Informațiile noastre de contact pe timp (telefon, formular de contact și corespondență melc)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

OurTime Informații de contact (telefon, Formular de contact & Snail Mail)

Cel mai important, este liber pentru a descărca OurTime în App Store și de pe Google Play sau conectați - vă pe pagina de pornire. De asemenea , nu va trebui să plătească pentru a vizualiza profilurile, de a primi meciuri, și flirt, printre alte activități. În plus, OurTime este un site sora de meci, astfel încât să știi că se poate baza pe ea.

load...

Completați un formular de contact

Dacă ți -e dor fereastra de asteptare, OurTime poate fi contactat 24/7 prin forma sa de contact , și ar trebui să primiți un răspuns în termen de 48 de ore. Din nou, puteți trimite acest e - mail , indiferent de ce ar putea fi problema.

OurTime poate ajunge 24/7 prin intermediul paginii sale de contact, și ar trebui să obțineți un răspuns în termen de două zile.

Pagina de ajutor, care vă duce la formularul de contact, vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a încerca să rezolve problema cât mai repede posibil și fără a fi nevoie să trimită un e-mail. Printre acestea se numără „Cum ascund profilul meu?“ „Care este starea contului meu?“ „Am uitat de e-mail sau parola,“ și „Meciurile nu îndeplinesc criteriile mele.“

Trimite o scrisoare către Dallas, Texas

Pentru cei care prefera e - mail prin melc sau nevoie pentru a trimite OurTime documente (nu bani!), Aveți mai multe opțiuni. Mai exact, People Media opereaza OurTime si alte site - uri, BlackPeopleMeet, iar acest lucru este compania va dori să trimită scrisori. Există trei adrese poștale le puteți utiliza în funcție de situația dumneavoastră:

load...

Trimite preocupările de asistență pentru clienți aici: Customer Care, PO Box 12627, Dallas TX, 75225.

Trimite preocupărilor legate de politica de confidențialitate aici: Ofițer de confidențialitate, People Media, 8750 N Central Expressway Ste 1400, Dallas TX, 75231

Oamenii Media, care opereaza OurTime, poate fi, de asemenea, contactat prin serviciul poștal din SUA.

Trimite Termeni de stat de anulare specială aici: People Media Inc, în atenția: Anularea, PO Box 12627, Dallas TX, 75225

În acest caz, vă rugăm să citiți această importantă notă de la People Media : „Următoarele dispoziții se adaugă la prezentul acord pentru Arizona, California, Connecticut, Illinois, Iowa, Minnesota, New York, Carolina de Nord, Ohio, și abonați Wisconsin: Tu, cumpărător, poate anula acest acord, fără penalități sau obligații, în orice moment înainte de miezul nopții de zi lucrătoare a treia vânzătorul inițial de contract după data inițială a acestui contract, cu excepția duminica și de sărbători. Pentru a anula acest acord, e - mail sau emite o notificare semnată și datată , care prevede că, cumpărătorul, se anulează acest acord, sau cuvinte de efect similar.“

load...

Indiferent de ruta You Take, OurTime poate ajuta

Ori de câte ori apare o problemă în timpul experienței dumneavoastră OurTime, nu este nevoie să intrăm în panică, pentru că va primi lucrat destul de repede. Sau poate vrei doar să spun ceva la echipa -, fie un fel, sunt foarte receptiv. Deci, mergeți mai departe și de apel sau trimite un e-mail sau o scrisoare.