Fundatia de cercetare a melanomului sprijina pacientii cu cancer si persoanele care ii ingrijesc pe tot parcursul tratamentului si recuperarii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurt Versiunea: Melanomul Research Foundationeste o organizatie non-profit care ofera suport pentru pacientii cu melanom si fonduri de terapii clinice in cautarea unui leac pentru boala mortala. Melanomul este cel mai rar si mortala forma de cancer de piele; Cu toate acestea, este, de asemenea, una dintre cele mai mortale forme, omorând peste 10.000 de americani in fiecare an. Dacă tu sau un iubit-o au fost diagnosticate cu melanom, s-ar putea simti izolat, furios sau speriat, dar de ajutor este acolo. MRF ofera grupuri de suport pentru pacienți precum și îngrijitori, astfel încât oricine poate pune o întrebare, găsi un prieten, și să învețe din experiențele altora. Comunitatea peer-to-peer ofera oamenilor resursele de care au nevoie să caute un tratament adecvat și să se pregătească pentru provocările viitoare. Te poți implica cu echipa de personal medical calificat, pacienții, și supraviețuitori MRF prin participarea la o strangere de fonduri sau simpozion educațional cu persoana iubita. Din activitatea sa de advocacy pentru materialele sale educaționale, MRF este un ghid cuprinzător și plin de compasiune în prevenirea, diagnosticul și tratamentul melanomului.

Kara Mclntyre a fost de 39 de săptămâni gravidă cu primul ei copil , atunci când medicul ei a diagnosticat cu melanom. Nu a putut crede. „Sunt destul de sigur că m - am oprit respirația timp de cel puțin un minut“ , a amintit într - o recenzie. Ea a sunat soțul ei, Tyler, și a strigat la telefon. Apoi , ea a sunat mama ei și a strigat ceva mai mult.

load...

Medicii Kara a găsit o aluniță canceroasă pe abdomenul ei, atunci când ea era însărcinată cu fiul ei.

Kara a fost o mamă pentru prima dată cu Etapa 3 cancer de piele, și ea a simțit copleșit de teamă și nesiguranță. Următoarele două luni testat puterea ei, credința ei, și căsătoria ei. Nu a fost ușor pentru Kara și Tyler să se confrunte cu atât de multe provocări în timpul ceea ce ar fi fost una dintre cele mai fericite momente din viața lor. În loc de a dedica tot timpul și atenția fiului ei Emmett, Kara a trebuit să-și petreacă maternitate plece ei merg la medici numiri, prepping pentru intervenții chirurgicale, și recuperarea sănătății sale.

load...

Pe parcursul întregului proces lung și dureros, Tyler blocat de partea soției sale, ajutând-o să facă baie, schimbarea bandajelor ei, și de manipulare responsabilitățile de zi cu zi, în timp ce Kara sa concentrat pe obtinerea mai bine.

„Când am spus«fac»pentru soțul meu, eu nu cred că aș putea iubi și respecta pe cineva mai mult decât în ​​acel moment, dar nu cred că mai e adevărat“, a spus ea. „Am trecut prin mai mult în primul an de căsătorie decât cele mai multe, într-o viață și din cauza că suntem mai puternici.“

Fundația de Cercetare Melanomul (MRF) oferă resurse de sprijin pentru pacientii cu melanom, ingrijitorii, si supraviețuitori. Oameni ca Kara Tyler și du - te la MRF pentru a afla mai multe despre acest tip rar de cancer de piele și dau seama cum să se ocupe de ea. În 2018, fundația estimează că aproximativ 178.000 de americani vor fi diagnosticate cu o anumita forma de melanom , ceea ce reprezintă 1% din toate cazurile de cancer de piele. Boala afecteaza oameni de toate varstele, de la copii la seniori, și se numără printre cele mai mortale tipuri de cancer de piele.

load...

Dacă tu sau un iubit au fost diagnosticate cu melanom, este important să ne amintim că nu ești singur. Rețea de anvergură MRF poate ajuta să vă pregătiți pentru tot ce se află înainte.

„Scopul nostru este pe educație și prevenire“, a declarat Shelby moneer, Director al Educației MRF lui. „În cele din urmă, scopul nostru este de a ajuta la transformarea melanomul intr-o boala mai ușor de gestionat.“

Grupuri de asistență Dă-vă o inima deschisă comunității să se îndrepte spre

Un diagnostic melanomul este adesea dificil pentru pacienti si cei dragi pentru a procesa. Temerile care decurg din aceasta și stresul pot simți copleșitoare, iar oamenii nu pot ști ce să facă în continuare.

„În primul rând, ne-ar incuraja pe oricine diagnosticat cu melanom pentru a obține în cunoștință de cauză și să învețe tot ce pot, eventual, despre melanom“, a spus Shelby. „Este foarte important pentru pacienti si persoanele care ii ingrijesc sa inteleaga boala si optiunile lor de tratament.“

Pacienții pot intra în contact cu grupurile de sprijin MRF de a întâlni oameni care au fost diagnosticați cu melanom, de asemenea. MRF organizează un sistem de prieteni pentru a asigura oricine , oriunde se poate găsi un nou prieten. Fie că e cineva apropiat de varsta sau de cineva care se confruntă cu același diagnostic, programul se conectează amice pacienții care se poate referi la una experiențe și provocări altuia.

Infirmierele pot învăța în continuare cum să fie acolo pentru cei dragi prin citirea Infirmierele Ghidul de sprijin al MRF. Aceasta resursa instrumentală și încurajarea plimbări prin oameni ce se pot aștepta de la diagnostic la recuperare. „Ca un însoțitor, vă poate servi ochi și urechi ca suplimentare pentru pacient. Puteți lua notițe, pune întrebări, și să fie un avocat“ , a spus Shelby. „Este rolul îngrijitorului de a vorbi atunci când un iubit lor se simte suprasolicitat.“

MRF are de asemenea două forumuri online - unul pentru pacienti si unul pentru persoanele care ii ingrijesc - unde oamenii pot merge pentru a sprijini unul pe altul și de a primi sfaturi cu privire la modul de a face cu boala de la cineva care a fost într - o situație similară. Poti posta anonim pe pagina de informații despre melanomul Pacientii , asa ca nu trebuie sa fie timid despre a pune o întrebare personală. Aceasta este cea mai mare și cea mai veche comunitate online de pacienți cu melanom, si este acolo pentru confort, un ajutor, și să educe oamenii care se ocupă cu un diagnostic de cancer.

Puteți citi , de asemenea , zeci de povesti inspirationale pacientului pe site - ul MRF pentru a auzi oameni descriu în propriile lor cuvinte cum este să trăiești cu melanom.

„A fost o plimbare cu roller coaster pentru mine și familia mea“, o femeie pe nume Diane a spus în recenzie ei de a MRF. „Eu încă nu pot să cred că eu sunt în remisie. Mă simt foarte binecuvântat.“

Evenimente de învățământ public Să oamenii știu că nu esti singur

MRF reprezintă o comunitate pe scară largă a persoanelor care au experienta cu melanom. Fie ca esti un supravietuitor de cancer sau de a trece prin tratament, puteți găsi alte persoane în situații similare , prin participarea la unele evenimente publice ale MRF. Verificați calendarul MRF pentru oportunități viitoare să se implice.

Washington, DC, Denver, Philadelphia, Chicago, New York și gazda gale anuale pentru a sensibiliza si de bani pentru cercetare melanom. Aripile Speranță pentru melanom Galais un eveniment de caritate populară a avut loc în onoarea persoanelor care au luptat cu melanom. Oamenii nu cocktail de haine și se bucură de o noapte dedicata cauzei tratarea si vindecarea melanomului.

A alerga / plimbare 5K numit Miles melanomului a ridicat milioane de dolari pentru cercetare melanom si dat mii de familii de o șansă de a arăta sprijinul lor pentru cei dragi. Aceste maratoane au loc în marile orașe din întreaga țară, iar mii de oameni energetice să ia parte în ziua de exercițiu, de strângere de fonduri, și distracție în familie.

In timpul Symposium Series MRF lui, programe educaționale au loc aproximativ o dată pe lună, iar pacientii si medicii se aduna impreuna pentru a discuta despre prevenirea curent, diagnostic, tratament, si de cercetare cu privire la melanomul. Peste 1.400 de persoane participa la aceste evenimente pe tot parcursul anului. Experți și supraviețuitori de călătorie din California în Texas, la New York, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la boala.

Evenimentele se termină întotdeauna prin evidențierea călătoria personală a unui supraviețuitor. Shelby au declarat că aleg să se încheie evenimentul în acest fel de a conduce acasă impactul uman al melanomul si lasa pacientii stiu ca nu sunt singuri.

„Este foarte comun să se simtă singur după un diagnostic, așa că vom încerca să se încheie pe un mesaj de speranță pentru pacienti si ingrijitorii“, a spus ea. „Acest mesaj de speranță a fost unul dintre lucrurile pe care le obține feedback-ul cel mai pozitiv.“

O echipă dedicată își propune să facă Melanom mai ușor de gestionat

Aproape fiecare angajat la MRF are o poveste personala despre supravietuitor melanom sau de a pierde un membru al familiei sau un prieten la boala. Experiențele lor le-a motivat de multe ori să se implice în eforturile fundației. Ei au văzut ce melanomul poate face și știu cât de important este de a oferi sprijin pacienților.

„Această conexiune face ușor de a păstra interesele pacientului la centrul a ceea ce facem“, a spus Shelby. „Avem membri ai personalului restante care pot oferi o perspectiva asupra optiuni de tratament si procesul de recuperare.“

Toți cei care lucrează pentru MRF împărtășește un scop comun, și că unitatea le face suficient de puternic pentru a ridica mii de pacienți cu melanom, ingrijitorii, si supraviețuitori în jurul țării. Împreună, MRF conduce eforturile de a trata si vindeca melanomul.

În plus față de sprijinul pacientului, echipa MRF pune resurse substanțiale în centrul său de cercetare, care finanțează granturi, studii clinice, precum si alte eforturi științifice pentru a preveni sau vindeca melanomul. MRF Breakthrough Consortiul este un grup de mare impact dedicat accelerarea cercetării și dezvoltarea de terapii promitatoare pentru a trata pacientii cu melanom.

„Suntem mandri de toate resursele pe care le-am oferit și dolari le-am ridicat față de educație și cercetare privind melanomul“, a spus Shelby.

MRF oferă resurse utile familiilor din SUA

Astăzi, aproape un milion de americani traiesc cu pacientii melanoma.For ca Kara care prinde-l devreme - o aluniță măsurată de 1,08 milimetri, când a fost eliminat - boala este de obicei curabile. Cu toate acestea, melanomul poate fi mortala dupa ce a raspandit si metastazeaza pe tot corpul. MRF estimeaza ca melanomul ucide peste 10.000 de americani in fiecare an, iar acest număr a crescut constant de-a lungul anilor.

„Melanomul este una dintre puținele cancere care fiind diagnosticate mai frecvent de la an la an“, ne-a spus Shelby. „Este o situație foarte gravă, și dorim să se răspândească gradul de conștientizare cu privire la aceasta și resurse directe spre tratament și de prevenire.“

Fundația de Cercetare Melanomul organizeaza grupuri de suport, colectori de fonduri și resurse educationale pentru pacientii cu melanom si persoanele care ii ingrijesc.

Programe și evenimente pozitive MRF de a da speranta de a mii de pacienti cu cancer, de urmas, si persoanele care ii ingrijesc. Dacă sunteți în căutarea de modalități de a arăta sprijinul pentru un iubit - sau dacă sunteți în nevoie de sprijin le - vă puteți alătura comunității on-line MRF de avocați. Aceste persoane pasionate lucreze neobosit pentru a aduce speranta pentru pacientii cu melanom si familiile lor.

Multe familii sunt schimbate pentru totdeauna dupa un diagnostic de cancer. Kara a fost unul dintre cei norocosi; ea a spus supravietuit cancerului ia dat o nouă apreciere pentru toată dragostea în viața ei. Acum, ea deține fiul ei aproape și spune soțul ei cât de mult înseamnă pentru ea - pentru că nu știi niciodată ce ar putea aduce ziua de mâine.

Kara a spus-o cicatrice ei amintesc să ia nimic de la sine. „Știu că ar fi fost mult mai rău“, a spus ea. „Voi continua să trăiască viața mea și să fie fericit cu noua mea familie mica am fost binecuvantat cu... Având cancer nu mă va defini.“