Importanța de a spune nu în lumea întâlnirilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Majoritatea oamenilor nu le place să spună nu. De fapt, mulți raport este unul dintre cuvintele cele mai incomode să spun.

Mai mulți factori care fac dificil de spus nu include necesitatea de a mulțumi pe alții sau să fie plăcut și acceptat, neplăcerile ne simțim în mod obișnuit , atunci când ne - am rănit pe cineva, societatea conotație negativă a pus pe a spune nu și ideea că este egoist de a lasa pe cineva altceva în jos sau pune mai întâi propriile nevoi.

load...

Spunând nu este, de asemenea, dificil, deoarece este un cuvânt cei mai mulți oameni nu le place de auz, fie.

Putem că ne protejăm pe noi înșine și pe alții prin a fi agreabil sau de a spune da, tot timpul, dar, în realitate, am putea fi noi înșine capcană într-un conflict interior sau de fapt, neglijând propriile noastre nevoi, valori și preferințe.

Acest lucru este prea comun în lumea de dating.

Prea de multe ori am auzit femei raportează că ei dau numerele lor, spun da datele sau să continue să se angajeze cu oameni care nu au nici un interes în toate din cauza dificultăților de a spune nr.

Femeile, de asemenea, raportează că se simt pus pe loc atunci când un om care nu sunt interesați cere numărul lor, ceea ce le duce la senzație chiar mai incomod sau incomod permițându-un om în jos.

load...

În această situație, multe femei singure va da numarul lor, oricum, chiar dacă ei știu în adâncul acest lucru nu este omul care sunt în cele din urmă caută.

Una dintre problemele cu aceste femei se confruntă, însă, este ca ei conduc un om și o dată în comunicare (după omul folosește numărul lor să îi contactați, întrebați-le, etc.), modelul de a fi în imposibilitatea de a tăia legăturile cu el continuă.

Următorul lucru pe care le cunosc, ele cheltuiesc mesaje text semnificative de timp sau la telefon cu acest om sau spune da datele care sfârșesc prin a pierde timpul lor cât și lui.

Unele dintre motivele pentru care acest model ar putea continua să includă ei nu știu cum să - l lași să știu cum se simt într - adevăr, au milă de el, se simt vinovat de cotitură - l în jos sau le place să - l țină în plan secund , în cazul în care se simt singur sau tânjesc după atenție.

load...

Cele mai multe femei se pot referi la unul din aceste motive.

Și tu?

Sunt un credincios ferm în a fi deschis posibilități în viață și dragoste, dar, de asemenea, știu că este esențial pentru sănătatea dumneavoastră să fie autentic în ceea ce simți, urmați intestinului, du-te după ce meriți și să aibă grijă de tine.

Toate cele de mai sus poate avea ca rezultat cuvântul nu fiind răspunsul corect pentru tine, deci este important să se obțină un confort în a spune ea.

„Aderarea la ședere deschis, dar

nu merge împotriva ceea ce vrei „.

Dacă vă aflați spune da, atunci când doriți cu adevărat să spun nu, sau să găsească te incomodat exprima cum te simți cu adevărat, aici sunt cinci sfaturi utile.

1. Gândiți-vă la ceea ce vrei cu adevărat.

Când un om cere ceva de la tine (o dată, numărul, timpul, informații despre tine, etc.), în loc de a spune da, ca și în cazul în care sunteți pe pilot automat sau într-un model obișnuit, verificați cu tine pentru a determina ce doresc cu adevărat să spun.

Dacă vă simțiți o conexiune, doresc mai mult timp cu el si intuitia ta spune du-te pentru el, să continue să investească energia în el. În cazul în care răspunsul este nu, continuați să agațe două.

2. Asertivitatea.

După determinarea pe care doriți să spun nu, face un efort de a fi asertiv și autentic în comunicarea cu el.

Într-un mod direct și un fel, poți să-i mulțumesc pentru a cere și să spun că nu sunt interesați sau de un alt adevăr (exemple: voi vedeți pe altcineva, nu sunteți în căutarea unei relații, etc.)

Resist oferind scuze lungi sau de a face situația complicată.

Cuvânt de precauție: Dacă vă simțiți că sunteți într-o situație nesigură, de ieșire rapid și amintiți-vă nu este o propoziție completă.

3. Acceptați că te vei simți vinovat.

Amintiți-vă că vă veți simți cel mai probabil, cel puțin un pic inconfortabil să spună nu, de cotitură un om în jos sau răni sentimentele sale.

Acest lucru ar putea fi greu pentru amândoi, dar este important să-și onoreze adevărul tău. Un domn va respecta răspunsul.

Dacă el continuă să te deranjez, te presiune sau să fie persistente, acestea sunt steaguri roșii majore.

4. Îl va durea mai mult dacă minți.

Înțelege că îl va răni în cele din urmă mai mult dacă l-ai ține în jurul atunci când simți cu adevărat nimic spre el.

Timpul dvs. Și timpul sunt prețioase, astfel încât să se angajeze să nu pierdem nici a ta, dacă nu vă conectați cu el.

5. Vei primi în cele din urmă ceea ce vrei.

Aderarea la deschiderea sa față de o varietate de potențiali parteneri, dar nu în măsura în care aveți de gând împotriva a ceea ce doriți în cele din urmă și merită în departamentul de dragoste. Să fie împuternicită!

Sursa foto: galoremag.com