Intego: specialistul în securitate de la mac a ținut păstrarea online a daterilor în siguranță de pericolele web timp de două decenii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Timp de două decenii, Intego a fost de lucru pentru a risipi miturile care Mac - urile și dispozitivele Apple sunt imune la malware și alte pericole de pe web. Fondată în 1997, Intego este singura companie de securitate web din lume reducerea la zero pe produsele Apple. Aceasta este o veste bună pentru datere online , care sunt navigarea pe net pe Mac - uri lor. Intego oferă protecție completă prin suita sa de securitate , care oferă antispyware, antiphishing, și software - ul antivirus pentru a păstra informațiile personale și bani în condiții de siguranță de la cei cu rău intenționate. Compania oferă o abordare stratificat de securitate care ajută Dater on - line bloca datele lor , astfel încât acestea să poată concentra pe găsirea lor se potrivesc perfect.

Online dating poate fi munca grea. Profilurile par fără sfârșit, și atunci când găsești pe cineva s-ar putea ca, atunci trebuie să mergeți prin primele conversații. Protejarea inimii în timpul acestui proces este, de obicei, partea de sus a minții, iar ultimul lucru pe care doriți să vă faceți griji este protejarea calculatorului, telefonul și datele personale.

load...

Dar, pentru cei care în joc de dating online, criminalii care angajează malware și phishing pentru a fura informații și banii sunt o amenințare reală. Potrivit informațiilor de securitate, revista on - line pentru profesioniștii din industria de securitate IT, riscurile asociate cu dating online se încadrează în două categorii: oameni și sisteme.

Single în căutarea dragostei pe web, uneori, picătură garda într-un efort pentru a cunoaște pe cineva. Acest lucru le lasă deschise de inginerie și de phishing sociale, în cazul în care infractorii încearcă să solicite bucăți de date cu caracter personal pentru a ajunge la banii lor. Malware este, de asemenea, o preocupare pe site-urile care nu au protejat pe deplin sistemele de înregistrare ale acestora împotriva atacurilor, ceea ce înseamnă că informațiile personale pot fi achiziționate de către software-ul nefast.

load...

Pentru a proteja împotriva acestor amenințări, ceea ce este necesar este o solutie robusta de securitate web care protejează informaion personale de la malware și cei care încearcă să obțină acces neautorizat la acesta. Timp de 20 de ani, Intego a fost furnizarea de securitate pentru datere online folosind Mac - uri și dispozitive Apple.

Intego oferă utilizatorii Apple o suita de securitate web la cheie pentru a le proteja de potențiale pericole online.

„Există cu siguranță riscuri pentru dating online, care software-ul nostru poate ajuta la protejarea impotriva“, a declarat Derek Erwin, Content Manager de Marketing Intego lui. „Va putem oferi liniste sufleteasca pentru utilizatorii care sunt preocupați de a fi induși în eroare de site-uri rău intenționate și aplicații care se răspândesc malware.“

load...

Intego este singura companie de securitate web din lume care se concentrează exclusiv pe Mac - uri și alte produse Apple. Compania oferă o suită completă de securitate care pachete antivirus, antiphishing și antispyware într - o singură soluție. Și, în conformitate cu Derek, prin includerea unui paravan de protecție în ambele sensuri , în acest pachet, Intego este în măsură să ofere o abordare mai multe straturi de securitate care combate amenințările de intrare în timp ce, simultan prevenirea datelor de la scurgerea.

Inlaturarea Mituri - Mac-uri sunt vulnerabile la malware

Mulți au cumpărat în comune mituri care Mac - urile nu sunt susceptibile de a malware - ului , dar, din păcate, ele sunt. Unul dintre obiectivele Intego este de a educa oamenii despre acest lucru , astfel încât acestea nu sunt lulled într - un fals sentiment de siguranță.

Deși este adevărat viruși specifice pentru Windows nu infecta Mac-uri, alte programe malware poate. Una dintre cele mai comune metode de Mac-urile sunt afectate este prin descărcările și reclame rău intenționate.

Este frecvent crezut că Mac-urile nu sunt susceptibile de a malware-ului, și Intego intenționează să înlăture acest mit.

„Realitatea este toate mașinile sunt vulnerabile, și ocolite infractorii cibernetici folosesc o varietate de malware care amenință computerele Macintosh“, a declarat Derek. „Mai rău încă, ei nu vizează doar Mac-uri - sunt după informațiile personale sensibile și banii.“

Derek ne -a spus premiat software - ul Intego lui, VirusBarrier , este una dintre cele mai bune soluții de pe piață pentru a proteja Mac și datele.

Produsele de securitate Intego sunt proiectate astfel încât fiecare nivel de utilizator, de la expert pentru novice, le pot utiliza pentru a proteja dispozitivele lor Apple. Întotdeauna inovatoare și actualizarea produselor, Intego asigură utilizatorii sunt sigure on-line.

Cheie de securitate pentru a vă proteja în timp ce caută pentru Love Online

Online dating vine cu multe pericole, dar de multe ori nu cred că de cele care nu sunt atașate la inimile noastre. Atunci când caută să se conecteze pe web, Mac-ul este vulnerabil la o serie de amenințări, inclusiv viruși, cai troieni, viermi, spyware, adware, instrumente de hacking, phishing și escrocherii, printre alte pericole.

Pentru a proteja împotriva acestor pericole, Derek sugerează implementarea suite de securitate all-inclusive Intego lui X9 Mac Internet Security și Mac Premium Bundle X9. Aceste pachete includ protecția împotriva amenințărilor în care acestea apar.

Mac Premium Bundle Intego oferă securitate web cuprinzătoare găzduit într-o singură soluție.

„Soluțiile Intego oferă atât scanări la cerere malware, scanări programate, precum și de protecție în timp real“, a declarat Derek. „Acest ceasuri orice activitate de fișier și se asigură că utilizatorii sunt întotdeauna în siguranță.“

Netbarrier X9 , un alt produs inclus în ambele pachete, oferă-locație conștient de protecție firewall , indiferent unde vă aflați. Acesta identifică și dispozitive de blocuri neautentificate, astfel încât să nu împărtășesc în mod neintenționat un fișier sau alte informații cu utilizatorii din afara. Puteți bloca , de asemenea domenii specifice , fără a limita funcționalitatea.

Construiți o abordare Layered la amenințări de apărare împotriva Digital

Potrivit lui Derek, este important să se ia o abordare pe mai multe niveluri de securitate prin punerea firewall de protecție intrare și de ieșire în loc. În ceea ce privește protejarea informațiilor dvs., Derek ne -a spus mai mult este mai bine, și ContentBarrier oferă o soluție.

„Acest lucru blochează din categoriile contestabile de site-uri de internet“, a spus el. „De asemenea, puteți seta o anumită listă de site-uri care obține degetele parentale în sus astfel încât copiii să le poată accesa fără a executa în mod accidental într-un filtru.“

Intego lui ContentBarrier blocuri categorii de site-uri considerate inadecvate de către administrator.

În plus, ContentBarrier include un monitor de chat anti-prădător pentru a bloca chat-uri nepotrivite și limite de timp on-line pentru copii cu setări personalizate.

În timp ce siguranța este un aspect primar, nimeni nu vrea un proces lent-mișcare, experiență de calcul greoaie. Pentru a elibera spațiu și de a optimiza sistemul de operare, Intego lui Mac Cleaner poate optimiza, organiza și accelera Mac.

„Este o soluție care îmbunătățește performanța prin reclamarea spațiu pe unitatea de pornire“, a spus Derek. „Mac Cleaner caută și elimină duplicate și alte fișiere care nu sunt necesare, eliberează spațiu pe hard disk pentru a accelera sistemul de operare, organizează Dock și Desktop, și vă permite să creați foldere inteligente pentru fișierele de acces rapid la frecvent utilizate.“

În acest fel, ai tot ce ai nevoie, organizat inteligent, în timp ce nimic nu este nevoie sa primeasca heave-ho.

Intego - Cele mai bune practici de la experți de ajutor bloca în jos datele dvs.

Oamenii și sistemele de direcționare datere online nu sunt merge departe oricând în curând, iar Derek ne-a spus că este imperios necesar să se folosească o soluție de securitate robustă, precum cel al lui Intego, pentru a proteja utilizatorii de dating site-ul rău intenționate.

Una dintre recentele inițiative Intego este educarea publicului cu privire la industria de cele mai bune practici pentru modul de a bloca în mod eficient în jos de date. În timp ce setările de securitate Mac poate fi o provocare, ne -a spus Derek Intego folosește 20 de ani de experiență pentru a oferi sprijin printr - un ghid pentru protejarea vieții private.

„Ne-am pus împreună o listă cuprinzătoare de acțiuni oamenii pot lua pentru a bloca accesul la Mac și datele lor“, a spus el. „Încurajăm toți utilizatorii de Mac pentru a avea o privire la ghidul nostru.“

Sfaturi Ghidul includ crearea de parole complexe, care rulează un firewall cu două sensuri, și având un cont separat de administrator din contul dvs. De zi cu zi de utilizare (pentru a preveni ștergeri și descărcări accidentale).

Protejarea calculatorului este imperativ atunci când dating online, iar software-ul Intego și cele mai bune practici cu privire la calcul în condiții de siguranță poate oferi liniște sufletească astfel încât să vă puteți concentra pe viața ta amoroasă.