Feeld: o aplicație inovatoare de dating pentru single și cupluri curioase

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Feeld este mult mai mult decât o aplicație datând pentru threesomes; este un instrument inovator sociale conceput pentru a sprijini single și cupluri interesate de relatii romantice neconventionale. Deoarece aplicația experimentală lansată în 2014, a atras atenția oamenilor curioși din întreaga lume. În prezent, peste 1,8 milioane de bărbați și femei au descărcat Feeld pe Google Play sau iTunes. Funcțiile de confidențialitate ale aplicației ajuta membersfeel confortabil exprima dorințele lor , fără să se teamă de judecată sau de hărțuire. Pe Feeld, simplu si cupluri bucura de un spatiu sigur pentru a explora idei noi, prietenii, relații, și plăceri.

Antreprenor bulgar Dimo ​​Trifonov a fost vreo 20 de ani devreme, cand partenerul lui Ana smulși curajul de a admite ea a vrut mai mult decât monogamia ei ar putea da. Anawrote-i o scrisoare care descrie fanteziile ei polyamorous. Se simțea rușinat de dorințele ei, dar ea nu mai putea nega curiozitatea sexuală, în special cu privire la alte femei.

load...

Dimo a luat știri în pas „Când am aflat, nu am fost supărat pe ea. Am fost supărat că ea a simțit rău despre el“ , a spus el într - un interviu. Revelația sexuală partenerului său inspirat Dimo pentru a construi o aplicație în cazul în care , datând de simplu și cupluri ar putea fi ei înșiși , fără judecată. „Aplicația a fost o modalitate de a arăta că ei există mulți oameni ca ei - și ca mine“ , a explicat el.

Dimo Trifonov, Fondator si CEO al Feeld, lucrează alături de partenerul său pentru a sprijini cuplurile polyamorous ca ei.

load...

În 2014, Dimo a creat Feeld ca o scrisoare de dragoste cu partenerul său și ca un cadou pentru toată lumea bymonogamy nemulțumiți. El crede că dragostea nu ar trebui să fie restricționată de normele sociale și speră să contribuie la redefinirea regulilor convenționale ale sexualității.

Feeld Numele este un mashup de „câmp pentru sentimente“, deoarece prioritatea echipei de top este de a face un mediu deschis, unde single și cuplurile se pot exprima și să urmeze emoțiile lor. Dorința neinhibat este ceea ce unește această calitate de membru gândirea liberă.

Astăzi, Feeld este du-te la app pentru cupluri polyamorous și simplu în căutarea pentru conversații sugestive și datele aventuroase. Persoanele cu preferințele sexuale alternative pot flirta cu însoțitori care împărtășesc aceleași într-o zonă de acceptare. Calea cea dreaptă este de negasit pe această aplicație. Feeld este un câmp de joc deschis pentru oricine și toată lumea. Instrumentele de potrivire sigure și eficiente pot ajuta pe membri să găsească un partener romantic, un Threesome, sau o trezire sexuală.

load...

„Embrace sentimentele tale“ , se arată manifest echipei. „Stai deschis pentru ei, observa cum te simți, și continuați să explorați. Respectați alegerile și sentimentele oamenilor; ele contează la fel de mult ca și a ta.“

Un spațiu privat pentru a explora dvs. Sexualitate & Discover Playmates

Ceea ce a început ca experiment social un cuplu în curând prins între milioane de datere. O diversitate de dorințe alimentează mediul open-minded întâlnire. Pe Feeld, puteți alege din 23 de preferințe sexuale, inclusiv drept, gay, lesbiene, bisexuali, și interogatoriu. In timp ce aproximativ 74% dintre utilizatorii se descriu ca fiind heterosexuali , membrii de multe ori l joace rapid si pierde cu identitatea sexuală. La urma urmei, au venit la Feeld de a experimenta, a explora și testa propriile limite.

Aplicația hasthe instrumente de căutare bazate pe locație obișnuite și caracteristici de potrivire reciprocă, dar ceea ce face cu adevărat remarcabil este echipa de standarde ridicate pentru discreție și confidențialitate. Ca un avocat pentru dorințele neortodoxe, Feeld scuturi cu înverșunare toți membrii din expunerea publică sau deranjarea de exemplu unenlightened.For, puteți bloca aplicația folosind un număr PIN pentru a ține departe de ochii indiscreti cont.

Feeld are, de asemenea, măsuri de siguranță pentru a menține profiluri false la un nivel minim. Aplicația verifică vârsta și identitatea unui membru prin doar allowingprofile poze (fără nuduri) a adăugat printr-un cont de Facebook conectat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de natură personală care se suprapun cu profilurile de social media however.The datând aplicație nu din membri, prin intermediul Facebook sau orice alt canal social.

Experimente Feeld cu instrumente inovatoare de datare pentru a face experiența de utilizare mai sigură și mai plăcută.

„Noi, uneori, nu vrem să împărtășiți curiozitati sexuale cu persoane pe care le cunosc“, pentru a cita pagina de start a lui Feeld. „Feeld vă oferă posibilitatea de a ascunde de prietenii de pe Facebook, astfel încât acestea să nu te-ar vedea pe Feeld.“

Caracteristica Incognito ajută membrii Feeld rămână sub radar și pentru a evita persoanele pe care le cunosc în timp ce navigarea pentru dragoste neconvențională. Aceasta înseamnă că puteți utiliza aplicația tot ce doriți în timp ce prietenii de pe Facebook nu știu nimic. Acest lucru este foarte util pentru a lucra profesioniștii care nu doresc dorințele lor private să devin publice.

Feeld este împingând întotdeauna plicului și dezvoltarea de noi instrumente pentru a ajuta utilizatorii să se distreze în timp ce construirea de conexiuni umane oneste. În 2017, Feeld a venit cu 20 de autocolante de buze sugestive pentru a trimite prin iMessage. Asta cu siguranță condimente până chat - uri on - line!

Dacă vă place ceea ce vezi și doresc să ajute să crească baza de statutul de membru al aplicației (care creează o experiență mai bună pentru toți cei implicați), puteți trimite invita un anonim prin intermediul mass - media sociale. Prin utilizarea invitațiilor secrete, Feeld crește comunitatea polyamorous fără prieteni ieșire la o filozofie fondator another.Feeld este cel mai mult, cu atât mai bine, astfel încât echipa apreciază atunci când membrii răspândi cuvântul și să aducă mai mulți ochi la aceste instrumente alternative de datare.

„Suntem ca un butic care vin la, și există o cantitate limitată de articole. Avem nevoie de un mod mai inteligent“ , a declarat Dimo Tech Daily Times

Cine alipirea? 40% din membrii activi sunt femei

De-a lungul ultimilor ani, Feeld a crescut cu salturi și bounds.Currently, aplicația suportă 1,8 milioane de membri interesați în explorarea lor desires.About 40% din membrii Feeld sunt femei. Majoritatea utilizatorilor au indicat pe profilurile lor că acestea sunt în căutarea pentru o femeie sau un alt cuplu să se distreze cu - deci este cu siguranta un spațiu de sex feminin prietenos întâlnire.

Echipa Feeld face tot posibilul pentru a face femeile să se simtă confortabil aderarea la rețea. Potrivit blog - ul lui Feeld , „Aplicațiile care promovează abilitarea, alegere, și siguranță pentru femei sunt un pas în direcția cea bună. Este timpul pentru a face mai bine pentru femeile din lume dating - orice fel de schimbare pozitivă este bună pentru toți cei implicați „.

Membrii Feeld merge dincolo de etichete atunci când caută relații personale.

Oriunde ai cădea pe spectrul sexualității, Feeld oferă vă freedomto dorința inimii tale urmări fără rușine sau reproș. Chestionarea și indivizii curioși pot păstra afacerile lor private privat și să fie ele însele în aplicația.

Echipa Feeld are un interes personal în primirea noilor veniți și ajută pe oameni să găsească picior în teren nou. În posturi blog de sustinere, expertii recomanda cititorilor pe orice, de la ce să spun pentru a iniția sexting tohow de a organiza o orgie.

„Încercăm să se uite la oameni dintr - o perspectivă diferită de cele mai multe aplicații“ , a declarat Dimo într - un interviu cu linii mari. CEO - ul Feeld a criticat industria de întâlnire pentru a pune accentul pe un platform'smonthly utilizatorii activi în loc de misiunea sa. Pentru el, numerele nu contează cu adevărat. „Vrem să uităm despre asta“ , a spus el. „Ne schimbă viața oamenilor.“

Un Lean Startup într-o misiune pentru a schimba Norme societale

Cu sediul în Londra, Dimo ​​se execută o operațiune de anvergură pentru a îmbunătăți aplicația întâlnire. El are o pasiune pentru membrii echipei neconvenționale și recompense care cred în afara caseta pe masura ce cresc intalniri rețele din Londra, New York, Los Angeles, San Francisco, și alte puncte fierbinți bine populate.

Angajații dedicat Feeld vin împreună peste convingerea că iubirea nu are limite.

Pe masura ce compania se extinde, echipa Feeld menține utilizatorii în bucla prin scris actualizări periodice ale progresului lor pe proiecte, cum ar face în mai multe limbi de aplicații și de reglaj fin capătul din spate. „Avem câteva proiecte interne întâmplă,“ citește un articol de blog „care va ridica ștacheta atunci când vine vorba de intimitate și experiența.“

Dimo a pus onestitate și deschidere în prima linie a aplicației sale, precum și compania sa. Echipa macră Feeld se bucură de libertate enormă de creație, salarii transparente, precum și o misiune socială compasiune. Cincisprezece angajați entuziaști lucreze de la distanță din întreaga lume pentru a face app polyamorous cel mai bun poate fi.

Prin colaborarea cu inovatori din toate categoriile de viață, Dimo ​​dezvoltă și instrumente de conectare producescutting-margine care aduc oamenii împreună pe Feeld.

Are toate acest sunet interesant și merită? Apoi , puteți aplica on - line să se alăture echipei. În prezent, pozițiile de la Feeld includ iOS Engineer, Operations Manager, manager de Digital achiziție și parteneriate. Aceste auto-startere va ajuta la stabilirea Feeld ca o resursă de pre-eminent pentru Stampe din întreaga lume. Potrivit site - ului, „Feeld este în mod constant în căutarea pentru oameni pasionați capabil să schimbe societatea prin cuvinte, cod, idei, design“. Această ultimă parte fiind deosebit de important pentru Ana și Dimo

„Suntem un brand extrem de design de centrică și să colaboreze cu nume mari din industrie“, a spus Ana. „Atât eu, cât și Dimo ​​sunt designeri prin comerț, iar noi credem că designul este ceea ce ne diferentiaza si contribuie la a face experiența Feeld intimă, plăcută, și în condiții de siguranță. De fapt, am ajuns să lucrez cu Feeld și sunt în prezent poziția de dezvoltare a produsului, iar eu sunt un utilizator avid Feeld „.

Feeld invită Stampe deschiderea spre Set Passion liber

Când Ana și-a exprimat în mod deschis-o dorește cu partenerul ei, ea a crescut cantitatea de dragoste din lume și a început o călătorie frumoasă spre validare și acceptare. Dimo sprijină sentimentele partenerului său din toată inima și-a exprimat dragostea lui prin construirea unui instrument care susține o rețea internațională polyamorous ofpeople care împărtășesc fantezii și experiențe similare.

Feeld deschide milioane de single-uri și cupluri de până la posibilități flirteze fără obligații. Este un mod discret si sigur pentru a explora amestecării dvs. Sexuality.By pe Feeld, puteți deveni norocos în pofta și te prezinți o scenă activă, datând în cazul în care trei nu este mulțimea.

Revizuirile Rave vorbesc cu satisfacția de a fi avut pe Feeld. „Aceasta este mâinile în jos cea mai bună aplicație de acest gen“ , a scris Lilmermaidluv într - un comentariu de client iTunes. „Aplicația devine din ce în ce mai mulți oameni în fiecare zi, [și] am fost placut surprins de rezultatele pentru zona noastră.“

„Am primit atât de multe e-mailuri în care oamenii mi-au spus că ne privesc ca salvarea lor din societate“, a spus Dimo. „Am creat un loc special unde oamenii pot veni și conectați.“