Jade beall: fotografie terapeutică pentru împuternicire și iubire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Prin fotografia ei, Jade Beall ia ceea ce femeile consideră a fi defecte și le transformă în frumoase piese de artă care inspiră noi toți să ne iubim asa cum suntem.

Dacă v - ați urât vreodată bodyor dvs. Evitat o oglindă doar astfel încât să nu ar trebui să se uite la tine, nu esti singur. Cele mai multe femei suferă de probleme de imagini corporale, inclusiv eu, dar cele mai multe femei nu au cunoscut Jade Beall încă.

load...

Jade Beall împuternicește femeile să iubească organismele lor.

Ceea ce ea numește „fotografia terapeutică“, Beall ia departe toate machiaj, parul supra-Stilizat, Spanx, blugi care ar trebui să facă fundul să pară mai mică și devine în jos pentru care aceste femei sunt într-adevăr - „defecte“ și toate.

„Vreau ca femeile să se simtă văzut și auzit și să știe că nu aveți nevoie la Photoshop o imagine pentru a fi numit beautiful.I cred că este un proces de învățare să ne vedem într-adevăr“, a spus ea. „Suntem imagini hrănite care a fost foarte sever alterată. Cele mai multe dintre supermodele nici nu arata ca ei înșiși, dacă ar fi să vezi de fapt, le merg pe stradă „.

load...

Și asta e exact ceea ce Beall, care a fost inspirat de lipsa herown de stima de sine, este de a face withher uluitoare photos- ajuta femeile de toate formele și dimensiunile vedea că acestea sunt frumoase pe interior și în afară.

Cele mai frumoase femei și poveștile lor frumoase

De la copii si adolescenti, la noile mame si persoanele in varsta, Beall fotografii de femei în toate etapele muncii lor lives.Her este simplu, dar impactful, folosind un fundal plainwhite pentru a sublinia curajul și vulnerabilitatea acestor femei, care de multe ori simt nevoia de a ascunde acnee lor , celulita, riduri și alte „defecte“.

Beall ajunge să cunoască fiecare și fiecare dintre clienții ei, schimbarea UPS vieții și coborâșuri și de a ajunge la rădăcina a ceea ce doresc să iasă din sesiune, și că este în cazul în care terapia vine.

„Misiunea mea este de a ne-tren care mod de a gândi și de a se vedea cu adevărat o persoană pentru care acestea sunt“, a spus ea. „Ceea ce am învățat sunt defecte sunt de fapt destul de remarcabile semne de frumusete care spun povestea vieții noastre.“

Beall folosește un fundal alb simplu pentru a evidenția curajul și vulnerabilitatea acestor femei.

load...

Prin aceste „capodopere“, cum spune Beall, ea isredefining modul în care femeile se văd, precum și modul în care societatea vede femeile în general.A femeie va intra în studioul lui Beall speriat de moarte să se dezbrace, dar ea va veni cu un fearlessnessthat nou descoperita a fost acolo tot timpul - doar nevoie de un pic înșelarea.

Chiar și troll nu pot aduce aceste femei în jos de la „Cloud 9.“ Potrivit Beall, clientii ei primesc nimic altceva decât încurajare.

„Fiind vazut pe social media, destul de ironic, insuflă încredere extraordinară la femei“, a spus ea.

Pepite mici de speranță

Feedback-ul Beall și clienții ei primesc este de nepretuit. Fiecare „Ai schimbat viata mea“ este un alt gigant pas înainte pentru femeile de pretutindeni.

„Aceste pepite de aur mici propulsa total mine, și nu doar eu. Este aceste femei care sunt dispuși să se împărtășească, să împărtășească povestea lor, de a împărtăși „defectele“ presupusele lor, care sunt de fapt rafinat“, a spus ea. „Este ca o mișcare de mare Sisterhood.“

„Este ca o mișcare de mare Sisterhood“, a spus Jade Beall.

Fotografiile lui Beall sunt oferind femeilor o voce și de a lua puterea de departe de reviste mari, care dispun doar de modele „perfecte“ lor se referă și în anunțurile lor, dând de înțeles că aceasta este ceea ce toate femeile ar trebui să arate.

„Desigur, există încă mass-media și publicitate și chiar fotografii portret de familie care folosesc Photoshop, și au fost instruiți pe care trebuie să-și modifice cineva să fie frumos, dar cred că mentalitatea se schimbă“, a spus ea.

În ceea ce privește ceea ce este la orizont, Beall va continua responsabilizarea cat mai multe femei, ea poate, în cât mai multe țări ca ea poate, de asemenea, și ea speră să se extindă munca ei pentru a include oameni.

„Vreau doar să călătorească și să întâlnească femei și femei fotografie peste tot în lume și doar a face un mare ol“ colaj de toate noastre superba-Ness împreună“, a spus ea.

Pentru a vedea mai multe din powerfulwork Jade Beall sau pentru a rezerva o sesiune cu ea, visitwww.jadebeall.com.