Informații de contact despre Zoosk - (numere de telefon, e-mailuri și adrese)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Mai mult de 40 de milioane de membri, 30 de milioane de iTunes, Google Play și descărcări Amazon, 3 milioane de mesaje schimbate de zi cu zi, 80 de țări, 25 de limbi, 10+ ani - acestea sunt impresionante numerele din spatele Zoosk , una dintre cele mai mari și cele mai populare site - uri matrimoniale și aplicațiile din lume.

Dar asta nu înseamnă Zoosk este prea ocupat pentru a ajuta membrii săi atunci când acestea sunt în nevoie. Vă vom prezenta modul de a găsi informații de contact Zoosk lui - indiferent dacă doriți să ajungă la echipa prin telefon, e-mail sau poștă.

Call: (888) 939-6675

Numărul principal pentru Zoosk este (888) 939-6675 - puteți utiliza acest număr pentru orice, fie că este vorba de asistență pentru clienți, sugestii, cereri de presă, sau probleme juridice. Un alt număr, (415) 728-9574, este special pentru întrebări referitoare la facturare. Numărul 888 este cel mai bun pentru a apela pentru întrebări generale și preocupările. Va lucra, de asemenea, pentru membrii Zoosk care sunt în afara SUA, inclusiv cele din Marea Britanie și Australia. Doar utilizați codul de țară +1.

load...

E-mail: [email protected]

Dacă întâmpinați probleme cu contul dvs., cum ar fi nu vă puteți conecta, puteți contacta [email protected] Zoosk are un formular de contact , precum și, care este la fel ca și contactarea de e - mail de sprijin.

Zoosk are un e-mail doar pentru anchete media: [email protected] Dacă doriți să aflați mai multe despre politica Zoosk de confidențialitate, termeni, normele privind drepturile de autor, precum și informații juridice, puteți trimite un email: [email protected], [email protected], [e-mail protejate ], sau [email protected], respectiv.

Mail: 989 Market Street, etaj 6, San Francisco, CA 94103

Adresa de mai sus este în cazul în care veți dori să trimită scrisori Zoosk, dar vă rugăm să nu trimiteți plăți prin e - mail - nu vrem cecul sau cashto obține furat sau pierdut. Contactați site - ul de dating prima. Dacă într-adevăr doriți să mail site - ul bani, citiți acest articol în primul rând cele mai bune practici. Când ajungeți la Zoosk prin poștă, asigurați - vă că pentru a indica în mod clar ce departament pe care încercați să ajungă ( de exemplu, în atenția: Serviciul Clienți, Attn: Copyright Agent sau Attn: Privacy Matters).

load...

O altă adresă fizică pentru Zoosk care este menit pentru restituiri este: 77 Van Ness Ave., # 1313, San Francisco, CA 94102. Vă sugerăm să scrie „În atenția: Cerere de rambursare“ pe plic. Tu nu ar trebui să trimită bani la această adresă.

Noțiuni de bază în contact cu Zoosk este așa de ușor

Din 2007, Zoosk a crescut exponențial, și anticipăm că o creștere a continua ca anii merge mai departe. Un lucru pe care noi nu cred că se va schimba, insa, este dedicarea site-ului pentru utilizatorii săi. Ai putea fi lupta cu crearea de profil, mesaje, ceea ce face plăți, sau orice altceva - nu face o diferență pentru că echipa este accesibil 24/7 într-un fel sau altul. Niciodată nu ezitați să apelați, e-mail sau a scrie!