Healthywomen.org: informații despre sănătate și wellness pe care le puteți avea încredere

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Fie că ești 14 sau 40, pe care o căutați pentru sfaturi de sex sau sfaturi sarcinii, nu există nici o sursă mai bună pentru sănătatea femeilor de calitate și informarea de wellness decât HealthyWomen.org.

Dacă sunteți în căutarea pentru sănătate și informații de wellness, care doriți informații pe care le puteți avea încredere și de a folosi într-o conversație cu medicul dumneavoastră, de fapt, și asta în whatHealthyWomen.orgspecializes.

Beth Battaglino, RN, CEO si Presedinte al HealthyWomen

load...

Nu mai jargon medicale nu înțelegi, nu mai rușine sau jenă atunci când pune o întrebare - doar sfaturi reale, de susținere și autoritate le-ați fost cautati.

Și cei de la HealthyWomen au făcut acest lucru pentru mai mult de 26 de ani, de când a fost calledThe Național al Femeilor Centrul de Resurse de Sănătate și a constat pur și simplu anewsletter și numărul de telefon gratuit.

Site-ul oficial lansat în 1997, primul dintre kindthat sa abordat toate problemele de sănătate ale femeilor, iar restul nu este, cu siguranță, deoarece istoria HealthyWomen a fost de rupere la sol noi de atunci.

RN, CEO si presedinte Beth Battaglino a avut amabilitatea de a ne spune cum:

load...

Acoperirea problemelor de sănătate ale femeilor de la AZ

De la medicina alternativa la adolescenti, puteți găsi aproape anytopic pe HealthyWomen.org, iar cea mai bună parte este totul este revizuit și verificate prin intermediul consiliului consultativ medicale, care de asemenea, interacționa cu utilizatorii viathe blog-ul comunității și social media.

„Cercetăm în mod constant publicul nostru și de a afla ce vrea și cum vrea să-l primească“, a spus Battaglino. „Femeile nu au o mulțime de timp, dar ei doresc informații, așa că asigurându-vă putem livra sau servi conținutul care satisface nevoile ei și a familiei sale.“

HealthyWomen (HW) este principala sursă independentă a națiunii informații de sanatate pentru femei.

Nu numai utilizatorii pune întrebări și primi răspunsuri direct de la experți, dar ele pot, de asemenea, să comunice între ei despre dragoste, pierdere, boala, triumf și multe altele.

load...

„Oferindu-le instrumentele și conectarea lor cu alte femei și asigurându-vă că acestea au alte resurse mari pentru a merge la pentru informații este într-adevăr ceea ce suntem cu toții despre“, a spus ea. „Este parteneriatul și schimbul de informații, să nu reinventeze roata, și oferindu-i ceea ce ea are nevoie într-un mod care vrea să-l primească.“

HealthyWomen este de asemenea bun la abordarea preocupărilor fiecărui tip de femeie.

„Ne acoperă în mod constant de sănătate și de informații de wellness, și ne uităm la ea de la o abordare vârstele și etape“, a spus Battaglino.

Sfaturi livrate într-un mod primitor

Una dintre cele mai importante părți ale vieții unei femei este sexul și viața amoroasă, iar echipa de la HealthyWomenknow că, motiv pentru care face rapid și ușor de a absorbi informații importante, în special în această zi și de vârstă atunci când femeile sunt jonglerie atât de mult.

„Suntem în mod constant asigurându-vă că aceste tipuri de subiecte sunt abordate, dar într-un mod care este invitat și nu un imens articol de tip enciclopedie“, a spus ea.

„Avem experti medicali mari, care sunt furnizarea de articole și păstrarea informațiilor actualizate.“

Sănătatea sexuală și contracepție sunt două dintre termenii cei mai căutate pe HealthyWomen, astfel încât acestea asigura că sunt oferind femeilor resursele de care au nevoie și de un loc de a pune întrebări în intimitate.

„Avem mari experți medicali, whoare o parte din consiliul nostru medical consultativ, care sunt furnizarea de articole și păstrarea informațiilor actualizate“, a spus Battaglino. „Toate acestea este atât de important pentru femeile care sunt matrimoniale, indiferent de varsta si stadiul la care se la“.

Mai mare si mai bun

HealthyWomen va continua să servească publicul lor în cel mai bun mod posibil.

Cu 26 de ani în spatele lor, HealthyWomen este în căutarea spre viitor, și în mod sigur arată luminos.

Besidesgrowing într-un driver de conținut mai puternic, HealthyWomen va lansa din nou platforma multi-canal, care va continua să îi ajute să deservească publicul lor implicate în cel mai bun mod posibil.

„Suntem cu toții despre măsurarea succesului, astfel încât înțelegerea comportamentului ei și asigurându-vă că informațiile noastre este utilă atunci când vine vorba de luarea deciziilor cu privire la sănătatea ei, precum și familia ei“, a spus Battaglino. „Scopul nostru este de a continua să fie cel mai bun și asigurați-vă că femeile au ca punct de vedere medical-revizuite, informații credibile care le pot apela la atunci când au nevoie de ea.“

Pentru a afla mai multe despre HealthyWomen.org și lucrurile mari fac ei, visitwww.healthywomen.org.