Întâlnire cu părinții - (10 sfaturi pentru prima dată)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Reuniunea părinți este o piatră de hotar imens în orice relație. Momentul este o decizie individualizat pe baza unui număr de persoane, relații, și factorii culturali. În unele cazuri, s-ar putea simți atât de complet încrezător și gata. În altele, momentul adecvat ar putea fi mai dificil de evaluat. Cu toate acestea, răspunzând afirmativ la cele cinci întrebări de mai jos, este un semnal poate fi momentul potrivit pentru tine.

1) Sunteți, fără îndoială, un cuplu? 2) L-ai cunoscut pe prietenii lui? 3) A a întâlnit prietenii și / sau familia? 4) Sunteți într-o relație exclusivă și serioasă? 5) Credeți că relația ta se întâmplă undeva, și au amândoi comunicate aceste sentimente la un anumit nivel?

Acum , că v - ați stabilit calendarul este corect, de planificare o strategie va face întâlnirea părinții săi mai puțin stresantă și mai interesant. Deși este firesc să fie nervos și e de mirare , dacă timpul este corect , mai relaxat și împuternicit să te simți, cu atât mai bine prima reuniune va merge.

load...

Vă puteți asigura că faci o prima impresie bună prin evitarea greșelilor comune, cum ar fi agățându-se de telefon; băut prea mult; punerea în jos sau de luptă cu prietenul tău în fața familiei sale; pansament necorespunzator, care apar judeca, fals sau lipsit de sinceritate; culcat; care arată până târziu; comentând fosta lui; și fiind insensibil cultural. Noțiuni de bază, împreună cu socrii sprijină bunăstarea și starea de sănătate a relației, deci fiind bine primit de către familia sa va merge un drum lung în ședere mulțumit și conectat (mai ales în cazul în care valorile opinia lor).

1. Fa-ti temele si ajunge pe aceeași pagină ca partener

Intelege ca partenerul tau este cel mai probabil nervos, de asemenea, așa că se apropie de acest pas ca o echipă și de sprijin reciproc va face relația mai puternică. Comunicarea cu partenerul despre așteptările pentru întâlnire, și să ia timp pentru a învăța despre lui sau fundal familiei sale.

load...

Întrebați partenerul despre relațiile sale de familie și dacă există valori sau tradiții ce trebuie să știți despre.

Aflați cum se simte partenerul tau spre familia lui sau a ei, și ceea ce vă puteți aștepta de la întâlnirea. Familiarizați-vă cu valorile și tradițiile familiei, subiecte pentru a evita (împreună cu ceea ce este menționat mai jos, în număr de nouă), dinamica familiei potențial dificile, nume și descrieri ale cine vei întâlni, etc au partenerul tau orice actiune care va ajuta la a face prima reuniune merge lin și calma grijile naturale.

2. Au Partenerul dvs. Oferă familiei cu unele de fundal informații despre tine înainte de reuniune

Partenerul tau da familiei sale un heads-up este important mai ales dacă sunteți un cuplu interrasial sau practică o religie diferită, deoarece aceste diferențe pot duce la stres suplimentar la prima întâlnire. De asemenea, au partenerul dvs. Să fie în avans cu privire la orice restricții alimentare ar putea avea (dacă o masă este implicată) pentru a evita stânjeneala.

load...

3. Înțelegeți importanța Locul de desfășurare și efectul său asupra reuniunii

Este esențial să se înțeleagă modul în care locul de desfășurare, locație, ocazie, durata vizitei cu familia, iar numărul de persoane prezente se pot schimba dinamica întâlnirii, și ar trebui să își stabilească așteptări realiste pe baza acestor factori.

Daca este o nunta sau alta ocazie speciala, amintiți-vă că acestea sunt, probabil, încântați să te cunosc, dar ele pot fi preocupat și foarte ocupat cu obligațiile familiale, de asemenea.

Întâlnire părinții cină în apropiere în cazul în care trăiesc la nivel local este complet diferit de a petrece o săptămână la casa lor într-un alt stat. Sau întâlnirea cea a părinților unul este o vibrație diferită de la întâlnirea ei la o adunare uriașă de familie, eveniment, nunta, sau ceremonii religioase.

Dacă te întâlnesc cu ei la nunta unei surori, de exemplu, să înțeleagă că pot fi încântați să vă cunosc, dar acestea vor fi, de asemenea, senzație de copleșit, distras, și entuziasmat ca părinții miresei. Este posibil să nu primiți întreaga atenție sperai, dar păstrează o perspectivă mare imagine și nu iau aceste situații personal.

4. Nu apar cu mâna goală

Adu un cadou, cum ar fi flori, vin, desert, sau o lumânare, mai ales dacă veți fi mese sau rămânerea la domiciliu sau daca este o vacanta. Check out această listă de creație de cadouri DIY, cadouri de vacanță, cadouri cumparat de la magazin, etc.

5. Corespunzător Rochie

Întâlnire părinții nu este ocazia să te îmbraci provocator. De fapt, este mai bine să fii conservator și să se asigure că nu ofenseaza pe nimeni sau de a da o idee greșită despre tine. Intrebati partenerul tau despre stilul și rochie codul familiei și să încerce să se potrivească.

6. Asigurați-un efort veritabil

Nervii se poate obține în modul de a fi pe deplin prezenți, dar asigurați-vă că pentru a face parte în a face întâlnirea merge bine. Puneți întrebări, să contribuie la conversație, arată un interes în obținerea să le cunoască, să asculte cu atenție, și de a folosi un contact vizual adecvat și limbajul corpului deschis. De asemenea, nu este nevoie să fie timid despre schimbul de cât de mult te ador copilul lor (dintr-un loc autentic, desigur).

7. Respectă lor Rituals, rutinele și tradiții

Este normal să fie surprins de tradițiile de familie, care sunt diferite de cele cu care ai crescut, dar încearcă să intre în situația și activitățile sale cu o minte deschisă.

Este firesc să se apropie de această situație din propria educație unică.

Cu toate acestea, este important să ne amintim toate familiile sunt diferite.

Reguli de familie respect și tradițiile de vacanță, chiar dacă căile lor sunt diferite de ale tale.

De exemplu, în cazul în care regula este de a dormi în camere separate, în timp ce stau cu părinții în ciuda faptului că multe sleepovers pe cont propriu, să fie atent și respectuos de acest aranjament.

8. Utilizați bunele maniere

Scapă afișarea publică a afecțiunii pentru a se asigura că nu se face pe nimeni inconfortabil. Oferta pentru a ajuta și a da o mână de ajutor, chiar dacă ești refuzat.

Du-te cu fluxul, să fie punctual și politicos, și nu overshare sau se angajează în dezbateri aprinse. De asemenea, practica recunoștința spunând vă mulțumesc personal și trimiterea, de asemenea, un atent notă de mulțumire post-întâlnire.

9. Evitaþi Subiecților delicate

Practica fiind neutru, fără a renunța la cine sunteți și de a salva subiectele dificile pentru mai jos linie. Amintiți-vă există straturi pentru a cunoaște pe cineva, și trebuie să existe respect reciproc și încredere pentru o bază solidă care urmează să fie construite.

Politică, religie, bani, precum sexul și problemele sexuale sunt, de obicei subiecte care sunt mai bine salvate atunci când într-adevăr ai ajuns să cunoști părinții partenerului.

Dacă overshare sau discuta subiecte încălzite (EXEs, politica, etc.) , cu părinții , fără o bază solidă pentru a vă sprijini, sunteți obligat să întâmpinați probleme relaționale și disconfort toate în jurul valorii. Acest lucru poate însemna musca limba, cel puțin la început.

10. Recunoașteți că toți cei implicați mai fi nervos

Tu nu ești singurul încercarea de a face o impresie bună. Partenerul și a lui sau familia ei , de asemenea , doresc introducerea sa mearga bine. De fapt, partenerul tau poate acționa un pic nervos sau diferit in jurul familiei sale, așa cum întâlnirile cu familia de origine sunt unele dintre cele mai experiențele de viață declanșând pentru noi toți. Practica strategii de auto-îngrijire , și asigurați - vă că sunteți de operare de la o stare de spirit sănătos în timp ce amintindu - vă cu toții în acest împreună.

Du-te în el, cu o atitudine pozitiva si vei fi bine!

În cele din urmă, du-te în înțelegerea întâlnire că nu trebuie să meargă perfect pentru tine pentru a se potrivi în familie. Nu sunt obligate să fie unele momente incomode, dar încearcă să rămână relaxat și deschis. Nu presupune cel mai rău. În schimb, permit conexiunea cu familia să crească în timp, fiind în același timp autentic și apare ca cea mai buna versiune de tine.