Felicitările cardinale oferă mesaje sincere și doodle celor dragi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cardly a stilizat sine ca societatea felicitare a viitorului. Magazinul online ofera carduri artistic proiectate , care pot fi inscriptionate cu mesaje originale și doodle - uri scrise de mână care arata. Cardly este conștientă de mediu, iar procesul de proiectare și de imprimare unic sprijină artiști independenți din întreaga lume. Puteți face aniversari dvs., sărbători și ocazii speciale tot mai memorabil prin selectarea unui card de pe rafturile virtuale Cardly lui.

Când mama întâlnit pentru prima dată pe tata, ea nu-l ia în serios. Ea a crezut că a fost doar un goofball în vârstă de 19 ani, cu o pasiune pentru ea. El a făcut întotdeauna râs, dar ea nu cred că de el ca un tip de relație tip. A fost nevoie de câteva luni înainte de a vedea ambiția serioasă sub toate glumele.

load...

De-a lungul anilor, părinții mei au învățat să vorbească reciproc limbi dragoste perfect. La aniversarea lor de 40 de ani, tata a fost pe ruta sentimentală și a primit o carte frumoasă, cu un poem de dragoste în ea, în timp ce mama mea a găsit o carte de desene animate, care a jucat muzica banjo când l-ați deschis.

Fața tatălui meu luminat când a deschis cardul. „Ea mă cunoaște atât de bine“, a spus el.

Printuri Cardly și cărți de mail-uri personalizate concepute de artiști independenți.

Când vă dau alte dvs. Semnificative o carte, aveți șansa de a pune relația în cuvinte. Unele cupluri pot leșina peste promisiuni sincere de devotament, în timp ce alții se bucură de partajare un râs privat. Nu trebuie să fie de 100% serios să însemne ceva pentru că cineva special.

load...

Cardly.net oferă cuplurilor șansa de a personaliza cardurile lor de felicitări pentru a fi o reflectare fidelă a relației. Aceasta companie de imprimare face carduri originale la cerere și permite clienților să înscrie mesaje personalizate sau doodle-uri pentru a ajuta adăuga unele personalitate, și Cardly se imprimă pe prese de tipar digital, extrem de scumpe, folosind cele mai bune stoc și nave-l.

Rezultatul final este un card profesional, spre deosebire de oricare alta. Soți, soții, prieteni, și prietenele pot folosi Cardly pentru a scoate în evidență laturile lor creative și de a face carduri concepute personalizate care vorbesc direct cu partenerii lor.

„Încercăm să reinventeze întreaga industrie felicitare, făcându-l mai bine în orice mod“, a declarat Patrick Gaskin, co-fondator al Cardly. „Vrem ca oamenii să fie în măsură să găsească cărțile cele mai uimitoare de pe platforma noastră, se exprima la fel cum ar fi cu o carte tradițională, și încredere în noi cu tipărirea lor și de a le trimite la cei dragi ai lor.“

load...

Tiparituri de vedere ecologic prietenos modele unice

Cardly solicită o selecție întreținută de artiști independenți să-și prezinte modele felicitare pentru zilele de naștere, sărbători, sărbători, anotimpuri, și ocazii de zi cu zi. Platforma sprijină creativitatea și oferă artiștilor de 20% din vânzările lor de felicitare.

Puteți magazin pentru carduri de categorii - categoria de dragoste este cea mai apropos pentru aniversări și Ziua Îndrăgostiților - și alege unul care vă place cel mai mult. Raftul virtuală are peste 1500 de modele care pot fi frumoase, memorabile, sau plin de umor. Puteți selecta doodle sau mesaje pentru a fi imprimat pe card, sau lăsați - l gol și scrie ceva singur.

„Oamenii iubesc modele mari, și că tendința este doar obtinerea mai puternic“, a spus Patrick. „În opinia noastră, designeri independenți sunt trendsetteri, si de aceea ne place sa lucrez cu ei.“

Clienții Cardly pot programa livrările de carduri de felicitare de până la un an în avans, iar compania în prezent nave către SUA, Marea Britanie și Australia.

Cardly poate scrie un mesaj personalizat în carduri sale felicitări, sau puteți lăsa necompletat.

Cardly salvează oameni timp și hassle de lectură prin felicitări în magazin, în speranța că vor găsi unul care spune ceea ce vor să spună. Datorită instrumentelor sale de proiectare, puteți fi propriul scriitor felicitare și ambarcațiunile de proza ​​perfectă de pe desktop sau de pe dispozitivul mobil. Este ca achiziționarea unui card de gol și scris în interiorul acestuia, cu excepția cazului este imprimată profesional, astfel încât distanța iar doodle toate arata uimitor.

Acesta este un instrument excelent pentru cei care poate nu au cea mai bună scrierii de mână, dar ar dori cărțile lor să fie mai personalizate și unic.

Cardly este o companie prietenoasa cu mediul, astfel încât se imprimă doar o carte o dată comanda vine. Compania nu lasa cardurile sale frumoase merg la deșeuri și, astfel, se asigură că amprenta de carbon este cât mai mic posibil.

„Noi folosim doar hârtie ecologică, dar am vrea să meargă mai departe prin operațiunile noastre în întregime de carbon neutru“, a spus Patrick. „Mi-ar plăcea să văd industria tradițională să devină mai conștienți de mediul înconjurător. Există atât de mult în pierderile de imprimare carduri și le trimite la magazine în speranța că oamenii le vor cumpăra „.

Această notă personală face diferența în lume

Cardly nu are un one-size-fits-all abordare a felicitări. Artisti de proiectare opere de artă originale pentru a face exterior iasă în evidență, iar apoi clienții scrie ceva pentru a face interiorul cardului special.Each in plus vine cu o oportunitate de a face propriul dvs. Cu un mesaj personalizat.

Patrick a fondat Cardly pentru a aduce o interfață high-tech la o tradiție veche școală de a oferi carduri fizice pentru cei dragi. El a vrut să dea oamenilor mai multe opțiuni și libertatea de a-și exprima gândurile și sentimentele într-un mod care era adevărat pentru ei.

Cardly oferă peste 1.500 de modele.

„Ceea ce a început ca o idee, a devenit o pasiune, iar acum este o obsesie“, a spus el. „Ne place ajuta prietenii, familia, și iubitorii de a conecta într-un mod uimitor în fiecare zi în întreaga țară și din întreaga lume.“

Compania vizionară a perturbat industria felicitare cu desenele sale personalizate si online, piata alimentat artist. In ultimul an, Cardly și-a triplat baza de clienți și a ajuns la mai multe case decât oricând înainte. Oamenii din întreaga lume au îmbrățișat sistemul on-line simplu, și mulți clienți au început să folosească Cardly ca du-te-la salut furnizorul lor de card. Astăzi, 60% din vanzarile Cardly sunt de la clienți se întorc.

Echipa nu este doar acest lucru în discuții. Ei muncesc din greu pentru a putinei cele mai bune modele, cel mai rapid serviciu, și mai draguti felicitărilor posibile. Acest proiect pasiune ia artiști uimitoare și o echipă dedicată de experți pentru a scoate.

„Vrem să facem lucruri care ajuta la a face cărțile chiar mai mult sens“, ne-a spus Patrick. „Suntem de lucru pentru a face tehnologia chiar mai bine si lasa oamenii sa scrie în propria lor scrierii de mână și adăugați doodle personale -. La fel ca tine ar fi într-o carte de ai cumpăra într-un magazin“

Cardly vă oferă Space pentru a exprima sentimentele adevărate

Cele mai bune felicitari exprima ceea ce este în inima ta și de a vă ajuta să arate alte dvs. Semnificative cât de mult îți pasă. Ei vin în toate formele, dimensiunile, desene și modele. Felicitări pot ajuta la tata spun toate astea siropos, fără să roșesc, și ele pot ajuta pe mama arăta aprecierea pentru toate râsetele goofball ei de soțul ei și-a dat.

Dacă doriți să partajați un mesaj special cu un iubit, puteți începe prin alegerea unui design artistic pe Cardly. Aceste carduri sunt foarte bune pentru aniversari, evenimente speciale, sau fără nici un motiv, la toate. Este vorba despre a spune cum te simți într-un mod unic și emoționant.

Cardly oferă oamenilor de hârtie, și este de până la cupluri de a alege cuvintele potrivite și doodle astfel încât trimite dreptul, iubitor mesaj.

„Cuvintele de pe o pagină sunt întotdeauna speciale, și credem că scrisul de mână ia că, chiar și mai departe“, a spus Patrick. „Acesta este motivul pentru care oamenii păstrează scrisorile personale și cărțile pe care oamenii ne dau. Tehnologia noastră este unic prin faptul că emulează scrierii de mână reală.“