Google a devenit partenerul tau?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Google a devenit astfel o parte integrantă din viața noastră că acesta a devenit chiar un verb în vocabularul nostru de zi cu zi. De la uita în sus versuri cântec și rețete, pentru a verifica modul în care este scris un cuvânt, ne stau rareori neinformat. Să Fess sus - noi , de asemenea , oameni Google. Oameni celebri, oameni am citit despre într - un post pe blog și, desigur, oamenii ne -o dorim pana in prezent. Ceea ce ne aduce de fapt , există o linie fină între Google surfing și Google stalking.

Știind prea mult, prea repede.

Deși poate fi greu de imaginat, oamenii obișnuiau să se întâlnească, se împerecheze și să se mărite fără consultarea Google. Dar aceste zile, rutina normala a devenit pentru a întâlni pe cineva la o petrecere, numere de telefon de schimb și Google să- l înainte ca el chiar cu apeluri. Înainte de prima dată , s -ar putea ști unde a mers la școală, dacă el a fost recent rupt cu cineva sau dacă a fost vreodată probleme. Dacă el are un blog, puteți găsi chiar și ceea ce el a crezut despre tine întâlnirea.

load...

Uneori, face unele de cercetare înainte de prima dată poate fi o mutare în condiții de siguranță , deoarece puteți să vă asigurați că nu sunteți pe cale să se întâlnească cu cineva care are cazier judiciar.

Pe de altă parte, acesta poate fi , de asemenea , un lucru rău. O primă dată este atunci când ar trebui să se cunoască pe cineva. Dacă deja ai aflat despre lui place și ce nu , în cazul în care el vede viața merge în următorii cinci ani și ce sa ex -a avut de spus despre viata lor sexuala, este posibil să aveți prea multe informații. Acest lucru se poate face prima dată incomode, iar dacă data cifrele ați făcut cercetări profund asupra lui, el poate simti ca esti un potential urmăritor.

„Google are un algoritm,

load...

dar ai o inimă.“

Cât de mult Google stalkingului este OK?

Desigur, nu există absoluturi atunci când este vorba de dating, dar aici sunt unele linii directoare pentru a vă notifica dacă ați fost trage cu ochiul prea mult in viata data potentialul lui.

Dacă oricare dintre aceste comportamente suna ca tine, este timpul pentru a apela un pic înapoi. Să fie un pic de mister în viața ta întâlnire. Ia să știu data în persoană. Modul în care oamenii vin off pur și simplu bazat pe informații on-line nu este întotdeauna o indicație a ceea ce ei vor fi ca în persoană.

load...

Ideea este că ar trebui să „Google stalk“ data suficienta pentru scopuri de siguranță. Asigurați - vă că nu au nici rechizitorii penale aflate în curs și nu sunt căsătoriți, dar nu merg mai adânc decât atât. Google are un algoritm, dar ai o inimă - și inima ta te va duce la omul visurilor tale mai repede decât orice termen de căutare.