alegerilor.

Am văzut străini devin mai buni amici într - o chestiune de săptămâni, așa că știu socialopportunity unic care VolunteerMatch oferă prin conectarea persoanelor cu organizații non - profit. Aceste evenimente nu sunt asocieri în solitare , ci lucruri care necesită lucrul în echipă, și atunci când cooperează cu oameni, ajung în mod natural în sus pese unul de altul. Pentru simplu, it'san oportunitate minunat de a întâlni oameni ( în special femei, care voluntar la rate mai mari decât bărbații ).

load...

Este gratuit pentru a crea un profil VolunteerMatch și de a găsi acausethat se potrivește cu abilitățile și pasiunile tale.

O cauză nobilă este doar un clic away.Whether sunteți interesat de sănătate, educație, animale, locuințe, sau destul de mult orice problemă în societate proeminent, VolunteerMatch oferă peste 103.000 în persoană și oportunități de voluntariat on - line pentru participanți. Aflați cum vă abilitățile poate conduce Toa experiență plină de satisfacții prin conectarea și căutarea pentru evenimente viitoare.

Vicky Hush, Vice President de implicare și a parteneriatelor strategice, ne-a spus site-ul tocmai a sărbătorit conexiunea la 11 milioane făcută între voluntari și nonprofit.After aproape 20 de ani în afaceri, site-ul continuă să grow.Each zile, VolunteerMatch salută 37.000 de vizitatori noi și mărci 4.300 de conexiuni noi, astfel încât atunci când se alăture, nu vei fi singur.

load...

Fondat acum 20 de ani pentru a face CivicInvolvement Easy

Fondatorii VolunteerMatch, Craig Jacoby și Jay Backstrand, au fost o dată doar tipi care doresc să ajute community.It lor a fost 1998, și au avut o mare de timp, folosind tech lor savvy de a pune împreună rețele de calculatoare școală locală forumuri. După această experiență pozitivă, au vrut să găsească mai multe modalități de a ajuta, dar atunci care a însemnat merge la un centru de voluntariat, în persoană, și de așteptare în timp ce cineva a trecut printr-o Rolodex de organizații non-profit.

Inspirat de capacitatea Internetului de a simplifica modul în care oamenii conecta cu lumea, Craig și Jay a decis să construiască un mod mai puțin consumatoare de timp pentru a aduce voluntari și organizațiile non-profit împreună on-line.

„Acum, organizații non-profit pot spune ceea ce au nevoie, iar oamenii le pot găsi“, a explicat Vicky. „Asta e ceea ce a stimulat VolunteerMatch, și am fost atât de mândru de-a lungul anilor pentru a ajuta organizațiile non-profit au un program de voluntariat foarte mare.“

Scopul este de a fi un fantastic organizații non-profit toolfor și voluntari deopotrivă, economisind timp de potrivire-le perfect.

Din confortul propriei lor de origine, anyonecan a crea un cont gratuit pe acest site și caută oportunități de voluntariat. Dacă ați pus în abilitățile, interesele, și locația, VolunteerMatch va face chiar mai ușor și să recomande cauze prin e-mail.

De asemenea, puteți căuta oportunități de voluntariat de grup, dacă doriți să faceți o dată din ea.

„Voluntariatul este unul dintre acele lucruri pe care le puteți merge în cu așteptări foarte mari, iar experiența dumneavoastră nu va depăși în continuare acest lucru.“ - Sharon Reasonover, voluntar la Ronald McDonald House

De-a lungul ultimelor două decenii, site-ul a vazut aproximativ 96 de milioane de vizitatori unici, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a activa și a întâlni oameni, nu esti singur. VolunteerMatch estimează valoarea theirsocial - valoarea tuturor acestor ore de om de voluntariat - este de aproximativ 9 miliarde $. În 2015 singur, site-ul a contribuit aproximativ 1,6 miliarde $ în valoare socială.

Acei voluntari cu succes potrivire cu un spectacol non-profit niveluri impresionante de angajament. Vicky a declarat usthe timpul mediu de sedere pentru voluntari care de fapt arată și să participe Hovers în jurul valorii de doi ani.

„Am auzit o multime de povesti de-a lungul anilor de oameni care au întâlnit pentru că au început voluntariat“, a spus ea. „Este normal ca, daca esti pasionat de ceva și te face să te simți bine, că este un mod minunat de a începe o conversație, întâlni oameni noi, si, posibil, a găsi pe cineva ale cărui interese se potrivesc a ta.“

Angajații Dă înapoi comunității Așa cum bine

Vicky a lucrat la VolunteerMatch timp de 10 ani, acum, deoarece ea crede în puterea angajamentului de a transforma un individ și o comunitate. „Îmi place VolunteerMatch“, a spus ea, „Eu iubesc oamenii, misiunea, și fiind capabil de a lucra cu organizațiile non-profit, companii, persoane fizice, si tehnologie - nu există niciodată un moment prost“

VolunteerMatch încurajează toate theiremployees să se implice pentru a face lumea un loc mai bun.

Ea nu este singurul angajat concediat despre munca ei. Acest strâns unit teamis atat de pasionat de voluntariat pe care mulți dintre ei voluntari la diferite organizații în timpul liber, în medie, cheltuielile de opt ore pe lună da înapoi.

Vicky, de exemplu, acționează ca un mentor pentru adolescenți și adolescenți prin aș putea fi, un liceu thathelps non-profit și elevii de gimnaziu stabilesc obiective de carieră.

Sponsorizat de companie zile de voluntariat oferă, de asemenea, un mod ușor pentru colegii în legătură și voluntar ca un grup. La fiecare câteva luni, echipa merge în San Francisco, în care se află sediul principal, pentru a da back.On o excursie de neuitat, au făcut unele de grădinărit pe insula Alcatraz.

Cu o masă de foosball în bucătărie și un joc anual de softball, VolunteerMatch favorizează un mediu de lucru pozitiv, la fel de dedicați distracție și bună sociale.

Un Centru de instruire oferă Guidancefor 100.000 de organizații non-profit

Cu webinarii educatiional și conținut, VolunteerMatch estedisponibil ca resursă utilă pentru organizații non - profit și companii care caută modalități de a recruta, interviu, sau cu trenul voluntari. Online la Centrul de instruire , echipa are o mare varietate de programe gratuite de formare.

Programul de management al voluntarilor se concentrează pe sarcini orientate spre acțiune care sunt importante de zi cu zi pentru managerii de voluntari. Companiile pot găsi , de asemenea , soluții corporative aprobate de această echipă cu experiență.

Pe VolunteerMatch, indivizii pot căuta prin 29 de categorii de interes.

Somewebinars examineze idei mai largi decât punctele caracteristice ale liderilor management.Thought sunt încurajați să exploreze tehnici inovatoare pe care voluntarii de impact.

„Noi încercăm întotdeauna să stați înainte de joc cu tehnologia noastră“, a spus Vicky. „E atât de mult încât oamenii sunt obișnuiți acum atunci când interacționează cu un site web. Nu este ca la sfarsitul anilor '90, când Internetul era tânăr, și ai putea avea o listă mare să treacă printr-o conversație într-un singur sens.“

VolunteerMatch se concentrează pe a fi engagingand servește Asan parte activă a conversației și procesul de voluntariat. Oferirea de resurse pentru organizațiile nonprofit, companii, andvolunteers, site-ul se transformă înclinație în acțiune.

A face o diferență: găsi perechea ta la VolunteerMatch.org

Voluntariatul pentru o cauză în care considerați că este dincolo de plină de satisfacții - este viață în schimbare. Am asistat la prima mână legăturile emoționale uimitor de puternice, care provin de la activismul, de la munca în echipă, și de la muncă în folosul comunității, și am luat Youcards mulțumesc pentru a dovedi aceasta.

La VolunteerMatch, puteți căuta o cauză vă interesează și apoi imediat înregistrați-vă pentru a ajuta. Organizațiile nonprofit postarea de pe acest site au o serie de declarații de misiune de la rezolvarea problemelor de locuințe pentru abordarea LGBT rights.Whatever te trage în sus, puteți găsi o eventamong mii de oportunități de implicare socială pe această platformă on-line.

„În cele din urmă, scopul nostru este de a face foarte ușor pentru organizațiile non-profit pentru a găsi oameni“, a spus Vicky. „Acesta este principiul de bază pentru modul în care VolunteerMatch utilizează tehnologia și compania de parteneriate pentru a conduce organizațiile de voluntari într-adevăr mare în cazul în care acestea vor fi în măsură să facă cea mai mare diferență.“

Dacă sunteți ars pe online dating și cernerea prin utilizatori de mică adâncime, încercați o nouă abordare (și să dea înapoi în timp ce sunteți la el). Unind suflete altruiste sub o cauză comună, acest site isa modalitate foarte bună de a întâlni oameni. Deci, ieși acolo și să facă o diferență în timp ce face o cunoștință. Nu știi niciodată-acele câteva ore de timp de calitate ar putea hrăni o legătură care durează de ani de zile să vină.