Harvest aduce simplitatea urmăririi timpului și facturării, astfel încât experții în dating se pot concentra pe clienți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Pentru Matchmakers și dating antrenori, dragostea este afacerea lor - dar asta nu înseamnă că iubesc toate sarcinile consumatoare de timp , care sunt implicate în activitatea lor. Utilizarea Harvest platforma poate lua multe dintre aceste sarcini plictisitoare din ecuație. Prin angajat timp de urmărire, crearea de facturi, și cheltuieli de logare, Harvest oferă un proprietar de afaceri mai multe ore pentru a petrece cu clienții și clienții. Platforma, compatibile cu o varietate de dispozitive digitale, de asemenea , stochează date valoroase care pot fi utilizate pentru a lua decizii bugetare și planificare, ajutând să promoveze creșterea economică.

Benjamin Franklin a avut un avertisment pentru noi despre modul în care ne petrecem zilele noastre: „Ati putea întârzia, dar timpul nu va, și timp pierdut nu se găsește din nou.“ Aceste cuvinte ilustrează importanța timpului și modul în care trebuie să-l folosim cu înțelepciune. Pentru Matchmakers ocupat și întâlniri și relații antrenori, care trebuie să jongleze nevoile clienților lor cu o afacere în creștere, ceea ce face o bună utilizare a timpului este deosebit de important - și așa este plătit în timp util.

load...

Din fericire, ca un profesionist ocupat, vă puteți conecta mai eficient timpul petrecut cu clienții și rapid genera facturi precise cu materiale de recoltă , o platforma care permite utilizatorilor să urmărească aceste informații - chiar și pe iPhone lor, dispozitivul Android sau laptop. De la crearea și prognozarea bugetelor pentru aprobarea pontajelor și înregistrare a cheltuielilor, Harvest vă ajută să lucrați mai inteligent în loc de mai greu.

Acest nivel de eficiență poate contribui , de asemenea , la îmbunătățirea relațiilor cu clienții - ceea ce este esențial în afaceri dragoste - prin sculptarea în mai multe momente în zi o datare expert. Instrumente de facturare simplu Harvest au fost anunțat de The Wall Street Journal, care descrie platforma ca o opțiune mai puțin stresantă pentru managerii care urăsc solicită plata de la clienți.

load...

Construit de doi designeri Inspired care a vrut să crească lor de afaceri

Harvest este o inovație care a crescut de la necesitate. În 2006, Shawn Liu și Danny Wen au fost caută modalități de a vă conecta cu ușurință ore și a obține plăți pentru studioul lor de design-ul web, Iridesco, dar nu a putut găsi un program care sa întâlnit nevoile lor.

Harvest Fondatorii Danny Wen (stânga) și Shawn Liu bult platforma pentru a dezvolta afacerea și de a ajuta pe alții lor fac același lucru.

„ Pe măsură ce afacerea noastră a crescut, ne - am căutat instrumente care să ne ajute la scară. Am cautat o modalitate de a urmări cu ușurință timp și factura pentru serviciile noastre. Ne - am dorit o aplicatie bine conceput, care a luat în serios experiența utilizatorului. Nu am putut găsi unul,“Shawn si Danny explica pe site - ul companiei. „Așa că am decis să investim propriul nostru timp, energie și bani în crearea de ceea ce știam era o modalitate mai bună de a rula afacerea noastră -. Și de recoltă a fost născut“

load...

Încă de la începuturile sale, Harvest a adresat un punct de durere pentru proprietarii de afaceri care sunt deja întins prea subțire, încercarea de a face mai multe sarcini, cu mai puțin timp. Acum, organizația New York City cu sediul are clienți în 100 de țări, de la afaceri mici la Fortune 500 de companii. Prin platforma Harvest, această bază de clienți diversă a urmărit de aproape 800 milioane oră - și de numărare - în timp ce se bucură practic nici nefuncționare.

Matchmakers & Dating Antrenori pot gestiona cu ușurință Echipe & surse de venituri

Experții au dating o nevoie puternică de a crea legături puternice. Aceasta are nevoie de timp, care este mult mai bine petrecut interactiunea cu baza de clienți și ajutându-le îmbunătăți viața lor romantice decât este petrece nenumărate ore trudeau peste foi de calcul. Prin utilizarea Harvest, puteți efectua în mod eficient sarcinile administrative necesare pentru a rula o afacere, care vă permite să se concentreze mai multa energie asupra a ceea ce este important.

Informațiile pot fi introduse și accesate de pe dispozitivul dorit, dacă preferați să lucreze pe iPhone, Android, laptop, sau chiar Apple Watch. Harvest, de asemenea, vă oferă opțiunea de a vă conecta informații într-un mod care se potrivește cel mai bine operația, indiferent dacă este vorba de a gestiona pontajelor angajat pe o bază de zi cu zi sau săptămânal. Și după terminarea pontaje, procesul de aprobare este simplu.

Dar cel mai important aspect al unei afaceri este de achiziție plătit, astfel încât Harvest integrat un sistem de facturare, care genereaza facturi bazate pe oră și cheltuielile și chiar oferă clienților posibilitatea de a plăti prin integrările populare cum ar fi PayPal sau cu dungi. De fapt, utilizatorii Harvest au trimis mai mult de 13 miliarde $ în valoare de facturi de la crearea platformei.

O afacere poate economisi timp la facturarea cu caracteristici raționalizate Harvest.

Harvest include, de asemenea, o caracteristică de prognoză care înlocuiește foi de calcul cu rapoarte dinamice pentru a urmări progresul unui proiect și a bugetului său. Această raportare oferă proprietarilor de afaceri o comparație vizuală de ore prognozate și urmărite, precum și cheltuielile estimate și cele reale, astfel încât acestea să poată lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la modul în care acestea ar trebui să aloce resurse ar trebui.

Integrările populare Utilizați instrumente familiare pentru a obține mai mult de lucru Efectuat

Harvest are iPhone și Android aplicații care face de lucru pe drum mai ușor pentru întâlniri și relații experți. Din comoditatea de telefon, aveți posibilitatea să gestionați timp, log cheltuielile cu imaginile de încasări și schimb de informații cu privire la proiecte cu membrii echipei relevante. În plus, Harvest vă permite să adăugați o multitudine de alte aplicații pentru a crește productivitatea.

Cu o aplicație pentru aproape orice dispozitiv, Harvest pune o multitudine de instrumente de productivitate în mâinile tale.

Unele dintre suplimentele disponibile includ Chrome, care este bazat pe browser și pot avea acces la instrumente de management de proiect Harvest. Integrarea Safari permite angajaților la ceasul și prin utilizarea de pornire / oprire timer din bara de instrumente. Adăugarea QuickBooks permite utilizatorilor să importe date direct de la Harvest, astfel încât acestea nu trebuie să reintroduceți informațiile.

Alte suplimente pot face, de asemenea, mai ușor pentru clienții să plătească pentru servicii. De exemplu, aplicația Harvest permite clienților care doresc să utilizeze cardurile de credit pentru a plăti facturile lor rapid.

Harvest ajută la creșterea productivității, în mai mult timp pentru clienți

Așa cum Benjamin Franklin sfătuit, ne pierdem timpul pe propriul nostru risc pentru că odată ce a dispărut, a dispărut pentru totdeauna. Antrenori de datare ocupat și Matchmakers trebuie să jongleze nevoile clienților lovelorn cu cerințele de afaceri, iar timpul pierdut poate însemna venituri pierdute.

Nu mai este timp de pierdut atunci când vine vorba de conducerea unei afaceri. Cu toate acestea, cu Harvest, puteți urmări pe toate mai eficient. De la facturare la plata pontajelor de aprobare, Harvest vă oferă instrumentele necesare pentru a simplifica sarcinile laborioase astfel încât să vă puteți concentra asupra relațiilor cu clienții.