Festivalul de film de la Florida prezintă 10 zile de filme oscar-calibre și petreceri cu încărcătură de mâncare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: În luminile estompat de un teatru de film, momente de uimire și emoție capta inimile publicului tineri și bătrâni. Cele mai bune povești Cinema ne ia în călătoriile pline de imaginație bogată cu sentiment, și, atunci când te duci cu cineva, theexperience devine și mai semnificativ. In fiecare an, Festivalul de Film de la Florida bringsover 20.000 de iubitori de film împreună pentru filme celebrateOscar-calibru de la premierele prezentate, panouri de discuții și petreceri tematice. Teatrul Enzian iubita lui Maitland presentsthis eveniment de 10 zile pentru cineaști, celebrități, și împătimiții de film din întreaga lume. În timpul Festivalului de Film de la Florida, conversația curge cu ușurință între attendeesso tine și pentru interesul manifestat dragostea poate socializa, de obligațiuni, și se bucură de un timp de neuitat la teatru.

Chiar thoughNetflix este de a lua încet, dar sigur peste tot în lume de divertisment, eu rămân un fan statornică bun de cinema de modă veche. Sunt un amator de teatru avid, andi nu poate spune nu la un film - un fapt thatboys de multe ori pentru a valorifica ma entuziasmat cu privire la o dată. În 2013, pretendentul meu a vrut cu adevărat să creeze o experiență specială, așa că planneda datenight la Teatrul Enzian, un teatru de indie din Central Florida, cunoscut pentru prezentarea experiență de vizionare asingular.

load...

Aici, publicul se stabilește din nou pe canapele și fotolii să se bucure de o independentfilm sau cult clasic, în timp ce chelnerițe vin cu un meniu complet de opțiuni indulgenți - de la cartofi trufa Parmezan la zmeura data beignets.My și Isplit o pizzaand artizan sorbit vin ca luminile mers în jos și drama desfășurat.

Apariții ale clasice de cult, superproductii vechi și filme indie Enzian a invita conversație și conexiune într-o atmosferă confortabilă, prietenoasă și romantică. Data mea și nu au fost cu siguranta singurii care țin de mâini în teatru în acea noapte.

La Teatrul Enzian, cupluri stau confortabil pe canapele și fotolii, în timp ce filmul joacă.

load...

Pentru mai mult de 25 de ani, Enzian a găzduit Festivalul de Film de la Florida , în fiecare primăvară pentru a aduce filmlovers împreună în area.Thousands Orlando de participanți împărtășesc pasiunea pentru filme la film themedparties și 180+ proiecții de filme de scurt și de indie.

Indiferent dacă și data doriți să cumpere bilete pentru showingsor special buturugă acces exclusiv la fatidică teatrului cele mai populare, veți găsi de tone de divertisment optionsat Film Festival.People Florida, din peste 36 de tari de călătorie la acest eveniment cinematografic pentru a absorbi în prietenos atmosferă și viziona cele mai bune filme ale anului populare, scurte, și independente.

Florida Film Festivalholds distincția de a fi un festival Oscar de calificare în categoriile de scurt film de animație film, acțiune live film de scurt metraj și documentar subiect scurt. „La petrecerea noastră finală, Partidul Premiile, anunțăm filmele premiate pentru nostru festival“, a declarat Valerie Cisneros, directorul de marketing pentru Festivalul de Film de Florida. „Aceste filme sunt plasate automat în piscina nominalizare pentru Oscar, asa ca este o modalitate foarte bună de a obține piciorul în ușă.“

load...

Enzian entertains Persoane Cu FeaturedMovies, Panouri și evenimente

Stabilit pentru pasionații de film și gurmanzi din Central Florida, tagline Enzian este „film, alimentație, prieteni,“ și filmul Festivallives Florida până la acel motto-ul, cu filme clasice și independente, însoțite de preparate delicioase și conversații pline de viață. Premieresmore festival de peste 180 de filme, includingdocumentaries și scurtmetraje animate, cu un meniu local din surse să ispitească participanți Enzian.

„Este un teatru incredibil de frumos“, a spus Valerie despre Enzian. „Noi cu adevărat să fie un hub pentru cinematografie și de divertisment în zona Orlando.“

Afară, Bar Eden salută conversații post-film și de băut, încurajând Stampe să leneviți într - un moment intim. O mulțime de rețele merge mai departe în timpul Festivalului de Film de Florida 10 zile de la premiere de film și petreceri. „Puteți avea o băutură și vorbim despre filme“ , a spus ea. „Avem cineaști din întreaga lume vin să prezinte filmele și să se angajeze cu membri ai publicului.“

Festivalul de Film de la Florida aruncă o noapte de petrecere de deschidere pentru a lovi cu piciorul off eveniment lor pe o notă excitat.

Enzian este specializată în crearea de experiențe dinamice pentru cinefililor, iar festivalul primăverii nu este o excepție. Oaspeții lor partiesoffer tematice mâncare bună, cocktailuri, muzica live, și de divertisment de calitate. De la deschiderea de noapte la ceremonia de premiere, toate evenimentele încurajează iubitorii de film să se amestece într-un cadru vibrant și social.

Puteți cumpăra biletele on - line oricând pentru următorul festival - organizatorii evenimentului de presă calendarul de spectacole în luna martie, aproximativ trei săptămâni înainte de data și încântă Event- cu ceva ieșit din comun.

Ticketing Opțiunile variază de la individ Showingsto PriorityAccess

În timpul Festivalului de Film de la Florida, Enzian prezintă aproximativ 54 de filme de lung metraj și 126 de filme de scurt metraj, biletele pentru care pot fi cumpărate individual sau în pachete extra-valoare. Trecerile cele mai exclusiviste, numit iubitor de film și producător, oferă intrare devreme pentru filme și acces prioritar la panourile de discuții și petreceri pe tot parcursul săptămânii.

Cele mai populare vinde spectacolele de multe ori, Valerie avertizează, așa că cel mai bine este să ajungă cel puțin 30 de minute mai devreme pentru a vă asigura că obțineți un loc. Savvydaters ar putea dori să devină passholders sau apar chiar mai devreme (probabil obtinerea de vin sau bere, pentru a lua la locurile) pentru a miza o cerere la canapele în placute din față.

Hor d'oeuvres și cocktail-uri lucrate manual incanta oaspetii la petreceri swanky la Festivalul de Film din Florida.

Puteți sprijini teatru și să dea cineva special darul de o experiență cinematografică de neuitat prin cumpararea o experiență VIP și de a lua în avanpremieră la tot ceea ce Festivalul de Film din Florida are de oferit. Legitimația de producători este deductibilă fiscal și al membrilor fondatori Cina includesa speciala cu familia Tiedtke care a început toată această tradiție a filmului merriment.

„Permise pe care le dau de intrare la festival fără bilet, iar fiecare nivel vine cu propriile sale avantaje“, a explicat Valerie. „Puteți obține cele mai bune rezultate pentru cât investiți cu Pass Cinefilii, o valoare de $ 1.160 de la $ 650, și pentru a obține acces timpuriu la aproape totul, iar tu ești invitat la fiecare petrecere.“

Un maraton de distracție - Mii de AttendeesMingle la Teatrul

In fiecare an, Festivalul de Film de la Florida aduce mai multe filme, mai multe evenimente, mai multe celebrități și mai distractiv la Orlando. Peste 23.000 de participanți s-au îngrămădit la 2016 festival, iar organizatorii expectthose numere de a păstra în creștere ca reputația festivalului în comunitatea realizarea de filme creste.

Festivalul de Film Florida atrage mulți invitați speciali, printre care premiat actorul Jon Voight, care a condus de două ore pentru a veni la festival pentru a vedea un film indie favorit.

Nu este de mirare că sa bucurat himself.Each zi plină de gem de proiectii aduce publicului un ofsights gazdă, sunete și gusturi, toate atent lucrate pentru a wow publicul și de a reaminti oamenilor de ce le place teatrul. „In timpul festivalului, vom servi o cantitate incredibila de alimente“, ne-a spus Valerie, „și încercăm să adăugați ceva special și-film tematice pentru participanți.“

Actrita Emma Stone raved despre atmosfera prietenoasă , spunând: „Publicul a fost atât de primitor și receptiv“ la arătarea „Omul de hârtie“ în 2009. „Ne simțim foarte norocoși să fim aici.“

„Oaspeții noștri celebri adesea vedea cât de cald și primitor mediul este, și ei sfârșesc prin a avea o mare de timp“, a spus Valerie. „Andsometimes ei sfârșesc stau mai mult decât au planificat!“

Festivalul de Film de la Florida: 10 zile, 180 de filme, 1 Unforgettable Timp

Cu o băutură în mână și cineva special de partea ta, nu te poate ajuta, dar au un moment bun la Festivalul de Film de la Florida - chiar dacă nu ești un dependent de film de teatru ca mine. Maraton de filme sarbatorit Enzian oferă o multime de proiectii ofwonderful, petreceri si evenimente ideale pentru oricine caută o dată unică.

Oamenii din întreaga lume de călătorie la Maitland fiecare ceas springto și filme discussengaging cu prietenii, datele și cei dragi. Single canmeet ca-minded film buffs și începe cu ușurință o conversație la Festivalul de Film de la Florida. Tot ce trebuie să faceți este să întrebați „Ce părere ai despre filmul?“ Sau „Care este filmul tau preferat?“ Și veți fi în curând chat o furtună.

Teatrul Enzian oferă un decor romantic pentru single și cupluri care iubesc filmele.

„Eu știu că sunt oameni care au întâlnit și au format relații de la aceste evenimente. Ne place să aud aceste povești“, a spus Valerie. „Festivalul este doar o modalitate foarte bună de a întâlni oameni, se amestece cu prietenii, și legătură cu cine ai venit cu.“

La Teatrul Enzian, puteți lipi pe canapele sau împărtășiți un desert decadent în timp ce un film aclamat joacă. În primăvara viitoare, dacă doriți să impresioneze data cu un timp cu adevărat special, de ce notescort el sau ea la Festivalul de Film de la Florida și să ia într-un film sau două (sau 100)? Pentru participanții la film-iubitor, aceste 10 zile sunt pline de entuziasm, conversație, și mai mult decât un pic de romantism.