Greatschools oferă resurse pentru părinți pentru ai ajuta pe copiii lor să navigheze în școală și anii formați

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Stimularea creșterii emoțională, dezvoltarea caracterului, și construirea unei fundații educaționale pentru copii nu a fost niciodată o treabă ușoară pentru părinți, dar lumea de astăzi de social media și mesaje text au făcut sarcina un pic mai dificil. De aproape 20 de ani, GreatSchools a fost furnizarea de părinți informațiile de care au nevoie pentru a ajuta copiii lor si atinga potentialul maxim. Carcasă o bază de date extinsă de mai mult de 138.000, și școli charter publice, private din SUA, GreatSchools oferă resurse valoroase care să împuternicească părinții să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la educația copiilor lor. Organizația , de asemenea , înțelege că dezvoltarea nu este vorba de lovirea cărțile. Desen de cercetare bazate pe știință și un grup de experți în cunoștință de cauză , GreatSchools urmărește să ofere părinților instrumentele și sfaturile de care au nevoie pentru a construi Smarts emoționale ale unui copil, mai ales atunci când vine vorba de problemele adolescenti moderne se confruntă atunci când dating și formarea de relații în era digitală.

Poate părea ca o Brainer că părinții influențează în mod direct succesul copiilor lor. Dar, ca un studiu realizat de spectacole Universitatea Duke, nu există știință pentru a susține afirmația. Copiii cu niveluri mai ridicate de implicare a părinților au crescut aspirații. Și părinții mai informați sunt despre învățare mai mare, cu atât mai probabil este copiii lor vor urmări colegiu.

load...

Cu toate acestea, copiii nu au nevoie doar de orientare pentru cresterea copilului , atunci când este vorba de preocupări educaționale - de care au nevoie , de asemenea , părinții să cultive inteligența emoțională. Cercetările arată că copiii vor avea dificultăți în reglarea sentimentelor și formarea de relații fără investiții directe pentru creșterea copilului la o vârstă fragedă pentru a le ajuta să înțeleagă cum să se lege cu alții.

Parenting a fost întotdeauna o sarcină dificilă, iar era digitală aduce cu ea o serie de noi provocări , inclusiv cyberbullying, sexting, și filtrarea conținutului adecvat vârstei, atunci când creșterea adolescenti si tweens. Din fericire, non - profit organizație GreatSchools operează cu o misiune de a oferi părinților cu informațiile de care au nevoie pentru a deschide oportunități educaționale care vorbesc atât dezvoltarea academică și emoțională.

load...

GreatSchools' Carol Lloyd ne-a spus modul în care instrumentele non-profit ajută părinții crească copii bine echilibrate.

„Suntem cel mai bine cunoscut pentru a da informații părinților despre alegerea celor mai bune școli și informații cu privire la 138.000 școlile publice, private și charter în națiune“, a declarat Carol Lloyd, Executive Editor la GreatSchools. „În plus față de furnizarea de informații educaționale aproape 20 de ani, am fost, de asemenea, dishing sfaturi parentale bazate pe dovezi pentru ultimul deceniu.“

Fie că părinții caută îndrumări cu privire la cele mai bune școli din zona lor sau sunt în căutarea pentru ajutor cu probleme moderne, care afectează adolescenții lor, marea depozitul de resurse la GreatSchools îi poate ajuta să construiască cele mai bune contracte futures pentru copiii lor.

Abordări bazate pe dovezi pentru a Ghid pentru copii la cele mai bune lor futures

In timp ce GreatSchools este cel mai bine cunoscut pentru sfaturile de învățământ, organizația pune un accent deosebit pe parinti copilul întreg și nu doar asigurându-vă că copiii sunt de până la viteza academic.

load...

GreatSchools recunoaște că nu toată lumea are resursele financiare pentru a trimite copiii la școală privată sau muta într-un district școală diferite, astfel încât acestea pot participa la o instituție publică superior-evaluat. Din acest motiv, organizația operează cu aphilosophy care promovează accesul universal la educație.

„Avem o abordare viața reală atunci când vine vorba de educație“, a spus Carol. „Noi înțelegem provocările cu venituri mici și familiile deservite se confruntă, motiv pentru care ne vom concentra pe ajutându-le să găsească oportunități educaționale.“

GreatSchools menține o mare colecție de articole și resurse pentru a ajuta toate familiile dau copiilor lor toate avantajele posibile. Acest părinți de arme cu instrumentele necesare pentru a crește copii și în cunoștință de resurse.

O serie de Consiliere orientată către dezvoltarea Caracter în tinerii de astăzi

În eseul său „ Scopul educației “ Dr. Martin Luther King Jr. A remarcat, „funcția de educație este de a învăța să ne gândim intens și de a gândi critic. Inteligenta plus caracter -. , Care este scopul educației adevărate“Este aceeași căsătorie de dezvoltare academică și caracter care GreatSchools se străduiește să ajute părinții să dea copiilor lor.

Utilizarea carduri Cue organizației , părinții pot învăța cum să ia un comportament negativ și să o transforme într - un exercițiu de construire a caracterului. De exemplu, copiii încep să experimenteze cu lipsa de onestitate la o vârstă fragedă. Acest lucru se face , uneori , pentru a scăpa de consecințe sau de a evalua reacțiile la gogoașă.

Pentru a afla cum să se ocupe pozitiv cu acest comportament și transforma într-un moment de învățare, părinții pur și simplu aleg opțiunea „Copilul meu neagă că ar face lucruri pentru a evita obținerea în necazuri“ din lista drop-down carduri Cue. De acolo, site-ul oferă mai multe strategii părinții pot folosi pentru a conecta onestitate la seturile lor de valoare și să încurajeze conversații. Sfaturile, sfaturi și strategii sunt în profunzime și realiste.

GreatSchools include , de asemenea , o secțiune care se concentrează pe dezvoltarea caracterului. Aici, celebrități, cum ar fi Oprah Winfrey, vorbesc despre ce personaj de construcție este atât de important. Organizația oferă , de asemenea , resurse de la instituții, cum ar fi Centrul Yale pentru Inteligența emoțională , care oferă familiilor instrumente pentru a ajuta la promovarea creșterii individuale în copiii lor. Secțiunea include , de asemenea , activități, cum ar fi jocul de cuvinte Feeling , care prezinta alti copii care descriu un sentiment specific și solicită copiilor să ghicească emoția din ceea ce spun ei.

De la Datând Sexting: Educarea părinților privind relațiile Adolescente

Tweens si adolescenti nu sunt cele mai simple oameni de a influența și conecta cu, motiv pentru care GreatSchools case de tone de sfaturi pe site-ul său pentru a ajuta părinții naviga acest timp o provocare în viața copilului lor. Anii doar înainte și după pubertate începe sunt dure asupra copiilor, deoarece este un moment în care ei devin interesați de formarea de relații și de intalniri, dar sunt, de asemenea, primirea de mesaje confuze despre imaginea corpului si sexualitatea de la colegii lor.

În cazul în care copilul dumneavoastră intră această perioadă și începe să vorbească despre intalniri sau relatii, GreatSchools are zeci de articole pentru a ajuta părinții să înceapă discuția. O astfel de piesă este „ Alcool, droguri și... Dating Middle School “ , care explica riscurile în a lăsa o dată copil la o vârstă fragedă, o explicație a ceea ce , datând de școală de mijloc este chiar și mai multe opțiuni pentru a face cu ea.

„ A fost prins Sexting “ , se ocupă cu tendința generalizată de copii foarte mici care trimit mesaje foarte sexuale la unul pe altul. Autorul se avântă în motivele pentru aceasta, ceea ce înseamnă această generație, și modalități de a rezolva problema. Fără îndoială, aceasta este o mare de citire înainte de a vorbi cu copilul despre ceea ce se poate întâmpla pe telefonul său.

Informația GreatSchools oferă ajută părinții naviga pe teren înșelătoare de seducție.

Imaginea corpului este , de asemenea , un subiect foarte mare în rândul adolescenților - ca organismele lor suferă modificări și le primesc mesaje mixte din societate, colegii, și mass - media cu privire la modul în care ar trebui să arate un corp. Ca unul din cinci copii americani este diagnosticat ca fiind obezi , este de asemenea conversație cinci din cinci părinți nu doresc să aibă cu copiii lor.

Este dificil să vorbești cu un copil cu o problema de greutate , fără a pune sănătatea lui sau a ei la risc sau de a face să se simtă rău. Articolul „ Probleme cu greutate: Problema mare Nici un părinte nu vrea pentru a discuta despre “ merge în profunzime despre statistici, cauzele și strategii pentru a lucra la atingerea o greutate sanatoasa si avertizeaza parintii cu privire la ceea ce nu să facă atunci când a ajuta copilul lor atinge și menține un sănătos greutate.

Pe de alta parte, „ Sala Oglinzilor: Bătălia fiicei mele cu anorexie “ prezinta lupta și a eventualului succes în depășirea o tulburare de alimentație care plăgi mulți copii, de sex feminin și masculin, astăzi. Aceasta poveste inspira , de asemenea , vorbește despre semnele autorului ratat și modul în care ea și fiica ei a făcut prin intermediul împreună.

„Articolele de pe site-ul nostru sunt de neprețuit pentru a ajuta părinții să înțeleagă cum să abordeze problemele dificile cu copiii lor“, a spus Carol. „De exemplu, părinții - în special a mamelor - nu ar trebui să vorbească despre greutatea lor sau dacă sunt pe o dieta. Este unul din acele lucruri mici pe care le luăm de la sine, care poate avea un impact imens asupra vieții copiilor.“

Ea a menționat, de asemenea, studiile bazate pe dovezi notând modul în care părinții ar trebui să evite remarcându-se atât pozitiv, cât și negativ asupra greutății și apariția altora, deoarece copiii ridica aceste mesaje și să le internalizeze în timpul acestor ani de formare.

GreatSchools: Informații fiabile referitoare la creșterea copiilor și educație

Atât știința și bunul simț ne spun părinții pot avea un impact dramatic asupra creșterii academice și emoțională a copiilor lor, și GreatSchools oferă un instrument complet setat pentru a permite părinților să lucreze în mod proactiv spre succesul copiilor lor în viață.

„Scopul nostru este de a fi-du-te pentru a plasa pentru a ajuta părinții crească copiii lor în ceea ce privește educația și părinți“, a spus Carol.

GreatSchools este în prezent în curs de a lansa o nouă inițiativă de a continua atingerea acestui obiectiv cu grad-de-calitate buletinul său de liceu lunar. Părinții care se înscriu simplyindicate ce nivel de liceu copilul lor este, și în fiecare lună vor primi un buletin informativ adaptat pentru acest nivel de grad.

„O parte din ea îi ajută să se pregătească copiii pentru colegiu“, a spus Carol. „Dar o mulțime de ea este adolescenti de parinti si oferindu-le sfaturi cu privire la cele mai bune modalități de a crește copilul în acest moment.“

Cu resurse ca aceasta, GreatSchools este de a ajuta părinții să nu găsească numai școlile potrivite pentru copiii lor, dar este, de asemenea, le abilitarea copiilor inteligente spate bine ajustate, emoțional.