Introducerea Floridei de Sud leagă clienții folosind evaluări de personalitate, fotografii și mai mult de 26 de ani de experiență

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În versiune scurta: floridians care știu că merită un partener de calibru mai mare decât Descoperim în lume dating online poate apela la expertiza Sheryel Aschfort din South Florida Introduceri. Sheryel și echipa ei folosesc diverse stiluri de matchmaking, o bază de date extinsă de clienți personal verificate, și fotografie profesională pentru a ajuta la conectarea single cu persoana pe care o merită. South Florida Introduceri are mai mult de 1.000 de căsătorii , în mai mult de 26 de ani în afaceri, dovedind că serviciul de matchmaking știe cum să ajute oamenii să găsească dragostea.

Sheryel Aschfort, directorul de Florida de Sud Introduceri, îi place să spună povestea lui Scott, un client care a decis - pe un capriciu - să completeze un chestionar pe site-ul său, în speranța de a găsi femeia visurilor sale.

Așa cum este de rutină, Sheryel mai întâi vorbește withall potențiali clienți care caută sfatul ei pentru a vedea dacă acestea sunt potrivite pentru agenția ei de matchmaking. Îi place să se înceapă prin revizuirea unora dintre informațiile lor pentru a obține o simt pentru personalitatea lor. Dar Scott a avut o reacție uimitoare.

load...

„El a spus,„Oprește-te acolo. Aruncă hârtie în gunoi“, a spus Sheryel. „L-am întrebat de ce, iar el mi-a spus că nu cred că am putut găsi cine căuta dacă nu a putut face acest lucru el însuși.“

Scott, un executiv de top la o companie nationala cu doua masterate, de multe ori la care a participat colectori de fonduri negru-cravată și ceremonii inovatoare - dar asta nu e cine era el cu adevărat, Scott ia spus.

Sheryel Aschfort și Florida de Sud Introduceri potriviri de durată pentru clienți.

„Mi-a spus cum îi place să meargă la aceste funcții, dar apoi el petrece patru zile calare pe un cal, un ATV sau alpinism un munte, iar el avea nevoie de o femeie care ar putea face toate aceste lucruri“, a spus ea.

load...

Gândurile Sheryel a mers la Veronica, un client al cărei soț a murit. Veronica a fost un călăreț cal și deține un magazin de bijuterii. Ea a fost stabilă financiar, gata până în prezent, și doar un an mai mic decât Scott. Sheryel au considerat că a fost un meci perfect - dar Scott nu a fost atât de sigur.

„I-am spus,«am fata pentru tine», și a spus,«Imposibil.» Mi-a spus că a fost călătoresc în următoarele șase săptămâni, iar dacă el a fost interesat, când sa întors, el ar lasă-mă să știu. I-am spus, "Bine, dar între timp, am de gând să vă trimită un link către imagini viitorul tău soția lui, astfel încât să știi cine ai de gând să se căsătorească,“ ne-a spus Sheryel.

În dimineața următoare, Scott numit. El a văzut fotografiile lui Veronica și a vrut să o întâlnească. El a semnat imediat ca un client, și, șase luni mai târziu, cuplul sa căsătorit la ferma lui Veronica.

„De aceea, eu sunt încă o fac“, a spus Sheryel. „Ai suișuri și coborâșuri ajută oamenii să găsească dragostea ta, dar atunci când acest lucru se întâmplă așa - și am o mie de acele povești - este incredibil de implinita. Am știut la telefon Scott a fost de gând să se căsătorească cu Veronica „.

load...

Tehnica, Stil & Succesul Diferentierea companiei de la alții

De 26 de ani, Sheryel sa bazat pe două trăsături critice pentru a face conexiuni dragoste bună pentru clienții săi. În primul rând, memoria ei este puternic - deci, dacă e cineva în baza de date ei, care ar putea fi un meci pentru tine, ea va aminti. În al doilea rând, ea devine un bun citit pe oameni.

„Eu dau oameni afară. Toată lumea are două personalități: O personalitate merge la locul de muncă, iar cealaltă personalitate este cu adevărat cine sunt“, a spus ea. „Personalitatea care merge la locul de muncă trebuie să fie opusul partenerului tau, si personalitatea ta reala trebuie sa fie la fel. Deci, atunci când oamenii spun contrariile se atrag, sunt corecte, iar atunci când se spune ca-minded oameni au nevoie să fie împreună, ele sunt, de asemenea, corectă.“

Ea lucrează cu alte două Matchmakers, ambii au fost cu ea de ani de zile. Nina, care a lucrat cu Sheryel timp de 25 de ani, face meciuri bazate pe inimile și sufletele, uneori chiar folosind numerologia si astrologia. David, între timp, a fost pe echipa de 11 ani și se bazează pe fapte și logică pentru a conecta oamenii.

„Facem o echipă destul de bună pentru că suntem diferiți în mod unic, care este mare“, a spus ea.

Visual Matchmaking Preparate Conexiuni și personalizate Nu nevazute

Cele mai multe dintre single Sheryel funcționează cu interval de la vârste cuprinse între 35 75 ani, iar acestea sunt potrivite numai cu alți clienți.

„Intervievam fiecare client, si care ne face unici. Suntem doar membru-la-membru. Voi remedia problema doar cu alți membri cu plată care au avut un control de fond făcut și care știu ca persoană“, a spus ea.

Acest proces diferențiază de Sud Florida Introduceri de alte servicii de matchmaking care de multe ori fac un client să plătească un preț piperat doar pentru a avea pețitor du-te on-line sau în jurul valorii de oraș pentru a găsi pe cineva care cu greu știu. Cu Sheryel, fiecare client trece printr-o verificare a antecedentelor penale și are o personalitate si dorinta de screening. În cazul în care nimeni nu se potrivește în baza de date ei cerințele dumneavoastră, ea nu va pierde timp sau bani prin aducerea pe tine ca un client.

„Suntem un pețitor vizual, și care ne face mai popular cu bărbații, deoarece oamenii nu le place întâmplă datele oarbe.“ -Sheryel Aschfort, Director de Florida de Sud Introduceri

O altă caracteristică care stabilește organizația în afară este că acesta nu este un serviciu orb data. Acest lucru este important atunci când clienții încearcă să găsească un partener care trăiește până la toate așteptările lor.

„Suntem un pețitor vizual, și care ne face mai popular cu bărbații, deoarece oamenii nu le place întâmplă datele oarbe“, a spus ea. „Le place că ei vor primi sfaturi, precum și structura și fundal, dar ei vor să vadă cealaltă persoană înainte de a lua o decizie.“

Un proces simplu care produce rezultate

Procesul este simplu. După ce completați un chestionar on-line, veți întâlni cu Sheryel astfel încât ea poate evalua personalitatea ta. În interviu, ea va vă întreb despre intervalul de vârstă și caracteristicile cele mai importante pe care doriți într-un partener potențial. Printre altele, ea va pune întrebări detaliate cu privire la nivelul de venit, educație și religia pe care doriți să vedeți într-un partener.

La prima întâlnire, ea va trage 10 la 20 de profiluri ale clienților care îndeplinesc dorințele dvs. Pe baza descrierii. Dar, odată ce ea a intelege cine esti cu adevarat, ea va restrânge această listă la câteva selectați.

South Florida Introduceri se potrivește cu clienții bazate pe diferite aspecte ale personalității lor.

„Când am determina personalitatea, voi da seama de personalitatea care aveți nevoie, și apoi am scoate câțiva oameni care cred că ar fi o potrivire pentru tine“, a spus ea. „Atunci, te simt de modul în care funcționează.“

Când devii membru, vei întâlni cu Nina, care, de asemenea va revizui și sugera meciurile pe baza expertizei ei. Apoi, veți avea o ședință foto profesionist pentru a crea imagini care vor fi utilizate în profilul tău.

„Vei scrie un profil, și voi fi editorul“, a spus ea. „Atunci vom merge live și a face selecții. Te voi trimite un email pentru unul până la trei persoane credem că sunt un meci, și, dacă sunteți de acord, vom înființat.“

South Florida Introduceri dorește să ajute oameni chiar mai mult cu o carte și Radio Afișare

Metodele Sheryel sunt de succes, și, uneori, ea va avea o premonitie - cum ar fi cu Scott și Veronica. În aceste cazuri, atunci când ea știe că doi oameni sunt menite să fie împreună, meciul se termină adesea în căsătorie.

De asemenea, ajută atunci când clienții ei sunt realiste.

„Aproximativ 99% din timp, oamenii nu se termina cu care ei cred că au vrut. Ei nu vor avea succes până când porniți-l la noi și să ne ajute să le îndeplinească persoana potrivită“, a spus ea. „Plătești pentru expertiză, consultanță, calitate și siguranță.“

Pentru a ajuta mai mulți oameni găsi iubirea, Sheryel lucrează la o carte intitulată „Redarea în sandbox dreapta.“ Pentru că, dacă nu sunteți în căutarea în locul potrivit pentru dragostea pe care o meriti, esti doar nu o să-l găsească, ea a spus.

Ea este, de asemenea, în speranța de a sparge în radio, - probabil, cu un podcast - pentru a oferi chiar mai multe sfaturi relație. Ea a spus ea crede că oamenii au nevoie să acorde prioritate vieții lor de dragoste peste mai puțin eforturi esențiale.

„Nu înțeleg cum oamenii petrec timp atât de mult, efort și bani pe excursii, călătorii, bărci, mașini, bijuterii și imobiliare. Dar când este vorba de persoana pe care s-ar putea merge la culcare cu tot restul vieții tale, este de 30 $ pe lună pe un site de dating“, a spus ea. „E o situație de prioritate opusă. Asta se va schimba toate celelalte lucruri, oricum. Când pui o persoană bună în viața ta, toate modificările. Investește în faptul că, și totul va fi bine.“