Grafică bază de date neo4j pentru a împărtăși cunoștințele experților la idate 2020

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Neo4j, baza de date din lume graficului de conducere, este de a lua cu asalt lume dating, care include o sesiune de informare la iDate 2014. În mod evident, există doar lucruri mari de urmat pentru această companie inovatoare.

Neo4jis o bază de date grafic thatsupports un număr mare de cele mai cunoscute site-uri și aplicații datând din lume, cum ar fi eHarmony, DOWN și SNAP Interactive Inc, asa ca are sens doar pentru ei să joace un rol important la iDate 2014, care va fi a avut loc la Koln, Germania, de la opt-9 septembrie.

load...

Neo Technology Zona Director CEMEA, Holger Temme, a declarat site-uri helpsdating produsului adăuga funcționalitate și pentru a permite viteza eficientă de interogare și flexibility.Graphs sunt ilustrate prin cercuri individuale, care pot consta din obiecte, oameni sau concepte abstracte și sunt conectate prin linii, care relațiile showthe.

„Imaginați-vă arbori de familie, hărți mentale, sistemul de transport subteran al unui oraș - sau rețeaua de conexiuni pe care le au oamenii între ele -și ai o idee bună a ceea ce arata ca Neo4j“, a spus el.

Cu sesiunea lor, „Site Abilitare prin intermediul Graph Baze de date,“ Neo4j cu adevărat este viitorul industriei de dating.

load...

Rolul lui Neo4j la iDate

Temme, care este responsabil pentru dezvoltarea afacerilor în Germania, Austria și Elveția, printre altele, a declarat Stefan Armbruster, consultant senior atNeo Technology, va presentthe cinci grafice de dragoste în sesiunea sa de la iDate.

Armbruster, de asemenea, se va discuta despre modul în care companiile de datare sunt acum folosind baze de date pentru a crea algoritmi grafic pentru a ajuta oamenii detecta frauda, ​​face mai multe conexiuni și pentru a găsi dragostea.

Neo4j împuternicește site-uri matrimoniale cu noi posibilități pentru a ajuta oamenii să găsească mai multe interacțiuni și conexiuni.

„Companiile din industria datarea se bazează pe o tehnologie foarte sofisticate, deoarece trece prin baza de clienti mari pentru a crea cupluri mai compatibile“, a spus Temme.

„Special, ele se bazează pe date pentru a construi portretele cele mai nuanțate ale membrilor lor pe care le pot astfel încât acestea să poată găsi cele mai bune meciuri“, a adăugat el. „Aceasta este o activitate de afaceri critice pentru site-uri matrimoniale - mai mult succes potrivire, veniturile vor fi mai bine.“

load...

Dating site-uri și aplicații din întreaga lume au început să folosească baze de date pentru a obține un grafic avantaj competitiv, și din moment ce oferind un produs de mare și crearea mai multor partide este prima prioritate a participanților la iDate, Neo4j este un produs trebuie să-utilizare.

„Bazele de date grafic sunt optimizate pentru interogarea conexiuni între oameni, lucruri, interese sau cu adevărat ceva care pot fi conectate“, a spus Temme. „Dacă cineva are o legătură cu o altă persoană, prin intermediul unui prieten partajat sau un interes comun, acestea sunt mult mai susceptibile de a interactiona.“

Contribuția la industria de dating

Temme a declarat că volumul de date noi nete create în fiecare an este în creștere exponențial și este o tendință care va continua numai în viitorul apropiat.

„Cele mai mari de date thevolumes obține, date mai complexe devine, și cu atât mai provocatoare devine pentru a genera perspective și valori de la aceste date“, a spus el.

Asta în cazul în care Neo4j vine la îndemână.

Tehnologia de baze de date Graph îmbunătățește recomandările de datare prin utilizarea de conexiuni prieteni ai prietenilor.

Iată un exemplu:

SNAP, un dezvoltator de aplicații de conducere pentru site-urile de rețele sociale, utilizează Neo4j pentru a îmbunătăți recomandările de datare prin utilizarea de conexiuni prieteni ai prietenilor.

Neo4j ofera SNAP un motor de baze de date scalabilă care sprijină extinderea afacerii și aplicațiile sale, făcându-l un partener benefic pentru alte servicii matrimoniale online, cum ar fi de meci.

„Ayi [AreYouInterested.com] Serviciul SNAP lui oferă acum un timp de răspuns rapid peste una dintre cele mai mari grafice sociale din lume, cu peste un miliard de oameni, de manipulare«prieteni ai prietenilor»recomandări de datare cu o performanță constantă, în timp real“, a declarat Temme. „Utilizarea Neo4j să se ocupe de rețeaua socială SNAP a oferit, de asemenea, reduceri semnificative ale timpului de dezvoltare și a costului total, comparativ cu MySQL.“

obiectivele viitoare ale companiei

Neo Technology, whichwas infiintata in anul 2007, va continua introducerea produsului Neo4j tomore platforme de datare, arătându-le puterea de influență grafice.

Neo Technology Zona Director CEMEA, Holger Temme.

Temme a declarat că echipa este în mod constant optimizarea Neo4j și limba de interogare, Cypher, iar următoarea piatră de hotar mare va fi cazuri de punere în aplicare mai universale, în special în seturi mari de date.

„Industria de dating se ocupă, de obicei, o cantitate foarte mare de date și, prin urmare, este nevoie de un sistem care poate face față cu asta și nu pierde avantajul în timp ce interoghează datele respective. Prin urmare, Neo4j va fi partenerul perfect pentru industria de întâlnire“, a spus el.