Iubirea clubului de programe de auto-ajutorare și de resurse conduce cuplurile pentru a construi intimitate adevărată și de durată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Mulți experți relații acolo pretind că „doar știu“ ce se întâmplă greșit într - o relație. Alfred și Lucinda nu doar știu. Ei au petrecut ani studiind psihologia, examinarea pe baza de studii de cercetare pe relații, și care lucrează pe cont propriu de căsătorie. Acești educatori relație certificați nu doar vorbesc vorbesc - ei au mers de mers pe jos. Ei au fondat savvy Club Dragoste , o resursa on - line cuprinzătoare pentru cupluri în criză, pentru a oferi întâlnire și cuplurile căsătorite cu informațiile de care au nevoie pentru a reaprinde scânteia în relațiile lor. Cuplurile de toate vârstele pot îmbogăți viața lor de dragoste prin luarea de cursuri on - line sau pentru a citi articolele sfaturi bine gândite de pe acest site. Alfred și Lucinda oferă , de asemenea , unu-la-unu coaching - ul pentru clienții VIP care doresc să sape mai adânc și de a construi inteligență emoțională prin consultarea cu profesioniști.

Alfred și Lucinda Loveland întâlnit unul pe altul în noaptea balului, și au simțit o atracție puternică chiar de la început. Lumea părea să stea în continuare în jurul lor ca au vorbit despre tot sub soare. Relația lor a înflorit și a devenit serioasă în curând. Ei au fugit și au avut un copil în timp ce încă în la 20 de ani.

load...

În 2006, tinerii au vrut să spună jurămintele într-o biserică în fața familiei și a prietenilor lor, dar mai întâi au trebuit să obțină aprobarea unui consilier laic. Din păcate, ei au picat consiliere premaritală. Consilierul a anulat nunta cu două săptămâni înainte de data stabilită, și nici o altă biserică le-ar lua.

Educatori Raportul Lucinda și Alfred Loveland au fost împreună de peste un deceniu.

A fost o turnură uimitoare și supărător de oameni events.The care ar fi trebuit să ofere înțelepciune și îndrumare pentru cuplu, în schimb le-a spus că erau prea tineri să se angajeze una de alta și nu va fi niciodată în stare să facă lucrurile de lucru. Ei bine, Alfred și Lucinda au fost determinate pentru a dovedi naysayers greșită și de a crea o relație de durată. Și ei au. Au fost fericit sa căsătorit cu aproape 14 ani.

load...

„Am venit departe cu aceste experiențe gândindu-se că, uneori, opiniile altor oameni, chiar și atunci când considerate profesionale, nu poate fi de ajutor“, a declarat Alfred, „din cauza lor preconcepute cu privire la persoane sau relevanța limitată formarea lor are în lumea de astăzi.“

Experiențe Alfred și Lucindei cu cupluri de consiliere, ateliere de relații, precum și alte resurse de auto-ajutor le-a inspirat să intre în câmpul ei înșiși. Ei au vrut să ofere resurse fiabile, bazate pe cercetare pentru cupluri în criză. Astăzi, Alfred și Lucinda sunt ambii profesori de relații certificate cu grade de psihologie de la Universitatea din California din Irvine. Ei au început cariera ca traducători și educatori de la Healthy Relații California, unde au învățat strategii de comunicare valoroase și practice timp de patru ani.

Acum câțiva ani, Alfred și Lucinda a fondat Dragoste Savvy Club pentru a extinde acoperirea lor și să facă un impact mai mare asupra cuplurilor din întreaga lume. Misiunea lor este de a crea programe online, utile și alte resurse care vor ghida oamenii prin dificultăți emoționale prin utilizarea datelor empirice în domeniile psihologiei, neurologie, istorie și antropologie. Experții relație fac un efort de a oferi informații imparțiale, care se bazează pe oameni și le dă putere pentru a salva relațiile lor.

load...

„La sfârșitul zilei, cuplul este cel care trebuie să facă cea mai mare parte a lucrării,“ Alfred a subliniat. „Dacă un lucru nu o face pentru un individ, vă crește șansele de schimbări importante care au loc căutând numeroase resurse.“

O abordare bazată pe știință la consiliere Relația

Atunci când relația lor a fost probleme, Alfred și Lucinda citit numeroase cărți, au participat la ateliere de lucru și a pus efort în sine de formare pentru a fi parteneri mai buni unul pentru altul. Ei recunosc acum că o relație puternică nu se întâmplă pur și simplu - este nevoie de doi oameni dispuși să facă compromisuri, să învețe, și să crească împreună. Ele nu oferă one-size-fits-toate soluțiile, dar în loc să încurajeze participanții să-și facă temele, pentru a alege un program care lucreaza pentru ei, și du-te în relația lor cu o stare de spirit pozitivă.

Cuplul proiectat programul RICH pentru a răspunde la întrebările cele mai presante cupluri, cum ar fi «cum pot obține partenerul meu să mă asculte?» Și «cum pot face romantismul ultimul?» Standuri RICH pentru Romance, Intimitate, conexiune și Fericire deoarece acestea sunt patru aspecte centrale ale unei relații sănătoase. Programul oferă o clasă lunară live și de e - mail regulate de check-in-uri care ajuta cuplurile rămâne pe curs. Alfred și Lucinda petrece primele 20 de minute ale apelului de grup a răspunde la întrebări adresate acestora de către participanți, atunci ei învață lecția, și, la final, aceștia își petrec 10 minute răspunde la orice întrebări care au venit în timpul lecției.

Acest plan de lecție structurat echipează cuplurile cu tot ce au nevoie pentru a reuși în relationships.Lucinda și Alfred lor, de asemenea, a se vedea, ocazional, clienții în întâlnirile unu-la-unu pe tot parcursul anului. În curând acestea vor fi, de asemenea, fier de un nou program numit Cum să te multumesti fără a cere ca o soluție mai accesibilă pentru cupluri.

„Îmi place RICH , deoarece se bazează pe știință și am fost făcut cu oamenii lor de a da«intuiție».“ - Rebecca, un client din New Jersey

Alfred și Lucinda ia rolurile lor ca educatori în serios, și ei fac tot posibilul să nu conflate experiența lor ca un cuplu cu experienta celorlalți. În loc de a oferi opiniile lor, se străduiesc să ofere faptele despre factorii specifici care fac relații de succes sau nu.

„Noi evita nonsensul sau chestii prea anecdotice și să se concentreze pe informațiile furnizate de către profesioniști stabilite și de cercetare științifică“, a declarat Lucinda.

Alfred a adăugat că acestea oferă o varietate de materiale online, inclusiv articole de sfaturi, un ghid, și un program de consiliere, pentru a permite cuplurilor să învețe în ritmul lor propriu și pentru a găsi cursuri care lucrează pentru ei. Este în nici un caz un one-size-fits-all abordare. „Consilierea nu poate face treaba 100%, dar un progres profundă ar putea veni despre scriind acea scrisoare în atelierul sau vorbind cu acea persoană în care un singur eveniment“, a spus el. „Poate chiar și ca rezultat combinat al tuturor acestor lucruri. Deci, funcțiile de dragoste Savvy Club ca o resursă importantă pe care s-ar putea ridica de-a lungul drum.“

Aflați cum să Embrace Life & Dragoste Express

Cuplurile de toate vârstele s-au alăturat Iubirii Savvy Club. Unii se intalnesc si se confrunta cu obstacole pentru prima dată, în timp ce altele sunt căsătoriți și purtate în jos de zeci de ani de deconectare sau dezacord. Unii clienti participa la un program alături de partenerii lor, în timp ce alții du-te în ea singură și să aplice lecțiile pentru relațiile lor. Ceea ce au în comun, deși, este o pregătire și dorința de schimbare.

Love Savvy Club oferă programe de angajarea și articole blog care predau cuplurile să asculte și să se exprime cu o inimă deschisă.

„Dragostea Savvy Club este pentru cei care sunt dispuși să încerce lucruri noi“, a spus Alfred. „Ei știu și să îmbrățișeze că trăim într-un moment în care avem acces la resurse care au scăpat părinții și bunicii noștri.“

Alfred și Lucinda au muncit din greu pentru a face dragoste Savvy Club o resursă în primul rând online, deoarece acestea doresc să facă informațiile despre relații utile disponibile pentru toată lumea de pretutindeni. Aceste programe încurajează cuplurile să reevalueze rolurile lor în relația și să facă ajustări în cazul în care nu sunt satisfăcute nevoile cuiva.

Acești experți relație nu cumpără în ideea că nu toată lumea poate avea dragoste și împlinire în viața lor. Orice cuplu poate face acest lucru. Ei trebuie doar să știe cum. „Noi adopta opinia că, cu un pic de efort și îndrumare de specialitate, puteți atinge un nivel de împlinire în relația ta pe care le știi că meriți“, a spus Alfred.

Cu abundența de resurse, Love Savvy Club pregătește oameni de toate categoriile de viață pentru a comunica în mod eficient și să înțeleagă reciproc, la un nivel mai profund.

„Suntem perfecte așa cum suntem“, a spus Lucy. „Este într-adevăr despre imaginind cum să coexiste unul cu altul, care va face, de asemenea, ne-o persoană mai bună.“

Efectuarea Progresul după 6 săptămâni de Dăruire & Introspecție

Love Savvy Club a ajutat destul de puțini oameni rândul său, viața lor de dragoste în jurul valorii de și pentru a găsi mai multă bucurie în relationships.Lucy lor au spus că văd de multe ori progrese după ce a lucrat cu un cuplu timp de aproximativ șase săptămâni. Unele cupluri vin la Love Club Savvy ca un ultim efort de a salva căsătoria lor, și ei sfârșesc sentimentul mai aproape unul de altul decât oricând înainte.

„Cine a știut relația mea ar putea fi încă romantic și de distracție după 10 ani împreună !?“, a declarat Mark, un rezident din Chicago care a luat programul RICH cu partenerul său. „Îmi place abordarea Lovelands': distracție, bazată pe știință, și autentic.“

Lucy a spus una dintre poveștile ei preferate de succes a implicat un cuplu căsătorit care a fost referite de un terapeut. Cuplul au declarat că au fost în speranța de a consolida relația lor. „Ei au arătat un mare respect și bunătate unii pentru alții“, a spus ea. „Fiecare lecție părea să le facă mai apreciativ de fiecare dată.“

Câteva luni mai târziu, cuplul admis la Lucinda că au dus la terapie pentru ca au simtit deconectat de la unul de altul, iar educația ea le-a dat le-a permis să elimine această distanță și să devină cei mai buni prieteni. Acum, ei au o casă și doi copii. „A fost recompensa pentru a vedea o formă de familie sănătoasă“, a declarat Lucinda. „Un sentiment care nu poate fi măsurat.“

„Îmi place abordarea Lovelands... Nu aș avea încredere în nimeni altcineva să îmbunătățească viața mea iubire!“ - Mark, un participant al programului RICH

Un client pe nume Lisa a spus că a simțit teamă că partenerul ei nu-i putea da ceea ce avea nevoie. Apoi, ea a lucrat cu Alfred și Lucinda și a realizat relația ea a vrut a fost la indemana ei. „Întregul proces a fost eliberatoare“, a spus ea. „Sunt atât de recunoscător să spun cu încredere astăzi partenerul meu îmi dă mai mult decât am nevoie!“

Alfred ne-a spus că a văzut unele cupluri fac progrese enorme în interval de o singură conversație. Un soț și soție în programul RICH odată ce l-au numit pe telefon deoarece au simțit frustrat și fără speranță. În timpul conversației lor, Alfred nu a oferit consiliere sau hotărâre; el doar a ascultat pentru a le exprima sentimentele lor. „Am aplicat pur și simplu abilitățile am învățat, ascultare calificați și să răspundă“, a spus Alfred. „Aceasta ajută să aibă un model și simt pentru tine.“

Până la sfârșitul apelului telefonic, soțul a dat seama că soția lui a vrut ca el să o asculte în același mod în care Alfred a ascultat. El a spus că a simțit ca o greutate a fost ridicată de la el, și în cele din urmă el știa ce să facă. „Uneori, este cele mai simple lucruri care fac schimbări uriașe“, a conchis Alfred.

Cuplurile Alfred & Lucy Ajutor au fost dragostea pe care o meritați

Când au ajuns prima dată împreună, Alfred și Lucinda nu știa foarte mult despre cum să faci o lucrare relație de dragoste, dar, cu timp și efort, au devenit experți în construirea intimității, rezolvarea conflictelor și consolidarea unei căsătorii. Acum, ei împărtășesc aceste takeaways importante cu cupluri din întreaga lume prin intermediul Iubirii Savvy Club.

Lucinda a spus ea și soțul ei sunt în prezent lucrează la o carte pentru a oferi îndrumare pas cu pas pentru cuplurile care se confruntă cu provocări de relație. Cartea va rezuma informațiile practice în cadrul programului on-line și oferă exerciții utile care cititorii pot utiliza pentru a conecta cu partenerii lor, fără a fi nevoie pentru a merge la consiliere sau terapie.

De-a lungul carierei lor, Alfred și Lucinda au făcut misiunea lor de a da cuplurilor orice ocazie de a se îmbunătăți și de a salva relațiile lor de învățare fundamentele de relații sănătoase.

„Suntem avocați mari pentru intimitate“, a declarat Lucinda. „Viața noastră poate trece prin foarte repede, și ar fi o rușine să trăiască o viață lipsită de intimitate și connection.We au toate nesiguranțele, temerile și frustrările. Asta nu ne face mai puțin demn de intimitate „.