Între: un spațiu exclusiv pentru ca cuplurile să se apropie mai mult

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Introducerea primul-vreodată cererea orientată în special spre cupluri: Intre. Într - o lume cu nenumărate portaluri de comunicare și de schimb de date, valoarea Creatori & Company a construit un forum privat pentru cupluri de a comunica, si comemoreze cultiva relatii de durata.

Fondată în 2011 de către un grup de baieti de la Seoul National University, valoarea Creatori & Company'smission se concentrează pe doar că - „adăugarea de valoare pentru clienții noștri“, în conformitate cu echipa atVCNC.

Leading până la lansarea de pornire, a CEO-ul Jaeuk Park observat de oameni au fost „tot mai precaut de spațiu deschis de social networking.“

load...

Asta este, „noi toți vorbim unul cu altul și vom posta imagini, dar asta nu înseamnă neapărat că ne dorim pentru toată lumea în căutarea“, a declarat echipa atVCNC.

Park și echipa sa dorit să creeze un spațiu pentru ca oamenii să păstreze pentru ei înșiși ca spațiul de rețele sociale a crescut mai mult și mai copleșitoare.

Introducerea „Linia fierbinte pentru cupluri“

Într-o lansare de catering la nivel mondial la șase limbi diferite (engleză, japoneză, coreeană, chineză tradițională, chineză simplificată și thailandeze), VCNC a creat un serviciu de chat, care permite utilizatorilor să combine toate sursele lor de comunicare social media, mai degrabă decât să aibă conversații împrăștiate.

load...

„Intre este ca o cameră privată într-o mare, oraș plin de viață cibernetică undeva vă puteți concentra doar pe unul pe altul într-o lume plină de alte persoane stările, conversații și reclame“, a declarat echipa atVCNC. „Noi credem sosul magic care permite cuplurilor să crească mai aproape este o combinație de comunicare, amintindu-și de planificare.“

Se pare că acest sos secret, este de a lăsa degustătorii să revină mereu.

Echipa raportează că mulți utilizatori care au încercat aplicația sunt acum dezactivați notificările pentru alte forumuri de social media și bazându-se doar pe perioada pentru că ei știu cine se conectează cu ei, și asta e cine le pasă despre.

Este vorba despre respirații pe care le luați, dar Moments

Onefacet Between platforma cu siguranta demn de remarcat este Moments feature.You pot găsi acest obiect gadget la îndemână într-una din file principale ale aplicației.

Momente este un portal de a colecta amintirile Kodak partajate ca un cuplu, și între automat sortează fotografiile în ordine cronologică.

load...

Cuplurile sunt capabili de a derula fotografiile care le-am luat în ultimul an și se bucură de o „reprezentare vizuală frumos“ din istoria lor relație.

În conformitate cu tema tezaurizând momentelor, între are, de asemenea, o caracteristică de calendar care permite cuplurilor să se uite înapoi la datele anterioare, precum și un plan pentru amintiri viitoare să fie împărtășită.

TCIM: Mulțumesc, CEO-ul. Este luni!

În thirdyear lor de serviciu, cu o echipa de aproximativ 40 de membri inovatoare, VCNC se mândrește cu atmosfera sa de companie, precum și feedback-ul primit de la clienți.

Un fapt distractiv despre compania cultura VCNC este beneficiul lor TCIM. Orice alte luni, compania a furnizat masa de prânz în, iar angajații au posibilitatea de a trimite întrebări anonime despre întâmplările companiei.

CEO-ul se adresează întrebările lor la cele mai bune dintre lunch.This lui abilityover păstrează membrii echipei informat și conectat.

Valorile Valoare Creatori & Company:

Stai, mai este?

VCNC a lansat recent două trebuie să-vezi aplicații de la terți.

  1. Intre Fotografie de carte: memorializes photoson elemente tangibile, cum ar fi cani de cafea, calendare și albume
  2. Ginger: descompune și analize de text, în scopul de a evalua modelele de conversație și relații

Ambele aceste aplicații sunt disponibile numai în Coreea, chiar acum, dar echipa speră să se extindă în viitorul apropiat.

Ca urmare a 10 milioane de descărcări lor piatra de hotar, VCNC a lansat o propunere de căsătorie surveyasking persoane din întreaga sevencountries cu privire la propunerile lor de căsătorie preferate.

Rezultatele au fost foarte elocventă a diferențelor culturale dintre aceste națiuni pe care ni le asumăm să fie atât de asemănătoare cu unul pe altul.

„Ca o companie puternic-driven date, ne place analiza diferențele dintre țări și de a face de marketing locale“, a declarat echipa atVCNC.

În cazul în care 10 milioane de descărcări nu te convinge să încercați această aplicație, recenzii de utilizator vor.

În cazul în care 10 milioane de descărcări nu te convinge să încercați această aplicație, recenzii de utilizator vor.

VCNC primește frecvent scrisori și nunta invită la Între cupluri, chiar cereri pentru a include elemente tematice ale brandului în nunti lor.

Pe măsură ce compania crește, clienții lor fideli sunt în creștere cu ei, și mulți rămână să profite de beneficiile chiar și după clopotele de nunta se estompeze.

În 2015, VCNC este axat pe creștere la nivel internațional, inclusiv pe piețele mai mari, cum ar fi Europa sau Statele Unite ale Americii. Chiar acum, acest appis disponibile oriunde Google Playand App Storecan fi accesat.

Dacă doriți să vedeți viața ta amoroasă transpire într-una dintre aceste fericit-tot mai afters, accesați between.us.

Surse Foto: tancosin.com, forbes.com, techinasia.com