Farmersonly: umorul și simplitatea te conectează cu oamenii care iau-o

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru fermierii singuri în căutarea pentru dragoste, „Oameni buni orașului , la doar Nu Get It“, dar nu FarmersOnly.com. Ca primul site de dating pentru agricultori single, cowboy, și persoanele care trăiesc în zonele rurale, FarmersOnly a abordat nevoile de milioane de oameni pentru a deveni lider în spațiul de nișă , datând - toate datorită unității de fondatorul Jerry Miller, o echipă pasionată, o ochi pentru umor, și un proces simplificat de dating online.

Cu sloganul Frank „Oameni buni orașului, la doar Nu Get It“ și un jingle familiar - chiar a jucat la Country Music Awards - FarmersOnly.com este cel mai popular site de dating în industria de nișă. Și pentru un motiv bun.

Jerry Miller, fondator al FarmersOnly.com

load...
Cu mai mult de 4 milioane de utilizatori și de numărare de la lansarea din 2005 (în comparație cu alte site-uri de nișă matrimoniale, care au doar aproximativ 20.000 de membri), FarmersOnly răspunde cerințelor atât de multe single-acolo, și nu doar agricultori.

„FarmersOnly a devenit un brand pentru un tip de persoană“, a declarat fondatorul Jerry Miller. „Sigur că avem un număr imens de membri implicați în agricultură, dar este, de asemenea, răspândit la oameni care tocmai trăiesc în comunități rurale, sunt iubitori de animale, oameni care sunt în aer liber fiind sub un cer albastru în loc într-o cabină sub o lumină fluorescentă. “

Ne-am așezat cu Miller, să audă mai multe despre inspirația din spatele FarmersOnly, precum și modul în care se pune distracție și ușurința înapoi în dating online, și care arată alte site-uri de nișă cum se face.

load...

Recunoscând o problemă, adresându-se și oferind o soluție

Miller, care a crescut într-o zonă rurală din sudul Ohio și a petrecut cea mai mare parte a copilariei in aer liber, a luat ideea pentru un site de tip FarmersOnly, datând din 2005, când a lucra la o agenție de publicitate. Un client, în special, a fost un fermier divorțat recent, care sa confesat el despre marile ei probleme de datare.

FarmersOnly a devenit un pionier în industria de nișă, datând datorită inițiativei sale.

Nu numai că ea trăiește într-o comunitate mică în cazul în care toată lumea știe toată lumea, dar ea nu a simțit o scânteie cu oricare dintre ele. Ea a lucrat 24/7 și nu au avut timp să iasă și să întâlnească oameni noi. După aderarea la un site de masă dating, ea a avut puțin noroc, deoarece ea a fost compensată cu băieții mari ale orașului, care au avut o înțelegere greu de timp stilul ei de viata.

load...

„Cei mai mulți oameni sunt în 9-5, de luni până vineri și nu se poate referi la viața unui fermier, la toate“, a spus Jerry.

Deci, el a stabilit pentru a ajuta această femeie găsi site-ul de dating potrivita pentru ei - numai că nu a fost una. Jerry a început să vorbesc cu alți agricultori single și tot auzit aceeași poveste. El a realizat o problemă trebuia rezolvată, iar el va fi acela de a face acest lucru.

Șase luni mai târziu, el a lansat FarmersOnly.com. Curând răspândirea cuvântul, și FarmersOnly a fost în creștere, ajungând chiar simplu în Canada.

Dorian și Maria s-au întâlnit FarmersOnly.com și s-au căsătorit în 2013.

„Gândul meu inițial a avut dreptate. Există cu siguranță nevoie de ea. Acum avem mai mult de 4 milioane de oameni care au semnat în sus, și nu sunt chiar că mulți fermieri din țară“, a spus el.

Mii de oameni au găsit dragoste pe site-ul și-a exprimat recunoștința față de Jerry.

„De-a lungul anilor, numărul de email-uri care au venit în a spune„Vă mulțumesc foarte mult. Ne-am întâlnit pe FarmersOnly, și suntem atât de fericit“- doar ține pe rampă sus“, a spus el.

„Oameni buni orașului, la doar Nu Get It“: Puterea de Umor

De la un motto-ul ușor de reținut campanii publicitare inteligente, cum ar fi „Găsiți dvs. Prince agricole“ la mai mult de 15 reclame amuzante oferind „The Riding Data“, „pescuit Data“, și mai mult, umorul este o mare parte a brandului FarmersOnly lui. Fiind singur este destul de greu ca este, asa Jerry a crezut că a fost important să se păstreze lucrurile de lumină și reaminti oamenilor că dating online, poate fi distractiv.

„Oamenii nu își dau seama cât de devastator este de a fi singur, și am încercat întotdeauna să păstreze FarmersOnly distracție“, a spus el. „Este distractiv de a întâlni pe cineva nou. Partea despre întâlnire pe care o iubesc este descoperirea.“

Personalitatea FarmersOnly lui, de asemenea, strălucește prin pe blog-ul, care include articole de genul „Vineri Farm Realitate“ (știați că California produce mai multe flori decât oricare alt stat din SUA?), și magazin online, care include tricouri, borcane mason, și alte „ thingamabobs“cu ziceri drăguț ca„Nici un camion? Nu noroc.“A fi pozitiv și relatable este ceea ce ține conectat FarmersOnly utilizatorilor săi.

Tehnologia Made Easy: reinvestească Câmp În timp ce Găsirea unui Data

În timp ce alte site-uri matrimoniale au chestionare extinse și algoritmi complicate nimeni nu înțelege cu adevărat, FarmersOnly păstrează-l simplu, cu caracteristici, o interfață, capacități de căutare, și un sistem de potrivire, care sunt la fel de simplă ca și membrii săi.

„Am încercat să păstreze FarmersOnly mai simplu. N-am vrut câteva sute de întrebări pe care a trebuit să completați“, a spus Jerry. „Am vrut să-l păstrați mai raționalizate cu doar lucrurile importante.“

FarmersOnly păstrează lucrurile simple și se concentrează doar pe cele mai importante caracteristici.

Aceste componente importante includ:

Pentru mai multe detalii cum ar fi ce tipuri de muzică sau filme pe cineva place sau dacă sunt timizi sau care își încetează activitatea, Jerry o recomandă este de modă veche modul în care: doar le cere. Ceea ce este ceea ce face datarea distracție în primul rând.

„Acesta vă oferă o imagine bună, dar din nou, cred că cea mai importantă parte a întâlni pe cineva este procesul de descoperire“, a spus el. „Întotdeauna am spus, dacă știi 10 sau 20 de fapte despre cineva înainte de a începe o conversație, care ajută cu adevărat. Dar dacă știi sute de fapte, este un fel de ucide descoperirea.“

Primire meciuri sau răsfoiți cu secțiunea de căutare ușor FarmersOnly lui, complet cu casetele de selectare.

Ce este cu adevarat mare despre FarmersOnly este modul în care acestea stick la ceea ce funcționează în timp ce încă posibilitatea de a se adapta la nevoile în continuă creștere ale utilizatorilor, inclusiv oferind o experiență mobilă satisfacatoare. Nu numai ca este experiența FarmersOnly de pe telefon la fel de curat și simplu ca este pe desktop, dar există și serviciul de mesaje text FarmPhone care vă permite să trimiteți și să primiți mesaje text de la alți membri, fără a fi nevoie să acceseze site-ul sau dezvăluie telefonul numărul acestora.

„Acum, cu tehnologia mobilă, acces la internet de mare viteză și Wi-Fi în zonele rurale, este doar schimbat totul. Ne dorim ca FarmersOnly să fie foarte ușor de utilizat pe dispozitive mobile“, a spus Jerry. „Ne e-mailuri tot timpul spunând«eu arat câmpul meu în timp ce caut o dată.»“

Gânduri finale

Jerry și echipa sa a început FarmersOnly cu o intenție simplă: pentru a ajuta fermierii singuri găsi că cineva special care le primește, înțelege lumea lor, și vrea să împartă o viață-a pus din nou împreună. Această stare de spirit, împreună cu creativitate consistentă, autenticitatii, inovație, și dăruire, a dus la mii de cuplaje fericite și un brand de succes și foarte respectat în industria de dating.

„Secretul succesului este de două lucruri: înconjoară-te cu oameni buni și cunoaște clienții. Noi facem ambele. Nu este doar un loc de muncă - este o pasiune“, a spus el.

Atitudinea și capacitatea de a ajunge la inima a ceea ce utilizatorii lor doresc cu adevărat inima usoara încă îngrijirea FarmersOnly a forma ceea ce înseamnă a fi un site de nisa dating si un mare dating site-ul, în general. Când vă place ceea ce faci și să pună mai întâi fericirea oamenilor, toată lumea câștigă. Deci, încercați FarmersOnly azi - nu știi niciodată cine vei descoperi.