Într-adevăr revista împuternicește femeile cu articole înălțătoare, oneste despre întâlniri și relații

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Adevărat Magazine , o priză de mass - media de sex feminin-friendly, lovește un ton revigorant și pozitiv whendiscussing dating si relatii online. Stilul de viață și de moda posturi reviste grijuliu articole care se îngropa în problemele care afectează femeile moderne. Recent, revista a extins aria de acoperire prin lansarea unui curs relație on - line numit Foaia de parcurs pentru o casnicie fericita. Acest program all-online oferă cupluri si single sfaturi practice să se ocupe de conflict, se referă la un partener, și să păstreze iubirea în viață. Deși orientate spre construirea mai puternice, căsătorii fericite, cursul salută oricine interesat de a găsi împlinirea în relațiile lor. Fie că you'researching pentru o perspectivă proaspătă asupra datarea sau un ghid constructiv pentru relații, oferă Cu adevărat o caldă și ajutor femeilor communityfor să râdă, să învețe, și să crească împreună.

Într-o respingere clara a culturii agatare, Claire McArthur abținut de la sex până când sa căsătorit la 25 de ani Din motive teologice și emoționale, ea a simțit sexul era prea important pentru a avea cu oricine. Ea a vrut mai mult decât distractiv casual, din relațiile ei, și așa că am așteptat.

load...

„Într - o epocă în care alegerea se presupune ca este suprem, alegerea mea nu se potrivea cu narațiunea culturale, și deci nu a fost privit ca valabil“ , a scris într - un articol pentru Adevărat. Claire de multe ori simtit presat, ostracizat, și judecați , dar în cele din urmă a preferat să reziste pentru cineva uimitor , mai degrabă decât în jos standards.Finally ei, la un picnic o zi de primăvară, ea a întâlnit bărbatul pentru ea - cineva în valoare de așteptare pentru. „Pentru a spune că am fost fericit cu rezultatele“ , a scris ea, „ar fi o subestimare.“

Claire împărtășit-o unică datând perspectiveon Adevărat, o revistă online care promotesa dialogueon prietenos probleme culturale de top. Revista de matrimoniale si romantism sectionslend insightto oricine caută să înțeleagă cultura de astăzi întâlnire.

load...

Într-adevăr, revista rezonează cu femeile moderne, la toate etapele vieții lor.

Fondat de femei pentru femei, Adevărat este un stil de viață și de moda site - ul axat pe sărbătorește diversitatea și complexitatea a ceea ce înseamnă să fii feminină în articole candid today'ssociety.The revistei aduce cititorilor multe perspective noi asupra relatiilor, sanatate, frumusete, cultura pop , precum și alte probleme importante cu impact asupra femeii moderne.

Potrivit site - ului , „Misiunea noastra este de a împuternici și inspira femeile să fie cele mai bune versiuni de themselves.We publica articole insightful și relatable care ating pe toate aspectele vieții femeilor: adevarata moda si frumusete, relatii, stil de viață sănătos, și cultura populară.“

load...

Sophie Caldecott, Managerul de Proiect special pentru Adevărat, ne-a vorbit despre ceea ce face conținutul lor să iasă în evidență. „Femeile vin la noi pentru a fi parte dintr-o comunitate în cazul în care acestea sunt evaluate, nu judecați“, a spus ea. „Am fost fondată pe ideea de a responsabiliza femeile cu conversații amabile și calde cu privire la aspectele relevante, și puteți vedea că reflectate în compania în sine.“

Conținut autentic Pionierat cu o politică de No-Photoshop

De la începuturile sale ca pe o revistă tipărită în 2012, stabilit Cu adevărat un standard îndrăzneț în lumea modei prin instituirea unei politici fără Photoshop pentru tot conținutul lor. Cu adevărat afișează adesea fotografii ale femeilor de zi cu zi în loc de modele si nu acopera nici pistrui, alunite, riduri, sau curbe. Revista nu retușa fotografiile pentru a face talie unei femei sau coapse mai subtiri.

Fondatorii companiei, Kara Eschbach si Janet Paste, cred în sine fiind unapologetically. Așa cum a scris Janet în bio ei , shefelt o „pasiune pentru a explora capacitatea de moda de a îmbunătăți și de a evidenția în valoare de neînlocuit al unei femei.“ Acum , Kara și Janetrun o femeie-friendly magazineto schimba modul în care mass - media portretiza femei.

Când a început să producă Cu adevărat de conținut on-line în 2014, co-fondatorii nu au scăzut standardele lor un bit. Determinarea lor de a oferi calitate și autenticitate cititorii lor a inspirat alte companii să renunțe la căile lor photoshopping și spectacol femei (și bărbați), deoarece acestea sunt.

„Este foarte inspirat pentru a vedea,“ Sophie a comentat. „Manymagazines au urmat exemplul nostru și nu mai folosesc Photoshop pentru a falsifica cu frumusețea naturală a unei femei.“

În articolele și fotografiile sale, surprinde Cu adevărat o reprezentare adevărată a relațiilor reale.

Negreșit campioni frumusete reale și de comunicare onest withuplifting conținut online. Secțiunea de relații oferă evaluări oneste ale experienței datând din perspectiva single de zi cu zi și cupluri. De la „ Cinci lucruri am învățat când am încercat Datând Întâmplare “ la „ Acesta este secretul Initial Atracție și Intimitate pe tot parcursul vieții “ , aceste articole populare sfătui cititorii cu privire la modul în care să se angajeze în relații sănătoase și mai fructuoasă.

În Domnii Speak secțiune , colaboratori grijuliu de sex masculin discuta despre experiențele lor de datare si offera privire in psihicul unui om singur modern. Cu sensibilitate, de auto-reflecție, și înțelegere, aceste articole explora nuanțele dinamicii de gen și modul în care acestea pot influența relațiile.

Într-adevăr se extinde strategiile de datare uponvarious și greșeli cu analiza aprofundată orientată spre măsuri concrete de îmbunătățire. Fie că recomandă un anumit loc pentru a întâlni pe cineva sau sugerează început de conversație antrenante pentru a sparge gheața, articolele remiză conclusionsbacked de anecdote personale, precum și studii academice.

„Că nu sunt dramatice când spun că această revistă și-a schimbat viata mea“, a spus un cititor într-o recenzie. „Învăț atât de mult despre mine, viața mea, și prioritățile mele când am citit Verily'sarticles.“

Lansarea unui curs de cinci săptămâni la BuildStrong Casatorii

În 2017, a lansat Cu adevarat Foaia de parcurs pentru o casnicie fericita , care este un curs de relație foranyone on - line interesat în procesul de învățare cum să facă relațiile lor ultima. Single și cupluri sunt încurajați să se înscrie.

Videoclipuri utile și foi de lucru evidenția Thebest practici pentru a menține dragoste în viață, în toate etapele relației dumneavoastră. Abordarea personalitate, stiluri de conflict, intimitate, valori, și aspectele practice, modulele ușor de urmat pentru a desena pe provenresearch recomanda strategii sanatoase cupluri forcommitted. Cele coursetakes aproximativ cinci săptămâni pentru a finaliza pe cont propriu sau cu un partener.

De la manipulare a conflictelor la valorile de viață care definesc, cursul investighează în detaliu aspectele importante ale relațiilor sănătoase și dă sfaturi practice pentru a consolida aceste obligațiuni.

„Vom prezenta modalități constructive de a construi relații“, a spus Sophie. „Ne putem ajuta cuplurile dau seama dacă acestea sunt cu un partener compatibil, să învețe să vorbească reciproc limbi dragoste, și să se cunoască reciproc, la un nivel mai profund.“

Acest curs relație poate beneficia de oameni din toate mediile și stările de relație. Oricine vrea să dezvolte intimitatea emoțională, să învețe cele cinci limbaje ale iubirii, și abilități practicethe de a construi relații de durată este binevenit să se înscrie pentru programul online Adevărat lui.

Potrivit site - ului , „Avem instrumentele de care aveți nevoie pentru a se dezvolta într - o relație și să se pregătească pentru o căsătorie care dureaza o viata -. , Chiar dacă nu ați cunoscut viitorului partener încă“

Aducerea Amabilitatea & nuanțarea Conversații despre femei

Angajează Cu adevărat o echipă prietenoasă de femei pasionate de crearea de conținut de calitate pe web. Jumatate din echipa lucreaza la sediul revistei din New York City, în timp ce cealaltă jumătate lucrează la distanță. Sophie ne-a spus membrilor personalului lor de la distanță sunt în majoritate mame care au o valoare de timp la domiciliu.

Kara Eschbach și Janet Paște fondat Adevărat după un brunch luminoase făcut să realizeze câteva puncte de vânzare a vorbit pentru femei, cum ar fi ei.

„Într-adevăr într-adevăr practică ceea ce predica despre susținerea femeilor cu tot felul de nevoi diferite, în special noi mamele care lucrează, permițându-ne să lucreze de acasă“, a spus ea. „Sunt un mare beneficiar al acestui fapt, ca am o fiică în vârstă de 3 ani.“

In-house și baza de employeestouch la distanță unul cu altul într-un apel de zi cu zi pentru a vă asigura că liniile de comunicare remainopen între această echipă apropiați. O companie cu oblăduirea și valori consistente, Adevărat este un amiableplace la locul de muncă.

Visători, feministele, artiști, scriitori, tocilari, și Jills-de-toate-meserii găsi o casă la Adevărat în cazul în care talentele lor merg spre o cauza buna: abilitarea femeilor moderne să se simtă mai încrezători și să cunoască în viața lor de zi cu zi.

Oferă Adevărat YouConstructive & Practice Relația Sfaturi

Pe Adevărat, plin de compasiune writersshare perspectivele lor asupra sănătății, frumuseții, relații și cultură. De la abținerea de la sex ocazional pentru a alege o rochie de mireasa la prețuri accesibile, colecția diversă de subiecte oferă un aspect plin și bogat la ceea ce e ca sa fie o femeie modernă. Vorbind cu sinceritate emoțională despre lume dating, revista împuternicește cititorii să înțeleagă mai bine dinamica de gen de la joc atunci când flirtezi cu cineva nou.

Scriitori Negreșit lui countercommon datând ipoteze și oferă recomandări constructive pentru a ajuta femeile să devină daters mai empatici și eficiente. În plus, Foaia de parcurs pentru o casnicie fericita echipează cupluri cu instrumentele necesare pentru a reconecta la un nivel emoțional profund și nu mai luați unul pe altul de la sine.

Ca o priză de mass-media de sex feminin-centric, Adevărat caută să givewomen ajutor practic pentru a îmbunătăți relațiile lor, sănătatea și viața. „Este atât de reală“, un cititor a spus într-o recenzie. „Totul despre Adevărat te provoaca sa fii tu insuti, BESTself ta, și nu orice altceva.“

„Noi chiar scopul de a face Cu adevărat fel de spațiu online, în cazul în care femeile pot veni și se simt înălțate“, ne-a spus Sophie. „Este ca și cum a vizita camera de zi caldă a unui prieten în care te simți total acceptat pentru cine esti, la usurinta pentru a discuta și să se distreze și să fie încurajați să devină de sine cel mai bun.“