Funcții de potrivire orientate - de ce salonul de întâlniri este aplicația premier de anunțuri pentru profesioniști de succes

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În cazul în care „coarda de catifea roșie este întotdeauna în sus,“ Dating Lounge este de invitație numai prima aplicație datând care urmează să fie creat de un pețitor profesionist special pentru succes și sofisticate single. Cu aproape două decenii de experiență în industria de dating, Samantha Daniels a fondat datarea Lounge bazat pe ei „sos secret“ pentru matchmaking - construirea unui algoritm precis care se potrivește membrii cu prietenii de prieteni și care oferă caracteristici avansate care le permit de la zero in lor partener ideal.

Stiluri de viață similare este adesea o prioritate de top pentru intalniri de profil înalt single. Ei doresc pe cineva cu etica de lucru aliniate, nivelul de educație, obiective familiale, și hobby-uri personale.

Și în timp ce dating online, poate fi mare pentru conectarea acestor single cu milioane de oameni, uneori poate fi greu pentru ei pentru a restrânge câmpul la fel de mult ca și pe care doresc să.

load...

Datarea Lounge este lider de invitație numai pentru intalniri app-mare profil simplu.

Lăsați Dating Lounge face îngustarea pentru tine cu comunitatea sa exclusivă, în cazul în care sunt potrivite cu persoane din cercuri sociale comparabile și prietenii prietenilor. Nu numai că puteți axați pe care doriți să o dată, dar, de asemenea, vă puteți simți confortabil exprima dvs. Specifice dorințele și nevoile.

Creat de pețitor profesionist Samantha Daniels, Dating Lounge este prima aplicație numai invitație intalniri pentru oameni de succes și selective pentru a găsi meciuri extrem de compatibile.

load...

„Intenția mea cu Dating Lounge este să-l destinație numai pentru oameni high-end, care sunt în căutarea de relații reale fac“, a spus Samantha. „The Dating Lounge-ul este despre oameni luminoase venind împreună într-un loc în care se simt confortabil unul cu celălalt, deoarece ei uita în jur și văd oameni care sunt similare.“

Am avut privilegiul de a vorbi cu Samantha recent, pentru a afla mai multe despre Dating Lounge, care este încă în stadiu beta, algoritmul său de potrivire și caracteristici unice, care trece de corzi de catifea, iar povestea de inspiratie din spatele totul.

„Sos Secret“ Samantha - Fundația pentru Dating Lounge Accurate potrivire Algoritmul & Caracteristici

Probabil cel mai important - si cel mai impresionant - Componenta datării Lounge este algoritmul de potrivire. Ca un pețitor de succes pentru 16+ ani, Samantha a luat ceea ce a lucrat în afacerea ei în viața reală și că, atunci când a mimat crearea aplicației.

load...

Strategice setări de potrivire Dating Lounge vin cu peste 17 alegeri afacere-breaker.

Nu numai că ea colaborează cu dezvoltatori web cu experienta pe fiecare aspect - de la concept la funcționalitatea la aspectul - dar ea a cerut, de asemenea, oameni de succes ceea ce doresc într-o aplicație de dating și ceea ce place si displace lor sunt într-un partener.

În acest fel, ea le-ar putea potrivi cu oameni care exact ceea ce căutați.

„Am vrut să creeze o situație în care simplu ar avea acces la sosul meu secret. Nu ar fi o fac pentru ei exact, dar ar simți ca și cum am fost o fac“, a spus ea.

Pe langa algoritmul, Samantha a avut la fel de mult timp construirea în orice altă caracteristică unică a Dating Lounge, inclusiv:

Samantha, de asemenea, creat de distracție pop-up care să vă ajute pe parcursul întregului proces și scoate în evidență personalitatea ei profesională încă relatable.

„Mici mesaje vin de la mine peste tot app pentru a reaminti oamenilor că există o persoană reală în spatele ei“, a spus ea.

O invitație-un singur sistem de intrare Păstrează comunitară exclusivă & Membri Fericit

Similar cu o petrecere exclusivă, Dating Lounge este selectiv despre cine intra in - si asta este exact modul în care membrii doresc. Pentru a putea participa, trebuie sa fie invitati de un membru existent sau să completați un formular de înregistrare care urmează să fie aprobat de către Samantha și echipa ei.

„Logo-ul nostru este o frânghie de catifea roșie pentru a vă oferi imaginea intra un loc exclusiv. La fel ca un loc exclusiv sau o petrecere exclusivă, oamenii intra pentru toate diferite motive - indiferent dacă acesta este în curs conectat la persoanele care sunt deja acolo, în cazul în care călătoresc, filantropia lor, educația lor, succesul lor, în cazul în care lucrează, sau aspectul lor, " ea a spus.

Membrii datării Lounge sunt toate educați, atractive, de caritate, și în carierele lor influente.

Nu numai că a construit Samantha Dating Lounge jurul a ceea ce-mare profil simplu doresc într-o aplicație întâlnire, dar ea, de asemenea, construit în jurul valorii de ceea ce doresc într-un partener pe termen lung - și cererea # 1 este cineva ca ei.

Samantha descrie membrii ei ca educat, de succes, atractiv, și de caritate. Ei se bucură de cele mai bune lucruri în viață (cum ar fi de călătorie și restaurante fine) și au o mentalitate „muncesc din greu, joacă tare“.

Membrii sunt influențatori în cariera lor, care pot varia de la partenerii de fonduri speculative, antreprenori și directori generali pentru muzicieni profesioniști, sportivi și actori. 98% dintre ei au mers la colegiu (cu peste 70% frecventează școala grad), iar veniturile lor încep de la 100.000 $ și merg până la 10 milioane de $. Întrucât, pe alte site-uri matrimoniale online și aplicații, cariere pot varia foarte mult și venituri de obicei încep de la 25.000 $ și partea de sus la ora $ 100.000.

Dar, cel mai important, membrii au toate o legătură într-un fel, din cauza stilul lor de viață și de muncă similare și sociale cercuri - astfel încât know nevoile lor sunt îndeplinite.

Inspiratia spatele Dating Lounge: O idee unică Bazându-se pe decenii de experienta

De la fața locului pe algoritm instrumentele sale utile pentru atmosfera sa exclusivă, datarea Lounge nu ar putea exista fără Samantha Daniels și natura ei harnici, creativ și plin de grijă - ceva ce ea a avut de la începutul carierei sale de matchmaking.

Luând Aplicații Dating la nivelul următor și sprijind Single

Ca un pețitor de aproape două decenii, Samantha a auzit unele plângeri comune despre dating online din profil înalt simplu - indiferent dacă este vorba de lipsa de meciuri disponibile, lipsa de lucruri în comun, sau lipsa de onestitate.

Ea a ajutat mii de oameni a depăși aceste probleme și de a găsi intalniri de succes în persoană, așa că știa că ar putea crea o extindere a activității sale în cazul în care mai multe persoane ar putea avea acces la expertiza. O aplicație întâlnire a fost soluția, și așa sa născut Dating Lounge.

Samantha a creat Datarea Lounge pentru a umple o gaura care lipsea în spațiul datând app.

„Din toată experiența mea cu oameni high-end în ultimii 16 de ani, am fost în măsură să dau seama exact ce au vrut si ceea ce ei nu au vrut într-o aplicație și de a crea caracteristici care au vorbit asta“, a spus Samantha.

În afară de a da single de succes propria comunitate de întâlniri online pentru identificarea lor se potrivesc perfect, Dating Lounge umple o gaura care lipsea în spațiul datând app.

Matchmaking + Antreprenoriatul = peste 16 de ani de succes

Ideea de a deveni un pețitor full-time a venit la Samantha în timp ce ea a fost un avocat de divorț practica în New York City. Ea a avut întotdeauna un interes în matchmaking și a fost foarte bun la înființarea prieteni și cunoștințe de pe datele care ar transforma adesea în relații și căsătorii.

Samantha a avut, de asemenea, un spirit antreprenorial criminal, așa că a decis să combine cele două și să înceapă propria afacere de matchmaking în 2000 - un moment în matchmaking și dating online, în general, au fost noi copii de pe bloc.

Samantha Daniels, fondator al Dating Lounge

„Am fost întotdeauna fascinat de interacțiunea umană și cu modul în care oamenii întâlnit și modul în care s-au îndrăgostit. Și aceasta a fost o vreme când am putea deschide calea pentru un alt fel de matchmaking, care nu a existat într-adevăr în acel moment, care a fost de lucru cu profil înalt, de succes, oamenii ocupati care nu au avut probleme în a găsi lor datele propriu, dar care tocmai nu a găsit persoana potrivită“, a spus ea.

Zece ani mai târziu, Samantha făcea atât de bine încât ea a fost abordat de „Sex and the City“, creatorul Darren Star, care a vrut să facă un spectacol bazat pe povestea ei incredibilă. Ei au vândut drepturile la NBC si „Miss Match“, cu Alicia Silverstone ca Samantha, a devenit un fan favorit.

Acum , Samantha este una dintre cele mai bine cunoscute și bine respectate Matchmakers în industria de dating. Ca să nu mai vorbim de ea este , de asemenea, autorul populara carte „ matchbook: Jurnalul unui Petitor Modern-Day “ și un colaborator regulat pentru canale de știri , cum ar fi The Huffington Post și și gândire Catalog - aducerea expert dragoste, intalniri, si ei sfaturi relație milioane.

Gânduri finale

Datarea Lounge este o gură de aer proaspăt în industria de aplicații, datând de gem-ambalate. Și în timp ce originalitatea este ceva Samantha se străduiește mereu, ea a declarat că cel mai important obiectiv este de a continua dezvoltarea și menținerea unor relații personale cu membrii ei. Păstrarea degetul pe pulsul a ceea ce este important pentru ei este ceea ce va asigura Dating Lounge este în jurul valorii pe termen lung.

„Există o mulțime de aplicații de datare pe piață, dar numai câteva vor supraviețui. Iar cei care vor supraviețui, și cred că Dating Lounge va fi una dintre ele, sunt aplicații care au fundații solide și să dea membrilor ceea ce doresc“, a spus ea.