Google Analytics nu mint: cum ez dating antrenorul mike goldstein își menține rata de succes de 83%

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Toată lumea reacționează la sfârșitul unei relații în moduri diferite; unii oameni plâng de săptămâni, alții trec prin livre de inghetata, unele ambele. Dar când Mike Goldstein a fost trece printr - o despartire, el a făcut cercetare - în cele din urmă devenind expert în dating si relatii cunoscute sub numele de EZ Dating Coach. Astăzi, Mike are o rată de succes impresionantă de 83% ca un antrenor datând, cu fiecare opt din 10 clienti care se încheie într - o relație. Mike și- a menținut succesul său prin utilizarea de analiză cuprinzătoare , bazate pe informații de la cele mai mari site - uri matrimoniale pentru a ajuta femeile găsi calibru de oameni pe care le doresc și merită. El cunoaște statisticile pe tot, de la imagini pentru a obține cele mai multe hit - uri la cât de multe date pentru a da un tip înainte de a renunța. Mike și- a perfecționat metodele sale dovedite statistic de peste 10 de ani, crafting un proces de coaching care lucreaza pentru femeile de pretutindeni.

Ultima relație Colegul meu de cameră a fost o tragedie propriu-zis: nu a existat gelozie, intrigi, chiar zboară veselă; iar destramarea a fost, pentru toate conturile, demn de o poveste de dragoste de la Hollywood. Într-o manieră adecvată, ea a petrecut un solid de trei luni, hohotind pe canapea, doliu relația ei pierdută, și cerându - în mod repetat - aceeași întrebare noi toți par să se simtă nevoi răspuns: Ce a mers prost?

load...

Când EZ Dating Antrenor relație de cinci ani Mike Goldstein a văzut moartea sa, el, de asemenea, a cerut această întrebare infam. Diferența mare dintre colega mea de cameră, și Mike? El a lucrat pentru a găsi răspunsul.

„Am citit fiecare carte ai putea imagina posibil, a studiat experți“, a explicat Mike. „Am devenit foarte informat despre intalniri si relatii.“ Nu a fost mult timp înainte de Mike a fost cel mai mult la resurse pentru prietenii săi, și a început ajută să găsească relații. „Am primit chiar șase dintre ei căsătorit!“

Mike Goldstein, EZ Dating antrenor, a transformat o relație eșuată într-o carieră dată de coaching înfloritoare.

load...

Cu astfel de rezultate incontestabile, prietenii lui au sugerat că ar trebui să transforme înțelepciunea lui tare-a câștigat într-o carieră. Mike a devenit EZ Dating Coach și a fost în curând un expert de lider pe online dating.

Astăzi, Mike are o rată de succes de 83%, cu opt din ultimele sale 10 clienti in relatii. A realizat că concentrându-se exclusiv pe ceea ce a fost dovedit de a lucra. El face sigur că fiecare parte a procesului are date care să susțină eficacitatea acestuia.

„Eu nu am de gând să dea sfaturi oricui nonsens“, a spus Mike. „Dacă aș da un sfat, l-am testat. În cazul în care nu funcționează pentru 97,5% dintre oameni - nu voi da acest sfat. O să-l iau înapoi la placa de desen, tweak-l, și să-l mai bine.“

Data Coaching Meets Date ronțăit: Procesul care a luat 10 de ani pentru a perfecta

Procesul lui Mike începe cu numerele. El are date de la cele mai mari servicii de dating, și el pune să lucreze pentru clienții săi. „Nu cunosc pe nimeni care a finalizat Analytics am“, a spus el. Desigur, există o mult mai mult decât aritmetică.

load...

„Nu e ceva ce am făcut peste noapte“, a spus Mike. „Mi-a luat aproximativ 10 de ani pentru a ajusta pe deplin procesul meu, să-l calibra, astfel că funcționează atât de eficient și atât de des.“

Cele mai multe dintre coaching-ul lui Mike are loc în persoană, unu-la-unu. El lucrează cu fiecare client timp de șase luni, a întâlni cel puțin o dată la două săptămâni. El îi ajută să configurați profilurile on-line, selectați fotografiile pentru a posta, și chiar ambarcațiunile mesajele perfecte pentru a trimite la potriviri potențiale.

Cu ajutorul lui Mike, acesta nu ia mult timp înainte de a găsi dreptul de meci. „Am constatat că clienții mei au nevoie doar pentru a merge la aproximativ șase până la opt zile pentru a găsi pe cineva cu care doresc să avanseze.“

Potrivit lui Mike, majoritatea clienților intră relații monogame în jurul valorii de trei sau patru luni - dar coaching-ul lui nu se încheie atunci când părăsesc viața unică în urmă.

„Ne petrecem cinci luni și șase asigurându-vă că acestea sunt de manipulare orice conflicte care apar și obținerea într-adevăr tot ceea ce au nevoie de relație“, a spus el.

Ce Numere spun - 3 sfaturi de succes pentru Dovedit statistic online dating

Cu toate vorbesc despre Analytics, ne - am curios - ce numerele de fapt spun? Aici sunt unele dintre cele mai bune Mike, dovedite statistic, sfaturi pentru găsirea dvs. Următoarea relație on - line.

1. Spune „Nu“ Selfie

În timp ce multe datere online au devenit familiarizați cu statistica că profilurile cu imagini sunt de noua ori mai multe sanse de a primi mesaje , importanța tipurilor de fotografii este mai puțin bine - cunoscute.

„Credeți sau nu, fata ta ar trebui să fie doar aproximativ 8-15% din fotografiile tale,“ Mike a dezvăluit. „Eficacitatea începe să scadă în mod substanțial pe măsură ce se apropie prea mult de aparatul de fotografiat.“ Traducere: nu mai autoportrete close-up-uri. Imaginea dvs. Ar trebui să aibă un fond real (dar nu și baie, vă rugăm) și să includă cel puțin o parte a corpului.

Potrivit lui Mike, ar trebui sa faci o activitate interesantă în 20% din imaginile de profil.

Tu ar trebui să includă, de asemenea, cât mai multe imagini ca tine poate; dacă site-ul permite 10 imagini, încărcați 10. Cu toate acestea, asigurați-vă că pentru a varia setările și situații.

„Aproximativ 80% din imaginile ar trebui să fie căutați uimitor“, a explicat Mike. „Celelalte 20%, ar trebui sa faci ceva interesant. Vrei să fie „Wow, această persoană este superb“, dar, de asemenea, doresc „Uită-te la toate lucrurile se răcească am putea face împreună!““

2. Acordați atenție la compatibilitate

Când este vorba de dating online multe dintre cele mai populare site-uri au lucrat pentru a dezvolta software-ul extinse de compatibilitate - să profite de ea! Mike a spus că va avea mult mai mult succes dacă te duci după meciurile care au cel puțin o rată de compatibilitate de 90%.

„Datele mele au arătat că, dacă te duci la o întâlnire cu un meci de 90% sau mai mare, apoi aproximativ 85% din timp ai de gând să aibă o conversație bună“, a spus el. „Nu pot cădea în dragoste, dar în cazul în care 85% din timp, aveți conversații nemaipomenite la o dată - nu chiar trebuie să merg la prea multe date pentru a găsi pe cineva.“

3. Dă-le o șansă

Când găsesc pe cineva cu care aveți o mare compatibilitate, le da o șansă de luptă. Una dintre cele mai mari greseli Mike a vazut, in special la femei, este renunțarea la un potențial meci prea devreme.

„Ca un om - ne anxios, facem facem lucruri stupide; mai ales la prima dată când suntem foarte nervos“, a spus Mike. Doar pentru că cineva nu a fost o întâlnire perfectă, nu înseamnă că nu se potrivesc perfect.

Cheia? Figura ce aveți cu adevărat nevoie de o relație înainte de a începe căutarea, și să învețe să recunoască aceste calități, atunci când le vezi. „În cazul în care un tip are lucrurile de care trebuie - dacă aveți o conversație bună și compatibilitate - apoi da-i o șansă. Du-te pe un al doilea a treia, chiar a patra dată,.“

EZ Dating Coach blog Răspunsuri la întrebări importante pentru 100.000 de femei si numarare

Ca o întâlnire antrenor profesionist, Mike, în mod natural, taxele pentru serviciile sale; dar el nu vrea ca să oprească pe cineva de la descoperirea iubirii. „Vreau să ajute pe toți“ , a declarat Mike, descriind sursa de inspiratie pentru crearea EZ Dating Antrenor pe blog.

O bibliotecă de răspunsuri la întrebări cu privire la subiectele populare de datare, blog-ul este disponibil pentru toată lumea. „Nu trebuie să devină clientul meu. Nu trebuie să cheltui bani pe nimic - puteți obține sfatul meu gratuit „.

Videoclipurile și articolele acoperă totul, de la modul de a păstra pe cineva de la dispariție on-line, atunci când pentru a iniția o relație sexuală cu noul partener. Mike încearcă să actualizeze blog-ul în mod regulat, cu trei până la patru posturi noi care ies în fiecare săptămână.

Mike poate ajuta să deveniți o altă statistică (în cel mai bun mod)

Colegul meu de cameră a, în cele din urmă, treci peste sfârșitul de mare romantism ei. Spre deosebire de Mike, deși, eu nu sunt atât de sigur că a învățat mult din experiența ei - tipul curent are o mulțime în comun cu ultima. Se pare că ea ar putea folosi cu siguranta unele sfaturi de specialitate EZ Dating antrenorului.

În ceea ce pentru viitor, Mike va continua să ruleze numerele sale, încercând să îmbunătățească capacitatea sa de a ajuta clienții săi; el ar dori să crească rata sa de succes chiar mai mult, adăugând câteva numere mai pozitive pentru statisticile sale. De asemenea, el vrea să-și lărgească piscina lui de date.

„Vreau să extindă acoperirea mea; Vreau să fie în măsură să ajute mai multe persoane.“Pentru a face acest lucru, el proiectarea o serie de cursuri online dating, cu dater de zi cu zi în minte. „Am dat seama că trebuie să se rostogolească unele de conținut online, care este accesibil pentru toată lumea.“

Desigur, Mike își dă seama că e mai ușor de zis decât de făcut. „Va fi foarte dificil pentru că vreau să - l construiască astfel încât să funcționeze cu adevărat. Nu va fi unul dintre acele lucruri, în cazul în care eu doar le dau strategia și sperăm l - au urmat. Vreau să mă asigur că într - adevăr te va avea succes cu ea.“