Faceți și nu faceți o petrecere de burlac

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Deci, unul dintre cei mai buni prieteni se leagă dvs. Nodul și este de până la tine pentru a planifica petrecerea burlacilor? Aceasta va fi ultima noapte ca „unul dintre baieti“, deci este o mare responsabilitate. Ia-l drept și nu ruina viața lui înainte de a începe! Urmați aceste simplu sfaturi și avertizări:

1. Nu se trezesc în Vegas cu o prostituata moartă în cadă.

Da, este o petrecere a burlacilor, dar uita de vulgar de film versiuni care nu par să se încheie bine. Ia cuvintele „bash“ și „partid burlacilor“ din cap.

load...

Acesta este un eveniment important pentru voi toți băieți. Ganditi-va ca o șansă de a sărbători prietenia ta, se bucura de compania mirelui, si da-i un mare-bun în viața căsătorit.

2. Nici o imagine, te rog!

Deci, mirele nu va primi în termen de 10 de picioare de dansator. Apoi l - ai forța să o lase să stea în poala lui în timp ce el retrăiește „Home Alone“ mâinile pe expresia lui fata pentru un instantaneu. Acum cineva le postează pe Facebook.

load...

Omule, te-a umilit doar mireasa lui și a aruncat o pătură udă pe dragoste lui de ardere. Ea a spus tuturor omul ei nu va atinge o altă femeie la petrecerea burlacilor, dar acum există aspersions și îndoială care zboară peste tot.

Fie colecta toate telefoanele mobile de la clienții dumneavoastră , deoarece acestea sosesc, sau să le facă un jurământ că fotografiile nu vor fi luate atunci când există o femeie în cameră. Simpla prezență ei aduce toate activitățile noptii sub suspiciune.

Tu ești responsabil, deci nu lasă loc pentru neînțelegere, jenă sau distruge legătura de încredere în relația prietenului tău cu-mireasa Lui viitoare.

Nu doamnelor? Are toată lumea au pantalonii lor pe? Să obloanele faceți clic și clipește intermitent.

„Dă prietenul tău o noapte să-și amintească, nu

o noapte de regret că îl va bântuie.“

load...

3. Fa ceva care are o semnificație specială.

O petrecere a burlacilor este vorba despre grupul de băieți și obligațiuni dumneavoastră. Puteți face runde la unele dintre pub - uri preferate pentru darts și o bere , construi în jurul valorii de un joc de luni noapte de fotbal, joacă câteva mâini de Texas Hold „em, sau porniți - l cu un joc de softball sau de o partidă de golf.

Nu vrei să-l păstrați prea pietonal și obișnuite, deși, astfel încât să fie sigur de a face ceva pentru a ridica miza. Închiriază o limuzina, să-l trateze la o cină coaste prim la un Steakhouse frumos, zbura prin cazino local timp de o oră, și de a lua toate băieții la chip pe un semn frumos gravat de stima ta.

S-ar putea fi o bâtă de aluminiu, o halbă de bere de cristal, o crosa aurit, sau orice altceva îi va aduce aminte de cei mai buni prieteni pe care a avut vreodată. Oh, și asigurați-vă că nu e ceva nou mireasa lui va gândi este hidoasă și aparține în pod.

4. Nu fi necivilizat.

Nu mă îmbăt , și nu-l lăsați să le fie cu ciocanul. Sunteți directorul social și , eventual , șoferul desemnat. Dacă bei deloc, ar trebui să fie o bere sau o băutură la fiecare oră sau două, max.

Asigurați-vă că mirele însuși pași, de asemenea. Apa în jos băutura dacă trebuie. Vor exista întotdeauna câteva personaje din „Animal House“ la fiecare petrecere a burlacilor, dar nu-i lasa sa stabilit starea de spirit sau a alerga show.

Fii maitre d“gazdă sau pe parcursul întregului eveniment. Păstrați lucrurile care curge lin și într-un mod civilizat. Distrează-te, dar își asumă responsabilitatea pentru bunăstarea întregului grup, în special mirele.

Fii diplomat care păstrează toate temperează rece, și să păstreze un cap limpede pe umeri.

5. Plănui afară toată noaptea.

Femeile planifica totul până la cel mai mic detaliu, dar barbatii tind sa zboare prin scaunul de pantaloni lor. Nu trebuie să fie la fel de persnickety ca un planificator de nunta pentru Regina Angliei, dar trebuie să facă un itinerar.

Dacă va fi vizita mai mult de un loc de întâlnire, trebuie să fie cronometror, ​​trebuie să știi la ce oră trebuie să se miște de-a lungul, și trebuie să ajungi lucruri gata să se miște înainte de ultima secundă.

Ei s-ar putea să nu fie gata să părăsească clubul de striptease sau cazinou atunci când timpul este sus, dar nu doriți să așteptați până jumătate oaspeții au spus la revedere lor înainte de a ajunge înapoi la casa ta pentru prezentarea cadou, o discurs scurt și tort.

Lăsați un pic de flexibilitate în planul dvs. Atunci când se distrează. Dar atunci când ești, producătorul emisiunii, trebuie să ținem aproape de program.

De asemenea, asigurați-vă că pentru a lăsa cel puțin trei sau patru zile, între partid și nunta. O săptămână sau mai mult este prea bine atunci când aveți programe oamenilor să ia în considerare.

6. Nu lasa plata mire pentru nimic.

Aceasta este o noapte pentru mire să se simtă ca un rege. Banii lui nu este bun, dacă nu e Donald Trump si esti Oliver Twist. În cazul în care bugetul este obtinerea un pic mai abrupt, pentru a primi restul partidului mirelui ante un pic de numerar.

Acesta este un alt motiv pentru planificarea inainte - aceasta va ajuta să vă mențineți bugetul realist și vă va oferi timp pentru a face un pic de strângere de fonduri de la prieteni.

O petrecere a burlacilor , nu este vorba despre o ultimă aventură de hedonism și desfrâul înainte de a se căsători. El este deja angajat să lui logodnicul , și orice flings finală ar fi avut grijă de înainte de acest angajament.

Dă prietenul tău o noapte să-și amintească, nu o noapte de regret care îl va bântui pe parcursul anilor viitori ca soț și tată. Hardy partid, dar partidul inteligent.