Înscrieți-vă gratuit pentru match.com - (5 pași simpli și simpli)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Înscrieți-vă pentru Match.com gratuit: 5 Quick & Easy Pași

Unele dintre takeaways mari pe care dorim să subliniem sunt dimensiunea lui Match (13,5 milioane de vizitatori lunar, să nu mai vorbim de 30 de milioane de membri, în general) și reputația (cele mai multe legături romantice de la oricare dintre concurenții săi). Fie că doriți o dată sau un angajament pe termen lung, sunteți pe mâini bune pe meci.

load...

2. Selectați Calități și caracteristici

Pentru a crea profilul dvs., veți începe prin a răspunde la întrebările de bază despre tine, cu unele mai în profunzime de urmat. Informațiile pe site-ul vrea să știe despre tine include:

Nu stres despre a răspunde la unele dintre aceste întrebări deschise, cum ar fi, dacă doriți copii. Puteți merge oricând la profilul dvs. (clic imaginea în colțul din dreapta sus al tabloului de bord) și efectuați modificări ori de câte ori doriți, dacă ceva în viața voastră se schimbă.

load...

3. Selectați până la 5 Interese

În continuare, meci vă cere să alegeți cele mai performante cinci interese - de la filme / clipuri video, la gătit, la artele spectacolului, la voluntariat și de călătorie / vizitare a obiectivelor turistice, printre altele. Dacă aveți mai multe hobby-uri pe care doriți să le partajați, există mai multe locuri pentru a face acest lucru

Meci vă alege cinci hobby-uri preferate, dar nu vă faceți griji - puteți adăuga întotdeauna mai mult în secțiunile suplimentare incluse în profilul.

Aruncati o privire la captura de ecran de mai sus, și veți observa, de asemenea, se confruntă cu bife în partea de jos. După cum îl completați profilul, meciul începe recomandând meciurile compatibile imediat. Site-ul nu se oprește niciodată de lucru pentru tine!

4. Determinarea Care este cel mai important pentru tine

În plus față de învățare despre personalitatea și stilul tău de viață, Match vrea să învețe despre data ideală sau personalitatea partenerului și stilul de viață. În secțiunea „Căutați ceva anume?“, Veți vedea aceleași caracteristici și calități de la a doua etapă (vârstă, înălțime, tipul de corp, vrea copii, are copii, etnie, băut, educație, religie, fumatul, starea civilă și salariu), iar când faceți clic pe unul, veți alege ce preferințele și / sau dealbreakers tale sunt.

load...

De exemplu, dacă spun meci starea civilă este important pentru tine, opțiunile vor apărea din nou (niciodată căsătorit, separat în prezent, divorțat sau văduv / văduvă), și vă pot spune ce tipuri pe care doriți să le vedeți în sugestiile dumneavoastră și potrivire ce tipuri nu.

5. Descrie-te

În acest moment, vei trecut mai multe variante de întrebări - este timpul să spunem, în propriile cuvinte, ceea ce despre toate și ceea ce vrei de la viata ta iubire. Trebuie să scrie cel puțin 100 de caractere, dar vă recomandăm să scrie la fel de mult ca tine poate, astfel oamenii sunt inspirați să ajungă.

Accesând „Spuneți-ne un pic despre tine“ este o parte în cazul în care vă puteți exprima cu adevărat dorințele și visele tale, așa că încercați să meargă mult dincolo de limita de 100 de caractere.

Match are o propoziție exemplu, dacă aveți nevoie de idei pentru ce sa spun: „Am un mare simt al umorului si rade de mine tot timpul. Aș vrea să întâlnesc pe cineva care este aventuros și îi place distrați.“Sub acest exemplu, veți vedea, de asemenea, că puteți decide dacă doriți să fi profilul dvs. Prezentat pe site-ul (de exemplu, pagina de) și / sau apar pe unul dintre site-urile sora lui meci. Dacă nu sunteți interesat, debifați doar casetele.

Liber? Verifica! Rapid? Verifica! Facile? Verifica! Distracţie? Verifica!

Match are alte câmpuri pe care le puteți completa, cum ar fi adăugarea unei fotografii, dar cele cinci etape de mai sus sunt tot ce ai nevoie pentru a finaliza. Site-ul va utiliza aceste informații pentru a vă găsi cele mai bune potriviri posibile. Se va folosi, de asemenea comportament la fața locului (de exemplu, cine căutați și doriți) să facă acest lucru.

Unele lucruri, cum ar fi încercarea de a obține un credit ipotecar sau o mașină nouă, poate dura ore sau chiar zile, dar când vine vorba de dragoste, nu e timp să aștepte. Match este de acord, care este motivul pentru care site - ul face tot posibilul pentru a kickstart călătoria.