Houseplans.com oferă 40.000 de planuri personalizabile pentru a ajuta cuplurile să își construiască casa de vis

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: De multe ori nemulțumit de ceea ce găsesc pe piața de locuințe, multe cupluri decid să înceapă călătoria de proiectarea și construirea propria lor casă. Deși procesul tinde să atragă cupluri mai aproape împreună, numeroasele decizii pe care le implică, de asemenea, poate fi copleșitoare. HousePlans.com ghiduri cupluri prin procesul de proiectare casa visurilor lor, cu o bază de date ușor de căutat de mai mult de 40.000 de planuri create de arhitecti aclamat. Site-ul oferă, de asemenea, cuplurilor posibilitatea de a personaliza casa lor cu ajutorul unor experți interni și oferă o serie de articole care oferă sfaturi practice pentru construirea și crearea unui loc special pentru a suna acasă.

După turneu încă o casă care nu a îndeplinit destul de așteptările dumneavoastră, tu și alte dvs. Semnificative poate fi realizat, la fel ca multe alte cupluri au, singurul mod în care veți găsi casa visurilor tale este să-l construiască singuri.

Crearea acasă le-ați dorit întotdeauna poate fi o experienta romantica care imbunatateste comunicarea si solidifică identitatea ta ca un cuplu în timp ce lucrați prin diferențele, fac compromisuri, și să ajungă la decizii amândoi de acord. Dar, înainte de a putea lega peste experiența de a construi împreună, există un prim pas important: luați acasă v-ați imaginat în mintea ta și transformându-l într-un plan.

load...

Proiectarea o casa poate fi descurajatoare, mai ales dacă este prima dată. Confruntandu-se cu o lungă listă de decizii importante cu privire la dimensiunea, stilul, și specificațiile de acasă înainte de a rupe vreodată la sol, este ușor să se simtă stresat și să abandoneze cauza cu totul, dacă nu poți veni cu un plan.

Mike și Laura Cocoși, care au finalizat propria lor casă de vis (o fermă modernă în Issaquah, Washington) a avut o idee generală a stilului le -a plăcut și caracteristicile pe care ar îndeplini stilul lor de viață. Dar ei nu știu ce ar trebui să arate pe hârtie. HousePlans.comhelped le ia aceste idei și le transformă în realitate.

load...

Navigarea prin mai mult de 40.000 de floorplans, cuplul a găsit un plan care întruchipat ideile lor (479-4, creat de Peter Brachvogel și Stella Carosso) și utilizate resursele site-ului pentru ao personaliza la nevoile și dorințele lor. Acum, după cum spune Laura, „se simte ca venind în vacanță de fiecare dată când venim acasă.“

Ca și cocoși, alte cupluri pot găsi planuri de casa pentru a fi o resursă utilă pentru a începe procesul de planificare propria lor casă.

Access premiat Acasă Designs prin intermediul listelor Sortable

Cu un conținut de peste 40.000 de planuri, baza de date la planuri de casa ar putea deveni cu ușurință un alt obstacol pentru tinerele cupluri care încearcă să determine ce fel de casa pe care doresc. Din fericire, meniul de planuri de casa este căutat și ușor de navigat.

load...

Planurile sale sunt organizate pe baza stilului de construcție, colecții de cele mai populare sau premiate planurile de acasă, și designeri de semnătură. Dacă sunteți cel mai preocupat de a alege un plan care se potrivește bugetul dvs., există chiar și o categorie de vânzare care este actualizată în mod regulat cu planuri reduse.

HousePlans.com vă permite planuri de etaj semn de carte care se potrivesc cu ceea ce căutați într-o casă.

Pentru a ține evidența favorite pe care doriți să vină înapoi în timp ce navigați, există, de asemenea, o caracteristică a salva. Dacă faceți clic pe pictograma de inima din colțul din dreapta sus al listării îl trimite în dosarul favorite pentru viitor, vă permite să adăugați comentarii, și vă permite să împărtăși cu soțul sau prietenii pentru a obține feedback-ul lor.

Următoarele sunt câteva moduri diferite pe care le puteți căuta planuri:

1. Câte Dormitoarele ai nevoie este un mod de a începe

Poate singurele lucruri pe care sunteți sigur, chiar acum sunt elementele de bază, sau sunteți în căutarea pentru o caracteristică specifică.

Sub meniul de căutare de bază , puteți direcționa căutarea utilizând cât mai puține sau cât mai multe detalii va trebui să lucreze cu, filtrarea rezultatelor de numărul de dormitoare, bai, garaje, povestiri și imagini pătrat. Un meniu suplimentar sub aceste opțiuni vă permite să restrângeți alte specifice , cum ar fi spațiu în aer liber sau caracteristici suplimentare în cameră.

2. Modern sau tradițional? Farmhouse sau Ranch? Alege un stil

Poate că tu și partenerul tău au o preferință puternică pentru un stil de construcție care se potrivește personalitatea și stilul de viață dumneavoastră. Alegerea meniului stiluri deschide o listă de 19 categorii alfabetizate, variind de la case pe plajă la bungalouri Tudor și case în stil victorian.

Casa Planuri planuri de etaj grupuri împreună bazate pe stilurile lor.

Un meniu lateral vă permite să reduceți în continuare fiecare categorie de pret, metri patrati, tipul de fundație, și alte caracteristici. Sub fiecare listă, veți găsi detalii ample despre ceea ce planul include.

3. Colecții Navigare mână-selectate cum ar fi FAVORITES regionale

Dacă aveți nevoie de inspirație, puteți naviga prin colecția. Planuri House oferă nouă colecții de case , care includ cele mai bune modele pentru constructori, cele mai multe stiluri eficiente energetic, ponturi preferate ale experților, câștigătorii Premiilor Howie (un concurs anual cu diferite categorii considerate de către personal Planuri casă și să aleagă profesioniști de proiectare), favorite în funcție de regiune, planuri de camere specifice pentru renovatori și planuri preferate de pe social media.

4. Căutarea prin semnarea de mână-selectate planuri de casa

Planuri de casa Signature includ ceea ce personalul de planuri de casa ia în considerare cele mai bune dintre cele mai bune de la peste 300 de renume mondial designeri prezentate pe site.

Personalul Planurile Casa alege să fie prezentate între colecția lor semnătura planurile lor preferate.

Pagina oferă, de asemenea, opțiunea de a căuta planurile create de un arhitect sau proiectant specific în directorul.

5. Lucrați cu experți pentru a Personalizam Plan preexistent

Să presupunem că ați redus alegerile până la câteva planuri, dar nici unul dintre ele includ toate caracteristicile pe care le doriți. Casa Planuri oferă un serviciu de personalizare, care vă permite să modificați fie un plan existent sau se amestecă și se potrivesc mai mult de un plan.

Faceți clic pe „modificați acest plan“ sub selecție plan etaj, completați un formular care descrie modificările pe care doriți să le facă, și planuri de casa experți în design vă va ghida prin procesul de personalizare.

Educați-vă cu articole utile pentru prima dată constructorii de case

Achiziționarea unui plan de casa este doar începutul de a transforma casa ta perfectă într - o realitate. Știind că veți avea în continuare o mulțime de întrebări fără răspuns despre acest proces, planuri de casa timp pentru a construi blog - ul oferă sfaturi și sfaturi de la constructori cu experiență acasă, designeri și experți în domeniu.

Timp pentru a construi blog-ul oferă articole pentru cuplurile care sunt gata să-și planifice casa lor de vis.

De exemplu, poate doriți să învețe cum să planifice un aspect eficient sala de mese , instalați un duș , sau de a proiecta casa ta să fie ușor accesibile. Blog - ul oferă , de asemenea , povești care împărtășesc luptele și triumfurile ale altor constructori pentru prima dată ca tine, un memento de bun venit ca nu esti singur.

Mai mult de 100 de mii de case au fost construite cu ajutorul HousePlans.com

HousePlans.com face mai ușor pentru cupluri de a aborda deciziile descurajant care vin cu proiectarea o casă și transferă ideile și preferințele lor într-o imagine vizuală, model imprimat, și finalizate acasă.

Fie ca tu si partenerul tau sunt in cautarea unui plan de acasă cu un anumit număr de camere, într-un anumit buget, sau bazat pe un design stil popular, planuri de casa se transformă în căutarea pentru planul de nivel ideal pentru o experiență plăcută.

Dacă nu puteți găsi exact ceea ce căutați, personalizarea un design cu orientare de experți Planuri House oferă posibilitatea de a crea un plan unic. Și oricând aveți nevoie de un pic de inspirație de-a lungul drum, mesajele sale blog vă puteți orienta în direcția cea bună.

Prin utilizarea resurselor disponibile la planuri de casa a ajutat mii de cupluri obține un pas mai aproape de obiectivul de a construi propria lor casă și, prin acest proces, cu un pas mai aproape împreună.

Dacă tot ce știi sigur este că, la fel ca familia Cocoși, pe care doriți să construiască un loc special pentru a veni acasă în fiecare zi, Casa Planuri oferă inspirație, direcția și orientare trebuie să-l facă o realitate.