Îndepliniți-vă drumul de treabă: travbuddy unește globetrotters căutând călătorii în schimbare de viață

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Lumea devine din ce în mod continuu , datorită mai mici pentru oferte de călătorii competitive, zboruri mai ieftine, și, desigur, pe internet. Explorarea noi orașe și culturi este mai ușor decât oricând, și poate duce la mai multe experiențe o dată-in-a-viață cu alte Voyagers , cum ar fi-minded. TravBuddy este un site care unește călătorii care vizitează doar despre fiecare destinație de pe acest pământ. Folosind o platformă de social-media esque format din forumuri, blog - uri, fotografii și recenzii, TravBuddy permite utilizatorilor să împărtășească planurile lor și să se întâlnească cu cei care au itinerarii similare, deschizând o nouă lume de posibilități.

Călătorind este una dintre cele mai imbogatirea distracțiile din lume, și modul în care se deplasează o persoană - în cazul în care le place să meargă și ceea ce le place să mănânce, a se vedea, și de a face - vă pot spune multe despre ele.

De exemplu, există oameni care gravitează mai mult spre stațiunile de cinci stele, în sudul Franței decât o fac mici colibe plaja pe Koh Samui, Thailanda. Apoi, există călători care tind să se bucure de tururi organizate, safariuri de grup ambalate, și, probabil, de croazieră ocazionale. În același sens, există o mulțime de adrenalină care tânjesc după Whitewater rafting prin Victoria Falls, zip căptușeală în jurul pădurii tropicale din Costa Rica, și surf valuri uriașe în Uluwatu, Bali.

load...

Acesta este unul din multele motive pentru care David și Eric Bjorndahl început TravBuddy - un site dedicat „oameni care iubesc pentru a explora lumea din jurul lor“ și care doresc să se conecteze cu alte persoane care au aceeași pasiune.

De la Grand Canyon la Grand Cayman, TravBuddy asigură niciodată nu trebuie să călătorească singur.

Nu numai că oferă TravBuddy o varietate de opțiuni de căutare pentru a vă ajuta să găsiți alți călători care vizitează aceleași destinații, dar site - ul vă oferă acces la informații utile , articole de blog , forumuri și fotografii pentru a face planificarea mai ușoară.

load...

TravBuddy vrea ca oamenii care au un gust pentru aventura de a fi capabil de a explora lumea și încurajează să facă acest lucru cu alții, ceea ce duce la conexiuni de durată, prietenii, si, eventual, chiar romantism.

Consolidarea Excursia prin îndeplinirea de același Destinație Călători și localnici

TravBuddy are numeroase caracteristici de căutare care vă permit să găsiți călătorii care vizitează aceleași localnici, care au interese similare sau care locuiesc în destinații specifice pe care le - ați dorit să le vadă. Dar , mai întâi va trebui să se înregistreze pentru a le contacta. Acest lucru asigură că toată lumea este într - un mediu sigur și distractiv și este aderarea la liniile directoare site - ului.

Există , de asemenea , un sistem de garantezi în loc, care permite fiecărui utilizator să lăsați până la un negativ pentru oricine garantezi care se simt a încălcat regulile. O Garantez se bazează numai pe percepția personală a unui membru al interacțiunilor lor cu un alt membru. Cei care au primit un negativ Garantez au posibilitatea de a răspunde public, de asemenea.

load...

Pentru a se angaja cu utilizatorii în alte moduri, TraveBuddy ofera un forum unde poti avea discutii generale de călătorie sau de a vorbi despre subiecte specifice , cum ar fi ceea ce uneltele pentru a aduce sau cum să înființeze un Meetup neoficial.

Know înainte de a merge: Resurse pentru cercetare Trip următor

Via TravBuddy lui ghid turistic mondial , puteți parcurge o bibliotecă de localizări, posturi membru de blog și forumuri moderate - precum și găsiți hoteluri cu clienți din comunitate și link - uri către cele mai bune prețuri.

TravBuddy Mondială Ghid turistic ajută oamenii să găsească următoarea oprire pe globetrot lor.

Site-ul ca un întreg este încărcat cu informații valoroase despre destinații atât conturile mari și mici, precum și personalizate de experiențe membre sunt întotdeauna disponibile.

Și împărtăși experiențele și sfaturile tale cu o comunitate de Jet Setters

Una dintre cele mai rapide moduri de a cunoaște membrii TravBuddy este rămânând activă pe site. Distribuiți fotografii din propriile călătorii, începe propriul blog, de revizuire hoteluri, restaurante, orașe și repere, și comentează posturile altor membri.

Utilizatorii care postează 500 sau mai multe fotografii și primesc suficiente zâmbete virtuale au posibilitatea de a câștiga premii, ceea ce le plasează mai mare în feed-urile membre și le face mai ușor să se conecteze cu.

TravBuddy oferă utilizatorilor un forum public pentru a vorbi despre experiențele lor în timpul călătoriilor în străinătate.

Nu numai că este în curs de activ un mod de a spune oamenilor povești de călătorie dvs., dar este, de asemenea, o modalitate de a începe o conversație, de a descoperi prieteni pentru vacanta cu, și de a stabili relații de toate tipurile, în general.

Extindeți sfera Fără a merge singur prin TravBuddy

Călătorind este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții, și de a face acest lucru cu alții deschide oportunități de a explora locuri pe care nu s-ar fi explorat, obtinerea-ne în afara zonelor noastre de confort.

Castelul Praga este doar una dintre locațiile pe care le puteți afla mai multe despre prin intermediul comunității TravBuddy.

Cu forumuri, blog, recenzii și caracteristici de căutare cuprinzătoare, TravBuddy a format cu succes o comunitate tot mai mare de ca-minded solicitanții de aventura care pot vedea lumea și de a crea amintiri de durată împreună. Iată la experiențe comune și adevărată conexiune - de la El Salvador, la Praga, în Cambodgia!