Grant langston: sărbătorind 15 ani de măreție la Eharmony

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Prin pasiunea și devotamentul său, să nu mai vorbim de 15 de ani de muncă grea, Grant Langston a jucat un rol semnificativ în makingeHarmony Powerhouse dating online este astazi.

Crescând în Hartselle, Alabama, Grant Langston niciodată nu a visat că va workat o companie online de dating, să nu mai vorbim cel mai mare din lume, dar uneori măreția vine când și unde te aștepți mai puțin.

load...

Această măreție a început la sfârșitul anilor '90, când Langston a decis să ia o șansă pe atunci de pornire cunoscut sub numele de eHarmony, cu intenția de a lucra cu privire la conținutul de marketing pentru onlysix luni.

Mai mult de un deceniu mai târziu, Langston este încă la eHarmony și isjust ca angajamentul de a ajuta compania a reuși ca el a fost din prima zi.

Renaissanceman de eharmony

AlthoughLangston a titlului actual este vicepreședinte al Brand Marketing , el a avut loc o varietate de poziții la companythanks în atmosferă de colaborare.

load...

De la scrierea de conținut, să fie difuzate social media, pentru promovarea de noi produse, pentru a începe revista online eHarmony, pentru a ajuta cu customer service, punerea lui în toată lucrarea a venit întotdeauna mai întâi.

De la scrierea de conținut pentru promovarea de noi produse, punerea lui în toată lucrarea întotdeauna pe primul loc.

„A fost un rol în evoluție, dar cred că la fiecare pas, modificările au avut sens“, a spus el. „Acum mă simt ca am fost implicat cu fiecare parte a afacerii, și că a fost mare pentru mine.“

După ce a lansat în 2000, cu o abordare științifică pentru potrivire, eHarmony este cunoscut ca unul dintre thefirst site-uri pentru a schimba presupunerile oamenilor că dating online, este înădiri, dar Langston este un pic mai modest despre contribuțiile sale individuale, mai ales atunci când vine vorba de umanizării lui Partin marca.

load...

„Vrem întotdeauna să ia în serios de locuri de muncă noastre -ce facem pentru utilizatorii noștri - dar noi nu vrem să ne ia prea în serios“, a spus el. „Când am preluat de poziționare de brand creativ, unul dintre primele lucruri pe care am vrut să fac a fost ușura lucrurile. Mesajul este în continuare la fel, pentru că valorile noastre sunt în continuare la fel, dar vrem doar să ne apropiem de ea cu un pic cu ochiul și un zâmbet „.

Pasiunea lui pentru viață contagioasă

Nu numai ca este Langston pasionat de ceea ce face la eHarmony, dar el este , de asemenea , pasionat de hobby - urile sale și viața de familie, precum și aducerea unui spirit artistic la tot ceea ce face, dacă it'splaying în trupa sa Americana (nou record iese martie 23 !), vizitarea parcului cu soția și copiii lui sau lansarea unei noi campanii la locul de muncă.

„Cred că a fi artist este o parte foarte importantă din munca mea aici, la eHarmony“, a spus el. „Dacă am să scrie un cântec și trebuie să rezolve o problemă de lucru și trebuie să se ocupe de acest lucru sau că, forța creatoare care devine tot ceea ce face se simte ca același lucru.“

Și în conformitate cu Langston, totul într-adevăr vine în jos pentru a echilibra.

„Sunt conștient de faptul că o viață care este prea dezechilibrat într-o zonă nu va fi mult mai distractiv“, a spus el. „Nu-mi pot pune lucrurile ca pe un raft și încă să fie Grant. Vreau childrento mea mine și nu o versiune palidă a mă știu, deci este important pentru mine să țină lucrurile în joc pe care eu sunt pasionat.“

Ce următoarele 15 yearshold

Fiind cu eHarmony pentru mai mult de un deceniu, Langston knowswhat funcționează și ce nu, care este motivul pentru care echipa va continua să facă ceea ce fac ei cel mai bine -onlybetteras în fiecare zi, săptămână, lună și an trece!

Pentru acest an, două inițiative mari sunt:

Dar pentru Langston, este mai mult decât crearea doar produsul funnest sau de a merge de-a lungul withthe cele mai recente moft. Este vorba despre eficacitatea potrivire.

„Ceea ce facem în această afacere este foarte important. Noi pune oamenii împreună... Și dacă nu faci asta într-un mod care îi ajută, ai avea un efect destul de negativ“, a spus el. „Credem că cel mai bun mod de a face știri și cel mai bun mod de a avea o afacere mai bună este de a ajuta oamenii mai mult, și cel mai bun mod în care putem să le ajuta este să le dea meciuri mai bune.“

Cred că Langston ar fi de acord cu mine când spun că nu pot să aștept să văd ce dețină în următorii 15 ani.