Fii mutele mele de călătorie: kristin addis încurajează femeile să se conecteze prin călătorii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Be My Travel Muse nu este site - ul de călătorie tipic. Nu numai că se concentreze pe călătorie aventură - cred schi, drumeții, și backpacking - dar este de asemenea orientată spre călătorii solo de sex feminin. Asta deoarece creatorul site - ului, Kristin Addis, este poster-femeie pentru acest tip de adventuring off-the-bătătorite. A traversat aproape 50 de țări, de multe ori prin ea însăși. Pe site - ul ei, ea împărtășește expertiza în logistica de vacanță, sfaturi pentru-trebuie să facă exploatările din întreaga lume, și sfaturi pentru a face prieteni cu localnicii din întreaga lume. În cele din urmă, obiectivul lui Kristin cu Be My Travel Muse este de a dovedi că femeile - chiar și cei care nu s - ar putea gândi la ei înșiși ca temerari - pot explora lumea pe cont propriu.

În luna mai 2018, Kristin Addis au urcat Inca Trail care inconjoara celebrul Machu Picchu din Peru. Ea a numit-o experiență YOLO, și ea epitomizes că mantra cu stilul ei de viață aventuros.

Viața ar fi fost diferit pentru călătorul mondial avid și creatorul popular site de turism BeMyTravelMuse.com. Acum șase ani, Kristin lucra în finanțe în Newport Beach, California. Ea nu a place de locuri de muncă și nu a putut vedea ea fiind fericit în spatele unui birou pentru tot restul vieții ei.

load...

Deci, ea a decis să renunțe la slujba ei pentru a vedea lumea. La început, Kristin a fost nervos despre care călătoresc pe cont propriu, dar a decis să ia un salt de credință. În timp ce călătoresc, ea a început un blog, asa ca ea ar avea un proiect pentru călătoriile ei. Aceste două decizii - să călătorească singur și pe blog despre el - a dat-o stilul de viață pentru a păstra călătoresc, mai ales solo, pentru anii ce vor urma.

„Am început blog pentru că am crezut că ar putea transforma intr-o noua cariera mea“, a spus ea. „Pe scurt, care a lucrat afară.“

Kristin Addis a început Be My Travel Muse pentru a cronica aventurile sale de călătorie solo din întreaga lume.

load...

In urmatorii sase ani, Be My Travel Muse a continuat să devină tot mai popular. Sfaturi lui Kristin pentru călătorii singuri au fost prezentate în The Washington Post, Business Insider, și The Daily Mail, pentru a numi doar câteva.

Kristin seturi de site-ul ei de călătorie în afară nu numai cu accent solo de călătorie, dar, de asemenea, cu un ochi pe călătorie aventură, exemplificată cu sloganul „drumul mai puțin luate.“ Site-ul nu pur și simplu documentează călătoriile sale în jurul lumii. In schimb, ofera itinerarii care permit cititorilor recrea experiențe cele mai pozitive.

Văzând cineva - mai ales o femeie - care călătoresc singur este de inspiratie pentru multe femei ar fi-hopping-țară. „Vreau în principal, să vorbesc cu acei oameni a căror familie și prieteni nu sprijină dorința ei de a călători, în special de către ea însăși, și ea să știe că e posibil“, a declarat Kristin de site-ul ei. „Am facut-o timp de aproape șase ani, și nu există nici un motiv pentru care nu se poate face acest lucru.“

load...

Solo de călătorie poate îmbunătăți dvs. De caractere

Poate părea contraintuitiv pentru a discuta despre întâlnire alături de călătorie solo, dar Kristin crede că cele două idei merg mână în mână.

„Femeile trebuie să călătorească singur, deoarece ne arată ceea ce suntem capabili de într-o societate în care suntem adesea împins în jos“, a spus ea. „Este important să fii inventiv, să ia decizii pe cont propriu, și să fie complet de sine-stătătoare. Asta ne face mai bune prietene, soții, surori, mame, și membri ai societății, cred.“

Acest tip de conștiință de sine te face un partener mai bun, sau, în cazul în care te întâlnești, mai încrezător în alegerile tale romantice.

Cu toate acestea, că încrederea să merg singur nu este ușor să se dezvolte. La începutul călătoriei sale în urmă cu șase ani, Kristin a fost nervos despre care călătoresc cu ea. „Eu chiar nu am vrut să la început“, a spus ea. „Am fost superresistant.“

Solo de călătorie este o modalitate foarte bună de a ajunge să cunoască mai multe despre tine - și face mai ușor pentru a satisface pe alții.

După ce a luat salt, Kristin a fost surprins de cât de mult îi plăcea independența ei să direcționeze propriile experiențe.

„Când am început să fac călătoresc singur, am fost pe nor nouă“, a spus ea. „Am realizat o mulțime de oameni călătoresc singuri, de asemenea. Aceasta îmi permite să aibă libertatea de a face ceea ce vreau. Nu trebuie să întreb pe nimeni. Pot face ultimul minut, deciziile de fracțiune de secundă.“

Deși fiind o femeie care călătoresc cu ea s-ar putea face Kristin oarecum de o anomalie, ea, de asemenea, o ajută să ajungă la scopul ei de a scrie despre experiențele locale autentice.

„Îmi place să fac blog-ul meu ca autentice și locale posibil“, a spus ea. „Așa că încerc să întâlnesc localnici ori de câte ori pot, și am observat că sunt invitat la mult mai multe evenimente cu localnici când sunt singur. Cred că stârnește curiozitatea.“

Adoptarea lui Kristin Stil unice de călătorie în timp ce planificarea calatoriei

Tonul Be My Travel Muse nu este unul dintre un călător solo, expert vorbind la un novice. In schimb, Kristin vrea ca fiecare călător să se simtă ca ea poate recrea excursii.

„Stilul meu este scris de conversație“, a spus ea. „Eu scriu în acel mod de a ajuta oamenii să recreeze același lucru pe care îl fac. Nu vreau nimic din ea să se simtă la îndemâna. Vreau să simt ca ceva femeia medie ar putea face „.

Cu acest scop în minte, Kristin creează ghiduri și itinerarii pentru fiecare țară în care ea călătorește. De exemplu, într-un blog intitulat „Circuitul Annapurna: prea frumos pentru domnișoara,“ detalii ea două săptămâni de drumeții în Nepal, documentarea în fiecare zi a calatoriei ei cu detalii convingătoare.

Mai mult, Be My Travel Muse oferă sfaturi practice pentru bugetare, planificare, și de ambalare. Succesul site - ului a condus chiar Kristin pentru a scrie cartea „ Munții Cucerirea: Ghidul pentru Solo Femeie Travel.“

Kristin a scris o carte pentru a inspira altor calatori de sex feminin să capul afară pe cont propriu.

„Cartea este totul despre cum să se pregătească“, a spus ea. „Cum de a salva, bugetul pe drum, de călătorie gratuit, pentru a primi cele mai bune oferte de pe bilete de avion, de călătorie hacking, rămâne în siguranță, și întâlnirea cu alți oameni în timp ce călătoriți.“

„Munții Cucerirea“ abordează, de asemenea, una dintre cele mai frecvente preocupări le aude de la femeile care călătoresc singuri: Cum pot sta în siguranță?

„Nu cred că călătoresc singur este mai puțin sigur decât să fie cu altcineva“, a spus ea. „Orice se poate merge prost, indiferent dacă ești singur sau nu.“

În cele din urmă, Kristin vrea să ofere-ar fi călătorilor suficiente informații pe care le pot lua decizii informate cu privire la destinațiile lor și planurile lor de călătorie.

Cum de a lupta Singuratatea În timp ce călătoresc singuri

Be My Travel Muse dovedește că călătoresc singuri nu trebuie să însemne izolare. „Știu de siguranță este o preocupare mare pentru o mulțime de oameni, dar, pentru mine, cea mai mare preocupare a fost singurătate“, a spus Kristin.

După cum sa dovedit, ea nu a avut nimic să vă faceți griji. Călătorie solo a ajutat Kristin întâlni localnici și alți călători în moduri ea nu ar avea cu un partener de călătorie sau de grup.

Ea menționează câteva dintre modalitățile ea a făcut noi prieteni de-a lungul drum. „Am fost încântat să constate că întâlnirea de oameni este ușor. Când am fost în 20 de ani mele, a fost la fel de ușor ca merge la un cămin și așezat într-o zonă comună. Vei întâlni oameni; doar o vei face“, a spus ea.

Kristin constată că călătoresc singuri o ajută să se conecteze cu localnicii și să aibă o experiență autentică.

Dar pentru călătorii care doresc un pic mai multa intimitate decat o pensiune oferă, Kristin sugerează alte modalități de a întâlni prieteni.

„Acum, că eu sunt în 30 de ani mea, lucru pensiune este în spatele meu“, a spus ea. „Pentru că eu stau în camere private, mă alătur unei activități organizate. Când am fost în Filipine, m-am alăturat un tur într-o lagună și întâlnit o grămadă de oameni în acest fel. Sau poate fi la fel de simplu ca merge la o clasă de yoga, sau o plaja populară, sau un restaurant, și lovind o conversație cu cineva care este, de asemenea, singur.“

În continuare pentru Be My Travel Muse: au conținut diversificat și conexiuni cu mai multe femei

Kristin nu se face cu ei de călătorie solo sau crearea de conținut nou pentru Be My Travel Muse. „-Goal înțelept, pur și simplu mi-ar plăcea cu adevărat să ajungă la mai multe femei“, a spus ea. „Există bazine mari de călători care călătoresc și du-te în pace, și aș vrea să vorbesc cu mai multe dintre ele.“

Pentru a atinge acest obiectiv, ea extinde aria platformei sale prin producerea de mai mult conținut pentru Be My pagina de călătorie Muse YouTube. Pagina prezintă videoclipuri aspirationale despre care călătoresc în Mexic sau Bali. Videoclipurile includ sfaturi de călătorie utile - cum ar fi cel mai bun mod de a împacheta un sac bagaj de mână. Ea vrea să ofere mai multe travelogues ca acestea.

În plus, Kristin este de planificare și de conducere excursii aventura pentru grupuri de 14 la 16 de persoane.

„Tocmai am terminat o aproximativ o săptămână aici, în Peru. Este un tur de aventura, iar ideea este ca oamenii să vină și să testeze limitele lor“, a spus ea. „Avem două mai multe vor apărea în acest an. Una dintre ele este în Alaska, iar celălalt este în Africa, iar cele care sunt atât femei-doar excursii. Vom face ceva mai mult în 2019. Nu sunt sigur dacă voi păstrați-l de sex feminin numai sau deschide-l pentru a co-ed.“

Dar, indiferent unde aventurile ei o ia viitoare, Kristin a fost umilit de succesul brandului ei și mesajul ei: „Mă simt foarte onorat că oamenii au încredere în mine“, a spus ea.