Femeile pentru femei internaționale: ajuta femeile supraviețuitoare de război să-și reconstruiască viața

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: În 1993, Femei pentru femei International (WfWI) establisheda sisterhood în întreaga lume pentru a sprijini vocile marginalizată lovită de sărăcie și sfâșiate de război colțuri ale lumii. Astăzi, non - profit ruleaza programe educaționale adaptate pentru refugiați, supraviețuitori viol și ultra-săraci în opt țări afectate de război și conflict. De formare de - a lungul anului WfWI oferă educație pentru sănătate, un stipendiu lunar și ateliere de dezvoltare a aptitudinilor profesionale pentru a permite femeilor să stea pe propriile picioare și să vorbească pentru egalitatea de gen. Peste 422.000 de sponsori din peste 200 de țări au donat această mișcare de bază și a ajutat mai mult de 463,000 de femei și 15.000 de bărbați devin lideri feministe în comunitățile lor. Construirea schimbare de lungă durată, Femei pentru femei International ofera femeilor resursele necesare pentru a depăși opresiunii sociale și a asigura securitatea financiară pentru ei înșiși și familiile lor. Pe site - ul, de asemenea , puteți cumpăra un cadou pentru o femeie defavorizata în străinătate (cum ar fi un set de instrumente de grădinărit) , în numele celui drag. Acest lucru ar putea face o mama atinge Ziua cadou de ziua de nastere sau prezent. Astfel de acte de caritate aduce oamenii mai aproape împreună și răspândirea dragoste în întreaga lume.

În Republica theDemocratic Congo, violența și violul a fost folosit ca o armă de război. Acest lucru a lăsat multe vieți în abator. Solange a pierdut soțul și trei dintre copiii ei la luptă, a fost violată de patru ori de bărbați înarmați, și ea a rămas însărcinată cu copilul violatorul ei - dar ea nu a renunțat niciodată.

load...

Ea a numit fiica ei nou-născut Esperanza, ceea ce înseamnă „speranță“ și-a părăsit satul pentru a resettlein orașul Bukavu, în cazul în care ea a devenit o figură de inspirație pentru supraviețuitori otherrape. „Încă mai ai viață“, ea a spus altor femei traumatizate. „Încă mai au valoare.“

Solange a semnat pentru Femei pentru femei International pentru a obține o bursă și de locuri de muncă lunare de formare astfel încât ea ar putea sprijini familia ei. Programul de un an a învățat abilitățile agricole durabile și a dat - o mijloacele pentru a reconstrui viața ei. „Avem o mulțime de formare și informații utile“ , a spus ea. „De exemplu, [am învățat] cum să trăim cu alții în comunitate, ceea ce un regim alimentar echilibrat este, cum să se hrănească copiii noștri.“

load...

Femei pentru capitolul Femei International RDC funcționează cu mai multe femei, cum ar fi traumatizati Solange. Foto: Alison Wright.

Zainab Salbi, un autor umanitar și irakian-american, a fondat Femei pentru Femei International în 1993 pentru a crea conexiuni sora-to-sora între sponsori din SUA și supraviețuitori ai războiului din Bosnia și Herțegovina. Inițial, theprogram înscriși opt femei în formarea profesională. Astăzi, organizația non-profit a împuternicit aproape o jumătate de milion de femei din intreaga lume.

Împingerea egalitatea între sexe, Femei pentru femei derulează programe de sprijin pentru bărbați și femei, în țările în curs de dezvoltare, inclusiv Afganistan, Bosnia, Nigeria, Republica Democratică Congo, Rwanda, Regiunea Kurdistan din Irak și Kosovo. Organizația va fi re-deschiderea unui birou în nordul Irakului, în următoarele luni pentru a servi mai bine refugiații sirieni și Yazidi. Pe măsură ce continua să crească programele lor, WfWI speră să se extindă în alte domenii în care este nevoie de ajutor.

load...

Noorjahan Akbar, Comunicații și Ofițer de relații externe, caracterizat prin munca WfWI ca fiind determinată de nevoile femeilor locale organizației servește. O parte din motivul non-profit au început să ofere instruire pentru bărbați, de exemplu, a fost pentru că participanții din Nigeria a declarat ca cel mai bun mod de a face o schimbare și de a îmbunătăți viața pentru femeile din țara lor a fost prin educarea și aliindu-se cu oamenii.

„Noi nu intrăm în thesecommunities le spun femeilor cum să-și trăiască viața“, a spus Noorjahan. „În loc să ne oferim sprijinul nostru ca aliați și într-adevăr asculta femeile de acolo. O mare parte din munca noastră este evidențierea acestor voci locale, astfel încât acestea să se simtă imputernicita să facă o schimbare pe cont propriu „.

Programe de training TeachBusiness Acumen & planificare familială

Femei pentru femei International caută să facă schimbări la nivel local pentru comunitățile afectate de război prin crearea de spații destinate exclusiv femeilor pentru sprijin, crearea de rețele, și de reconstrucție. Într-un program cuprinzător și mai multe fațete, grupuri de 25 de femei învață abilități profesionale, primesc lunar stipendof 10 $, și să devină avocați pentru drepturile femeilor. Dupa absolvirea programului, femeile se simt mai încrezători participă în afaceri, manipularea finanțelor, și sprijinirea familiilor acestora.

Programele de formare WfWI adapta serviciile la nevoile comunităților locale. De la coș de țesut în Rwandato broderie în Afganistan, Femei pentru Femei International învață abilități valoroase pentru regiune este în. Accentul se pune pe abilitarea femeilor locale, care au fost afectate de război sau de sărăcie extremă.

Prin puterea Sisterhood, non-profit ia femeile care sunt izolate, săraci sau needucați și le oferă mijloacele necesare pentru a începe propria afacere și să devină lideri în comunitățile lor.

„Femeile care lucrăm nu numai să devină punct de vedere economic, ci, de asemenea, împuternicit să învețe despre drepturile lor și planning.We familiale se vedea creșteri de cunoștințe peste bord pentru femeile care ies din programele noastre“, ne-a spus Noorjahan. „Noi chiar încercăm să impactevery aspect al vieții lor.“

Pe parcursul ultimelor două decenii, Femei pentru femei International a workedtoward egalitatea în jurul lumii prin programe educative pentru femei marginalizate. Organizația îi învață pe oameni cu privire la importanța drepturilor femeilor și de planificare familială pentru a construi comunități puternice, durabile.

„Înainte de a se alătura programului nostru, 30% dintre femei au folosit de planificare familială, și după program, 87% semnalați utilizând“, a spus Noorjahan. „Înainte de programul nostru, 10% dintre femeile cu care colaborăm spun că vorbesc cu alte femei cu privire la drepturile lor. După programul nostru, 89% spun ca fac acest lucru „.

Prin colaborarea cu refugiați, supraviețuitori viol, femeile afectate de război și sărăcie, Femei pentru femei International face modificări de la sol în sus. Non-profit incurajeaza femeile sa preia controlul asupra vieții lor și destiniesbecause echipa crede că femeile mai puternice construi mai puternice țări.

Grassroots Caritate de lucru Sponsori viitori lideri de sex feminin în străinătate

Nici o singură persoană poate face o schimbare în societate pe cont propriu. Activiștii trebuie să mobilizeze comunitățile din jurul cauza lor de a face un impact asupra problemelor importante, cum ar fi egalitatea de gen. Este nevoie de o mulțime de oameni care lucrează din greu pentru a restructura relațiile de familie, combaterea dezavantajelor economice, și contra normelor dăunătoare de gen.

Femei pentru femei nu ar fi în măsură să ridica atât de multe femei marginalizate, dacă nu pentru sprijinul sponsorilor generoase din 203 countries.More decât 422.000 de donatori au acordat sprijinul lor non-profit și susținută cauza egalității. Aproximativ 45% dintre femeile care primesc aceste donații raportate folosind banii tobuild sus economiile lor, astfel încât acestea să aibă mijloacele necesare pentru a se sprijini în vremuri grele.

„Bogăție comunală înseamnă putere comunale“, a spus Noorjahan. „Dacă vă faceți timp pentru a investi într-o altă femeie, ea va face lumea mai bună pentru noi toți.“

Programul WfWI se potrivește cu donatorii cu surorile lor care trăiesc în sărăcie în întreaga lume.

Un cadou lunar de doar 35 $ are puterea de a schimba viața unei femei în bine și sponsorul călătoria ei spre complet încrederea în sine. Odată semnat, veți primi un set de bun venit cu informații despre femeia pe care sponsorizeaza, inclusiv o fotografie. Puteți utiliza, de asemenea, comunicațiile prin e-mail pentru a ține pasul cu progresul ei și să trimită mesaje încurajatoare ei în timp ce ea e în program.

Aproximativ 60% dintre femei pentru femei International finantare vine de la contribuabili medii punerea în câțiva dolari pe lună pentru a face o diferenta.

Pe site-ul, puteți cumpăra, de asemenea, un cadou pentru o femeie defavorizata în străinătate (cum ar fi un set de instrumente de grădinărit), în numele celui drag. Acest lucru ar putea face o mama atinge Ziua cadou de ziua de nastere sau prezent. Astfel de acte de caritate aduce oamenii mai aproape împreună și răspândirea dragoste în întreaga lume.

Peste 20 de ani de a face un impact în viața 447,000+ femei

Femei pentru femei International are mai mult de 400 de membri ai personalului și formatori în birourile din întreaga lume. Toți formatorii sunt localnici angajați de organizația non-profit pentru a trece pe abilitățile lor și experiențe de viață altora în propriile lor comunități.

Femeile de toate nivelurile de învățământ se pot înscrie pentru formarea WfWI lui programs.In 2015, 39% dintre participanți au avut nici o educație formală, iar 42% au urmat doar școala primară. Prin profesională de lucru trainingand de advocacy, non-profit a ajutat peste 463,000 de femei din țările devastate de război.

„Noi cream numai pentru femei spații astfel încât femeile să poată ieși din casă și conectați unul cu altul“, a spus Noorjahan. „Multe femei saythat o parte a lor preferat al programului: construirea suport social, astfel încât acestea nu mai sunt izolate.“

În 2014, Hosai Bayani a fost una dintre cele trei femei care servesc la Consiliul Provincial în Parwan, Afganistan. Credit foto: Rada Akbar.

În termen de două săptămâni de la înscrierea în program, Hosai Bayani a devenit un antrenor pentru WfWI în Afganistan. Ea a iubit angajarea cu membrii andwent comunitatea ei cu privire la deține biroul ales ca membru al Consiliului provincial în Parwan în 2014. Ea a adus perspectiva unica ei ca o femeie la consiliul de 15 persoane.

„Femeile m-au încurajat să se aplice pentru consiliul provincial“, a spus ea. „Am sprijinul femeilor din program și a familiilor lor. Toate femeile încredere în mine și mă cunosc.“

Ca lider al comunității, Hosai urmareste sa imbunatateasca asistenta medicala pentru femei si de sensibilizare cu privire la problemele femeilor pe tot teritoriul Afganistanului.

Un aliat în această cauză este Ghulam Rabi, un lider local în Nangarhar, Afganistan, care a participat la Femei pentru programul de formare pentru bărbați internaționale a femeii în 2014. Twicea săptămâni, el sa alăturat un grup de 50 de oameni pentru a discuta despre drepturile femeilor într - un context religios și social. „Noi nu am știut despre aceste versete și toate drepturile pe care femeile au în Cartea Sfântă“ , a declarat Ghulam.

După absolvirea programului, Ghulam a adoptat o nouă perspectivă asupra modului de familii ar trebui să trateze soțiile și fiicele. De exemplu, el a căzut împotriva savanți religioase conservatoare și sfatuieste Căsătorind fata de pe la o vârstă fragedă pentru a face bani pentru familie. „Dacă aveți de gând să dea fiica cuiva ea nu știe, ea este de gând să-și petreacă toată viața ei cu el“, a subliniat Ghulam. „Este mai bine pentru a cere femeilor cu privire la alegerea lor si decizia lor cu privire la aceste lucruri.“

Din 2001, Femei pentru femei International a antrenat mai mult de 15.000 de oameni pentru a rasturna normelor de gen dăunătoare în societate și avocat în numele drepturilor femeilor. Formarea schimbat atitudinea Ghulam în bine și el un aliat puternic în lupta pentru adevărata egalitate în viața de familie și de muncă a făcut.

Femei pentru femei International Consolidează Comunități Locale

În satul ei mici, rurale, Solange a fost izolat după ce a fost atacat de rebeli violente. Ea a venit la Bukavu în căutarea de a transforma viața în jurul ei, iar Femei pentru femei International împuternicit să facă o proaspătă start.Today Solange are un venit constant și cansend copiii la școală, datorită suportului ea a primit în programul de lung an WfWI în RDC.

Femei pentru femei International oferă resurse pentru femei pentru a recupera de la sărăcie și traume.

Formarea intensivă oferă refugiaților și victimelor violurilor cunoștințe și competențe valoroase. Femei pentru femei International nutrește noi leaderswho pot face schimbări pozitive în propriile lor vieți și în lume. De la probleme de sanatate la drepturile femeilor, organizația stimulează o mai mare conștientizare a problemelor care împiedică capacitatea unei femei de a carta propriul drum în viață.

Eforturile Grassroots au afectat viata a aproape o jumătate de milion de femei care locuiesc în zonele cele mai periculoase și lovite de sărăcie ale lumii. Femei pentru femei International ajută femeile defavorizate dobândi competențe profesionale, economisi bani pentru situații de urgență, să se pronunțe pentru drepturile femeilor, și să devină stâlpi de rezistență în comunitățile lor.

„Suntem reallyproud muncii noastre și impactul acesteia asupra femeilor“, a spus Noorjahan. „In medie, atunci când femeile se alăture programului nostru au un venit de $ 0,34 de dolari pe zi. Aceasta crește până la $ la 1.07 după absolvirea programului nostru de instruire.“