Florile de cireșe au facilitat relațiile interculturale de peste 40 de ani

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Cherry Blossoms a fost creat în 1974, a introdus Dater de Vest la simplu din Asia printr - un catalog care a inclus fotografii și descrieri. Dar Cherry Blossoms a evoluat de atunci. La mijlocul anilor 1990, platforma a fost unul dintre primii pentru a merge digitale, devenind a patra companie datând cu o prezență on - line. De-a lungul evoluției sale, deși, Cherry Blossoms a ramas concentrat pe misiunea sa: construirea romante eco-culturale între bărbați în țările occidentale și femeile asiatice. Și peste mai mult de 40 de ani în afaceri, Cherry Blossoms a contribuit la dezvoltarea mai mult de 250.000 de relații.

Utilizatorii platformei online dating Cherry Blossoms face adesea conexiuni atât de repede ei înșiși surpriză. Cherry Blossoms CEO - ul Mike Krosky împărtășit povestea unui utilizator care a aderat la platforma plin de speranță, dar care nu credea că ar face o legătură romantică la fel de repede cum a făcut -o.

load...

După aproape 30 de ani de căsătorie, utilizatorul a trecut recent printr-un divorț, și a vrut să găsească un nou partener, asa ca el sa alăturat Cherry Blossoms. In timp ce el a fost ezitant cu privire la probabilitatea că va găsi iubirea, el a fost deschis la posibilitatea.

Și asta e exact ceea ce a găsit - într-un timp scurt.

„La trei săptămâni după ce sa alăturat site-ul, el este oprit în Filipine pentru a vedea lui fiancГ © e“, a spus Mike. „Sa întors de câteva ori mai mult, s-au căsătorit, și ea tocmai am primit în SUA.“

Mike explică faptul că mulți utilizatori Cherry Blossoms găsi dragoste rapid - în special în cazul în care acestea sunt deschise la posibilitățile ei nu au explorat înainte. Dar, în cazul în care utilizatorii nu sunt deschise alternative, acestea pot persista pe site-ul de ani de zile, nu a găsi dragoste.

load...

Cherry Blossoms a fost una dintre primele platforme online dating pentru bărbați și femei din Asia de Vest.

„Viața este tot ceea ce ne atrage. Am clienți care să acorde o atenție la punctul de atracție și asigurați-vă că acestea sunt disponibile pentru dragoste. Dacă sunt cu inima deschisă, ei vor întâlni pe cineva în șase luni“, a spus Mike.

Dar povestea de dragoste de utilizator care Mike comun este departe de a fi singurul care Cherry Blossoms a promovat. Utilizatorii platformei sunt adesea bărbați divorțați din țările occidentale care caută dragoste și căsătorie diferite de ceea ce au găsit în primul go-around. Femeile de pe site-ul sunt din țările asiatice - inclusiv China, Thailanda, și cel mai vizibil, Filipine.

„Tipii de pe site-ul sunt, de obicei 40 la 60 de ani și au fost căsătorit înainte“, a spus Mike. „Și 90% dintre băieții noștri sunt divorțați. Ei doresc o experiență diferită decât ultima dată.“

load...

Și această experiență este diferită de ceea ce găsesc. De asemenea, este motivul pentru Cherry Blossoms a avut mâna în 250.000 de relații și căsătorii peste mai mult de 40 de ani de funcționare.

Trecerea de la Dating Bazat-catalog la epoca digitală

Cu 50.000 de utilizatori actuali, Cherry Blossoms este încă merge puternic, dar platforma a vazut multe iterații diferite, deoarece a fost creat în 1974.

Originale doi fondatori Cherry Blossoms' au decis au vrut să se întâlnească femei din străinătate. Pentru a atrage acele femei, au plasat anunțuri personale în Japonia și Filipine, observând interesul lor în dragoste și căsătorie.

Deoarece răspunsurile inundate în, fondatorii dat seama că mulți oameni occidentali au fost probabil în căutarea de dragoste cu femeile asiatice. După publicitate în Statele Unite și a primit o mulțime de răspunsuri, au început asocierea acestor bărbați și femei.

În primele zile, compania sa bazat pe cataloage pentru a asocia daters. Din cauza tuturor căsătoriilor impulsionate de site-ul, Cherry Blossoms a început, de asemenea, ajutând utilizatorii cu fiancГ © e și documente conjugal pentru imigrație.

„Ne-am făcut fiancГ © sprijinul e de vize pentru mai mult de 40 de ani“, a spus Mike. „Este folosit pentru a fi o aplicație de două pagini, iar acum este de 13 de pagini. Pachetul mediu ne termina punerea cântărește împreună patru sau cinci lire „.

Cherry Blossoms a favorizat un sfert de milion de relatii pe parcursul a mai mult de 40 de ani în afaceri.

Formatul pe bază de catalog a durat până când 1994when Mike a aflat prima dată despre companie. Unul dintre prietenii săi - care se descrie ca fiind „un, tip medie cu aspect în vârstă de 57 de ani“ - întâlnit o femeie atrăgătoare prin Cherry Blossoms.

Impresionat de conectare perechea lui, Mike a oferit expertiza sa tehnică pentru Hawaii pe bază de Prăjitură cu brânză.

„Le-am spus că pot ajuta să obțineți on-line“, a spus Mike. „Am făcut o ofertă de a cumpăra compania, iar suma licitată a fost acceptată. Am pus Cherry Blossoms pe internet, și am plecat de acolo.“

După înscrierea , platforma permite utilizatorilor să încarce fotografii și un profil care detaliaza calitatile pe care le pot oferi un partener. Utilizatorii pot apoi căuta parteneri care utilizează parametri de care ei le consideră importante, cum ar fi aspectul fizic, educație și istorie de muncă.

Cherry Blossoms a fost înainte de tendință digitale datând, devenind una dintre primele companii datând din lume, cu o platformă on-line, în conformitate cu Mike. Pentru datere care au dorit să se conecteze la nivel internațional, versiunea on-line a fost Cherry Blossoms înaintea timpului său.

Utilizatorii sunt interesați de angajament, Jocuri Nu

In timp ce Mike sugerează că mulți oameni de Vest sunt interesate de a întâlni femei din alte culturi, el observă că multe dintre site-uri care spun că pot crea astfel de relații nu sunt demne de încredere.

„Unele site-uri trimit chiar mesaje false“, a spus Mike.

Alternativ, utilizatorii Cherry Blossoms nu doresc să joace jocuri. Femeile care folosesc Cherry Blossoms sunt în primul rând din Filipine, iar cele mai multe sunt în jur de 30 de ani și care caută parteneri cu care să construiască viața lor. Mike sugerează că punctul central al culturii filipinezi asupra vieții și dragostea este ceea ce face ca aceste femei semn sus pentru a satisface partenerii corespunzători.

„Femeile nu sunt în căutarea pentru Tom Selleck sau Tom Cruise“, a spus Mike. „Ei caută un tip de treabă, care vine acasă în seara asta de la locul de muncă. Un soț bun și un tată bun. Sunt tradițional în acele moduri.“

Și ei nu sunt mereu în căutarea pentru bărbați de vârsta lor, atâta timp cât acestea sunt concentrat pe construirea unei relații sincere.

Alți utilizatori de sex feminin provin din China, Thailanda, Vietnam și ele tind să fie mai în vârstă decât omologii lor filipinezi.

„În China, nu vezi fetele mai tinere fac internet dating“, a spus Mike. „Dacă vezi fetele tinere din China, acestea sunt, probabil, scamming oameni.“

În cele din urmă, indiferent de țara lor de origine, utilizatorii caută Cherry Blossoms conexiune autentic.

„Un lucru se poate spune despre Cherry Blossoms este că suntem onest și sincer despre ceea ce facem“, a spus Mike. „Suntem despre dragoste și căsătorie - perioadă.“

Cherry Blossoms vă ajută să găsiți Sincere Romantic într-un Online Dating Lume aglomerat

Cherry Blossoms ajută mulți utilizatori care ar fi putut avea relații anterioare eșuate găsi conexiunile pe termen lung pe care le caută - de multe ori mai repede decât au imaginat. De multe ori, Mike descoperă că utilizatorii nu au fost satisfăcute în căsătoriile lor și, în schimb au rămas împreună din obligație sau responsabilitate.

„În Statele Unite, 37% din căsătorii ultima, dar numai 10% din aceste cupluri spun că sunt în dragoste“, a spus Mike. „Motivul este că oamenii mergeau în direcții diferite. Când ei a lua mai în vârstă, își dau seama de căsătorie nu a fost ceea ce au crezut că ar fi „.

„Dragostea este desigur master în viață, iar cei mai mulți oameni nu obține diploma. Este o practică de care se concentrează pe ceea ce vrei. Schimbarea circumstanțelor în interiorul, și că se va schimba ceea ce se întâmplă în afara „-. Mike Krosky, CEO al Cherry Blossoms

Dar Cherry Blossoms oferă aceste divorturi - și cei care nu au fost niciodată căsătoriți - oportunități de a găsi o durată lungă love.Mike crede succesul pe platforma vine atunci când utilizatorii se concentreze pe ceea ce doresc.

„Dragostea este desigur master în viață, iar cei mai mulți oameni nu obține diploma“, a spus el. „Este o practică de care se concentrează pe ceea ce vrei. Schimbarea circumstanțelor în interiorul, și că se va schimba ceea ce se întâmplă în afara.“

Platforma este vorba de a ajuta utilizatorii să găsească dragostea adevărată. De la oferind datere o oportunitate o data-in-a-viață să se întâlnească unul cu altul pentru completarea nupțială viză documente, Mike se simte Cherry Blossoms este un efort merită, deoarece este de a ajuta oamenii.

Și, după mai mult de patru decenii în afaceri, Cherry Blossoms își menține angajamentul de a răspunde la o întrebare.

„Cum putem aduce lumea împreună, un cuplu la un moment dat?“, A spus Mike.