Gamer dating: un site de întâlniri de nișă care aduce împreună 350.000 de jucători de hardcore

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: GamerDating.comis un site de matrimoniale-schimbare joc conceput pentru a conecta gamerii hardcore, care sunt unice și în căutarea pentru printesa Peach Mario lor, sau vice-versa. Această platformă utilizează un sistem de potrivire pentru a recomanda datele curator cu preferințe similare de joc, obiectivele de relație, și trăsături de personalitate. GamerDating are în prezent peste 350.000 de utilizatori, și este în creștere rapidă în Statele Unite și în străinătate.

Acum câțiva ani, un prieten de-al meu sa transformat 26, iar el nu a fost fericit despre asta. El și iubita lui din liceu au divortat recent, el locuia singur, iar el nu se simțea optimist cu privire la viitor.

În loc de o petrecere de ziua mare, patru dintre noi a trecut pe la pad burlacilor mobilată slab pentru a bea bere, joacă „Super Smash Bros,“ și să încerce să ridice moralul. „Pur și simplu nu știu dacă am vreodată o să găsesc pe altcineva“, a spus el cu un oftat la sfârșitul nopții. Apoi am căzut cu toții într-o îmbrățișare de grup.

load...

GamerDating împuternicește jucătorii pentru a naviga pe scena de dating online, și de a găsi lor de doi jucători.

O lună mai târziu, cu toate acestea, prietenul meu a fost cântând un ton diferit. Sa dus la un joc video și Meetup întâlnit o fată gamer care a fost perfect pentru el. Stilurile lor de jocuri sincronizată instantaneu în sus, și ei trăiau împreună până la sfârșitul anului. Astăzi, ei sunt una dintre cele mai simpatice cupluri pe care le cunosc.

Comunitatea internațională de jocuri pot ajuta persoanele singure face conexiuni valoroase prin jocurile pe care le iubesc. Un site de nisa , datând numit GamerDating conduce taxa pentru a încuraja gamerii hardcore (care petrec patru până la opt ore pe zi jucând jocuri) pentru a satisface, în prezent, și se încadrează în dragoste. Din 2011, această platformă de nișă , datând de- a conectat peste 350.000 de utilizatori din SUA, Marea Britanie, Canada, Danemarca, Polonia, și alte țări.

load...

Este liber să se alăture GamerDating și caută datele, și a plătit abonații pot trimite mesaje. Abonații primesc, de asemenea, un joc gratuit, împreună cu planurile lor de aderare lunare.

Datorită designului său unic, GamerDating a marcat puncte cu gameri și-a asigurat locul său de top din lume site.This jucător de datare cu creștere rapidă rețea datând este pe cale de a lovi 1 milion de membri până la sfârșitul anului 2019.

„Jocurile sunt în mod inerent platforme sociale, dar toată lumea este anonim“, a declarat James Palmer, fondatorul GamerDating. „Site-ul nostru va ofera o mare oportunitate pentru jucătorii de bază sau de hardcore să se întâlnească unul cu altul. Sunt oameni pe console sau PC-urile lor. Aceasta este comunitatea / r / jocuri de noroc pe Reddit.“

Un proiect Passion creat de gameri pentru gameri

Ideea de a crea GamerDating a început cu o relație proastă. Din 2006 până în anul 2009, un gamer hardcore pe nume Alex Brown a încercat să facă o relație de lucru cu cineva care a crezut jocuri de noroc a fost copilărești și antisociale. Ea l-au îndemnat să renunțe la PC-ul său de jocuri iubit și să spună la revedere de la prieteniile pe distanțe lungi pe care a construit în timp ce joacă „Ages of Empires 2“, „Ultima Online“, „Call of Duty“, și alte jocuri.

load...

James Palmer este un jucător entuziast care a decis să lanseze un site de matrimoniale pentru a ajuta persoanele singure, ca și el.

Unul dintre prietenii lui, cu toate acestea, nu l-au lăsat atât de ușor. James Palmer și-a pierdut legătura cu Alex timp de câțiva ani, dar el a venit să viziteze vechiul său coleg de cameră și joc de-pereche la sfârșitul anului 2008. „El a fost siderat că am avut nici o idee despre ce se întâmplă în lumea jocurilor de noroc,“ Alex a reamintit. „Șoc James a declanșat ceva în mine acea vizită.“

Dupa ce a petrecut timp cu prietenul său, Alex a revenit la comunitatea jocurilor de noroc și a cumpărat un PC nou de jocuri de noroc. Curând el a fost lupta lupte pe două fronturi. El va petrece ore cucerind pe „Warhammer: Age of Reckoning“, iar apoi el ar trebui să suporte o socoteală cu prietena lui dezaprobatoare. În final, tulpina a fost prea mult pentru ei, și s-au despartit in 2009.

Alex a spus că a dat seama că trebuia să facă ceea ce a făcut-l fericit și să găsească un partener care l-au susținut și l-ar putea alătura în aventurile sale. Desigur, așa cum mulți tipi acolo știu, găsirea o fată gamer este mai ușor de zis decât de făcut.

După ce a trecut printr-o despartire rea, Alex Brown a căutat o prietenă gamer care putea aprecia pasiunile sale, hobby-uri, și prietenii.

Stând pe podeaua apartamentului lor din Londra, Alex și James a plecat în căutarea unui site de matrimoniale pentru gameri, cum ar fi ei înșiși, și au venit cu mâinile goale. Ei nu au putut găsi un loc unde jocuri de noroc și, datând de trăit în armonie, așa că au angajat într-o misiune pentru a crea ei înșiși.

„Am decis să facă un site de matrimoniale pentru gameri. Acesta a fost primul de acest gen“, a spus James. „Nu am mai construit o afacere înainte, dar doar simțit dreapta. - am simtit ca ceea ce trebuie să facă“

Prima lor sarcină a fost de a găsi numele de domeniu perfect. James a spus că le -a plăcut GamerDating nume , deoarece se spune exact ce este. Sa întâmplat să fie de vânzare, așa că au cumpărat acest domeniu pentru aproximativ 400 $ și a început să construiască o platformă pentru a trăi până la numele. Versiunea beta a câștigat peste 5.000 de membri , cu nici o publicitate. GamerDating lansează oficial în 2019 și a fost în versiune beta începând cu 2015, dar este pe deplin funcțional.

Alex are acum o prietena minunata gamer care se bucură de RPG-uri de masă și LARPing, și el și James muncesc din greu pentru a se asigura că alți jucători pot descoperi bucuriile de dating cineva care împărtășește entuziasme dvs. Geeky.

Datarea meci Evaluare poate înscrie compatibilitatea

GamerDating este un site-platformă agnostic întâlnire - ceea ce înseamnă că nu contează ce companie, consola, jocuri de noroc comunitate vă place cel mai mult. Fie că sunteți o lume inrait of Warcraft jucător sau un fanatic „MarioKart“ cal de curse, vă puteți alătura această rețea de jucător și să îndeplinească single care împărtășesc entuziasme geeky similare. Utilizatorii GamerDating pot prezenta lor trei jocuri preferate pe profilurile lor de a lasa interese potențiale de dragoste știu cum le place să-și petreacă timpul lor.

Site-ul de nișă, datând de apel la jucătorii cu funcții de căutare și se potrivesc cu atenție artizanale. Aceasta nu este o etichetă albă site-ul fără inimă, datând cu instrumente run-of-the-mill all-size-fits. James și Alex au pus gând considerabile în construirea unei platforme care ajută la single nivel de până la o relație cât mai repede și mai eficient posibil.

Tabloul de bord GamerDating recomandă profiluri compatibile și recenzii activitatea recentă.

GamerDating folosește un sistem unic de potrivire, care să ia în calcul mai mulți factori personali. Site-ul calculeaza compatibilitatea bazat pe locația utilizatorului, vârstă, sex și alte criterii standard, dar include, de asemenea, preferințele de joc în calculele sale. Algoritmul generează apoi un scor de compatibilitate de la zero la 400 și oferă o Evaluare meci Data (MDR) pentru fiecare profil pentru a permite utilizatorilor să știe cum au clasați față de unul pe altul.

Profiluri în Liga de aur sunt foarte compatibile cu profilul dvs., astfel încât să ia în considerare ar trebui să lovind pictograma ciuperci (care servește ca un buton) sau trimiterea unui mesaj.

Diamond League este nivel de top și indică un nivel incredibil de compatibilitate peste board.James a spus că, în tot timpul el a răsfoite GamerDating, el nu a întâlnit un Diamond League pentru profilul său. Este rar, așa cum ar trebui să fie, și că o face tot mai interesant pentru utilizatorii care găsesc acel meci perfect.

Luptã Spammerii & Recompensarea Autenticitatea

În 2012, James și Alex stabilit pentru a construi un mediu de util, eficient, și-gamer specifice datarea, și ei au plecat la lungimi de mare pentru a asigura GamerDating atrage gamerii hardcore și blocuri spam.

Din momentul în care vă înscrieți, este clar că GamerDating valorile de autenticitate. Liniile sale directoare foto stricte și procesul de înscriere în profunzime permite membrilor de calitate pentru a evidenția personalitatea. Noii utilizatori muststate obiectivele lor relație, obiceiuri sociale, obiceiuri de jocuri, precum și alte detalii relevante cu privire la profilurile lor. Toate profilurile GamerDating sunt bogate cu informații, și care ajută algoritmul de potrivire a site-ului identifica adevărata compatibilitate.

„Unul dintre principiile noastre de bază este că nu poate fi fals“, a spus James. "Trebuie să fii tu. Trebuie să ai o imagine de fata, nu un avatar, pentru că nimeni nu vrea să o fantezie data de cineva. - asta e catfishing“

O echipă pasionată de șase persoane se asigură GamerDating este un mediu online sigur și distractiv.

Catfishing este un mare nu-nu pe GamerDating. Este de peste joc pentru oricine care se denatureaza pe acest site de dating. Moderatorii căuta și distruge profiluri false pe o bază de zi cu zi. Utilizatorii pot face clic pe pictograma steag roșu pentru a raporta pe cineva care le percep ca fiind suspecte sau dăunătoare și pot bloca pe oricine, în orice moment. Aceste acțiuni ajuta moderatorii să identifice rapid merele rele și rădăcină-le astfel dating site-ul rămâne un loc sigur și prietenos pentru a găsi o dată.

„Nu ne place spam. Nu ne place prefăcuți“, ne-a spus James. „Daca esti fals pe GamerDating, ești mort. Ne vom lista neagra.“

GamerDating se angajează de a genera conversații reale între jucătorii autentice, și nu tolerează caractere neplăcute. Puteți citi mai multe despre termenii de utilizare aici.

Nivelul următor în viața amoroasă pe GamerDating

Prietenul meu a crezut că a ieșit din joc, datând de bine după divorț lui, dar sa dovedit a avea oa doua viață și o șansă de a începe din nou. El este acum mai fericit decât am l-am văzut vreodată - chiar și atunci când prietena lui îl bate la Smash - și este tot datorită comunității gamer.

Rețea globală GamerDating a ajutat mii de single-uri, cum ar fi prietenul meu, in incercarea lor de dragoste. Aceste gamerii hardcore împărtășesc interese și hobby-uri comune, astfel încât acestea să creeze relații puternice în mod natural unul cu altul.

James și Alex au petrecut ani luând în considerare nevoile de gameri unice și proiectarea caracteristici originale de potrivire pentru a promova conexiuni profunde. Privind spre viitor, echipa GamerDating urmărește să crească punct de sprijin internațional și să continue recrutarea membrilor din America de Nord, Europa, Asia, și dincolo.

„Nu cred că există cineva care ar putea face acest lucru mai bine decât noi“, a spus James. „GamerDating este totul despre a fi autentic și de a găsi persoana potrivită. Dorim să vă și jocurile pe care le iubesc reprezintă.“