În căutarea unui grup de sex?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Sexul de grup porniți? Ai vorbit cu partenerul despre obtinerea-l cu o treime (sau un sfert)?

Unde găsești alte persoane care sunt în aceeași experiență ca tine?

Invita un prieten.

O modalitate este de a identifica persoanele pe care le cunosc deja, care ar putea fi interesat de ideea de a te alătura atât în ​​dormitor.

Vreunul dintre voi aveți un prieten apropiat care emana energie sexuala? Are tensiune sexuală pătrunde relația? Această persoană are o minte deschisă și un sentiment de explorare și aventură?

load...

Dacă decideți să invite un prieten, asigurați-vă că pentru a avea o conversație despre ceea ce asteptarile tuturor sunt pentru prietenie după sex în grup este de peste.

Cum va afecta experiența de prietenie? Este în regulă dacă se întâmplă din nou sex in grup? Poate relația evoluează în ceva cu conexiuni emoționale sau romantice?

Alegerea cineva împreună.

Daca tu si partenerul tau se bucură de a ieși și de a verifica afară de oameni, împreună, poate ar trebui să încercați să iau oameni împreună!

Ca cineva care are experiență extrem de minim cules de oameni în sus, nu știu cât de bine funcționează. Este posibil să aveți mai multe experiențe pozitive face acest lucru , dacă sunteți într - un sex pozitiv, relație deschisă spațiu.

load...

„Ajunge la indivizi care spark dvs.

un interes într-un mod respectuos și autentic.“

Cluburi și comunități Swingers.

Dacă ești binecuvântat să fie într - o zonă cu un club de swingeri sau un activ sex pozitiv / deschis / polyamorous comunitate, poate fi foarte util pentru a participa la evenimente găzduite de oameni în aceste comunități.

Întâlnire de oameni în persoană poate ajuta la normalizarea experiența de a căuta un al treilea și să stabilească legături emoționale și mentale de navigare online nu poate stimula.

Persoanele pe care le abordare va intelege, probabil, experiența pe care doresc să aibă, spre deosebire de cineva într-o „vanilie“ bar sau club.

Piețele online.

Craiglist ( de obicei , sub Întâlniri ocazionale), OKCupid, o multime de pește și alte site - uri vă permit să ia cunoștință personale. Indiferent de opțiunea online va explora, asigurați - vă că să se angajeze în practici pe Internet în condiții de siguranță.

load...

Și aș recomanda ajunge la indivizi care suscita interesul dumneavoastră într - un mod respectuos și autentic. Întâlniți - vă ocazional în persoană pentru a vedea dacă l - ați lovit off înainte de a presupunând că aveți de gând să aibă Threesome de o viață.

Din experienta mea, una dintre cele mai dificile threesomes pentru a aranja vine sub forma unui cuplu care caută o altă femeie. Acest aranjament este atât de dificilă încât cuplurile se referă la aceste femei ca „unicorni.“

Una dintre cele mai usoare (din experienta mea) este un cuplu bărbat și o femeie care caută un alt bărbat.

Dacă sunteți o singură femeie care doresc să se întâlnească un cuplu sexy, vei avea alegeți! stil de viață (swinger) site-uri online sunt la același nivel cu cuplurile care caută femei.

Dacă ești un singur om, va avea un timp mai dificilă, deoarece există un bazin mult mai mare de bărbați singuri, care au o prezență în cadrul comunității swinger.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui alt cuplu de a avea sex în grup cu, acest lucru este destul de ușor de făcut, în funcție de unde locuiți. Acest lucru vă oferă toate o oportunitate de a avea threesomes în cei patru, atâta timp cât toată lumea este confortabil cu asta.

De fapt, acest lucru poate satisface dorinta de a experimenta sex în grup și threesomes în diverse combinații.

Dacă ești cuplu bărbat și femeie și faceți clic cu un alt cuplu bărbat și femeie, patru dintre voi ar putea decide cu privire la diferite aranjamente sex grup, astfel încât oricine poate experimenta un cvartet, un Threesome MMF sau un Threesome FFM la momente diferite.

Cititorii, ai avut vreodata sex in grup? Unde găsești oamenii potriviți?

Sursa foto: askfuzz.com.