Gradul: o aplicație de dating care lansează profiluri nesatisfăcătoare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cu mai mult de 160.000 de descărcări de pe App Store, clasa este un instrument de întâlnire revoluționar care deține mai mulți utilizatori responsabili pentru acțiunile lor (online și offline). Acum puteți vedea cum profilul tau se compara cu alții. Utilizatorii obține și să ofere feedback prin intermediul unui sistem de clasificare pe fiecare profil, creând un mediu sigur și angajarea pentru single-mare calibru.

Ce se întâmplă dacă viața ta online dating au fost pentru examinare? În cazul în care calitatea dvs. De profil, receptivitate dumneavoastră și abilitățile dumneavoastră de gramatică au fost supuse de clasificare, cum ați înscrie?

Pentru oricine obosit de plivire prin profile de calitate inferioara, bios mediocre, și imagini de lame, pentru oricine frustrat de theharshsilence de partide care nu raspund, iar pentru oricine hrănite cu netspeak imatur sau comentarii nepotrivite - nota are o soluție.

load...

Am vorbit cu fondatorul aplicației și, datând de președinte, Cliff Lerner, care e pasionat de a aduce responsabilitate înapoi la online dating. Aplicația sa a fost revolutionara, in spatiul de dating mobil.

„Clasa a devenit prima aplicație pentru a utiliza un algoritm pentru a atribui«clase»pentru comportamentul utilizatorilor“, spune el, „creând astfel un nou nivel de responsabilitate în rândul utilizatorilor.“

Sistemul de notare clar grad vă ajută să índepărta cineva incompatibil sau brut, în timp ce, de asemenea, intensificand propriul joc datând prin critici valoroase.

Criteriile de notare Tarife Single în trei zone

După ce vă înscrieți pentru această aplicație gratuită, propriul profil este trimis spre examinare. Vei fi marcat pentru succesele și marcate în jos pentru defectele. Note sunt calculate pe baza a trei aspecte importante:

load...
  1. Profil
  2. Mesaj de calitate
  3. Sensibilitate

Fiecare sub-categorie primește un grad care, atunci factorii într-o notă generală pentru profilul dvs. Online dating. Note sunt recalculate aproximativ la fiecare 10 minute, astfel încât să știi mereu unde stai si ce are nevoie de îmbunătățiri.

Calificativul te pe clase pe trei categorii și vă oferă un scor general pentru profilul dvs. Online dating.

Deși este posibil să se înscrie într-o singură categorie slab și superb într-o altă, aveți grijă să nu lăsați notele chiuveta prea mică. Dacă primiți o notă generală în caz contrar, calitatea de membru cu grad va fi revocată.

1. Profil: A + pentru Pics bună și de înaltă Like-Rate

Oamenii de obicei selectați „ca“ pe profilul tău? Este dvs. Despre mine secțiune completat complet? Sunt imaginile atrăgătoare? Aceste criterii cuprind toate profilul dvs. Scor.

load...

Clasele cu profil arata ca-rata lor în comparație cu alții de vârsta ta.

Profile Grad permite utilizatorilor să cunoască rata de succes și likability profilului. Cei cu fotografii slab trunchiate sau informații greu de definit tind să nu înscrie foarte bine.

Acest sistem de notare scoate în evidență oamenii s-ar putea dori să vorbească cu tine în timp oferindu-feedback-ul pe propriul profil.

În plus, funcția de stare foto oferă utilizatorilor un feedback comparativ fotografiile lor. Pe clasa, aveți posibilitatea de a urmări cât de bine funcționează fotografia de profil, uita la date în timp real care compară fotografia pentru utilizator mediu.

Cliff explică, „Acest lucru ia jocul ghicitul din care în mod constant întrebam foto este cea mai atrăgătoare.“

2. Mesaj de calitate: A + pentru Articuleze Limba

Calificativul evaluează priceperea dvs. De mesaje bazate pe greșeli gramaticale, greșeli de ortografie, și lungimea mesajului. Frecvente erori de scriere rănit clasa mesajul tău. Dacă nu știți diferența dintre „ești“ și „ta“, vei vedea nota redus.

Slang și netspeak ar trebui să fie, de asemenea, menținute la un nivel minim, deoarece nu toată lumea crede că e atât de Gr8 2 utilizarea w / PPL.

Pe lângă corectitudinea limbajului, algoritmul de asemenea, caută calitate în cadrul mesajului în sine. Conținutul neadecvat automat trage în jos scorul. Păstrează-l curat.

3. Receptivitatea: A + pentru a răspunde la mesaje

În cele din urmă, clasa a penalizează utilizatorii care nu raspund. Acest scor este evaluat prin compararea rata de raspuns utilizatorului la media. Acest lucru vă ține de agonia de așteptare pentru un răspuns care niciodata nu va veni.

Cu grad, veți ști dacă cineva are tendința de a părăsi agățat conversație. Aceasta înseamnă că puteți economisi timp și energie de doar simplu de transmitere a mesajelor, care sunt extrem de receptiv.

Asigurați-vă categoriei sau fi exmatriculat

Factorii de decizie de grad dorit de utilizatori, în special femei, pentru a avea un spațiu sigur în lumea impersonală de dating online.

În ochii lui Cliff, cu adevărat mare lucru despre clasa este că „utilizatorii sunt în cele din urmă trași la răspundere pentru acțiunile lor on-line.“

Calificativul va flunk din utilizatori nedorite din aplicația întâlnire.

Pe aceasta femeie-friendly, datând app, femeile nu trebuie să trăiască în frică de imagini nepotrivite sau imbecili analfabeti. Cei care abuzează sau neglijare serviciul online de dating, rezultând într-un grad de ansamblu F, va fi dat afară din aplicație.

Puteți contesta această decizie, dar mai bine să fie pregătit să vă dovedi demn.

La fel ca în școală, înainte de a te expulzat, vei primi câteva semne de avertizare. Calificativul vă permite să știi când nu ești de până la prizat, care vă avertizează atunci când notele tale începe să scadă. Echipa de ajutor ofera chiar si sfaturi pentru imbunatatirea scorurile, astfel de membru nu este revocat.

Șutarea utilizatori este o caracteristică unică de grad care să asigure o mai mare responsabilitate în dating online. Această aplicație dating este angajat sa gazduiasca, în cuvintele lui Cliff, un „mediu de îmbinare pentru persoanele care doresc cu adevărat să găsească o dată.“

Funcții noi: peer review și Leaderboard

Pentru a satisface nevoile utilizatorilor săi, gradul de presă caracteristici noi tot timpul. Ascultarea feedback-ul utilizatorilor, Cliff explică, a condus la „cea mai recentă și cea mai caracteristică joc de schimbare“, până în prezent: Peer Review. Acest lucru oferă simplu posibilitatea de a vizualiza feedback cu privire la meciurile înainte de trecere.

Peer Review adaugă responsabilitatea de offline, precum și comportamentul online.

La fel ca lectura comentarii cu privire la cazul în care pentru a mânca sau de vacanță, puteți vedea acum ce spun oamenii despre datele potențiale.

„Datele noastre arată că peer review oferă o experiență de întâlnire mai sigură și mai bine informate,“ note Cliff. „Este, de asemenea, ajută la eliminarea fotografiilor neadecvate.“

Potrivit unui sondaj al membrilor lor, 90% dintre barbatii care a recunoscut trimiterea unui penis pic nesolicitate au raportat că le-ar opri dacă ar ști un meci le-ar putea revizui după aceea. Acesta este un imens cu susul utilizatorilor de sex feminin.

Calificativul îi ajută pe utilizatori să găsească meciuri dorite prin caracteristici complete de feedback.

Pentru mai multe rang și revizuire profiluri, simplu pot lua, de asemenea, o privire la Leaderboard nou puse în aplicare. Acesta prezintă cele mai înalte datele de calibru disponibile în zona dumneavoastră. Există un feedback în timp real ușor accesibile pentru a vă oferi o defalcare completă de clase profilul lui.

„Scopul nostru a fost întotdeauna de a crea un mediu sigur întâlnire cu utilizatorii de calitate,“ spune președintele „iar toate aceste schimbari ajuta la realizarea asta.“

Utilizatorii de grad știu că, chiar și în afara app acțiuni pot avea impact asupra abilității lor de a găsi un meci, și astfel încât acestea să se comporte în mod corespunzător. Prin concurență, transparență, și feedback-ul, Suișurile Grad calitatea experienței dumneavoastră întâlnire.

Single a da grad ridicat scoruri

Calificativul oferă o interfață ușor de utilizat, care este estetic plăcut, avansat tehnologic, și ușor de utilizat. Punând profiluri de datare la încercare și crearea unui sistem de notare pentru a păstra afară lianelor, această aplicație, datând de-a câștigat o reputație superlativ între baza de utilizatori.

„Feedback-ul nostru de utilizator a fost incredibil“, Cliff țâșnește. „Toată lumea este de acord că conceptul nostru de responsabilitate și transparență nu numai că a creat un mediu mai sigur de dating, dar a creat, de asemenea, un grup de utilizatori de înaltă calitate.“

A face pasi mari inovatoare în dating online, clasa masoara profilurile, mesajele, timpul de răspuns și comportamentul utilizatorilor să evidențieze datând pietre și clar profiluri substandard. A se vedea modul în care măsurați prin descărcarea aplicației și se aventurează pe o experiență de dating online, ca nici o alta.