Institutul gottman ia o abordare bazată pe cercetare în sprijinul relațiilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiunea: Institutul Gottman a fost fondat în 1996 de către Dr. John Gottman si Dr. Julie Schwartz Gottman, cercetatori si psychologists.Together clinice de conducere, Gottmans proiectate ateliere experiențială și strategii bazate pe cercetare științifică pentru cupluri în relații de angajament. Metoda TheGottman pentru relații fericite atrage from40 ani de cercetare cu mai mult de 3,000couples. Tu și persoana iubită poate învăța secretele unei căsnicii de durată prin intermediul programelor patrunzatoare, servicii utile, și produse distractive. De la construirea unei „Love Harta“ la un „cont bancar emoțională,“ Institutul Gottman învață tehnici de relații manyeffective pentru a ajuta cuplurile să păstreze romantismul în viață și rămâne conectat emoțional la unul pe altul.

Un studiu recent efectuat de Centrul Sloan la UCLA chestionate 30 coupleswith heterosexual copii mici în gospodăriile cu venituri dublă. Studiul a constatat mai multe soți și soții se despart, rareori interacționează fără copiii lor. Aceste cupluri păreau să neglecttheir căsătorii în care acestea au lucrat pentru a menține cariera lor și să ridice copiii lor.

load...

„Un cercetator la acest proiect mi -a spus că a fost impresia lui că aceste cupluri petrecut doar aproximativ 35 de minute împreună în fiecare săptămână într -o conversație“ , a scris Dr. John Gottman , un expert în relație, într - un post pe blog, „și majoritatea lor vorbesc a fost de aproximativ comisioane și sarcini pe care le - au avut pentru a obține făcut „.

Mai ales în zilele noastre, este prea ușor pentru cuplurile să se ascundă în dispozitivele lor digitale și lăsați legăturile lor ofili din cauza lipsei de atenție și communication.In lui New York Times bestseller Cele șapte principii pentru a face Căsătoria de lucru , Dr. John Gottman subliniază importanța deconectezi de distragere , astfel încât să se poate lega mai strâns cu partenerul tau. Dacă nu sunteți sigur ce să spun sau cum să înceapă, Institutul Gottman furnizează instrumente și strategii simple și practice pentru conversație constructivă.

load...

Cele Gottmans sunt de renume mondial pentru expertiza lor relație.

Institutul Gottman a fost fondat în 1996 de către John și Julie Schwartz Gottman, ambii cercetatori si psihologi clinice. Ei au căutat să combine cercetările sale longitudinale și experiența ei clinice pentru a oferi tehnici de intervenție relație dovedit că ar imputernici toate tipurile de cupluri.

Prin utilizarea datelor empirice de cercetare cu privire la peste 3.000 de cupluri, a Gottmans dezvoltat propria lor abordare marcă comercială pentru a construi intimitate și de conectare. Relația Teoria House Sound prezintă nouă factori cheie de relații sănătoase: construi hărți dragoste, cota de duioșie și admirație, răspunde la nevoile celuilalt, să mențină apositive perspectivă, gestionarea conflictelor, sprijinirea vise de viață, de a crea un sens comun, angajamentul Foster, și încredere.

load...

Conform acestui profil psihologic, având înțelegerea și scopul ashared este extrem de important, dar stabilirea unei astfel de friendshiptakes profund efort conștient. Ca lider în cercetare pe baza de terapie de cuplu, Institutul Gottman oferă resurse pentru a ajuta cuplurile consolida bazele unei relații sigure și fericit.

„Ourapproach și metode nu sunt doar pentru cuplurile căsătorite. Ele pot ajuta pe oricine într-o relație“, a declarat Michael Fulwiler, Chief Product Officer la Institutul Gottman. „Dating cupluri, în special, pot beneficia de învățăturile Dr. John Gottman lui.“

Ajutarea Milioane de PeopleThrough inovatoare Programe & Produse

De la o relație de blog pentru cupluri retrageri privat , Institutul Gottman oferă multe oportunități distractiv de a învăța și să crească alături de cel pe care îl love.Since 1996, Institutul Gottman a ajutat milioane de oameni din întreaga lume trăiesc mai fericiți, mai împlinită lives.The Gottman Institutul are un calendar plin de evenimente viitoare , inclusiv cursuri de formare profesională, ateliere de lucru pentru cupluri, și discuții publice.

Conform teoriei de sunet Relationship House, o relație trebuie să includă încredere, angajament, înțelegere, admirație, și sensul comun.

„Abordarea noastră pentru sănătate relație a fost dezvoltat de la peste 40 de ani de cercetare , cu mai mult de 3.000 de cupluri“ , ne -a spus Michael. „Am antrenat mai mult de 50.000 de medici la nivel mondial in Metoda Gottman terapia de cuplu.“ Poti gasi un terapeut Gottman-instruit folosind de Referire Rețeaua Gottman.

De-a lungul anilor, Gottmans au venit cu destul de multe pagini-strungari pentru a sprijini cupluri. Puteți naviga prin cărți de auto-ajutor pentru a learnproven principii pentru a consolida relațiile folosind metoda Gottman. Cele șapte principii pentru a face Căsătoria de lucru este printre cele mai populare ghiduri de cu mai mult de un milion de exemplare vândute.

Dacă doriți mai multe perspective de experții de la Institutul Gottman, buletinul informativ Căsătoria Minute oferă resurse gratuite, inclusiv clipuri video, articole și exerciții, trimise mesajele primite în fiecare dimineață , marți și joi.

În plus, aveți posibilitatea să vă înscrieți la lista lor de discuții gratuit pentru a rămâne actualizat pe cercetare descoperire, abilități de comunicare utile, și strategii inovatoare de relații susținute de Institutul Gottman.

Cuplurile Gottman Retreat Consiliul de Gameв „ў adaugă distractiv pentru relația ta

Lucrând pe relația ta nu trebuie să se simtă ca locul de muncă. Acesta poate fi distractiv cu Couples Retreat Gottman Board Game , whichstimulates conversație și intimitate între cupluri. Jocul de bord vine cu mai mult de 300 de cărți de întrebări cu final ofopen, fapte de relație, invitații, și teste picante de compatibilitate.

Gottman joc de bord solicită cupluri să râdă, flirt, și conversa unul cu celălalt.

De la întrebări bine gândite, cum ar fi „Cum te-ai schimbat în ultimul an?“ La provocările stupide, cum ar fi „Hum, fluier, sau cântă partenerul tau un cântec de dragoste, și apoi le-au ghicit,“ acest joc devine cupluri de conectare la un nivel mai profund. Interactiv joc de bord a fost visat de un cuplu care au participat la un atelier de lucru și a căzut în dragoste cu metoda Gottman.

„Scopul nostru a fost de a facilita momente de conectare și apropiere pentru cupluri în timp ce de blocare în Invataturi prin experiențe împărtășite“ , a scris Kerry și Mike McCarter , creatorii jocului de bord. „Am decis ca un joc pentru cupluri a fost cel mai simplu și cel mai accesibil mod de a începe.“

Angajarea weekend pentru ateliere oferă o 94% Rata de succes

Institutul Gottman oferă sfaturi despre relații credibile pentru a face cu un conflict, care arată afecțiune, și bazându-se pe punctele tale forte ca un cuplu.

„Suntem foarte mândri de atelierul nostru de week - end pentru cupluri, arta și știința Iubirii , pe care John și Julie Gottman prezent de cinci ori pe an în Seattle“ , ne -a spus Michael. „În două zile, acesta este prezentat pentru a obține rezultate similare celor de șase luni de terapie maritale.“

„Am fost într - adevăr conștienți de problemele specifice pe care le - au confruntă cu până la acest atelier... Ma simt foarte optimist în a fi capabil să asculte și să vorbească acum despre problemele noastre fundamentale.“ - BN, un atelier de lucru participant satisfăcut

Acest curs popular este psiho-educativ, confidențiale și effective.According sondajelor post-atelier, 94% dintre cuplurile care au participat la atelierul de week-end în 2016 a raportat experiența a avut un impact pozitiv asupra relațiilor lor.

După ce ați finalizat atelierul Gottman, vă puteți înscrie pentru un curs de follow-up, numit Arta si Stiinta Iubirii 2 , pentru a continua să crească și să îmbunătățească cu acel cineva special. Acest atelier de lucru în profunzime se bazează pe ceea ce ai învățat în prima ta experiență și oferă noi provocări într - un cadru intim.

Dezvăluie 13 Secretele de PartnersWith Great Sex Lives

În Construirea unui Sex Mare viață nu este de rachete știință , John Gottman trage dintr - un studiu on - line de 70.000 de persoane din 24 de țări pentru a identifica semnele distinctive ale cuplurilor care au un raport care au o mare sex. El susține că tratarea unii pe alții cu dragoste și afecțiune este vitală pentru connections.According emoțională și fizică satisfăcătoare la Dr. Gottman, următoarele 13 acțiuni vor conduce cupluri la o viata sexuala uimitoare:

 1. Ei spun „Te iubesc“ în fiecare zi și înseamnă că
 2. Se sărută unul pe altul cu pasiune pentru nici un motiv
 3. Ele dau cadouri surpriza romantice
 4. Ei știu ce transformă partenerii lor on și off erotically
 5. Ele sunt afectuosi punct de vedere fizic, chiar și în public
 6. Ei continuă să joacă și se distrează împreună
 7. Ei se ghemui
 8. Ei fac sex o prioritate, nu ultimul element al unei lungi liste de rezolvat
 9. Ei stați prieteni buni
 10. Ei pot vorbi confortabil despre viata lor sexuala
 11. Ei au date pe săptămână
 12. Ei iau vacanțe romantice
 13. Ei sunt conștienți cu privire la întorcîndu-se spre unul pe altul

Intr - un alt articol de pe blogul Gottman Raportul, John Gottman afirmă că trăsăturile de personalitate nu sunt compatibile predictori de încredere de relații de succes. El face caz, pe baza de ani de cercetare și propria sa experiență, că colaborarea în comun este cheia pentru connections.Couples de durată care lucrează împreună pentru a construi ceva semnificativ, cum ar fi o familie sau o afacere, se bucură de relații de lungă și care îndeplinesc.

„Cum un cuplu interactioneaza este, aspectul cel mai fundamental unic de a crea o relație de succes“, a explicat Michael. „Nu e cine ești sau ce faci -se cum vorbești între ele, cât de bine te înțelegi, și modul în care vă deplasați prin timp împreună.“

Institutul Gottman Intareste Obligatiuni la nivel mondial

Tehnologia aduce multe facilități pentru viața noastră, dar bazându-se pe ea prea mult poate ne fure legăturile personale profunde care vin de la-față în față interactions.In modernă lume dating, stau în contact este ușor - rămâne în contact este mai dificil. Dacă doriți să rămână aproape cu partenerul tau, Institutul Gottman poate arăta modul cu sfaturi de specialitate oneverything de stiluri de comunicare la intimitate goluri.

Institutul Gottman oferă orientări pozitive pentru cupluri de toate vârstele, abilități și orientări

Desen fromresearch pe cupluri reale, de Gottmans au fost în măsură să distingă diferențele dintre cuplurile fericite și nefericite. Lor tehnici, ateliere de lucru, cărți și jocuri pot ajuta să vă revitaliza romantism și se apropie mai mult cu partner.Whether dumneavoastră sunteți într-o relație sau în speranța de a fi într-o curând, metoda Gottman oferă informații utile în ceea ce face relatii dainui peste timp.

Institutul Gottman este întotdeauna extinde serviciile sale pentru a sprijini longevitatea relațiilor. Echipa este în prezent în curs de dezvoltare un program inovator nou pentru single, astfel încât oricine poate folosi Cele șapte principii de a face o căsătorie de lucru pentru a -și îmbunătăți viața de dragoste în moduri fundamentale.

„La Institutul Gottman, ne inspira, de sprijin, și provocare reciproc în fiecare zi, așa cum vom găsi noi modalități de a aduce o mai mare dragoste și sănătate pentru relațiile din întreaga lume“, a spus Michael. „Suntem clinicieni, oameni de știință, gânditori, scriitori, designeri care sunt inteligente, distractive, și cu adevărat dedicat pentru a face o diferenta.“