Inventarea salvării alimentelor: recoltarea orașelor îi unește pe voluntari pentru a-și hrăni noi muncitori în nevoie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Fondat în 1982 ca prima organizație resursă alimentară din lume, oraș Harvest colectează surplusul de alimente și distribuie gratuit la cantinele, oficiile alimentare și alte programe alimentare comunitare în întreaga New York City. Organizația a fost fondată de către cetățeni în cauză, iar 34 de ani mai târziu, voluntarii joacă un rol important. Sunt 15.000 de voluntari care doneaza timpul lor, aptitudinile și energia în fiecare an. New York - ezi au șansa de a fi de serviciu în același timp unirea cu alte persoane care au valori și pasiuni similare.

Conform Raportului Standard autosuficiența 2014, 42% din gospodăriile din New York City nu aduce suficiente venituri pentru a acoperi necesitatile cum ar fi hrană, adăpost, îmbrăcăminte, transport și de îngrijire a sănătății. Ei fac, cu toate acestea, câștiga prea mult pentru a beneficia de asistență din partea guvernului.

load...

Costurile alimentare au crescut cu mai mult de 50% în NYCsince anul 2000. Această creștere, împreună cu o creștere disproporționat de mică a câștigurilor de uz casnic, este motivul principal de ce atât de multe New York-ezi nu aduce suficient pentru a acoperi nevoile lor de bază.

Oraș Harvest a fost fondată în 1982 și ajută la hrana pentru animale de aproape 1,4 milioane de New York-ezi in fiecare an.

Oraș Harvest pionier de salvare produse alimentare în 1982 pentru a redirecționa alimente de calitate din jurul orașului care altfel ar merge la deșeuri. În primul rând, organizația colectează excesul de produse alimentare din diferite segmente ale industriei alimentare, inclusiv restaurante, brutării, piețele de fermieri, producători, ferme, și cafenele corporative. Hrana este apoi livrate gratuit bucătării 500 supa, oficiile alimentare și alte programe bazate pe comunitate din oraș.

load...

Organizația oferă, de asemenea, New York-ezi cu o varietate de moduri diferite de a se implica. În plus față de furnizarea de oportunități de voluntariat, orașului Harvest găzduiește o serie de evenimente anuale.

Oraș Harvest creează un mediu ideal pentru a se conecta cu oameni care împărtășesc valorile altruiste și doresc să lupte împotriva foametei în New York City.

Livrarea alimentară Salvat la Feed 1,4 milioane de HungryNew yorkezii

După ce a colectat și distribuit peste 600 de milioane de lire sterline de produse alimentare de la începutul lor, oraș Harvest pionier de salvare alimente pentru a aduce alimente nutritive pentru cât mai mulți oameni foame posibil. In Statele Unite in pace, mai mult de 40% din alimentele produse se duce la deșeuri. Această statistică este neliniștitoare, mai ales într-un oraș ca New New York, în cazul în care un astfel de procent mare de gospodării nu dispun de resurse adecvate pentru a oferi pentru familiile lor. Oraș Harvest recunoaște că prin preluarea, produse de bună calitate, astfel încât acestea să poată face o mare diferență în lupta împotriva foametei.

load...

Cu flota lor de camioane frigorifice, Oraș Harvest a salvat peste 600 de milioane de lire sterline de produse alimentare.

Prin redirecționarea alimentelor în loc să-l pierdem, Harvest orașului nu este doar hrana oameni care au nevoie, dar sunt simultan prevenirea mai mult de 500.000 de tone metrice de gaze cu efect de seră de a fi produse. Aceasta funcționează la echivalentul a lua 100.000 de automobile de pe drum în fiecare an, și care are un impact profund asupra mediului, de asemenea.

Facilitatea orașului Harvest alimentară de salvare din Long Island, Queens, masoara 45,400 picioare pătrate. Depozitul frigorifică permite organizației să livreze și să stocheze cantități semnificative de carne de calitate și de a produce pentru distribuție. Congelator și răcitoare în interiorul instalației poate deține în condiții de siguranță a produselor perisabile, până când acestea pot fi încărcate în camioane lor și livrate la destinația lor finală.

Gazde Oraș Harvest ASLO de voluntari repack aici pentru a rupe în jos donații în vrac în porțiuni de dimensiuni familiale pentru bucătăriile și oficiile alimentare.

Voluntari oferă oportunități șanse pentru conexiuni altruiste

Suporterii orașului Harvest au opțiunea de a participa într-o varietate de evenimente puse de către Generation Harvest, grup de tineri filantropia organizației.

Prin Harvest Întâmplări, voluntari și susținători ai orașului Harvest se pot întâlni și se amestece.

Achiziționarea unui pachet de materiale de recoltă Întâmplări nu înseamnă numai tu te contribui la o cauză fantastică, dar tu, de asemenea, setarea-te să se amestece cu alți localnici serviabili. Plus un singur pachet oferă deținătorului o oportunitate ideală de a aduce pe cineva la unele evenimente se răcească în tot orașul. Pachetul individual, pe de altă parte, înseamnă că puteți participa la evenimente solo, în cazul în care este foarte probabil să se întâlnească alți localnici care împărtășesc dorința de a face o diferenta.

Ambele pachete oferă acces la evenimente exclusive mâncare și băutură, invitații la oraș Harvest Insiderii seria vorbitor, și activități de grup de voluntari. În plus, se bucură de reduceri de bilete și upgrade - uri la alte evenimente de semnătură orașului Harvest , cum ar fi o seară de practică Magic și de vară în oraș.

Voluntarii, donații, și Corporate Suport obțină un impact maxim

Orasul Harvest este posibil din cauza donatorilor generoase, voluntari și mii de susținători corporative formate din companii locale și întreprinderile mici. Donatorii alimentare includ corporatii (cum ar fi Whole Foods si Trader Joe), companii de producție (cum ar fi MTV), catering, cafenele, restaurante, bacanii, hoteluri, producatori, ferme, și alți furnizori de produse alimentare.

De la persoane fizice la corporații mari, oraș Harvest este mereu în căutarea pentru voluntari și parteneri.

Organizația oferă, de asemenea, o varietate de moduri de voluntariat, donează, și să se implice pentru a maximiza eforturile de combatere a foametei. Companiile pot forma chiar si parteneriate pentru a alinia marca cu misiunea orașului Harvest și să facă un angajament financiar. Sponsorizările, parteneriate și oportunități de voluntariat sunt mari moduri pentru persoane fizice și companii de a echipa cu o organizație face muncă semnificativă.

A face o mare diferență în America cel mai mare oraș

Procentul de oameni care se luptă pentru a face capete întâlni în New York City este mare în raport cu atât de multe alte orașe din Statele Unite. Nu au acces la alimente adecvate, nutritive poate duce la riscuri majore pentru sanatate si a altor boli legate de foame, care sunt ușor prevenite cu alimentația corectă.

Datorită orașului Harvest, un număr foarte mare de oameni în cea mai mare, un oraș mai dens populate din America, nu trebuie să meargă la culcare foame. Byredirecting deșeuri alimentare și distribuirea la instalațiile în care oamenii pot obține mese, organizația, de asemenea, ajută la prevenirea mai multe tone de gaze cu efect de seră de a fi produse în fiecare an. Aceasta este o veste mare pentru mediul înconjurător.

Oraș Harvest are, de asemenea, oportunități pentru voluntari pentru a întâlni oameni ca-minded care se bucura de a da înapoi comunității. Implicarea cu oraș Harvest înseamnă că puteți face unele conexiuni minunate de-a lungul drum. Vei fi, de asemenea, face ceva bun pentru orașul tău iubit, care sună cu siguranță ca un câștig-câștig.