În mod similar: site-ul # 1 pentru datingworms

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Ca o mare carte pe care nu se poate pune în jos, Alikewise este un site mare nu poate ajuta, dar fii impresionat. Prin potrivirea utilizatorii de tipurile de cărți care le plac, Alikewise este de a lua întâlnire piață de nișă la nivelul următor.

Când vine vorba de cărți și de nișă datând, nimeni nu este la fel de pasionat ca și Matt și Matt Sherman Masina, co-fondatorii Alikewise.com.

De la ficțiune la non-ficțiune, și totul în între, Alikewise nu lasă nici o pagină atunci când neintoarsa ajută oamenii să găsească dragoste prin autorii lor preferate și cărți.

load...

Nu judeca o carte dupa coperta

In timp ce cele mai multe site-uri matrimoniale potrivesc membrii lor de lucruri, cum ar fi locația și preferințele de vârstă, și Sherman știa Masina a existat o piață pentru un alt tip de serviciu de intalniri. Dovada este în thesolid ca urmare Alikewise a câștigat de la lansarea sa în 2010.

Grație unui parteneriat criminal, Alikewise este capabil de a asocia oameni prin intermediul motorului de carte de recomandare Amazon. Iti place „Fata cu Dragon Tattoo“? Apoi, s-ar putea să fie compatibile cu cineva care îi place „Pe aripile fata.“

Alikewise se potrivește utilizatorilor de interesele lor de carte.

load...

Este gratuit pentru a crea un profil, răsfoiți prin alți utilizatori și să trimită mesaje pe Alikewise, care este disponibil în Statele Unite, Canada, Marea Britanie și alte câteva țări.

Masina a spus unul dintre cele mai bune calități despre site-ul este nu numai că pot membrii găsi alte persoane cărora le place să citească ceea ce le place să citească, dar ei pot folosi ca teren comun ca o piatră de temelie pentru a cunoaște unii pe alții la un nivel mai profund.

„Faptul că amândoi cum ar fi cărțile, ne simțim, este conexiunea, iar apoi vă puteți uita la ce cărți de oameni ca pentru a afla mai multe despre ei“, a spus el.

De ce cărțile sunt Matchmakers mari

A declarat ca membrii Alikewise Masina nu sunt ca cele pe care le găsiți pe alte site-uri matrimoniale (fără poze în oglindă bustul gol aici!)

Cu numele de profil, cum ar fi ușor de reținut „Bluegrass_Book_Lover“ și „PaperBackWriter“, utilizatorii Alikewise sunt o rasa unica, asa ca au nevoie de un mod unic de a întâlni oameni - un nou tip de pețitor dacă va.

Alikewise co-fondatorii Matt Masina (stânga) și Matt Sherman.

load...

„Având puncte de vânzare pentru a întâlni alți oameni care place cărți este foarte important“, a spus el. „Citind o carte ca un hobby, nu este neapărat un sport socială în cazul în care vei întâlni alți oameni, deci cred că toată ideea de a avea această piață de desfacere este cu adevărat atrăgătoare pentru ei [utilizatori].“

Descrie utilizatorul Masina tipic Alikewise ca tip de mai grave, un fel și intelectual, care îi place clasice, cum ar fi „De veghe în lanul de secară“, dar, de asemenea, nu se deranjează ramificare cu unele Harry Potter fiecare acum și apoi.

„Mă uit la site-ul si eu sunt doar uimit de calitatea oamenilor care se afla pe site-ul nostru. Sunt toate destul de inteligent, și cred că e ceea ce conduce oamenii să vrea într-adevăr să se întâlnească unul pe altul“, a spus Masina. „Este cu adevărat orientate spre persoane serioase care sunt interesați în a găsi pe cineva care doresc să se încadrează în dragoste cu.“

Pornind de o revoluție de nișă

De la început, și Sherman au Masina a primit o mulțime de feedback pozitiv din partea utilizatorilor și a industriei de dating ca un întreg, mai ales în nișă lume dating.

A spus cea mai buna masina parte despre site-uri de nișă de datare este pasiunea din spatele oamenilor care le fac și să le utilizeze, ceea ce înseamnă mai multe produse de înaltă calitate și mai multe meciuri peste tot în jurul.

Dacă vă place Harry Potter, s-ar putea să fie compatibile cu cineva care îi place „Jocurile foamei“.

„Oamenii vor dori să încerce diferite nișe și site-uri diferite pentru a vedea în cazul în care acestea satisfac oamenii sunt mai compatibile cu. Ne uităm la ea ca mai mult din ceea ce noi numim "coopetition,“ a spus el. „Este doar construirea întregului gen de site-uri online, care este important - obtinerea de oameni să se simtă confortabil cu dating online, este important. Este responsabilitatea antreprenorilor acolo și existente dating site-uri online pentru a oferi diferite nișe pe care oamenii sunt în căutarea, și ne-am gândit acest lucru a fost mare pentru a începe cu.“