Îmbunătățirea bicicletelor la nivel mondial a furnizat celor 400.000 de biciclete celor care au nevoie și atrage voluntari pasionați care îi place să-i dea înapoi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: World Bicycle Relief (WBR) este o întreprindere globală non - profit și socială , care a oferit mai mult de 400.000 de biciclete pentru studenți, lucrători de îngrijire a sănătății, fermierilor și antreprenorilor din Africa, America de Sud și Asia de Sud - Est. Organizația atrage susținători din întreaga lume care sunt pasionați de biciclete și oameni contribuie la crearea vieți mai bune pentru ei și familiile lor. WBR se bazează pe sprijinul oamenilor din întreaga lume pentru a strânge fonduri și a răspândi cuvântul despre puterea bicicletei ca instrument de schimbare a vieții.

Când m-am decis să vândă mașina mea și începe să călătoresc, am crescut foarte mult bicicleta. Acesta a adăugat un sentiment de libertate în timp ce am fost trăiesc în Noua Zeelandă, Argentina, și Malaezia.

În fiecare oraș am fost în, am putea hop pe bicicleta și plimbare pe piață pentru a ridica fructe și legume pentru următoarele câteva zile. Mi-ar plăti facturile, vizita la oficiul poștal și pedala pe la banca pentru a scoate niște bani. Uneori, am mers cu bicicleta pe la parcul din apropiere și sa întâlnit cu niște prieteni sau a mers la o dată.

load...

N-ar fi putut realiza la fel de mult cum am făcut-o în fiecare zi fără o bicicletă - de la comisioane de funcționare pentru a lugging alimente de acasă pe ghidonul mele.

Dar pentru un student, un muncitor de îngrijire a sănătății, sau antreprenor care trăiesc în Africa, America de Sud sau Asia de Sud-Est, o bicicletă poate fi de transformare. Pentru mulți, ziua este o cursă împotriva soarelui, deoarece petrec ore de mers pe jos pentru a ajunge de la punctul A la punctul B.

Este ușor pentru oameni în societățile-auto-centrice pentru a lua noastre multe opțiuni de transport de la sine, dar în țările în curs de dezvoltare rurală, o simplă bicicletă poate avea un impact imens. De aceea, World Bicycle Relief (WBR), o întreprindere non-profit și socială la nivel mondial, oferă biciclete Buffalo, special concepute pentru persoanele în zonele în care distanța este o barieră în calea educației, asistenței medicale sau de oportunitate economică.

load...

World Bicycle Relief oferă oportunități pentru oameni pasionați pentru a ajuta la schimbarea vieții altora.

„World Bicycle Relief are o pasiune pentru mobilizarea oamenilor si dorim ca alții să experimenteze libertatea pe care o primește de la mersul pe bicicletă. Ne dăm seama ce fel de oportunități care pot crea“, a declarat Claire Geiger, Parteneriate din SUA și de strângere de fonduri Manager pentru World Bicycle Relief.

WBR a fost fondată în 2005 de FK Ziua și Leah Ziua Missbach. FK este, de asemenea, co-fondator al unei importante componente pentru biciclete companie numită SRAM și Lea este un fotograf documentar. În urma 2004 din Oceanul Indian tsunami-ul, au asistat la o mare nevoie de transport și a luat măsuri. Misiunea organizației este de a mobiliza oamenii prin puterea de biciclete.

„Munca noastră se concentrează pe dezvoltarea regiuni ale lumii, în primul rând în Africa rurală, și ne concentrăm pe o mare varietate de intervale de vârstă, de la studenți la adulți, inclusiv lucrătorii de îngrijire a sănătății și antreprenori“, a spus Claire. „Pentru mine, care lucrează pentru o astfel de cauză nobilă este o modalitate foarte bună de a se conecta cu alte persoane care au grijă.“

load...

Ca-Minded Ambasadorilor Căutați persoanele care doresc să se implice

Nu trebuie să fii un biciclist le să se implice în organizarea și locația dvs. Nu este un factor. Ambasadori WBR se găsesc peste tot în lume, iar organizația este mereu în căutarea pentru mai mulți voluntari.

„Este rece pentru a vedea modul în care oamenii se pot implica cu ceva despre ei sunt pasionați - fie că este vorba de ciclism sau filantropie - și să facă o diferență de vin împreună“, a spus Claire. „Atunci când distribui ceva în comun cu cineva, este foarte ușor pentru a forma o legătură, și devine efort de a găsi ceva pentru a vorbi despre. Suntem înconjurați de oameni care iubesc biciclete și, de asemenea, le place da înapoi.“

Parteneriatele SUA WBR și strângere de fonduri Manager de Claire Geiger îi place să se implice.

Atunci când oamenii lucrează împreună pentru o cauză comună, ele pot forma o legătură puternică, care durează o viață întreagă. Împreună, puteți organiza plimbari de strângere de fonduri, participa la evenimente speciale, sau pur si simplu ajuta la răspândirea cuvântul despre misiunea WBR.

„Oamenii care sunt implicați în munca noastră să devină parte a familiei World Bicycle Relief. Ei au posibilitatea de a participa la evenimente și, de asemenea, să fie o parte din ceva mai mare“, a spus Claire. „Toată lumea se simte conectat la persoanele care beneficiază de bicicletele pe care le oferim. Schimbul că este ceva ce noi toți avem în comun. Este o mare oportunitate de unire.“

Elevii Ajutarea Ia o educație bună cu bicicletele pentru școală

WBR este special dedicat pentru a ajuta studenții din țările în curs de dezvoltare rurale, unde distanța este o barieră comună și semnificativă pentru accesul la educație. În 2017, aproape 25.000 de biciclete au fost oferite studenților, cu 70% din fondurile alocate fata de studenți, care sunt, de asemenea, necesare pentru a efectua ore de treburile casnice, în dimineața, ceea ce face o plimbare lungă și mai dificilă.

Elevii de multe ori ajung cu întârziere și obosit și performanțele academice suferă dacă reușesc să rămână în școală, la toate. O bicicletă de înaltă calitate pot elimina aceste bariere, ține fetele la școală și să le păstreze în condiții de siguranță în timp ce călătoresc la școală. WBR se angajează să ajute aceste fete atinge obiectivele lor educaționale și să devină factorii de decizie de modificare ce în comunitățile lor și din întreaga lume.

„Pe jos, s-ar putea ajunge cu întârziere sau prea obosit să se concentreze în clasa“, a spus Claire. „Cu o bicicletă, ei pot participa mai regulat și pur și simplu au mai mult timp în zilele lor pentru a finaliza treburile lor și încă mai au timp pentru temele.“

Dianah Mwanika, un destinatar bicicletă, a scris că educația este marele egalizator pentru fete.

Studiile arată creșteri de prezență cu proprietate de biciclete și de prezență în mod pozitiv performanța impact în clasă. Asta înseamnă că simplul act de a oferi un copil cu o bicicletă face mult mai probabil ca el sau ea va absolvi de la școală.

Claire a împărtășit povestea unei fete de 16 ani, numit Dianah din Kenya, care a primit o bicicletă de la Buffalo WBR și a scris o poezie despre modul în care educația este marele egalizator.

„În ea, ea scrie:" Este doar de educație care egalizează fiica unui om bogat și fiica unui om sărac“, a spus Claire. „Asta a lovit acasă pentru mine. Pentru multe persoane care le deservim, educația este cu adevărat o cale înainte „.

Participe la evenimente la nivel mondial pentru a sprijini cauza

Parteneri World Bicycle Relief cu mai multe evenimente și organizații pe tot parcursul anului, inclusiv plimbare CycloFemme in week - end Ziua Mamei, în cazul în care suporterii se pot alătura grupului plimbari în sute de țări din întreaga lume și atrage fonduri pentru WBR. Informații cu privire la evenimente și alte oportunități de a se implica pe tot parcursul anului este disponibil pe WBRwebsite.

CycloFemme are o cursa in week-end Ziua Mamei care se vizează abilitarea femeilor în Africa rurală.

„Scopul meu este de a oferi oportunități consistente pentru ca oamenii să se implice și să participe într-un mod hands-on. CycloFemme este totul despre abilitarea femeilor“, a spus Claire. „Deci, aceasta poate fi o plimbare de super-casual, inclusiv oameni din toate categoriile sociale. Mamele, fiice, și bunicile - și bărbați îl sprijină, de asemenea. Este important să se sprijine reciproc și oameni mai puternici prin mobilitate.“

Construiți relații prin intermediul World Bicycle Relief

Echipa de la World Bicycle Relief este formată din profesioniști dedicați și voluntari din întreaga lume, și este alcătuit din tot felul de oameni - de la cei care se bucură de o simplă plimbare cu bicicleta în parc pentru cei care cursa competitiv. Toate acestea au un lucru în comun, dar nu este o dragoste de biciclete.

„O mulțime de oameni cred World Bicycle Relief este formată din numai de bicicliști, dar ceea ce avem în comun este pasiunea pentru munca pe care o facem și impactul pe care o bicicletă poate avea asupra vieții unei persoane“, a spus Claire. „Este un mediu de lucru distractiv, deoarece în fiecare zi se simte plină de satisfacții, și facem ceva ce o face o mare diferență.“