Frații okee dokee: concerte folclorice oferă cuplurilor o activitate de dată pe care o pot face cu copiii lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

The Short Versiune: The Okee Dokee Brothers nu sunt de fapt frați, dar le - am cunoscut reciproc , deoarece acestea au fost în vârstă de 3 ani, asa ca figura asta e destul de aproape. Cantautori Joe Mailander și Justin Lansing - au petrecut viața lor de roaming în jurul rural din SUA și să compună cântece care evoca nostalgie, de mirare, și râsete. Această taraf de familie invita cupluri, parinti, copii, bunici, și toată lumea între ele pentru a aprecia spațiile larg deschise în țară și bucuria neînfrânat în inimile noastre.

Joe Mailander și Justin Lansing, de asemenea , cunoscut sub numele de The Okee Dokee Brothers , a crescut în Colorado , unde au căzut în dragoste cu mare in aer liber. Cei doi băieți dorit întotdeauna să exploreze munți, deserturi, și râuri din Vest, și că este exact ceea ce au făcut odată ce au fost destul de vechi.

load...

În 2015, Joe și Justin înșeuat pentru o aventură de o lună de călătorie de la Arizona la Wyoming. Scopul lor a fost de a vedea cât mai mult din Occident au putut. De-a lungul călătoriei, s- au minunat la obiective turistice emblematice ale regiunii din Munții Stâncoși la Grand Canyon.

Această aventură în aer liber provocat pe cei doi tineri compozitori să iasă din zonele lor de confort și drumeții, canotaj și călărie prin intermediul canioane rosii, păduri luxuriante, și teren muntos.

п »ї

load...

Fiecare nouă experiență a dat pe Justin și Joe inspirație pentru noi melodii folksy, și au ieșit frecvent chitarele să cânte despre cai, foc de tabără, norii, și bine sentimentul de modă veche de a fi în Vest. Ei au compilat toate aceste cântece originale în „ Saddle Up: Un occidental aventura album.“

„Joe Mailander & Justin Lansing sunt absolut fermecător ca duo -ul care aduc astfel de cântece frumoase , care sunt la fel de captivante pentru copii și adulți“ , a declarat Ricky Kej într - un comentariu al albumului.

Nu este un secret faptul că Okee Dokee Brothers iubesc horsing în jurul și se distrează, dar sunt, de asemenea, serios despre muzica lor. Ei scriu cântece simple, care rezonează cu publicul tineri și bătrâni. Okee Dokee Brothers plătească tribut la rădăcinile lor, cu compozițiile lor copilărească și show-lor live inspira o dragoste de Vest pentru o nouă generație.

load...

„Noi încercăm să captureze amintirile noastre din copilărie comune de muzică în aer liber și de a inspira pe oameni să pas în afara și de a obține creativ“, ne-a spus Joe. „Muzica noastră încurajează participarea și sărbătorind comunității.“

Cuplurile care au copii pot obține bilete la spectacole The Okee Dokee Brothers' pentru a trata toată lumea la un moment bun și de a crea amintiri plăcute.

Familie-Friendly Bluegrass Muzica Gets Oameni Aplauze

Justin și Joe cântă despre tot sub soare. Temele sunt simple, rime sunt dulci, iar tonurile armonioase vor primi cu siguranță blocat în capul tău. Acest duo dinamic știe cum să tragă pe corzile inimii într - un serenadă lent , dar ei știu , de asemenea , cum să ridica ritmul și de a lua oameni de dans - și urlând uneori.

The Okee Dokee Brothers a pus pe spectacole bluegrass neconventionale, care sunt destul de gălăgioși și implică o mulțime de participarea publicului de a păstra copii interesați. Trupa a jucat piesele lor folksy pentru familii de la coasta la coasta. Aceste spectacole pot fi mari oportunități pentru cupluri cu copii pentru a planifica o dată care va face toată lumea zâmbet.

The Okee Dokee Brothers pus pe spectacole în orașe din întreaga SUA

„Aceasta este muzica populară orientată spre copii și familii, dar sfârșesc prin a avea fani de toate vârstele și toate categoriile de viață“, a explicat Joe. „Atragem din genuri Americana, cum ar fi Bluegrass, în vârstă de timp, și populară, dar, de asemenea, ca genuri de rock si pop, de asemenea.“

The Okee Dokee Brothers cântă despre viața în aer liber, și ei se inspira din mai multe lor aventuri in aer liber. Repertoriul de distracție, atinge, cântece angajarea a încuraja oamenii să cânte împreună.

„Ei ne amintesc de credință americană că suntem legați pentru vreme mai bună“ , a declarat Stefan Shepherd într - un comentariu NPR. „Albumul lor de zi cu zi celebrează exploratori - tineri și bătrâni -. , Care redescopere că noțiunea de zi cu zi“

The Okee Dokee Brothers au călătorit peste tot în SUA pentru a vedea obiectivele turistice, să învețe din corzi, și pentru a obține materiale pentru cântecele lor populare. Justin și Joe au creat un „Aventura Series Album“, care reprezintă o colecție de trei albume trei călătorii separate, subliniind au luat împreună.

Can You Canoe ?: Un Mississippi Aventura “ este primul album din serie. Joe și Justin a scris 15 piese inspirate de o excursie 2011 canoe pe fluviul Mississippi. De la „Cort Campin“ la «rostogolească pe râul,» aceste cântece spun de o plimbare sălbatice prin apele brute la locul ei numesc acasă.

„Noi încercăm să scrie cântece care pot trage într-un vechi de 4 ani și, de asemenea, au un nivel de semnificație care poate păstra interesul unui bunic“, a spus Joe. "Mai ușor de zis decât de făcut! Dar este o provocare distractiv pentru scrierea noastră.“

Șa Up pentru o adorably Rowdy Jamboreea

The Okee Dokee Brothers au efectuat la festivaluri în comunitate, școli și parcuri de stat în toată țara. Fiecare performanță este un pic diferit, deoarece fiecare mulțimea este un pic diferit. Joe a descris emisiunile lor ca fiind „atât de drăguț și haotic toate în același timp.“ Vei vedea de multe ori copiii fluturând mâinile sau dans lor, în timp ce părinții lor atingeți picioarele lor și bate din palme. Este o atmosferă de îmbinare întemeiată pe valori familiale cu inima caldă.

The Okee Dokee Brothers a început cu o mare prietenie, care a crescut într-o bandă de bluegrass iubit.

„Ne jucăm concerte live care încurajează participarea și de a evidenția clipuri video de la luni lungi aventurile noastre pe râul compozitor Mississippi, Appalachian Trail, Continental Divide, și nord zăpadă“, a spus Joe.

În vara anului 2019, Okee Dokee Brothers se va pune pe spectacole în California, Ohio, Minnesota, Nevada, și Virginia, printre alte locuri. Unele dintre aceste spectacole sunt gratuite pentru public, în timp ce altele sunt evenimente biletele. Consultați calendarul pentru a vedea când acestea sunt swinging de gât de pădure.

The Okee Dokee Brothers sunt mereu gătit noi aventuri și scriind cântece cu un pic fonfăi și o mulțime de umor. Joe și Justin captura o minune copilareasca în cântecele lor, și că spiritul vesel captivează copii care visul de a explora locuri necunoscute și trăiesc visul american.

„E-mailurile pe care le primim după spectacole înseamnă mult pentru noi“, a spus Joe. „Avem multe familii ne spun că oferim coloana sonora a copilării copiilor lor.“

The Okee Dokee Brothers Împărtășiți Povestea America de Vest cu multe generații

The Okee Dokee Brothers au petrecut ani explorarea rural și a întâlni oameni care împărtășesc aprecierea lor pentru aer liber si Americana. Justin și Joe cântă despre lucrurile pe care pur și simplu pe care americanii se poate referi la. Atinge muzica inca de inima usoara duo oferă ceva pentru toată lumea, și asta e ceea ce face ca spectacolele lor o activitate dată mare.

Indiferent dacă acestea sunt zdrăngănind pe un banjo, la un festival sau cântând pe un cal într-o câmpie ierboase, Joe și Justin umple aerul cu muzica armonioasă și transporta publicul lor într-un alt loc și time.Their Jamboreele de bucurie poate atinge o coardă cu familiile care se bucură de saddling și stabilindu-se în o aventură foc de tabără.

Pe măsură ce Okee Dokee Brothers cântă : „Nu este nimic ca un bun prieten vechi. Nu sunt mulți prieteni ca tine și cu mine. Avem o mulțime de povești extraordinare, dar cred că putem cu toții de acord, „Da , domnule, da domnule, acele zile au fost bine. Da , domnule, da , domnule, dar acestea sunt vremurile bune. '“