Jessie Kay, un adevărat personaj de culegeri, preia stresul din a găsi dragoste cu serviciile ei de potrivire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: profesioniștii ocupat de multe ori lipsa de timp pentru a merge la data de la data cauta partenerul perfect. Asta în cazul în care Real Petitor Jessie Kay vine pentru a le ajuta să taie prin cantitatea și pentru a găsi meciuri de calitate. Ea si echipa ei mic de Matchmakers dedicate preda bărbaților și femeilor în zonele metropolitane din intreaga lume , cum să găsească dragostea. Real Matchmaker oferă o experiență de concierge, și Jessie ajunge să cunoască fiecare client să înțeleagă dorințele lor și să le arate cum să prezinte cele mai bune sinele lor la datele prospective.

„Am crezut că voi fi singur pentru totdeauna.“

E o linie dintr-o scrisoare minunată care Jessie Kay, Real Matchmaker, a primit de la un client extatică, care se deplasează cu un tip care Jessie ales pentru ea. Doamna norocoasă, Madison, a spus că se află într-o relație de mare cu un partener compatibil pentru prima dată. Ei au conversații interesante despre pasiunile lor, să participe la activitățile de care se bucură, și de a face planuri pentru viitor.

load...

Jessie ajută profesioniștii ocupați să îndeplinească meci lor ideal.

„Nu cred că m-am simțit vreodată atât de complet fericit cu cineva înainte“, a spus Madison. Al ei este doar una dintre numeroasele povești de succes pe care le-a auzit de la Jessie clienți mulțumiți.

Jessie este eficient ca un pețitor din cauza aptitudinilor de comunicare a aflat în creștere în sus. Ea a fost adoptată și nu a împărtășit în mod natural de rasă, culoarea pielii, sau stil cu ceilalți membri ai familiei sale. Dar ea a învățat cum să se potrivească cu familia ei, astfel ea nu se simte lăsat pe dinafară, punct de vedere social. În cele din urmă, ea a dezvoltat empatie pentru cei care au încercat din greu, dar nu au putut încăpea în.

load...

După cum Jessie se apropie la maturitate, ea a devenit expert în a face ea însăși simpatică. „Odata ce am realizat puterea și energia mea, am devenit una dintre cele mai populare oameni din clasa mea absolvente“, a spus ea. Pentru că ea era expert în a face ea - și alții - simpatică, Jessie a ales o cale de carieră în cazul în care likeability și ai ajuta pe alții au fost două părți semnificative ale postului.

Jessie a primit-o începe în urmă cu mai mult de două decenii cu mari speranțe, natiunile cea mai veche si cea mai mare agenție de matrimoniale. Ea a prezentat apoi pe cont propriu, fondator Real Matchmaker de a lucra mai strâns cu clienții săi pentru a le ajuta să găsească dragostea.

Un serviciu de concierge unic condus de o echipă mică

Jessie lucreaza unu-la-unu cu clienții pentru a se conecta cu ei personal și pentru a identifica mai bine persoana potrivită cu care să le potrivească.

„Eu dețin mâinile clienților mei prin intermediul unu-la-unu matchmaking, și mă mândresc cu de fapt de lucru pentru ei“, a spus ea.

load...

Din cauza naturii care necesită mult timp munca ei, Jessie limiteaza aportul de noi clienti la doar trei sau patru pe lună. „Este important să avem o relație reală - sau chiar prietenie. - pentru ca descoperirea iubirii pentru ei devine mai organic, a spus ea“

Ea are doi membri ai echipei care o asistă de scouting date. Perechea este un duo spumoasa care lucrează neobosit întâlni oameni și compilarea de informații cu privire la interesele lor, astfel încât acestea să poată face cele mai potrivite meciuri.

Jessie îi place să se potrivesc clienții ei cu cineva care este probabil să devină un partener pe termen lung, și a spus formarea de prietenie cu clienții ei este una dintre cele mai profitabile ale călătoriei lor împreună. În ceea ce ea aduce pe fiecare client nou, ea ascultă poveștile lor de succesele din trecut și eșecuri în relațiile romantice. Apoi, ei discuta despre modul în care persoana sa schimbat și cultivate pe tot parcursul călătoriei lor în dragoste, și ceea ce în prezent în căutarea într-un partener.

Ca parte a serviciului ei, Jessie ajută, de asemenea, fiecare aspect persoană și să se simtă cu o sesiune de makeover și fotografie. Ea vrea toți clienții ei de a avea fotografii atractive, care vor însoți celelalte informații primesc potriviri potențiale.

În plus față de ajutându-le să arate frumos sau frumos pe exterior, Jessie ajută clienții să învețe să arate frumusetea lor interioara prin coaching, conversații profunde, și jocul de rol. Aceste exerciții ajuta să construiască încrederea de care au nevoie pentru a face o primă impresie și experiență mai puține emoții predatează care de multe ori se strecoare.

Jessie cina Data opt părți oferă clienților o oportunitate de a rafina și ascuți abilitățile lor sociale - precum și șansa de a întâlni pe cineva. Datele sunt ținute la restaurante la modă în jurul Los Angeles și Orange County, iar fiecare include patru femei și patru bărbați. Diners sunt alese manual de Jessie pentru a se asigura că o mare vibrație este prezent la masa, iar din conversație niciodată lulls.

Cinci stele de matchmaking pentru profesioniști ocupat

Jessie lucreaza cu single-atractive și de succes în orașe metropolitane majore, inclusiv New York, Los Angeles, Chicago, San Francisco și Washington, DC. Ea are, de asemenea, clienții internaționali în locații, cum ar fi Franța și Spania.

Jessie a fost o parte a 73 misiuni ca un pețitor, care a sărbătorit recent într-un post Instagram.

De-a lungul anilor de lucru cu clienții, Jessie a câștigat multe comentarii pozitive on - line, inclusiv un rating stelare pe Yelp, în cazul în care clienții detaliu beneficiile pe care le - am vazut la lucru cu Jessie. Mulți laudă capacitatea ei intuitivă pentru a se potrivi oameni, prietenia ei, și ei se concentreze pe aducerea în pozitivitatea în oameni.

Jessie este activ pe social media, de asemenea, în cazul în care ea parts sfaturi practice pentru întâlnire și de viață. Ea se angajează adepți pe ambele Facebook și Instagram.

Un post recent a felicitat-o ​​pereche de clienții săi care s-au angajat, și atunci când lega nod, cuplul fericit va fi căsătoria pentru 73rd Real Matchmaker.

În curând: Seminarii și evaluările între egali

Jessie este în curs de dezvoltare pentru seminarii single pentru a extinde domeniul de aplicare al serviciului său de matchmaking, și de a ajuta atât clienților actuali și potențiali. Ea le-a descris ca fiind „Ce fac?“ Seminarii și au spus că vor permite simplu pentru a vedea ce zone exceleaza in - și care părți de întâlnire cu care ar putea avea nevoie de ajutor.

Seminarul se va referi la experiența lor ca o singură persoană în lume dating, iar participanții vor primi feedback de la un grup de persoane de sex opus.

„Nu vă pot spune cât de mult bine de energie și satisfacție le primesc de la fiecare persoană cu care lucrez.“ Jessie Kay, Real Matchmaker

„Scopul este de a utiliza pentru participanții feedback-ul pentru a deveni cel mai bun ele pot fi la ispititoare și atragerea partenerul ei doresc“, a spus ea. Ea a adaugat ca ea crede ca aceasta metoda va duce la o mai mare succes pentru single în timp ce caută dragoste.

Călătoria spre a găsi dragostea nu este întotdeauna clar sau ușor, dar Jessie crede că e singurul în viață care contează cu adevărat.

„Nu vă pot spune cât de mult bine de energie și satisfacție le primesc de la fiecare persoană cu care lucrez“, a spus ea.