Institutul de intimitate oferă o abordare fără nonsens pentru cuplurile care încearcă să găsească satisfacție sexuală

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Sexul nu este un subiect de mulți oameni doresc să vorbească despre sincer, mai ales în cazul în care lucrurile nu sunt pe deplin satisfăcătoare în propriile lor dormitoare. Probleme sexuale poate fi o sursă semnificativă de durere și tristețe, iar cei care suferă de multe ori nu știu unde să se adreseze pentru soluții. Institutul Intimitatea din Boulder, Colorado, are scopul de a ajuta pe cei care nu sunt găsirea libertatea și satisfacția sexuală în relațiile lor. Dr. Jenni Skyler si echipa sa demonstreze ca este posibil pentru cupluri și persoane fizice pentru a depăși blocuri în dormitor și pentru a găsi conexiuni semnificative, dragoste, sex si fabulos care dureaza.

Potrivit unui studiu publicat în Psychology Today, sexul este în mintea noastră destul de des. Studiul a constatat ca barbatii gândit la sex o medie de 34.2 ori pe zi, în timp ce femeile gândit la sex o medie de 18,6 ori pe zi. Deci, aproape o dată pe oră, ideea de sex apare în creierul nostru.

load...

Dar unii oameni cred despre sex, chiar mai mult - mai ales atunci când există o problemă în dormitor. Probleme sexuale sunt destul de frecvente în relații, deși industria de divertisment reprezintă cea mai mare parte relațiile sexuale ca ecstasy în dormitor între iubitorii de receptiv și înțelegere, care livrează entuziasm la comanda.

Institutul Intimitatea ajută cuplurile reaprindă dorința în și din dormitor.

Institutul Intimitatea pentru Sex si Terapie Raportul din Boulder, Colorado, menține un accent special pe sprijinirea persoanelor fizice și a cuplurilor spori plăcerea și cunoașterea sexualității umane lor. Institutul face acest lucru într-un mod care să încurajeze cuplurile să găsească pacea și satisfacție interioară - și uită noțiunile preconcepute.

load...

„Când ne ajuta să rupă ușile deschise, noi ajutăm oamenii să găsească intimitate mai profundă pe atât de multe niveluri: emoționale, spirituale, fizice, senzuale si erotice“, a spus dr Jenni Skyler, Sex Terapeut și fondator al Institutului Intimitate. „Oamenii afla cum să facă aceste conexiuni, chiar dacă nu este modul în care societatea sau Hollywood-ul crede că ar trebui să arate, ceea ce duce la libertate și satisfacție.“

Sănătatea sexuală este legată direct de fericire în relațiile noastre, propriile noastre sentimente de auto-valoare sau de rușine, și multe altele. Dar, chiar dacă problema se află în spatele ușilor închise, defalcarea sănătății sexuale și fericirea poate persista atât de mult timp încât se răspândește în alte părți ale vieții.

„Întotdeauna am vrut ca oamenii să știe că au permisiunea de plăcere. Sexualitatea este încă tabu în societate, și avem atât de multe script-uri sociale negative și mituri în jurul ei“, a declarat Jenni. „Vreau doar să demonteze miturile și deconstruiesc narațiunile care țin de oameni închiși în sexul tranzactional.“

load...

Practici clinice tratarea persoanelor & Cupluri

Jenni a fondat Institutul Intimitatea în 2009, în timp ce lucra ca un savant de sanatate sexuala pentru Centrul de Excelenta pentru Sanatate Sexuala din Atlanta, Georgia. La acea vreme, ea a lucra la o echipă de experți de sex, și ea a imaginat o practică specializată în domeniul sănătății sexuale.

Dr. Jenni Skyler, fondator al Institutului Intimitatea, a adus soțul ei, Daniel, ca pe un terapeut.

Un cuplu de ani mai târziu, ea a cunoscut pe soțul ei, Daniel Lebowitz.

„L-am fondat, și, la scurt timp după, m-am întâlnit meu acum soț, care a fost la școală pentru terapie. El a vrut să facă durere și de muncă în perioada de doliu. Dar am avut o revărsare de clienți, și îi plăcea să facă o mulțime de muncă masculinitatea. Deci, am spus, „De ce nu invata despre funcționalitatea sexuale masculine și să lucreze cu câțiva dintre bărbați?““, A spus ea.

Nu a durat mult până când Daniel a început a găsi lucrarea plină de satisfacții și dezvoltarea propriilor sale funcții și sesiuni pentru clienții de sex masculin.

„El este doar un specialist genial atunci când vine vorba de masculinitatea și de muncă de funcționare sexuale masculine. Am tot dat afara de el“, a spus Jenni. „Împreună, vom co-directă și a alerga o mulțime de ateliere de lucru pentru a instrui terapeuti, și cuplurile de asemenea, pentru a se retrage rula ajuta oamenii să învețe mai intens.“

Când Daniel și Jenni a salutat primul lor copil, cuplul a adaugat dr Chelsea Holland si Vinny Perrone la echipa practica de experți.

Abordarea multe probleme comune

Clienții care vizitează gama Institutul Intimitatea in varsta de 18-80, cu vârsta medie între 30 și 50. Cuplurile și indivizii provin în mare parte din zona Boulder, precum și din comunitățile rurale din Colorado, care nu dispun de terapeuți instruiți pentru a aborda problemele sexuale comune. Uneori terapeutii văd clienții peste Zoom sau FaceTime.

Frecvent, cuplurile sunt de-a face cu ceea ce poate fi pur și simplu descris ca o discrepanță dorință, în cazul în care dorința unei persoane, cel mai frecvent omului, depășește cea a partenerului său.

„Avem protocoale de diagnostic și tratament crearea de planuri pentru a ajuta cuplurile și indivizii găsesc cum să crească. Modul în care realiza acest lucru este unic, deoarece ne țese într-o mulțime de terapie emoțională-concentrat pentru a dezvolta straturi de intimitate, incepand cu intimitatea emoțională, apoi fizică, senzual, erotic si intimitate. Este o abordare clădire de intimitate cu patru etape.“-Jenni Skyler, Sex Terapeut și fondator al Institutului Intimitate

Uneori, oamenii încerca să lucreze prin ceea ce terapeuți numesc „comportamente sexuale out-of-control“, care sunt diferite de dependenta sexuala. Pentru femei, sexul dureros si o lupta pentru orgasm sunt subiecte frecvente de discuție.

Institutul Intimitatea ajută cuplurile soluționează problemele care stau la baza care duc la reapariția lor și terapeuți furniza instrumente pentru a schimba comportamentele lor la domiciliu.

„Suntem clinice, directe, și nu-prostii. Suntem bine pregatiti in intelegerea sexualitatea umana si probleme de sanatate mintala sistemic“, a declarat Jenni. „Avem protocoale de diagnostic și tratament crearea de planuri pentru a ajuta cuplurile și indivizii găsesc cum să crească. Modul în care realiza acest lucru este unic, deoarece ne țese într-o mulțime de terapie emoțională-concentrat pentru a dezvolta straturi de intimitate, incepand cu intimitatea emoțională, apoi fizică, senzual, erotic si intimitate. Este o abordare clădire de intimitate cu patru etape.“

Evenimente Online Creșterea Intimitate de la domiciliu

Jenni și Daniel organiza ateliere de lucru pe tot parcursul anului pentru a ajuta cuplurile conecta mai profund și de a depăși orice probleme sexuale care ar putea fi de limitare plăcerea lor în dormitor.

Institutul Intimitatea se referă la probleme comune, cum ar fi sexualitatea după părinte.

Împreună cu ateliere de lucru on-line, ei vor găzdui un multumindu Atelier de lucru în toamna anului 2018 și un curs de intimitate în trei părți mai târziu în cursul anului.

Această din urmă Atelierul este divizat de peste trei weekend-uri, care se concentrează pe intimitatea emoțională, intimitatea sexuală, și lupta de a menține atât în ​​viață în timpul părinte. Workshop-urile includ de obicei între șase și 10 de cupluri.

„Noi încercăm să-l păstrați intim pentru că dorim să ajutăm toată lumea din sală“, a spus ea.

O noua carte & Sexpert Blog-uri concepute pentru a păstra Sex sănătos & Fun

Jenni a spus că găsește o astfel de bucurie în ai ajuta pe oameni să vorbească despre sex mai liber decât au crezut vreodată au putut. Ea și Daniel sunt chiar lucrează la prima lor carte împreună pentru a demistifica intimitatea pentru un public mai larg.

Dr. Jenni Skyler este rezident Sexpert la Adam & Eve, oferind consiliere on-line.

În plus, Jenni este Sexpert Rezident pentru Adam & Eve , o companie lider de jucării pentru adulți. Ea oferă consultanță de specialitate pe site - ul pentru a promova intimitatea, distracție și plăcere consensuală în toate relațiile romantice.

„Îmi place să văd oameni să găsească fericirea și plăcerea. Uneori poate dura un pic mai mult pentru a vă relaxa lucruri și să lucreze prin ea, dar putem ajuta căsătorii rămâne împreună și de a ajuta pe oameni să găsească orgasme, placere, si erotism in viata lor sexuala“, a spus ea.

Prin Institutul Intimitatea, Jenni a văzut nenumărate cupluri descoperi mai mult entuziasm în relațiile lor, iar atunci când clienții îi mulțumesc pentru ajutându-le, se simte răsplătit.

„Sexul poate fi o luptă și un elefant mare în cameră, așa că ajută oamenii se simt confortabil vorbind despre ea poate fi un progres“, a spus ea. „Mulți clienți, la finalul sesiunilor, se va spune,„Vă mulțumim pentru a ne ajuta ajunge la acest loc. Nu am crezut ne-ar fi aici. Părinții noștri nu ne-a vorbit despre sex, iar acum putem face acest lucru. '“